ya kızlar diyetle çok alakasız ama bir fikirlerinizi almak istiyorum.
iş değişikliği gibi planlarım var bildiğiniz gibi bazı sorunlardan ötürü. fakat bir çok firma benim konumum için yani İhracat ve Lojistik Uzmanlığı ileri derece ingilizce istiyor.
ben günlük konuşmaları yapacak seviyeden biraz daha fazla ingilizceye sahibim fakat telefonda ingilizce pazarlama vs yapamam. kursa kaydım var ama pek devam etme taraftarı olmasamda hafta sonları gideceğim yaz boyunca zaten son 4 ayım kaldı.
ama olmuyor gibi ben ingilizceyi beceremiyorum hiç özgüvenim yok bu konuda bana farklı yöntem sunabilir misiniz ingilizce öğrenmem için?
neler yapabilirim mesela... bugün yabancı alt yazılı diziye başlıcam... bunun dışında haberleri ingilizce okucam...
herkes özel hoca diyor?? acaba sizler neler yaptınız?
simdi geldim ya .. ben susmam artik
ya ciddi ciddi nolur herkes bisiler sölesin sorcam :
simdi benim 8 kilom kaldi güclendirmeye lakin 13 haziran güclendirme ilk günüm ama ben bu kalan 18 günde 8 kiloyu veremem gibi geliyor. acaba güclendirme süremi uzatsam mi yoksa kac olursam olayim 13 haziran da geceyim mi ? kendinizin benim gibi oldugunu düsünüp yazin lütfen yaa.. cogunluga göre oylama yapcam kendi kendime valla kararsizliktan.
bu konuyu iki kisiye sordum detayli anlatip :
annem cevap : ay sonuna kadar yap yani haziran sonuna kadar kac olursan ol o zaman gec güclendirme ye
esim cevap : 13 haziranda gec ne bilcek dukan senin kac oldugunu ( Allahim yarabbim iki saat detayli anlatip dil döküyorum bana verdigi cevaba bak yaa bu erkekler neden böyle )
nolur fikrinizi belirtin sizlerde belkim benim durumum gibi olabilirsiniz
kızlar çok mutluyum
2 çok yakın arkadaşım tüp bebekle bebek sahibi olmuşlardı.birininki 1 yaşını bitirdi.diğeri haziranda 1 olacak.ve şu an ikisi de doğal yolla hamile şaka gibi.Allahım sen ne büyüksün!!ve aynı günde öğrendiler aayyyy çok şaşkın ve çok mutluyum:)))
ya kızlar diyetle çok alakasız ama bir fikirlerinizi almak istiyorum.
iş değişikliği gibi planlarım var bildiğiniz gibi bazı sorunlardan ötürü. fakat bir çok firma benim konumum için yani İhracat ve Lojistik Uzmanlığı ileri derece ingilizce istiyor.
ben günlük konuşmaları yapacak seviyeden biraz daha fazla ingilizceye sahibim fakat telefonda ingilizce pazarlama vs yapamam. kursa kaydım var ama pek devam etme taraftarı olmasamda hafta sonları gideceğim yaz boyunca zaten son 4 ayım kaldı.
ama olmuyor gibi ben ingilizceyi beceremiyorum hiç özgüvenim yok bu konuda bana farklı yöntem sunabilir misiniz ingilizce öğrenmem için?
neler yapabilirim mesela... bugün yabancı alt yazılı diziye başlıcam... bunun dışında haberleri ingilizce okucam...
herkes özel hoca diyor?? acaba sizler neler yaptınız?
cnm eger sıkıldı isen seyirden bence 13 haziranda geç güçlendirmeye,,o donemdede bikaç kilo weriormussun ztn ama eger sıkılmadım idare ediorum diosan temmuz ortasına kdr dewam et 13 temmuzda gec mesela,1 ay geç başlamış olursun...yani senin yerinde ben olsam böle yapardım :)
Merhabaaaa!!!
