Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Alınmak küsmek değil. Yanlış anlaşıldım ve üzüldüm. Fesat biri değilim. Başkasının üzüntüsüyle de asla sevinmem. Herneyse ya. Uzatmanında anlamı yok kanımca.

Hadi size yiyebileceğimiz protein yemeklerinden ısmarlıyayımda hepimiz unutalım bu tatsızlığı.. afiyet olsun herkese...

tekrar olmus (.............................

Son düzenleme:
yok tatlım gerek yok... bak bir yarışa sokunca insanlar nasıl hırslanıyor eskiyi unutuyor.
neyse herkese bu yolda başarılar dilerim...

Bakinizjjj zaten hassasim aglarsam susturamazsiniz..sele kapiliriz hepimizzz

Seninde yolun uzun benim gibi kiprasma biyere hep birlikte verecegiz insallah bu kilolari..Bu sabah arkadasi gördüm bi güzel motive oldum zayiflamissin kücülmüssün didi bana.. ve ben eve bu sekil geldim..

kislaarrr canlarimm ben geldim

canlarim benim cok cok mutluyum cünkü bugün 78 gördüm. aylardir yaptigim diyette uzun zamandir bir hafta icinde ilk defa arka arkaya birer kilo vermis bulundum sokkkkkkklardayimmmmmmmmm

artik bunu son günlerde arttirdigim callanetics ve de karin egzersizlerine mi yoksa sicaklardan dolayi otururken
bile terliyor olmama mi yoksa yeni basladigim tok tutma cayi
ve de mate figur cayina mi ( alman eczanesinden ) yoksa bir kac gündür aksamlari sulu köfte corbasi iste tavuk corbasi kisacasi corba tüketmeme mi bagliyayim bilemedim. ama coooook muttluyum

ben geçen ay 18inde olmuşum... ama zaten benim anatomi bozuk hep böyle 10-15 gün gecikmeli gelir... bıktım yahuu...

ya cok zor durum yarimcim ama tedavi oluyorsun degil mi? bildigim kadari ile normal bir durum degil benim kiz kardesimde epey ilac kullandi ama cok sükür bebegi oldu.

benim hep düzgündür ilk adet olduğum günden beri bir geçen ay 12 gün gecikti işte :) onuda içtiğim ilaçlara bağlıyorum ben...
mesela geçen ay 28 inde oldum yaa ben bu ay 26-30 arası kesin olurum

tatliskom diyet e baglamiyor musun peki? ( konunun öncesini kacridim ama ? :26: cünkülüm benim anlatmistim burada ..
bugüne kadar bir gün bile aksamayan regl im ( yani hangi gün dersem tam o gün olurdum ) subat ayinda yani ücüncü ayimda beni mahvetmisti .
5 er gün arayla nerdeyse üc kere regl olmustum kabus gibiydi. doktorum kesinlikle hic bir sorun yok olsa olsa diyetindendir demisti.
( ya da TR ye tatile gittim diye uzun yol da olabilir demisti.) ama bence diyet tabiiki sebebi . cünkü hayatim boyunca cook uzun yolculuk yaptim ben hic alakasi yoktu yani.

ama simdi tekrar normale döndü bir gün bile gecikmez ya da erken gelmez

yaa canlarim ballarim yarisma yapiyonuz ama ben gec kaldim sanirsam :2:

neysem bende disaridan katilirim

öperim hepinizi

kızlar yaaa....sohbetinizin içine giriyorum ama birşey sorucam bu diyet kitabi benim elimde yok alıcam da bi çıkıp alamadım işte netden öğrendiğim şeylerle devam şimdilik .salı günü saf proteinle başladım 85 kiloyum boyum 1.67 felan bu atak dönemini kaç gün daha yapayım birde zor kilo veren bir yapım var bir fikir verirmisiniz...........aaa bu arada hayırlı cumalar

Canım, çok sevindim senin adına, ne kadar oynasan az gelir. Ben oynamayı bilmiyorum ama bunu yapabilirim

Ya ben hiç çorba yapmadım 2 aydır ama artık yapmak istiyorum. Bana gönderdiğin linklerden bakıp yaparım ben de

O callan falan hiç yapamıyorum ben ama karın egzersizlerini de oradan mı yapıyorsun dukan üstad:))

canim öncelille testi yapman gerekiyordu kitapta test olayi yok zaten. seyir süreni filan da ögrenmen lazim dolayisi ile mutlaka testi yapmalsiin. bu siteden yardim alarak yapabilirsin testi.

eh madem baslamissin muhtemelen sana 5 gün atak verecek eger hemen bugün yaparsan testi ögrenirsin sonucunu.

