Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydin dukancanlar...hepimize güzel bir gün olsun insallah..

Bu yüzden de bol su icilmesini tavsiye ediyor zaten Dukan herkesin kendi bilecegi bir sey ama diyetisyen aa dukan yap güzel verirsin demez ona gitki para kazansin.Zayiflama forumlarina söyle bir göz gezdirmeni tavsiye ederim menüler hemen hemen dukan listesi gibi.Yulaf kepegine gelince krep yada ekmek yaparken bile sisiyor nasil oluyorda kaynar su döküncee sismedi gerci ben o sekil hic denemedim bilemem de yogurtla yedigin zaman uzun bir süre tok tutuyor ve ben iki kasik bir ögünde fazla geldigi icin bir kasik sabah ve bir kasik aksam tüketiyorum.

Son düzenleme:
eyyy ahalliiii günaydınn...
benim karnım yine davul gibi... dünden beri balon modundayım... bu regl bu ay beni çoooooooooooooookk zorluyo neden böyle oldu yaa... gelsin bir an önce......

benim karnım yine davul gibi... dünden beri balon modundayım... bu regl bu ay beni çoooooooooooooookk zorluyo neden böyle oldu yaa... gelsin bir an önce......

Bende senin durumundayim ve ben asiri asabiyim....ufacik birseyde aglayacak raddeye geliyorum + karnim davul gibi +tatli kirizleri bas rolde +sinir+ karin agrisi...

Bende senin durumundayim ve ben asiri asabiyim....ufacik birseyde aglayacak raddeye geliyorum + karnim davul gibi +tatli kirizleri bas rolde +sinir+ karin agrisi...

al benden de o kadar... 3 gündür bacaklarım kasılıyo... belim sızlıyo... ama bi türlü gelemiyo... henüz canım tatlı matlı istemiyo ama keçilerim tepemde...relax çay içiyorum günde 2 tane... aslında işe yarardı sanki ama o da yetmiyo... işlerin yoğunluğu da delirtiyo bi taraftan... insan vakitsizlikten altına kaçırıcak gibi olurmu yaa...

1. geleneksel Dukancan 5 kiloya elvada şenliklerine hoş geldiniz...
İlk gün menumü bildiriyorum.
Niyetli, olduğumdan gündüz bişey yiyemedim :)
Akşam olunca 100 gr Dukan tavuk ciğeri,
Yarım porsiyon Dukan ekmeği
1 kase dukan yoğurdu
1 bardak dukan kolası içtim
Veeeee
1 kandil simidi
1 de helva yedim.
20 gündür ilk kez kaçamak yapayım dedim bari değsin,
Gece bol bol da su içtim.
Hiç pişman değilim.

Kandilin hatırına şifa niyetine yedim walla.
Yoksa bi yerim şişecek yine + çıkacaktım şişlikten.. :)

Ve sabah ne göreyim.
-500
Şok oldum umarım etkilerini yarın görmem.
Mutluluk formonu salgıladım ve o da kalori yaktı sanırım.

Mutlu sabahlar herkese.....

son 3 kılo yarışı yapılacaksa ben şimdiden söyleyim bende varııııımmmmmm

Canlarım, benim de 3 kilom var yarışırsanız ben de gelirim :)

kıssslarr bana uyarrr,siz ne derseniz ben uyarım ama ben haftada 600 gram civarı veren kağnı hızı metabolizmam ile şimdiden yarışı kaybettigimi kabul ediorum bence en önce verene bi ödül olsun,,dahada kamçılasın bizleriiii,,hehe

Cok sevindim senin adina ne güzel son 3 kilo...

çok tşk ederim cnm..inş.seninde su gibi en kısa zmnda gider tüm kiloların..

dukan kitapta ztn günde 1 tam yumurtayı öneriyor.sınırsız olarak yumurta beyazını tüketebilirsiniz diyor,cunku sarısı cok yaglı.günde 3 yumurta hem diyete uygun değil hemde bencede çok kısa sürede bıkkınlık yapar.cunku yumurta kahwaltıda kurtarıcı oluor we ne kdr gec surede bıkarsan o kdr ii.

yasena geçmiş olsunnn cnmmm

oy geçen ayın takvimine baktım geçen ay gecikmeli 28inde olmuşum şu hafta sonu geçsin sonra olayım diye düşünüyorum benim düşünceme göre olursa tabeee

akşam bende yedim helva ve simit
bende - gördüm ama ne kadar gördüğümü söylemicem
yarışmanın kurallarına uysun

cevapladığın için teşekkürler canım senin dediğin gibi yapıp yumurtayı sınırlayım

Günaydın canlar!! Ben de regl olmak üzereyim. Halsizlik ve malum baş ağrıları çekiyorum ben de

4 kilo vermek için Dukan yapmana gerek yok bence.. ve çok erken bozduğun için sanırım bu diyet sana göre değil.. ama şöyle de bir şey var, bütün diyetlerde tatlı yemek yasaktır maalesef. Dukan yapmasan da yani. Zaten sen iradeli olup da karbonhidratlı gıdalar yemesen, ya da azaltsan ve yağı da azaltsan; 4 kiloyu verebileceğini düşünüyorum. Biraz hareket, spor falan da yaptın mı, olur bu iş

Bugün kandil canim esinle küs gecirme bu geceyi..

