yok tatlım gerek yok... bak bir yarışa sokunca insanlar nasıl hırslanıyor eskiyi unutuyor.
neyse herkese bu yolda başarılar dilerim...
love sağlık durumun nasıl canım??tabi tabi ben sadece kendi motivasyonum için haftada bir tartılıorum,,o sizin tercihiniz.ben sadece haftada bir ilan edelimde takibi kolay olsun acısından söledım ama baska bişi onerırsenız onada uyarım
ok kızlar bugünün tarihini atalım o zmn bizde başlamış olalım.ewt onlar kadr kapsamlı olmaz cunku ben haftada 1 tartılıorum..bizde her pazartesi belirtelim kac kg werdik we hedefe kac kg kaldı die,,uyar mı ?
love sağlık durumun nasıl canım??
love sağlık durumun nasıl canım??
kızlar günaydın bugün -600 le uyandım
hemen kuralları yazıyorum kıslar....
* sabah tartılıyoruz ve baskülümüzü resimliyoruz...
* geldiğimizde de ekliyoruz...
* 1+1 olarak normal düzenimizde devam ediyoruz...
* haftalık bildirim listesine mutlaka katılıyoruz...
* her gün yediklerimizi öğün öğün yazıyoruz...
* ASLA VE ASLA KAÇAMAK YAPMIYORUZ...
* hepimizden önce 5 kilosunu verene de istediği bişeyi alıp kargo yapıyoruz(m)... (tabi bu kesin kural değil-bizim eceyle pazarlığımız böyleydi)
tamamdırr, pazartesinden pazartesiye bildirim yapıoruz o zaman) bakalım ilk kim verecek 3 kiloyuuu
sizi yerim ben.adet oln da rahatlayın bu ne sinir.birbirinizi üzmeyin herkes aynı amaç için burada.selin tatlım arkadaş sana şaka yapmış yazının sonundaki gülümsemelerden belli bence...kendi kendine yarış olur mu hiç.bozmayın ekibi ne güzel görüntüydü dün hepinizin baş parmaklarını gördük:)))
ayyy delimisinizz... tek kesin kural baskül resmiydi.... o bizim asıl amacımız olduğundan büyük harflerle yazdımm yaa...Tebrik ederim canıımmm!!
Valla aslında ben de tartıldımHerkese tartılma tartılma derken hahahah ama baktım karnım inmiş gibi geldi. Artı çıkacağımı anlayınca tartılmıyorum çünkü hihi "Artı çıkarsan da moral bozmak yok, regl olcan" dedim kendi kendime... veee 60.5 çıktım hihiih - 700. 2 haftadır zayıflayamıyordum, onun da etkisi var sanırım. Bir de dün sebze günüm olmamasına rağmen yediğim yeşilliklere ve kabak dolmasına rağmen (pirinçsiz tabi ki ) :S Bence 1 gecede böyle bişey olması saçma ama.. Herhalde dün şiş günümdü , dünkü yanlıştı, gerçeği bugünkü. Neyseee koyuyorum :) Reglim de geçince inşallah 59'ları, 58 'leri görcem Darısı hepimizin başına
Döndüm döndümdeminden beri şunu bulucam diye gözüm döndü ayol hehehe
Miraaaayy!! zaten o 6. madde temenni bence, değil mi.. Motive amaçlıKendini yarışmaya karşı sorumlu hissetme amaçlı. Bence çıkarılabilir. Ay ayol burası da uluslararası yarış komitesi değil yaa Sakin sakin devam ediyoruz.. Eğlenerek zayıflıyoruuzzzz Lütfen devam ediiinnnn
sizi yerim ben.adet oln da rahatlayın bu ne sinir.birbirinizi üzmeyin herkes aynı amaç için burada.selin tatlım arkadaş sana şaka yapmış yazının sonundaki gülümsemelerden belli bence...kendi kendine yarış olur mu hiç.bozmayın ekibi ne güzel görüntüydü dün hepinizin baş parmaklarını gördük:)))
Tamam kızlar yaa. Bu ne hemen parladınız. Kıkryılda bır laf ettım etmez olaydım. Sustum bıdahada etmem.. Kural koyulmuş dıye uzerınden yazayım dedım sadece. konuşuk olsun benimkiside. Niyetim kötü değildi. Herneyse ben çıktım yarışmadan sız devam edın. Bozulmasın ortamınız tadınız tuzunuz benım yüzümden.
ayyy delimisinizz... tek kesin kural baskül resmiydi.... o bizim asıl amacımız olduğundan büyük harflerle yazdımm yaa...