Adım Adım Dukan diyet programı hesaplaması | Anne Kaz

teskür ederim canim.

ama gercekten corba sanki sulu oldugu icin mi ne hemen atiyo icimdekileri sanki

callan i yapsan cok cok iyi ollurdu ama sen bilirsin. o zaman daha uzun süreede de sonuc alicagin ama mutlaka sonuc lacagin diger bir egzersiz ise fitness blender youtube da ki videolardan gercek zamanli yapablirsin

fitness blender abs workout ve ya slim leg falan diye arat. ben az yapiyorum ama sen cok cok yap. bir saat filan sürsün yani.

estagfirullah canim üstad ne demek hepimiz ugrasiyoruz iste arastiriyoruz bir sekilde

bebeklik bir sorunum olduğunu düşünmüyorum... ialç da kullanmıyorum... bikaç kez dr gittim ama anormal bir durum olmadığını, evlendikten sonra hormonlarımın düzene giriceğini ve en önemlisi bu durumu stresin etkilediğini söyledi... sonuçların tümü normal çıktı... ben 2 ay aynı tarihlerde regl oluyosam 5 ay sapıtır... eminim dr da söylediği gibi psikolojik sebepleri... çok yorucu zor zamanlar yaşıyorum... çıkmaz sokak gibi hayatım... ancak o çıkmaz sokağın sonundaki binayı yıkıp yol açabiliyorum kendime...

simdi geldim ya .. ben susmam artik

ya ciddi ciddi nolur herkes bisiler sölesin sorcam :

simdi benim 8 kilom kaldi güclendirmeye lakin 13 haziran güclendirme ilk günüm ama ben bu kalan 18 günde 8 kiloyu veremem gibi geliyor. acaba güclendirme süremi uzatsam mi yoksa kac olursam olayim 13 haziran da geceyim mi ? kendinizin benim gibi oldugunu düsünüp yazin lütfen yaa.. cogunluga göre oylama yapcam kendi kendime valla kararsizliktan.

bu konuyu iki kisiye sordum detayli anlatip :

annem cevap : ay sonuna kadar yap yani haziran sonuna kadar kac olursan ol o zaman gec güclendirme ye

esim cevap : 13 haziranda gec ne bilcek dukan senin kac oldugunu ( Allahim yarabbim iki saat detayli anlatip dil döküyorum bana verdigi cevaba bak yaa bu erkekler neden böyle )

nolur fikrinizi belirtin sizlerde belkim benim durumum gibi olabilirsiniz

hee cok ben bebeklik problem oldugu icin demedim canim benim yanlsi anlama sakin. yani cümlenin sonuna eklemis oldum "bebegi oldu kardesimin " diye. ama amacim o degildi. yyani bunun bebege sorun olacagi degildi. hatta yazdiktan sonra bende farkettim böyle anlasilacagini :2: ama kardesim bebek icin tedavi olmadi zaten düzene girsin diye oldu. cok sükür evlendikten sonra dedigin gbi düzene girdi de bebegi oldu sonradan hani onu demek istedim. yoksa ben ne bilirim doktorun iyi sölemis tabii ki sakin yanlis anlama canim benim

tavsiyem sana canim: sakin kendini üzme. dügün gününe odaklan. ve o gün icin hazirlan hem kafa olrak hem maddi olarak.

gerisini hic düsünme ( allah korusun saglik problemi olmazsa ) o günü düsün hep ve herseyini ayarla .. e az cok imkaninda var . e cok sükür arastirabilen birisin. degisik seylere bak yani hep dgün gününle ülgilen .

cnm eger sıkıldı isen seyirden bence 13 haziranda geç güçlendirmeye,,o donemdede bikaç kilo weriormussun ztn ama eger sıkılmadım idare ediorum diosan temmuz ortasına kdr dewam et 13 temmuzda gec mesela,1 ay geç başlamış olursun...yani senin yerinde ben olsam böle yapardım :)

krep veya ekmek yapmadım...ama dedim ya sıcak suyun içine koyup bekledim şişmedi dene istersen..ben yanlış aldım desem yanlışta değil un gibi ama toklukta yapmadı bendee.**

Merhabaaaa!!!

