Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla canım şöyle söyleyeyim bu dil konusunda tabi öncelikle temelin iyi olması gerekiyor.ya özel okuldan iyi eğitimli olacaksın yada imkan varsa çıkacasın yurtdışına pratik yapıcaksın.bunların olamadığını farzedersek sana şöyle bir tavsiyem olabilir dizileri,haberleri ingilizce seyretmen güzel,bunun yanında filmleri de orjinal haliyle seyret.özel dersin sana çok fazla katkısı olabileceğini düşünmüyorum.çünkü senin kendini kurtarabilecek kadar ingilizcen olduğunu düşünüyorum yani şu saatten sonra grammer falan öğrenmeyeceksin.ee hocayla da sohbet edecek değilsiniz.onun yerine bence pratik yapabileceğin bir yol düşünmelisin.eğer yurtdışında arkadaşın falan varsa yada yabancı dili iyi olan arkadaşlarınla ingilizce konuşmaya yazışmaya çalış.çünkü özgüveninin kazanabilmen için senin pratik yapıp korkmadan konuşabiliyor,pazarlama yapabiliyor olman lazım.ben özel okuldan mezunum,bu sebeple dil sorunum yok ama mesela o yıllarda babam evde bile çoğu zaman kızım artık evde ingilizce konuşalım diyerek beni dilimi kullanmaya dolayısıyla pratik yapmaya mecbur bırakıyordu,bu da iyi bişeydi tabi kendi adıma.hoş dışardan komik durabilir yani ama :))) onujn dışında bildiğim kadarıyla artık internette de interaktif bazı siteler var,hem dersi dinliyorsun hem dialog kurup ilerletebiliyorsun.bunları da biraz araştırabilirsin bence.

kuzum ben senin yerinde olsaydım,ne kadar sürerse sürsün kendimi iyi hissettiğim hedef kiloya inene kadar devam ederdim.zaten öncelikli amacımız bu değil mi ? kendimizi iyi hissettiğimiz ideal kiloya inmek değil mi hedefimiz.bence de bu kısa sürede 8 kilo vermek imkansız gibi bişey.biraz daha dişini sıkarak 8 kiloyu ver ondan sonra geç güçlendirmeye.çünkü arkadaşlardan da öğrendiğimiz kadarıyla güçlendirmede artık kilo vermek pek mümkün olmayacak onun yerine indiğimiz kiloyu sabitleyebileceğiz.herkesin kilo verme hızı farklı olduğu için dukan testine göre haziran 15 çıksa da biri daha önce o kiloyu verebilirken diğeri daha geç verebilir,bu çok doğal.
mesela benim dukan testime göre toplam 17 kilomu temmuz 20ye kadar verecğim öngörülüyordu.ama şu an 6 kilom falan kaldı,yani temmuz 20 gelmeden o 6 kiloyu vermiş olabilirim.gerçi artık yavaştan +lar görmeye başladığımdan bu değişedebilir.sen 8 kilonu da ver öyle geç bence kuzum :)

Oyyy oyyy ooyyy Allah sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah!! Ne güzel de denk gelmiş Ama ne kadar da erken :) Tabi olmuyor diye.... Böyle oluyormuş çoğu zaman canım. İnsanlar bebeklerine kavuşuyorlar ve rahatlıyorlar... O hormonlar yok mu o hormonlaaarr.. Stres faktörü ortadan kalkınca, rahatlıyorlar, atağa geçiyorlar :)) Rahat olmak çok önemliymiş böyle durumlarda :) İnşallah kısmetleriyle gelirler...

