Kızlar bugün diyete başladım, ama ne kadar sürede gidiyor kilolar merak ediyorum motivasyon olur belki, ben 1.70im 69 kiloyum ne kadar sürer ki bu...
çok sağol. moral oldu yazdıkların valla.seyir evresi için daha önceki sayfalarda gördüm her öğün sebze yemeğin falan yazmıştı arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam. kitapta sadece sebze yemeğin protein ekleyerek yiyin diyordu. yani bu durumda her öğünde hem sebze hem protein tüketeceğiz değil mi? sadece proteini sebzeden fazla tüketeceğiz ögünlerde. doğru mu anlamışım.
bu arada bence telaşlanma. kuvvetle muhtemel senin vücudunda su vardı şimdi bir anda gitti hepsi. normale dönecektir sonraki günlerde merak etme şekercim :)
geri sayfaları okuyamadım inşallah hepiniz için herşey yolundadır.....burası bir soğuk bir soğuk donuyorum heeeee......kış geri geldiben şimdiden iyi hafta sonları dileyeyim ve kaçayım kızım biraz ateşlendi gene keyfim kaçtı.....görüşürüz inşallah pazartesi günü bol - lerle gelelim inşallah öptüm tek tek......
çok sağol. moral oldu yazdıkların valla.seyir evresi için daha önceki sayfalarda gördüm her öğün sebze yemeğin falan yazmıştı arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam. kitapta sadece sebze yemeğin protein ekleyerek yiyin diyordu. yani bu durumda her öğünde hem sebze hem protein tüketeceğiz değil mi? sadece proteini sebzeden fazla tüketeceğiz ögünlerde. doğru mu anlamışım.
bu arada bence telaşlanma. kuvvetle muhtemel senin vücudunda su vardı şimdi bir anda gitti hepsi. normale dönecektir sonraki günlerde merak etme şekercim :)
Benim vücudum gerçekten çok hassas gerçekten fazlasını kaldıramayabilirm korkum oldu ama bakalım bu hafta güçlendirmeyeye uyayım eğer gerçekten vermeye devam edersem haftaya daha fazla yerim. Stresle birleşince muhtemelen direk tansiyonum düşer zaten benim ..
Kızlar bugün diyete başladım, ama ne kadar sürede gidiyor kilolar merak ediyorum motivasyon olur belki, ben 1.70im 69 kiloyum ne kadar sürer ki bu...
Ayyy!! :18: KK'yı bi açıyorsun, fıstıklı ekler tarifi çıkıyo karşına :S:S:S Offff!! Çok severiiimmmmm ekleri debi de regl üstü Bu akşam tatlandıcılı bi tatlı yapiim bari
Tabi demleme gibi olmaz ama; yaseminli yeşil çay var. Biliyorsunuzdur gerçi heralde. Ben sevmiyorum ama... Çiçek yiyormuşum gibi geliyo :S Çok kokuyoo..[/COLOR]
Bir ara da az çikolata çıkmamıştı o reklamlarda eziyet çektiriyor kk ..
Biraz önce yaseminli yeşil çay aldım ne kadar yoğun bir kokusu var, çok güldüm sen aklıma geldin, gerçekten çiçek yiyormuş gibi ama olsun denemekte fayda var :))
Biraz önce yaseminli yeşil çay aldım ne kadar yoğun bir kokusu var, çok güldüm sen aklıma geldin, gerçekten çiçek yiyormuş gibi ama olsun denemekte fayda var :))
Evet yaaaaEklerin de üzerlerinde çikolata sos, arasında kremasııı uyuyuuy
Ayy! Fotoğrafını gördükten sonra, sanki burnuma kadar gelen "ekler" kokusundan sonra, hiç güleceğim yoktu hahahahahHİç tanımadığın birinin aklına gelmesi ne tuhaf di mi hihi :13: Evet ya resmen çiçek heheh Olsun, yararlıymış napalım böğğ diye içeriz :)) Bizim alkolümüz de onlar oldu artık heheh
Ayy! Fotoğrafını gördükten sonra, sanki burnuma kadar gelen "ekler" kokusundan sonra, hiç güleceğim yoktu hahahahahHİç tanımadığın birinin aklına gelmesi ne tuhaf di mi hihi :13: Evet ya resmen çiçek heheh Olsun, yararlıymış napalım böğğ diye içeriz :)) Bizim alkolümüz de onlar oldu artık heheh
Kızlar, o zaman başlayalım. Love01 cim ben de 1 haftada 600 gr dan fazla veremiyorum zaten.
Mirayların takipçisiyiz, onlar kadar kapsamlı olmaz ama minyatür bir yarış da bizi gaza getirir. :))
tamamdırr, pazartesinden pazartesiye bildirim yapıoruz o zaman) bakalım ilk kim verecek 3 kiloyuuu
Alınmak küsmek değil. Yanlış anlaşıldım ve üzüldüm. Fesat biri değilim. Başkasının üzüntüsüyle de asla sevinmem. Herneyse ya. Uzatmanında anlamı yok kanımca.
Hadi size yiyebileceğimiz protein yemeklerinden ısmarlıyayımda hepimiz unutalım bu tatsızlığı.. afiyet olsun herkese...
