- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
yok tatlım gerek yok... bak bir yarışa sokunca insanlar nasıl hırslanıyor eskiyi unutuyor.
neyse herkese bu yolda başarılar dilerim...
Tamam kızlar yaa. Bu ne hemen parladınız. Kıkryılda bır laf ettım etmez olaydım. Sustum bıdahada etmem.. Kural koyulmuş dıye uzerınden yazayım dedım sadece. konuşuk olsun benimkiside. Niyetim kötü değildi. Herneyse ben çıktım yarışmadan sız devam edın. Bozulmasın ortamınız tadınız tuzunuz benım yüzümden.
Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insallah..
ben geçen ay 18inde olmuşum... ama zaten benim anatomi bozuk hep böyle 10-15 gün gecikmeli gelir... bıktım yahuu...
benim hep düzgündür ilk adet olduğum günden beri bir geçen ay 12 gün gecikti işte :) onuda içtiğim ilaçlara bağlıyorum ben...
mesela geçen ay 28 inde oldum yaa ben bu ay 26-30 arası kesin olurum
kislaarrr canlarimm ben geldim
canlarim benim cok cok mutluyum cünkü bugün 78 gördüm. aylardir yaptigim diyette uzun zamandir bir hafta icinde ilk defa arka arkaya birer kilo vermis bulundum sokkkkkkklardayimmmmmmmmm
artik bunu son günlerde arttirdigim callanetics ve de karin egzersizlerine mi yoksa sicaklardan dolayi otururken
bile terliyor olmama mi yoksa yeni basladigim tok tutma cayi
ve de mate figur cayina mi ( alman eczanesinden ) yoksa bir kac gündür aksamlari sulu köfte corbasi iste tavuk corbasi kisacasi corba tüketmeme mi bagliyayim bilemedim. ama coooook muttluyum
ya cok zor durum yarimcim ama tedavi oluyorsun degil mi? bildigim kadari ile normal bir durum degil benim kiz kardesimde epey ilac kullandi ama cok sükür bebegi oldu.
tatliskom diyet e baglamiyor musun peki? ( konunun öncesini kacridim ama ? :26: cünkülüm benim anlatmistim burada ..
bugüne kadar bir gün bile aksamayan regl im ( yani hangi gün dersem tam o gün olurdum ) subat ayinda yani ücüncü ayimda beni mahvetmisti .
5 er gün arayla nerdeyse üc kere regl olmustum kabus gibiydi. doktorum kesinlikle hic bir sorun yok olsa olsa diyetindendir demisti.
( ya da TR ye tatile gittim diye uzun yol da olabilir demisti.) ama bence diyet tabiiki sebebi . cünkü hayatim boyunca cook uzun yolculuk yaptim ben hic alakasi yoktu yani.
ama simdi tekrar normale döndü bir gün bile gecikmez ya da erken gelmez
yaa canlarim ballarim yarisma yapiyonuz ama ben gec kaldim sanirsam :2:
neysem bende disaridan katilirim
öperim hepinizi
kızlar yaaa....sohbetinizin içine giriyorum ama birşey sorucam bu diyet kitabi benim elimde yok alıcam da bi çıkıp alamadım işte netden öğrendiğim şeylerle devam şimdilik .salı günü saf proteinle başladım 85 kiloyum boyum 1.67 felan bu atak dönemini kaç gün daha yapayım birde zor kilo veren bir yapım var bir fikir verirmisiniz...........aaa bu arada hayırlı cumalar
Canım, çok sevindim senin adına, ne kadar oynasan az gelir. Ben oynamayı bilmiyorum ama bunu yapabilirim
Ya ben hiç çorba yapmadım 2 aydır ama artık yapmak istiyorum. Bana gönderdiğin linklerden bakıp yaparım ben de
O callan falan hiç yapamıyorum ben ama karın egzersizlerini de oradan mı yapıyorsun dukan üstad:))
canlarim benim cok cok mutluyum cünkü bugün 78 gördüm. aylardir yaptigim diyette uzun zamandir bir hafta icinde ilk defa arka arkaya birer kilo vermis bulundum sokkkkkkklardayimmmmmmmmm
artik bunu son günlerde arttirdigim callanetics ve de karin egzersizlerine mi yoksa sicaklardan dolayi otururken
bile terliyor olmama mi yoksa yeni basladigim tok tutma cayi
ve de mate figur cayina mi ( alman eczanesinden ) yoksa bir kac gündür aksamlari sulu köfte corbasi iste tavuk corbasi kisacasi corba tüketmeme mi bagliyayim bilemedim. ama coooook muttluyum
ya cok zor durum yarimcim ama tedavi oluyorsun degil mi? bildigim kadari ile normal bir durum degil benim kiz kardesimde epey ilac kullandi ama cok sükür bebegi oldu.
tatliskom diyet e baglamiyor musun peki? ( konunun öncesini kacridim ama ? :26: cünkülüm benim anlatmistim burada ..
bugüne kadar bir gün bile aksamayan regl im ( yani hangi gün dersem tam o gün olurdum ) subat ayinda yani ücüncü ayimda beni mahvetmisti .
5 er gün arayla nerdeyse üc kere regl olmustum kabus gibiydi. doktorum kesinlikle hic bir sorun yok olsa olsa diyetindendir demisti.