Kursa devam et bence de ama; sen yine baya bildiğin için İngilizce, artık belli bir yerden sonra kurslar da işe yaramıyor. Pratik gerekiyor çünkü asıl. Dediğin gibi yabancı diziler, filmler yardımcı olur bence. Ya da kursların konuşma sınıfları oluyor, belki öyle bir şey de olabilir. Ve de kendine güveeennn!! "ben günlük konuşmaları yapacak seviyeden biraz daha fazla ingilizceye sahibim" demişsin. Bu zaten gayet iyi. Sizin sektörde konuşulan konular, terimler belli. Onları zaten öğrenirsin. Bizim şirkette ihracat işlem sorumlusu, hiç de öyle alengirli İngilizce konuşmuyor telefonda. Zaten genelde de yazışma olarak anlaşıyorlar, maille, msn'le falan. Yazışırken de zorlanmazsın zaten sen. Konuşmak zor olan. Ama onu da halledersin yavaş yavaş

canlarimm düsünen beyinlerinize , yazan elllerinize saglik.. cooooookkk tesekkür ederim.

cok hos yaa allahim nelere kadir. O ne isterse ne zaman isterse o olur.

niless canim ilerletmen icin bunun tek bir solu var. sürekli konusacaksin. aslinda senin de bildigin gibi en etkili yöntem ( yani kisa sürede olmasi icin ) kendi ülkesinde olmak. ama bu herzaman olabilecek bir sey olmadigi icin, mecburen ülkemizde yapmaya calisiyoruz. senin yönemlerin güzel.. ben en cok lise zamaninda filan yabanci dizi izleyerek gelistirmistim. Daha dogrusu diziyi izlemekti amacim ing degildi yani

sonracima kendi kendine diyaloglar yapabilirsin. Yani telefonla konusuyormus gibi diyalog kurabilirsin eminim internette bunun gibi prog vardir. ve eminim ortadan biraz daha iyi derecedeysen kisa sürede yani bir kac konusma ile hem kendine güvenin gelir hemde cok rahat ilerleisin. bilmiyorum sirketteki imkanini , ama kisa süreli telefon konusmalari yapilmasi gerektiginde hemen atlayip sen yap. bir iki derken bakmissin baya baya konusuyorsun . inan bana. yazismalari zaten yapiyorsunuzdur tahmin ettigim kadariyla konusmak da da hic bir fark yok.
Hatta gidisati belli olan telefon konusmalarinda da önceden yazip okuyarak yapabilirsin.
zaten birazcik cümeleye basladin mi karsi tarafta tamamlar zaten ve yine kendine güvenin gelir.

hic bilmiyor olsan sansin az di. ama sen zaten iyiyim diyorsun . kurs ta filanda eger yabanci hoca varsa benim tavsiyem hemen iletisime gec. birtek onunla konus.

ya da söylede var. sen ist tesin dolayisi ile imkanin cok. bir tanidigim da tanidiklari vasitasi ile bir yabanci birini bulmustu cocuk her
hafta pazar günü eve geliyordu ing konusuyorlardi. bir iki saat. sonrada iki haftaligina ingiltereye gitti. süper konusmaya baslamisti.

sende öle yapabilirsin. mail araciligi ile birileri ile irtibata gecebilirsin. cevrene haber ver.

ya da üni lerde türkce ögrenmek isteyen yabancilar olabilir onlari bulabilirsin. böylece bedavaya gelmis olabilir.

burda bizim okulda öle var, mesela o türkce ögrenmek istiyor ben almanya ögrenmek istiyordum hergün ikiser saat beraberdik bir saat türkce bir saat almanca konusuyorduk

bence ordaki üni lerde de vardir. imkanin varsa git ilan as. ( hani bedava ya getirmek istersen diye söylüyorum ) ama
yok ugrasamam dersen... o zaman iste ingiliz bir hocayla ya da bu isi yapan biriyle ders olarak degil ama normal bildigin konusmak icin para teklif et. ki var bu isi para icin yapanlar. eger gramerin iyiyse kursu filan bos ver .

Kızlar nasılsınız ?
52.7 çıktım bugün artık kendiliğinden gidiyor kilolar.
İnşallah artık vermeden burada kalmak istiyorum bakalım ..