Eki Görüntüle 427673 Eki Görüntüle 427675 Eki Görüntüle 427676
simdi geldim ya .. ben susmam artik
ya ciddi ciddi nolur herkes bisiler sölesin sorcam :
simdi benim 8 kilom kaldi güclendirmeye lakin 13 haziran güclendirme ilk günüm ama ben bu kalan 18 günde 8 kiloyu veremem gibi geliyor. acaba güclendirme süremi uzatsam mi yoksa kac olursam olayim 13 haziran da geceyim mi ? kendinizin benim gibi oldugunu düsünüp yazin lütfen yaa.. cogunluga göre oylama yapcam kendi kendime valla kararsizliktan.
bu konuyu iki kisiye sordum detayli anlatip :
annem cevap : ay sonuna kadar yap yani haziran sonuna kadar kac olursan ol o zaman gec güclendirme ye
esim cevap : 13 haziranda gec ne bilcek dukan senin kac oldugunu ( Allahim yarabbim iki saat detayli anlatip dil döküyorum bana verdigi cevaba bak yaa bu erkekler neden böyle )
nolur fikrinizi belirtin sizlerde belkim benim durumum gibi olabilirsiniz
Kızlar nasılsınız ?
52.7 çıktım bugün artık kendiliğinden gidiyor kilolar.
İnşallah artık vermeden burada kalmak istiyorum bakalım ..
hangi marka alıyorsunuz bak merak ettim.ben de deneyeyim bari :)
off ya çayın tadı çiçek gibi,yulaf kepeği hayvan yemi gibi bu ne yahu :)))
bu arada size bişey söylicem kızlar.bu şekilde beslenmeye o kadar alıştık ki artık bana daha önce yediğimiz herşey garip geliyor.
mesela vıcık vıcık yağlı kızartmalar,bol yağlı salçalı yemekler falan bundan sonraki hayatımda pek yiyemicem gibi geliyor.sanki midem kaldırmazmış gibi.mesela geçen gün otelde light yoğurdum olmadığından normal yoğurt yedim 2 kaşık.öyle yağlı geldi ki sanki yediğim yoğurt değil de saf tereyağı yada kaymakmış gibi garip bir tat bıraktı damağımda.
yada geçen gün tereyağı aroması sipariş etmiştim bari ızgaralara 1 damla damlatırım diye.siparişim geldiğinde kokladım durdum onu,hakikaten tereyağı kokuyor ama bir süre sonra ağır geldi ,saatlerce midem bulandı ve henüz kullanamadım bile.
bu diyet belki de bize sağlıklı beslenme alışkanlığı da kazandırmış olabilir çaktırmadan.hedefe ulaştıktan sonra bile yine canımızın çektiklerini yesek bile eskisi gibi abartmadan daha makul şekilde tüketeceğiz heralde.yada ben artık sonrasında da atıyorum pilava normal yağ yerine aroma kullanabilirim yani,niye boşuna yağ stoğu yapiiim dimii
Dukan ekler yok mudur acaba :26:
kıslaaarrrr,ben h.sonu dolma yapayım da değişiklik olsun diyorum,geçen günlerde de yaptım ama farklı bir tarif yada ilave etmem gereken bişey varsa diye size sorayım dedim.
ben açıkçası sınırlı izinlilerimizi de unuttum zaten hiç kullanmadım şu ana kadar onları.
dolmayı sadece yağsız kıyma,domates,soğan ve baharatlarla yaptım.yulaf kepeği koymadım tadını bozar diye.
sanırım biraz salça kullanabilirdim de asıl aklıma takılan sanki sınırlı da olsa bulgur kullanabiliyor muyduk ?
sadece kıyma olunca da taş gibi oluyor be yaw
tebrıkleeeeer guclendırmeye gecmeye gec bıle kalmıssın.kaçırdın guclendırme trenını seyırde kaldın anlıcaan
:)) Islak kek tarifi falan var. Çikolata vaaarrr. Yaş pasta tarifi bile var sanırımÖyle ortaya bi karışık yapıp, uyduruk bi ek yapabiliriz belki ama; onlarda çok tatlandıcı kullanılıyo, tatları pek de hoş olmuyo ne yazık ki :S Olsun. Akşam mutlaka denicem bişeyler
hangi marka alıyorsunuz bak merak ettim.ben de deneyeyim bari :)
off ya çayın tadı çiçek gibi,yulaf kepeği hayvan yemi gibi bu ne yahu :)))
bu arada size bişey söylicem kızlar.bu şekilde beslenmeye o kadar alıştık ki artık bana daha önce yediğimiz herşey garip geliyor.
mesela vıcık vıcık yağlı kızartmalar,bol yağlı salçalı yemekler falan bundan sonraki hayatımda pek yiyemicem gibi geliyor.sanki midem kaldırmazmış gibi.mesela geçen gün otelde light yoğurdum olmadığından normal yoğurt yedim 2 kaşık.öyle yağlı geldi ki sanki yediğim yoğurt değil de saf tereyağı yada kaymakmış gibi garip bir tat bıraktı damağımda.
yada geçen gün tereyağı aroması sipariş etmiştim bari ızgaralara 1 damla damlatırım diye.siparişim geldiğinde kokladım durdum onu,hakikaten tereyağı kokuyor ama bir süre sonra ağır geldi ,saatlerce midem bulandı ve henüz kullanamadım bile.
bu diyet belki de bize sağlıklı beslenme alışkanlığı da kazandırmış olabilir çaktırmadan.hedefe ulaştıktan sonra bile yine canımızın çektiklerini yesek bile eskisi gibi abartmadan daha makul şekilde tüketeceğiz heralde.yada ben artık sonrasında da atıyorum pilava normal yağ yerine aroma kullanabilirim yani,niye boşuna yağ stoğu yapiiim dimii
Bulgur sınırlı izinli olarak da yok ne yazık ki salça koyabilirsin tabi ben yulaf kepeği ile yapmıştım fena olmamıştı.
Geçen hafta ulaşmamıştım Hedefime ama olsun ne yapalım geç olsun güç olmasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?