tabi tabi ben sadece kendi motivasyonum için haftada bir tartılıorum,,o sizin tercihiniz.ben sadece haftada bir ilan edelimde takibi kolay olsun acısından söledım ama baska bişi onerırsenız onada uyarım
tamamdırr, pazartesinden pazartesiye bildirim yapıoruz o zaman) bakalım ilk kim verecek 3 kiloyuuu
canım benim 1 mayıstan beri güçl.deyim.kilo almadım ama ne yalan söyleyim seyiir psikolojisinden kolay çıklmıyor.ama şu kesinki sp günleri çok önemli..benim de 150 gün tatlım ama seyir kadar kurallı olmadığı için esnetebiliyorsun..cok tsk ederim cnm tamamen iileşmedim ama iyiyim cok sukur..bende dun sana yazmıstım ama gormedın sanırım,,ben artık cok sıkıldım hep aynı seylerı yemekten,,hele kahwaltı hergun yumurta artık eziyet gelmeye basladı,,bzn kafam bozuluor guclendırmeye gecsemmı artık diorum :) nasıl gidio senin,,seyire göre daha rahat mısın yoksa yine aynı 1+1 yontemine dewam ettigin ıcın zorlanıomusun? ben 55 olunca gecersem guclendırmeye tam 100 gun yapmam lazım o da ne bilim artıkk gozume buyuorsimit özledim,tost özledim
oooo şekercik sen de alınma.olur böyle sanal ortamdayız sonuçta.jest mimik bir şey görmüyoruz.seni de çok seviyoruz.kendi adıma söyleyeyim senin şaka yaptığını yazdım zaten.burada kimse kimsenin 40 yıllık arkadaşı değil.sadece özel paylaşımlarımız olan arkadaşlarımız var.hepimizin amacı bir kilo vermek.öpüyorum seni çıkma yarıştan....Tamam kızlar yaa. Bu ne hemen parladınız. Kıkryılda bır laf ettım etmez olaydım. Sustum bıdahada etmem.. Kural koyulmuş dıye uzerınden yazayım dedım sadece. konuşuk olsun benimkiside. Niyetim kötü değildi. Herneyse ben çıktım yarışmadan sız devam edın. Bozulmasın ortamınız tadınız tuzunuz benım yüzümden.
ooooo yooooooooooooooo sağol sevgılım:)))az kaldı sabır datlum.ödül öğününde anasını ağlatıyorum valla.nişatalı gıda olarak da mercimek bulgur pilavı falan yiyorum genelde.....ama istersen gün gün ne yediğimi yazarım..Ömmür cüm çok tatlısın :)
Bu arada güçlendirme nasıl gidiyor? Ödül öğününde istediğini yiyebiliyor musun? Nişastalı gıda da ne yiyorsun? Daha 3 kg var ama işte ağzım sulanarak bekliyorum :)
Tamam kızlar yaa. Bu ne hemen parladınız. Kıkryılda bır laf ettım etmez olaydım. Sustum bıdahada etmem.. Kural koyulmuş dıye uzerınden yazayım dedım sadece. konuşuk olsun benimkiside. Niyetim kötü değildi. Herneyse ben çıktım yarışmadan sız devam edın. Bozulmasın ortamınız tadınız tuzunuz benım yüzümden.
ooooo yooooooooooooooo sağol sevgılım:)))az kaldı sabır datlum.ödül öğününde anasını ağlatıyorum valla.nişatalı gıda olarak da mercimek bulgur pilavı falan yiyorum genelde.....ama istersen gün gün ne yediğimi yazarım..
ok tatlım yazarım o zaman günlük...bu arada dün bana yazdıklarını görmedim...walla söyle bi ne yedigini listelesen ben ve benim gibi merak eden arkadaslarım için,,sanırım hiç fena olmazzzz
canım benim 1 mayıstan beri güçl.deyim.kilo almadım ama ne yalan söyleyim seyiir psikolojisinden kolay çıklmıyor.ama şu kesinki sp günleri çok önemli..benim de 150 gün tatlım ama seyir kadar kurallı olmadığı için esnetebiliyorsun..
oooo şekercik sen de alınma.olur böyle sanal ortamdayız sonuçta.jest mimik bir şey görmüyoruz.seni de çok seviyoruz.kendi adıma söyleyeyim senin şaka yaptığını yazdım zaten.burada kimse kimsenin 40 yıllık arkadaşı değil.sadece özel paylaşımlarımız olan arkadaşlarımız var.hepimizin amacı bir kilo vermek.öpüyorum seni çıkma yarıştan....
ooooo yooooooooooooooo sağol sevgılım:)))az kaldı sabır datlum.ödül öğününde anasını ağlatıyorum valla.nişatalı gıda olarak da mercimek bulgur pilavı falan yiyorum genelde.....ama istersen gün gün ne yediğimi yazarım..
ommurcum nasıl gidio güçlendirme? ben artık sıkıldım sureklı aynı seyler bzn guclendırmeye gecsem mi diorum artk? nasıl seyirden daha rahatsın sanırım dimi?
ok tatlım yazarım o zaman günlük...bu arada dün bana yazdıklarını görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?