merhaba ben dukan diyeti yapmıyorum çünki protein diyetleri böbreğe ve birçok organa aşırı protein yüklenmesi sebebiyle çok zarar veriyormş...diyetisyen kesinlikle tavsiye etmiyor.sormak istediğim şu:normal diyette tok tutsun die yoğurda yulaf kepeği kattım ve yedim ama midemde şişmedi sanırım hiçç tokluk hissetmedim..denemek için kaynar suyun içine 1kaşık yulaf kepeği attım ama oda hiç şişmedi ve yoğunlaşmadı ben bunu anlamadım nasıl şişiyor bu midede ve neden tokluk yapmadı bende?
eyyy ahalliiii günaydınn...
benim karnım yine davul gibi... dünden beri balon modundayım... bu regl bu ay beni çoooooooooooooookk zorluyo neden böyle oldu yaa... gelsin bir an önce......
Bende senin durumundayim ve ben asiri asabiyim....ufacik birseyde aglayacak raddeye geliyorum + karnim davul gibi +tatli kirizleri bas rolde +sinir+ karin agrisi...
son 3 kılo yarışı yapılacaksa ben şimdiden söyleyim bende varııııımmmmmm
Canlarım, benim de 3 kilom var yarışırsanız ben de gelirim :)
O zamaaan yarış başlasınnson 3 kiloyu hep birlikte azimle verelimm =) önce verene bi ödül verelim mi, yoksa en büyük ödül zaten kilolarımızdan kurtulmaktır diyip yarışmanın tadını mı çıkarsak ne dersiniz
yarından itibaren gram gram da olsa bu kilolar gidecek)
Cok sevindim senin adina ne güzel son 3 kilo...
canım ya her öğünde tek yumurta kullanıyorum, omletleri yaparken de 1 tatlı kaşığı içine yulaf kepeği ve 1 yk. süt ekliyorum. ekmekle fazla aram olmadığı için yulaf kepeğini ekmek yaparak tüketmek yerine omlette kullanmak istemiştim yanlış bir şey mi yapıyorum
Bende senin durumundayim ve ben asiri asabiyim....ufacik birseyde aglayacak raddeye geliyorum + karnim davul gibi +tatli kirizleri bas rolde +sinir+ karin agrisi...
benim karnım yine davul gibi... dünden beri balon modundayım... bu regl bu ay beni çoooooooooooooookk zorluyo neden böyle oldu yaa... gelsin bir an önce......
1. geleneksel Dukancan 5 kiloya elvada şenliklerine hoş geldiniz...
İlk gün menumü bildiriyorum.
Niyetli, olduğumdan gündüz bişey yiyemedim :)
Akşam olunca 100 gr Dukan tavuk ciğeri,
Yarım porsiyon Dukan ekmeği
1 kase dukan yoğurdu
1 bardak dukan kolası içtim
Veeeee
1 kandil simidi
1 de helva yedim.
20 gündür ilk kez kaçamak yapayım dedim bari değsin,
Gece bol bol da su içtim.
Hiç pişman değilim.
Kandilin hatırına şifa niyetine yedim walla.
Yoksa bi yerim şişecek yine + çıkacaktım şişlikten.. :)
Ve sabah ne göreyim.
-500
Şok oldum umarım etkilerini yarın görmem.
Mutluluk formonu salgıladım ve o da kalori yaktı sanırım.
Mutlu sabahlar herkese.....
dukan kitapta ztn günde 1 tam yumurtayı öneriyor.sınırsız olarak yumurta beyazını tüketebilirsiniz diyor,cunku sarısı cok yaglı.günde 3 yumurta hem diyete uygun değil hemde bencede çok kısa sürede bıkkınlık yapar.cunku yumurta kahwaltıda kurtarıcı oluor we ne kdr gec surede bıkarsan o kdr ii.
ya ben de de durum aynı 2 aydır düzensizleşti
Yaa kızlar 4 gündür dukan diyetiyle iyi giderken yine bozdum. Bu 2. Bozduğum. Bir çikolatamı gofret ve birkaç biskuvi yedim . 2 dogum sonrası irade kalmadı. 63 kiloyum hedefim 59 olmak bı türlü başaramıyorum . Sizce nedir sorun? Dukan yapmamalimiyim? Başka bir diyet mı yapsam? Yoksa kaldığım yerden devam mı etsem ?Çok üzgünüm yaa.