( ya da TR ye tatile gittim diye uzun yol da olabilir demisti.) ama bence diyet tabiiki sebebi . cünkü hayatim boyunca cook uzun yolculuk yaptim ben hic alakasi yoktu yani.
ama simdi tekrar normale döndü bir gün bile gecikmez ya da erken gelmez
yaa canlarim ballarim yarisma yapiyonuz ama ben gec kaldim sanirsam :2:
neysem bende disaridan katilirim
öperim hepinizi
bebeklik bir sorunum olduğunu düşünmüyorum... ialç da kullanmıyorum... bikaç kez dr gittim ama anormal bir durum olmadığını, evlendikten sonra hormonlarımın düzene giriceğini ve en önemlisi bu durumu stresin etkilediğini söyledi... sonuçların tümü normal çıktı... ben 2 ay aynı tarihlerde regl oluyosam 5 ay sapıtır... eminim dr da söylediği gibi psikolojik sebepleri... çok yorucu zor zamanlar yaşıyorum... çıkmaz sokak gibi hayatım... ancak o çıkmaz sokağın sonundaki binayı yıkıp yol açabiliyorum kendime...
simdi geldim ya .. ben susmam artik
ya ciddi ciddi nolur herkes bisiler sölesin sorcam :
simdi benim 8 kilom kaldi güclendirmeye lakin 13 haziran güclendirme ilk günüm ama ben bu kalan 18 günde 8 kiloyu veremem gibi geliyor. acaba güclendirme süremi uzatsam mi yoksa kac olursam olayim 13 haziran da geceyim mi ? kendinizin benim gibi oldugunu düsünüp yazin lütfen yaa.. cogunluga göre oylama yapcam kendi kendime valla kararsizliktan.
bu konuyu iki kisiye sordum detayli anlatip :
annem cevap : ay sonuna kadar yap yani haziran sonuna kadar kac olursan ol o zaman gec güclendirme ye
esim cevap : 13 haziranda gec ne bilcek dukan senin kac oldugunu ( Allahim yarabbim iki saat detayli anlatip dil döküyorum bana verdigi cevaba bak yaa bu erkekler neden böyle )
nolur fikrinizi belirtin sizlerde belkim benim durumum gibi olabilirsiniz
Günaydin dukancanlar...hepimize güzel bir gün olsun insallah..
Bu yüzden de bol su icilmesini tavsiye ediyor zaten Dukan herkesin kendi bilecegi bir sey ama diyetisyen aa dukan yap güzel verirsin demez ona gitki para kazansin.Zayiflama forumlarina söyle bir göz gezdirmeni tavsiye ederim menüler hemen hemen dukan listesi gibi.Yulaf kepegine gelince krep yada ekmek yaparken bile sisiyor nasil oluyorda kaynar su döküncee sismedi gerci ben o sekil hic denemedim bilemem de yogurtla yedigin zaman uzun bir süre tok tutuyor ve ben iki kasik bir ögünde fazla geldigi icin bir kasik sabah ve bir kasik aksam tüketiyorum.
...........
..............
öperim hepinizi
................. çok yorucu zor zamanlar yaşıyorum... çıkmaz sokak gibi hayatım... ancak o çıkmaz sokağın sonundaki binayı yıkıp yol açabiliyorum kendime...
simdi geldim ya .. ben susmam artik
simdi benim 8 kilom kaldi güclendirmeye lakin 13 haziran güclendirme ilk günüm ama ben bu kalan 18 günde 8 kiloyu veremem gibi geliyor. acaba güclendirme süremi uzatsam mi yoksa kac olursam olayim 13 haziran da geceyim mi ? kendinizin benim gibi oldugunu düsünüp yazin lütfen yaa.. cogunluga göre oylama yapcam kendi kendime valla kararsizliktan.
annem cevap : ay sonuna kadar yap yani haziran sonuna kadar kac olursan ol o zaman gec güclendirme ye
esim cevap : 13 haziranda gec ne bilcek dukan senin kac oldugunu ( Allahim yarabbim iki saat detayli anlatip dil döküyorum bana verdigi cevaba bak yaa bu erkekler neden böyle )
8 kilo uzak bir hedef tatlım.diyelim haftada 1 kilo verdin o zamana kadar ancak 3-4 kilo arası gider.4 kilo + ile başlamak motivasyonunu düşrebilir.çünkü güçlendirmede kilolar gr gr gidiyor.bence hedefine 2-3 kilo kalana kadar seyir yap.çünkü seyir istenilen kiloya inilmesi gereken evresimdi geldim ya .. ben susmam artik
ya kızlar diyetle çok alakasız ama bir fikirlerinizi almak istiyorum.
iş değişikliği gibi planlarım var bildiğiniz gibi bazı sorunlardan ötürü. fakat bir çok firma benim konumum için yani İhracat ve Lojistik Uzmanlığı ileri derece ingilizce istiyor.
ben günlük konuşmaları yapacak seviyeden biraz daha fazla ingilizceye sahibim fakat telefonda ingilizce pazarlama vs yapamam. kursa kaydım var ama pek devam etme taraftarı olmasamda hafta sonları gideceğim yaz boyunca zaten son 4 ayım kaldı.
ama olmuyor gibi ben ingilizceyi beceremiyorum hiç özgüvenim yok bu konuda bana farklı yöntem sunabilir misiniz ingilizce öğrenmem için?
neler yapabilirim mesela... bugün yabancı alt yazılı diziye başlıcam... bunun dışında haberleri ingilizce okucam...
herkes özel hoca diyor?? acaba sizler neler yaptınız?
banada 20 mayısda güçlendirmeye geç dedi ama gecmedim çünkü daha 5 kilo ver 1 ay daha uzatmayı düşünüyorum çünkü güçlendirmede bence en fazla 1-2 kilo ver,lebilirsimdi geldim ya .. ben susmam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?