Mantarlı tavuk sote yedim, az ve yanında da küçük bir mevsim salata. İyiydi, güzeldiii
Hoşgeldiiiinnn!!! Ne güzel ne güzzeellllBir an önce kalanlar da gitsin inşallaaahhhh!!!
Canım, ben olsam hedefime ulaşana kadar beklerdim güçlendirmeye geçmek için.. kiii bekliyorum. Dukan'a göre Mayıs sonunda 57 kilo olmam gerekiyordu. -du diyorum, çünkü Mayıs sonu geldi. Haftada 500 gr bile versem, 57 olana kadar devam etmeyi düşünüyorum; ki sen maşallah2 haftada 2 kilo vermişsin Hadi kilo vermen durmuş olsa, farklı düşünebilirdim belki. Bence hedefine ulaşana kadar devam et. Hee sıkıldıysaann, o zaman yine de en az 1 ay devam et.. 4 kilo daha verdiğini düşünsene 1 ayda :109: Sen yaparsııınnnn
8 kilo uzak bir hedef tatlım.diyelim haftada 1 kilo verdin o zamana kadar ancak 3-4 kilo arası gider.4 kilo + ile başlamak motivasyonunu düşrebilir.çünkü güçlendirmede kilolar gr gr gidiyor.bence hedefine 2-3 kilo kalana kadar seyir yap.çünkü seyir istenilen kiloya inilmesi gereken evre
kızlar çok mutluyum
2 çok yakın arkadaşım tüp bebekle bebek sahibi olmuşlardı.birininki 1 yaşını bitirdi.diğeri haziranda 1 olacak.ve şu an ikisi de doğal yolla hamile şaka gibi.Allahım sen ne büyüksün!!ve aynı günde öğrendiler aayyyy çok şaşkın ve çok mutluyum:)))
simdi benim 8 kilom kaldi güclendirmeye lakin 13 haziran güclendirme ilk günüm ama ben bu kalan 18 günde 8 kiloyu veremem gibi geliyor. acaba güclendirme süremi uzatsam mi yoksa kac olursam olayim 13 haziran da geceyim mi ? kendinizin benim gibi oldugunu düsünüp yazin lütfen yaa.. cogunluga göre oylama yapcam kendi kendime valla kararsizliktan.
annem cevap : ay sonuna kadar yap yani haziran sonuna kadar kac olursan ol o zaman gec güclendirme ye
esim cevap : 13 haziranda gec ne bilcek dukan senin kac oldugunu ( Allahim yarabbim iki saat detayli anlatip dil döküyorum bana verdigi cevaba bak yaa bu erkekler neden böyle )
Kızlar nasılsınız ?
52.7 çıktım bugün artık kendiliğinden gidiyor kilolar.
İnşallah artık vermeden burada kalmak istiyorum bakalım ..
Kızlar nasılsınız ?
Eneeee!!! ay ye bişeyler yeeee :S:S Zayıflama artıııkkk:18:
iananamıyorum sana yaa,tebrik ederim çook.
yalnız ne kadar güzel bişey bu,o kiloları vermek için o kadar uğraşıyoruz ve şu an sen artık vermek istemiyorum diyecek safaya geçmişsin,harika bişey bu yaa,darısı başımıza :)))))
Kızlar nasılsınız ?
evlilik öncesi iş değiştirmek mi? ne kadar mantıklı ki sence?
aman aman dikkat et kendine anoreksiya fln gelmesin arkasından bu işin aman ye iç gülüm endişelendirme bizi
bitanem zaten ankaradan bakıyoruz iş :) hani belki ocak gibi filan oraya geçebilirim diye konuşuldu... ve burda aldığım maaşın 2-2,5 katı maaş. ama ingilizcemi yetersiz gördüğümden sanki haketmiyormuşum gibi hissediyorum
hmm demekki neymişşşşşşşşş, eksi görmek için simit ve helva yiyecekmişizzzzzzzzakşam bende yedim helva ve simit
bende - gördüm ama ne kadar gördüğümü söylemicem
yarışmanın kurallarına uysun
Kızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?