Bugün kandil canim esinle küs gecirme bu geceyi..
Ben geldim! Bugün başlamaya karar verdim bana yol gösterin 4 gün var önümde :)
Evet haklısın 1.76 benim boyum,zaten 67'yi hayatımda göremem heralde,gerçi belli de olmaz :)
evet ya ticker'da bişeyi yanlış yaptım heralde başlangıç ve bitiş kilom da görünmüyor orda
bu akşam nöbetçiyim,çalışmaya devam.bir ara düzelteyim onu da becerebilirsem bakalım :)
canım ya her öğünde tek yumurta kullanıyorum, omletleri yaparken de 1 tatlı kaşığı içine yulaf kepeği ve 1 yk. süt ekliyorum. ekmekle fazla aram olmadığı için yulaf kepeğini ekmek yaparak tüketmek yerine omlette kullanmak istemiştim yanlış bir şey mi yapıyorum
oy geçen ayın takvimine baktım geçen ay gecikmeli 28inde olmuşum şu hafta sonu geçsin sonra olayım diye düşünüyorumbenim düşünceme göre olursa tabeee
akşam bende yedim helva ve simit
bende - gördüm ama ne kadar gördüğümü söylemicem
yarışmanın kurallarına uysun
ben geçen ay 18inde olmuşum... ama zaten benim anatomi bozuk hep böyle 10-15 gün gecikmeli gelir... bıktım yahuu...
benim hep düzgündür ilk adet olduğum günden beri bir geçen ay 12 gün gecikti işte :) onuda içtiğim ilaçlara bağlıyorum ben...
mesela geçen ay 28 inde oldum yaa ben bu ay 26-30 arası kesin olurum
son 3 kılo yarışı yapılacaksa ben şimdiden söyleyim bende varııııımmmmmm
O zamaaan yarış başlasınnson 3 kiloyu hep birlikte azimle verelimm =) önce verene bi ödül verelim mi, yoksa en büyük ödül zaten kilolarımızdan kurtulmaktır diyip yarışmanın tadını mı çıkarsak ne dersiniz
yarından itibaren gram gram da olsa bu kilolar gidecek)
kıssslarr bana uyarrr,siz ne derseniz ben uyarım ama ben haftada 600 gram civarı veren kağnı hızı metabolizmam ile şimdiden yarışı kaybettigimi kabul ediorumbence en önce verene bi ödül olsun,,dahada kamçılasın bizleriiii,,hehe
oy geçen ayın takvimine baktım geçen ay gecikmeli 28inde olmuşum şu hafta sonu geçsin sonra olayım diye düşünüyorumbenim düşünceme göre olursa tabeee
akşam bende yedim helva ve simit
bende - gördüm ama ne kadar gördüğümü söylemicem
yarışmanın kurallarına uysun
Kızlar, o zaman başlayalım. Love01 cim ben de 1 haftada 600 gr dan fazla veremiyorum zaten.
Mirayların takipçisiyiz, onlar kadar kapsamlı olmaz ama minyatür bir yarış da bizi gaza getirir. :))
günaydın kızlar bugün yine + yım bir gün + bir gün - yerimde sayıyorum(
bende bende bende aynen:)
canım ya yarışmanın olmazsa olmaz kuralı KAÇAMAK KESİNLİKLE YASAK değilmiydi. e sen hem helva hemde simit yemişsin. diskalifiye olman gereeeeeeeeeeekkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?