Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrr dunden bugune kılomda fark var.:26::26: biz yarısmaya katılanlar 5 kg verılene kadar artı eksı hareketlerı tıckerımızda guncelemeyecekmıyız. burada artı eksı hareketlerımızı belırtmemızdemı yasaklar arasında. bilgi rica ederim.....

5 kiloyu tamamladığımızda/verdiğimizde yine baskülümüzü resimleyip ticker güncellemesi yapıcaz tabi...

oyun bozanlık bu yaa. neden bastan ıtıraz edılmedı ozaman..

günaydın kızlar bugün yine + yım bir gün + bir gün - yerimde sayıyorum (

bende bende bende aynen:)

eyyy ahalliiii günaydınn...
benim karnım yine davul gibi... dünden beri balon modundayım... bu regl bu ay beni çoooooooooooooookk zorluyo neden böyle oldu yaa... gelsin bir an önce......

Bende senin durumundayim ve ben asiri asabiyim....ufacik birseyde aglayacak raddeye geliyorum + karnim davul gibi +tatli kirizleri bas rolde +sinir+ karin agrisi...

ya ben de de durum aynı 2 aydır düzensizleşti

ne kadar eşit şartlarda yarışıyoruz
yarışmadaki herkes regli arefesinde

Aynen, ben de sizin gibiyim, acaba diyetin yan etkisi mi

Kızlar, o zaman başlayalım. Love01 cim ben de 1 haftada 600 gr dan fazla veremiyorum zaten.

Mirayların takipçisiyiz, onlar kadar kapsamlı olmaz ama minyatür bir yarış da bizi gaza getirir. :))

Aynı şekilde ben de 3 hafta gram verememiş biri olarak çok yavaş verdiğimi söyleyebilirim. Adil bi yarış olacak hadi bakalım kızlar inşallah son kilolalar da el birliğiyle gidiceeek =)

ok kızlar bugünün tarihini atalım o zmn bizde başlamış olalım.ewt onlar kadr kapsamlı olmaz cunku ben haftada 1 tartılıorum..bizde her pazartesi belirtelim kac kg werdik we hedefe kac kg kaldı die,,uyar mı ?

canım ya yarışmanın olmazsa olmaz kuralı KAÇAMAK KESİNLİKLE YASAK değilmiydi. e sen hem helva hemde simit yemişsin. diskalifiye olman gereeeeeeeeeeekkkk...

canım çok istiyorsanız edin diskalifiye ya sorun mu yani dert oldu sana da anlamadım gitti? amaç motivasyondu zaten kaçamak yapmışsam senin işine gelmesi lazım değil mi? en azından veremem ve sen daha çabuk -ye yönelirsin...

ayrıca burda toplanma amacımız yarışma değil kilo vermek geç ya da erken... karşındaki değil sensin önemli olan...

Miraycım beni çıkar kuzum yarışmadan... bu ne arkadaşım dert oldu millete? herkes rengini belli ediyor... ben KENDİ KENDİME yarışırım!

canım arkadaş şaka yapıyordur sen alınma diyet yapıp ta kaçamak yapmayan var mı bu hayatta

dert edenler/muhalefet olanlar kendisi yarışabilir... ne çıkarması yaa... ucunda 5i1yerde yok... amaç MOTİVASYON... kaçamak yapmış yapmamış kime ne... amaç kaçamak yapmamak elbette ama yapıyosa da kimseyi ilgilendirirmi?

Aynen, ben de sizin gibiyim, acaba diyetin yan etkisi mi

Hihihih Ben de kiiiii

oyun bozanlık bu yaa. neden bastan ıtıraz edılmedı ozaman..

Canım ya ne fark eder. Sonuçta ispat edilmesi gereken şey, kilolardı, onlar da fotoğraflandı. Artık bundan sonra kaçamak yapmış yapmamış herkesin kendi bileceği iş. Hem dediğim gibi, yok kaçamak yapmadım dense, sen nerden bilecektin ki. Ne güzel dürüstçe söylemişler. Sen de o zaman seviinnn!! Ohh ohh ben 1. olcam de :) Amaç yarışmak değil, kilo vermek.

Heeyyy!! Yapmayın böyleee!! Regl döneminiz diye mi böyle oldu, huuu :)) Bugünlerde topic karışmasın, herkesin tepesi atık hihihi Malum dönem :)) Alınma canım sen yaa! Devam devaammm.. Yarışa devaammm!! Güzel haberlerinizi bekliyoruz biz deeee!!!

Aaaa safmıyım neyim. Keşke kaçamak yaptığımı ( ilk defa ) hemde kandil günü orucun üstüne, söylemeseydim. Niless canım kendi kendine yarışına bende katılabilirmiyim. Diskalifiye olan canlar grubu :)

yaaa yapmayın kızlar.............. valla bende çıkarım....

Yok canlaaarr!! Ne diskalifiyesi yaaaa!!! Vericez o kilolarııııı!! Bak sinirlendirmeyin beni kaçamak yaparım, hepimiz birden kilo alırız hihihi

Yok canlaaarr!! Ne diskalifiyesi yaaaa!!! Vericez o kilolarııııı!! Bak sinirlendirmeyin beni kaçamak yaparım, hepimiz birden kilo alırız hihihi

doğrusu söylüyorsun zaten herkes regli döneminde kadınların morali bozulunca da kendini yemeye verir bu gidişle hepimiz kilo alacağız.

ok kızlar bugünün tarihini atalım o zmn bizde başlamış olalım.ewt onlar kadr kapsamlı olmaz cunku ben haftada 1 tartılıorum..bizde her pazartesi belirtelim kac kg werdik we hedefe kac kg kaldı die,,uyar mı ?

Tamam canım, ama perşembe de kilo bildirimine giriyorum ben, perşembe de tartılsam sorun olmaz dimi :)

O listeyi bırakamammm :)

yaaa yapmayın kızlar.............. valla bende çıkarım....

yok böyle saçma bi iş:))

selincim bu hırs olamaz ki canım ya hırs olsa senin kaçamağının diğerlerinin işine gelmesi lazım

ama anlaşılır bir tarafı yok ki bunun amaç motivasyonu sağlamak canın istemiş yemişsin amaç bi yarıştasın belki o kadar rahat kaçamak yapamayacaksın bunu desteklemek devam yarışa bence de bırakmak yok burda miray giriyo devreye heyetin başkanı olaraktan malesef bu bir diskalifiye nedeni değil değil mi miray:)))

Tamam canım, ama perşembe de kilo bildirimine giriyorum ben, perşembe de tartılsam sorun olmaz dimi :)

O listeyi bırakamammm :)

tabi tabi ben sadece kendi motivasyonum için haftada bir tartılıorum,,o sizin tercihiniz.ben sadece haftada bir ilan edelimde takibi kolay olsun acısından söledım ama baska bişi onerırsenız onada uyarım

Aaaa tatlım olur mu öyle şey, şaka yapmıştır bence, sonuçta kaçamak yapman senin zararına ve söylemesen kimsenin ruhu duymazdı.

Sen aynen yarışmaya devam canım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…