Canım, seni çok motive gördüm ve haftada 1 kg vermeye başlamışken sonuna kadar git ve öyle güçlendirmeye geç derim çünkü başlamışken bitirip rahatla ve bir daha geri dönme bence.

Belki zorlandığın anlar olur ama ben şu ana kadar toplamda 8 kilo verdim ve çok farkediyor. Daha sonra bu 8 kiloyu takıp kendini mutsuz hissedeceğine dayan ve bitirip arkana at derim. Tabi dayanma durumun nasıl olur uzaktan konuşmak kolay gelir ama sen çok iradelisin ve yaparsın bence.

geri sayfaları okuyamadım inşallah hepiniz için herşey yolundadır.....burası bir soğuk bir soğuk donuyorum heeeee......kış geri geldi ben şimdiden iyi hafta sonları dileyeyim ve kaçayım kızım biraz ateşlendi gene keyfim kaçtı.....görüşürüz inşallah pazartesi günü bol - lerle gelelim inşallah öptüm tek tek......

selamlar kızlaaar
ayyy bugun acayıp yogunum.ancak girebildim iş arasında nete.
gecmısı daha okumadım 10 sayfa yazmıssınız
ben bu sabah tartıldıgımda - 200gr gördümmm.hemde dun sebzeli pro gunumdu ve aksam 9.30da yemek yiyebıldık ve ben deliiiiiler gibi salata yemiştim.buna ragmen - gorunce uctum sevıncten

eee üstünede callan teyzeyle çalıştım azcık sonra koşa koşa işe geldim.

sabah 1.5 haşlama yumurta+1 bardak süt
ara yeşil çay(kiraz sapı yapmaya sabah vaktim olmadı)
öğlen haşlama tavuk gogsu ve yogurt
ara adaçayı
akşamada koftem var onu yıcem yogurtla yıne

haydı ben tekrar kacıyorum.zaman buldukcada gelıp gecmısı okuyacagım daha.ooooo cok işim var siz beni hala tutuyorsunuz(reklamlardakı bu lafı soyleyen cocuk cooook tatlı demııııı)

Kızlar nasılsınız ?

iananamıyorum sana yaa,tebrik ederim çook.
yalnız ne kadar güzel bişey bu,o kiloları vermek için o kadar uğraşıyoruz ve şu an sen artık vermek istemiyorum diyecek safaya geçmişsin,harika bişey bu yaa,darısı başımıza :)))))

Eneeee!!! ay ye bişeyler yeeee :S:S Zayıflama artıııkkk :18:

Canım valla yiyorum baktım durmadan eksi gösteriyor ne bulursam yiyorum dün gece 1 paket cips yiyip bu kiloyu gördüm ama cidden korkuyorum fazlasından ..

Tatlım inan benim çok az gidiyordu atakta bile 200 gram vermiştim ama acelem yok 55 olacağım nasıl olsa diyordum geçen haftaki stres derken şimdi durduramıyorum yavaş gitse sorun yok da korkuyorum bu sefer 1 haftada 3.1 kg gitmiş ki ben bunu 1 ayda zor veriyordum inşallah herkes ulaşır hedefine ..

Kızlar nasılsınız ?

aman aman dikkat et kendine anoreksiya fln gelmesin arkasından bu işin aman ye iç gülüm endişelendirme bizi

akşam bende yedim helva ve simit
bende - gördüm ama ne kadar gördüğümü söylemicem
yarışmanın kurallarına uysun[/QUOTE] hmm demekki neymişşşşşşşşş, eksi görmek için simit ve helva yiyecekmişizzzzzzzz

ben bugün 15 kilo vermemin şerefine kıymalı pide yedimmm umarım yarın eksi görürüm olmadı simitde yerim akşama bide helva olay kesinleşirr

tatlım bende aynı durumdayım senle..26 mayısda seyirim bitiyo normalde ama daha 7 kilom var hedefe..kararımı verdim.01 temmuzda güçlendirmeye geçeceğim, kilo versemde vermesemde benim hedefim 1 temmuz..