Mantarlı tavuk sote yedim, az ve yanında da küçük bir mevsim salata. İyiydi, güzeldiii

Hoşgeldiiiinnn!!! Ne güzel ne güzzeellll Bir an önce kalanlar da gitsin inşallaaahhhh!!!

................. çok yorucu zor zamanlar yaşıyorum... çıkmaz sokak gibi hayatım... ancak o çıkmaz sokağın sonundaki binayı yıkıp yol açabiliyorum kendime...

Zor olanı başarıyorsun yani.... Bu çok güzel bir şey... Eminim her şeyin üstesinden geleceksin O yol da, çok güzel bir sokağa açılacak

Canım, ben olsam hedefime ulaşana kadar beklerdim güçlendirmeye geçmek için.. kiii bekliyorum. Dukan'a göre Mayıs sonunda 57 kilo olmam gerekiyordu. -du diyorum, çünkü Mayıs sonu geldi. Haftada 500 gr bile versem, 57 olana kadar devam etmeyi düşünüyorum; ki sen maşallah 2 haftada 2 kilo vermişsin Hadi kilo vermen durmuş olsa, farklı düşünebilirdim belki. Bence hedefine ulaşana kadar devam et. Hee sıkıldıysaann, o zaman yine de en az 1 ay devam et.. 4 kilo daha verdiğini düşünsene 1 ayda :109: Sen yaparsııınnnn

Son düzenleme:
8 kilo uzak bir hedef tatlım.diyelim haftada 1 kilo verdin o zamana kadar ancak 3-4 kilo arası gider.4 kilo + ile başlamak motivasyonunu düşrebilir.çünkü güçlendirmede kilolar gr gr gidiyor.bence hedefine 2-3 kilo kalana kadar seyir yap.çünkü seyir istenilen kiloya inilmesi gereken evre

kızlar çok mutluyum
2 çok yakın arkadaşım tüp bebekle bebek sahibi olmuşlardı.birininki 1 yaşını bitirdi.diğeri haziranda 1 olacak.ve şu an ikisi de doğal yolla hamile şaka gibi.Allahım sen ne büyüksün!!ve aynı günde öğrendiler aayyyy çok şaşkın ve çok mutluyum:)))

ya kızlar diyetle çok alakasız ama bir fikirlerinizi almak istiyorum.
iş değişikliği gibi planlarım var bildiğiniz gibi bazı sorunlardan ötürü. fakat bir çok firma benim konumum için yani İhracat ve Lojistik Uzmanlığı ileri derece ingilizce istiyor.
ben günlük konuşmaları yapacak seviyeden biraz daha fazla ingilizceye sahibim fakat telefonda ingilizce pazarlama vs yapamam. kursa kaydım var ama pek devam etme taraftarı olmasamda hafta sonları gideceğim yaz boyunca zaten son 4 ayım kaldı.
ama olmuyor gibi ben ingilizceyi beceremiyorum hiç özgüvenim yok bu konuda bana farklı yöntem sunabilir misiniz ingilizce öğrenmem için?
neler yapabilirim mesela... bugün yabancı alt yazılı diziye başlıcam... bunun dışında haberleri ingilizce okucam...
herkes özel hoca diyor?? acaba sizler neler yaptınız?

kızlarrr tünaydın,hepinize çoook keyifli bir gün diliyorum :)
dün nöbetçi olduğum için anca katılabiliyorum aranıza,biraz okudum dünden bugüne naptınız bakiim diye.
küçük gerginlikler olmuş ama neyseki toparlamışsınız çoook sevindim :)
dün annemlerde kaldığım için tartılmadım,daha doğrusu tartıldım ama onların değil kendi tartımı bazalacağım için yarın sabah tartılacağım.
gerçi hala şişliğim var yani tartıda güzel bişey göremeyeceğimi düşündüğümden tartılmasam da olur.
bugün geç kahvaltı yaptım,1 yumurta 1 dilim peynir o kadar.
daha öğle yemeği yemedim çünkü pek acıkmadım henüz.ama haşlama daha eti ve ayran olacak menüm dünkü gibi.
akşama karar veremedim henüz.
haydii bakalım tam gaz devam edelim,en çabuk kim verecek 5 kiloyu :)

evlilik öncesi iş değiştirmek mi? ne kadar mantıklı ki sence?

banada 20 mayısda güçlendirmeye geç dedi ama gecmedim çünkü daha 5 kilo ver 1 ay daha uzatmayı düşünüyorum çünkü güçlendirmede bence en fazla 1-2 kilo ver,lebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…