:)) Saol canım :) Akşam da uyuz etti beni ama sonra konuşup hallettik :) Teşekkürler..

Ben geldim! Bugün başlamaya karar verdim bana yol gösterin 4 gün var önümde :)

Hoşgeldin. Hayırlı olsun.. Burayı takip et Elbet yol göterir sana Ama sadece 4 gün değil di mi :44:

Şimdi düzeltmişsin Ama vücut kitle indeksin hala yanlış. Herhalde birimlerde hata var. Olsun.. Fark etmez Amaç belli sonuçta

Bence sorun olmaz. Yumurtanın sarısının kalori değeri biraz yüksek diye, çok yemesek daha iyi sadece. Ve tabi kolesterol sorunun varsa çok yememelisin. Ama her gün olmasa da, benim de 3 tane yediğim oluyo. Bir de yumurtadan bıkabilirsin hani çok yersen diye... Başka bir şey değil. Her gün bu menüyü yemezsin nasılsa di mi :)

Ah şu kadınların çektiğiiii....

Son düzenleme:

ben geçen ay 18inde olmuşum... ama zaten benim anatomi bozuk hep böyle 10-15 gün gecikmeli gelir... bıktım yahuu...

ben geçen ay 18inde olmuşum... ama zaten benim anatomi bozuk hep böyle 10-15 gün gecikmeli gelir... bıktım yahuu...

benim hep düzgündür ilk adet olduğum günden beri bir geçen ay 12 gün gecikti işte :) onuda içtiğim ilaçlara bağlıyorum ben...
mesela geçen ay 28 inde oldum yaa ben bu ay 26-30 arası kesin olurum

günaydın kızlar bugün yine + yım bir gün + bir gün - yerimde sayıyorum (

bende bende bende aynen:)

son 3 kılo yarışı yapılacaksa ben şimdiden söyleyim bende varııııımmmmmm

Kızlar, o zaman başlayalım. Love01 cim ben de 1 haftada 600 gr dan fazla veremiyorum zaten.

Mirayların takipçisiyiz, onlar kadar kapsamlı olmaz ama minyatür bir yarış da bizi gaza getirir. :))

canım ya yarışmanın olmazsa olmaz kuralı KAÇAMAK KESİNLİKLE YASAK değilmiydi. e sen hem helva hemde simit yemişsin. diskalifiye olman gereeeeeeeeeeekkkk...

Kızlar, o zaman başlayalım. Love01 cim ben de 1 haftada 600 gr dan fazla veremiyorum zaten.

Mirayların takipçisiyiz, onlar kadar kapsamlı olmaz ama minyatür bir yarış da bizi gaza getirir. :))

Aynı şekilde ben de 3 hafta gram verememiş biri olarak çok yavaş verdiğimi söyleyebilirim. Adil bi yarış olacak hadi bakalım kızlar inşallah son kilolalar da el birliğiyle gidiceeek =)

günaydın kızlar bugün yine + yım bir gün + bir gün - yerimde sayıyorum (

bende bende bende aynen:)

Moralini bozmaaaa Moral bozunca da diyeti bozunca da yerimizde sayıyoruz Olacak!! Başka çare yookk!!

Herkes regl mi olacak 1 hafta içinde hihih Bu diyet, adetleri karıştırdı geciktirdi allem etti kallem ettiiii, herkesinkini aynı zamana oturttu demek

canım ya yarışmanın olmazsa olmaz kuralı KAÇAMAK KESİNLİKLE YASAK değilmiydi. e sen hem helva hemde simit yemişsin. diskalifiye olman gereeeeeeeeeeekkkk...

Kendisine güvenen kaçamak yapar Sonuçta 5 kilo verme yarışı. Öyle ya da böyle verilebilirse, kaçamak yapmak falan fark etmez ki :131: Hem söylemeseler bilinmicekti sonuçta. Öyle bir kurala gerek yok bence. Motive için yapılmış bi yarışma bu. O kadar çok ciddiye almayın yahuuuu Relaaxxx Kaçamak da yaparım, veririm de, oohhh!! diyorlarsa, kim karışır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…