evlilik öncesi iş değiştirmek mi? ne kadar mantıklı ki sence?

bitanem zaten ankaradan bakıyoruz iş :) hani belki ocak gibi filan oraya geçebilirim diye konuşuldu... ve burda aldığım maaşın 2-2,5 katı maaş. ama ingilizcemi yetersiz gördüğümden sanki haketmiyormuşum gibi hissediyorum

Nilescim ingilizce kursundan öte bence senin ingilizce pratik yapabileceğin şeylere ağırlık vermen gerek... Film ve gazeteler evet işe yarar ama sana özgüven vermez onlar bence... Ben anadolu lisesi mezunuyum eğitimim ağırlıklı ingilizceydi... Lisede de bölümüm dildi...Üniversiteyi de turizm rehberlik okudum...Kpds den de yüksek puan almıştım anlayacağın grammer ya da anlamam da hiç bir sıkıntım yoktu...Okuldan mezun oldum bir otelde resepsiyonistlik yapmaya başladım...Bu kadar ingilizceyle haşır neşir olan ben müşteriyle tek kelime konuşamıyordum İlk başlarda yanımda ben zorlandığımda yardımcı olacak biri vardı ama gidince iş başa düştü... Şu an kendimi oldukça iyi ifade ediyorum... Sana tavsiyem boş oldukça gel sultanahmete takıl bir turistin peşine para istemediğini sadece ingilizceni geliştirmek için sohbet etmek istediğini söyle eşlik et gezerken onlara zamanla ingilizcen ilerler ve özgüvenin gelir kendine Ay bu arada tazminatını da almadan çıkma

Son düzenleme:
aman aman dikkat et kendine anoreksiya fln gelmesin arkasından bu işin aman ye iç gülüm endişelendirme bizi

Canım anoreksiya olacağını zannetmiyorum çünkü şu an verdiğim kiloyu yeterli görüyorum ve o aklımdaki hala kiloluyum düşüncesini attım bir kaç haftadır ama strese bağlıyorum ben istemeden gidiyor inan sırf artık vermeyeyim diye bugünlerde canım istemeden bile bir şeyler yedim ama korkuyorum durduramazsam diye çünkü gerçekten fazlası çirkin ve sağlıksız bir kilo olur.

Bence istediğin kiloyu bekle canım önemli olan senin kendini mutlu hissettiğin kilo ne de olsa.

Ayy ne güzel haberler böyle hem sevdiceğinin yanında hem iş pozisyonun daha güzel bence de arkadaşın dediği gibi turistlere hem yardımcı olur hem de ingilizceni geliştirebilirsin.

akşam bende yedim helva ve simit
bende - gördüm ama ne kadar gördüğümü söylemicem
yarışmanın kurallarına uysun
hmm demekki neymişşşşşşşşş, eksi görmek için simit ve helva yiyecekmişizzzzzzzz

ben bugün 15 kilo vermemin şerefine kıymalı pide yedimmm umarım yarın eksi görürüm olmadı simitde yerim akşama bide helva olay kesinleşirr

tatlım bende aynı durumdayım senle..26 mayısda seyirim bitiyo normalde ama daha 7 kilom var hedefe..kararımı verdim.01 temmuzda güçlendirmeye geçeceğim, kilo versemde vermesemde benim hedefim 1 temmuz..[/QUOTE]

hahhahahhaha öldüm gülmekten demek simit ve helva
helva yok da evde simit vardı gideyim yiyeyim hatta azıcık da yaşpasta var onu da yiyim ki daha çok - göriiim dimi aaaaa

Kızlar nasılsınız ?

Fıstığım hoşgeldin,

Gözün aydın, darısı başımıza inşallah

Bu arada ben geçmişi okuyamadım babanla konuşma işini halletmişsindir sorunsuz geçtiğini düşünüyorum ve üstünden büyük bir yük kalkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…