- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
5 kiloyu tamamladığımızda/verdiğimizde yine baskülümüzü resimleyip ticker güncellemesi yapıcaz tabi...kızlarrr dunden bugune kılomda fark var.:26::26: biz yarısmaya katılanlar 5 kg verılene kadar artı eksı hareketlerı tıckerımızda guncelemeyecekmıyız. burada artı eksı hareketlerımızı belırtmemızdemı yasaklar arasında. bilgi rica ederim.....
Moralini bozmaaaaMoral bozunca da diyeti bozunca da yerimizde sayıyoruz Olacak!! Başka çare yookk!!
Herkes regl mi olacak 1 hafta içinde hihihBu diyet, adetleri karıştırdı geciktirdi allem etti kallem ettiiii, herkesinkini aynı zamana oturttu demek
Kendisine güvenen kaçamak yaparSonuçta 5 kilo verme yarışı. Öyle ya da böyle verilebilirse, kaçamak yapmak falan fark etmez ki :131: Hem söylemeseler bilinmicekti sonuçta. Öyle bir kurala gerek yok bence. Motive için yapılmış bi yarışma bu. O kadar çok ciddiye almayın yahuuuu Relaaxxx Kaçamak da yaparım, veririm de, oohhh!! diyorlarsa, kim karışır :))
günaydın kızlar bugün yine + yım bir gün + bir gün - yerimde sayıyorum(
bende bende bende aynen:)
eyyy ahalliiii günaydınn...
benim karnım yine davul gibi... dünden beri balon modundayım... bu regl bu ay beni çoooooooooooooookk zorluyo neden böyle oldu yaa... gelsin bir an önce......
Bende senin durumundayim ve ben asiri asabiyim....ufacik birseyde aglayacak raddeye geliyorum + karnim davul gibi +tatli kirizleri bas rolde +sinir+ karin agrisi...
ya ben de de durum aynı 2 aydır düzensizleşti
ne kadar eşit şartlarda yarışıyoruz
yarışmadaki herkes regli arefesinde
Kızlar, o zaman başlayalım. Love01 cim ben de 1 haftada 600 gr dan fazla veremiyorum zaten.
Mirayların takipçisiyiz, onlar kadar kapsamlı olmaz ama minyatür bir yarış da bizi gaza getirir. :))
Aynı şekilde ben de 3 hafta gram verememiş biri olarak çok yavaş verdiğimi söyleyebilirim. Adil bi yarış olacakhadi bakalım kızlar inşallah son kilolalar da el birliğiyle gidiceeek =)
canım ya yarışmanın olmazsa olmaz kuralı KAÇAMAK KESİNLİKLE YASAK değilmiydi. e sen hem helva hemde simit yemişsin. diskalifiye olman gereeeeeeeeeeekkkk...
canım çok istiyorsanız edin diskalifiye yasorun mu yani dert oldu sana da anlamadım gitti? amaç motivasyondu zaten kaçamak yapmışsam senin işine gelmesi lazım değil mi? en azından veremem ve sen daha çabuk -ye yönelirsin...
ayrıca burda toplanma amacımız yarışma değil kilo vermek geç ya da erken... karşındaki değil sensin önemli olan...
Miraycım beni çıkar kuzum yarışmadan... bu ne arkadaşım dert oldu millete? herkes rengini belli ediyor... ben KENDİ KENDİME yarışırım!
canım çok istiyorsanız edin diskalifiye yasorun mu yani dert oldu sana da anlamadım gitti? amaç motivasyondu zaten kaçamak yapmışsam senin işine gelmesi lazım değil mi? en azından veremem ve sen daha çabuk -ye yönelirsin...
ayrıca burda toplanma amacımız yarışma değil kilo vermek geç ya da erken... karşındaki değil sensin önemli olan...
Miraycım beni çıkar kuzum yarışmadan... bu ne arkadaşım dert oldu millete? herkes rengini belli ediyor... ben KENDİ KENDİME yarışırım!
canım arkadaş şaka yapıyordur sen alınma diyet yapıp ta kaçamak yapmayan var mı bu hayatta
yok tatlım gerek yok... bak bir yarışa sokunca insanlar nasıl hırslanıyor eskiyi unutuyor.
neyse herkese bu yolda başarılar dilerim...
Aynen, ben de sizin gibiyim, acaba diyetin yan etkisi mi
oyun bozanlık bu yaa. neden bastan ıtıraz edılmedı ozaman..
Aaaa safmıyım neyim. Keşke kaçamak yaptığımı ( ilk defa ) hemde kandil günü orucun üstüne, söylemeseydim. Niless canım kendi kendine yarışına bende katılabilirmiyim. Diskalifiye olan canlar grubu :)
Aaaa safmıyım neyim. Keşke kaçamak yaptığımı ( ilk defa ) hemde kandil günü orucun üstüne, söylemeseydim. Niless canım kendi kendine yarışına bende katılabilirmiyim. Diskalifiye olan canlar grubu :)
Yok canlaaarr!! Ne diskalifiyesi yaaaa!!!Vericez o kilolarııııı!! Bak sinirlendirmeyin beni kaçamak yaparım, hepimiz birden kilo alırız hihihi
ok kızlar bugünün tarihini atalım o zmn bizde başlamış olalım.ewt onlar kadr kapsamlı olmaz cunku ben haftada 1 tartılıorum..bizde her pazartesi belirtelim kac kg werdik we hedefe kac kg kaldı die,,uyar mı ?
yaaa yapmayın kızlar.............. valla bende çıkarım....
Tamam canım, ama perşembe de kilo bildirimine giriyorum ben, perşembe de tartılsam sorun olmaz dimi :)
O listeyi bırakamammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?