Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bugün diyete başladım, ama ne kadar sürede gidiyor kilolar merak ediyorum motivasyon olur belki, ben 1.70im 69 kiloyum ne kadar sürer ki bu...

Kaç kilo olmak istiyorsun ?
Dukan testini yaptın mı ?

Bu şekilde yapabilirsin tabi ki ama ben her öğünde tüketmedim hiç sebzeyi.
Genelde sabah yeşiilliklerle yapıyordum kahvaltımı akşama da az sebze yemeği ekliyordum ..

Aslında bu da olabilir hep diyoruz ya stres vücutta su topluyor diye belki de bu yüzden gitmiştir çok mantıklı geldi bu bana ..

herkeze slmmm
bugün izinliydimm ohh beeee günlerden sonra ilk defa güzel güzel uyudum.kalktım hemen hastaneye kan tahlillerimi yaptırmaya 15 günde bir tekrar ediyorum. kan verdim geldim. birazdanda sonuçlara bakcam hayırlısı bakalım. kahvaltımı(aç karına tahlil verdiğim için) yaptım. günlük menümüzü yazmamız gerekiomuydu tam hatırlayamadım kurallarda yazıo ama baktığım kadarıyla pek kimse yazmamış yada gözümden kaçtı neese hemen bildireyim

bugün ps günüm
sabahöğlenle karışık olduğu için bugün): kavrulmuş kıyma+dukan ekmeğim+zero
akşam:fırında sebzeli kebap +salata+ yoğurt
gece:1 bardak light süt

herkeze bol motivasyonlu bol ekisili bir gün diliyorum arkadaşlarım..

cok geçmiş olsunnn cnmm..

Bence sebze günlerinde de sebzeyi her öğünde yeme. Genelde öyle yapıyoruz. Yersen zaten proteinden az olmak zorunda ama; mesela sabah ve öğlen ya da sabah ve akşam, akşam daha çok sabah daha az falan.. böyle böyle bir denge kursan daha iyi olur

Ay amann!! Zayıflıcam diye sağlığından olma sakıınnn!! Dikkatli ol bundan sonra.

Ayyy!! :18: KK'yı bi açıyorsun, fıstıklı ekler tarifi çıkıyo karşına :S:S:S Offff!! Çok severiiimmmmm ekleri de bi de regl üstü Bu akşam tatlandıcılı bi tatlı yapiim bari

Kızlar bugün diyete başladım, ama ne kadar sürede gidiyor kilolar merak ediyorum motivasyon olur belki, ben 1.70im 69 kiloyum ne kadar sürer ki bu...

canim herkesin metabolizmasi farkli oldugu icin kesin bir sey söyleyemiyoruz. Yani herkes farkli sekilde kilo veriyor. Mesela birisi iki ayda 15 kilo verirken kimisi de 4 kiloyu gecemiyor. Birazda hirmonlarla ilgili vücut sistemi ile iligili. ama normal sartlarda ilk 4 günde ( toplam kiloya bagli olarak ) hizli bir sekilde vücuttan su atilmasi suretiyle üc- dört kg ortalama veriliyor. daha sonrasinda eyir döneminde ise haftada bir kg olmak üzere yavas yavas veriliyor. Bizim diyetimizin özeti bu.

Haa senin 10 kilon var gibi görünüyor tabii kemik yapini bilemeyiz ama... 10 kg oldugu icin cok hizli verilemeyecegi diger dukan ci arkadaslarimizdan gördük. Tabii yasinda önemi var.

Ayyy!! :18: KK'yı bi açıyorsun, fıstıklı ekler tarifi çıkıyo karşına :S:S:S Offff!! Çok severiiimmmmm ekleri de bi de regl üstü Bu akşam tatlandıcılı bi tatlı yapiim bari

Bir ara da az çikolata çıkmamıştı o reklamlarda eziyet çektiriyor kk ..

Tabi demleme gibi olmaz ama; yaseminli yeşil çay var. Biliyorsunuzdur gerçi heralde. Ben sevmiyorum ama... Çiçek yiyormuşum gibi geliyo :S Çok kokuyoo..[/COLOR]

Biraz önce yaseminli yeşil çay aldım ne kadar yoğun bir kokusu var, çok güldüm sen aklıma geldin, gerçekten çiçek yiyormuş gibi ama olsun denemekte fayda var :))

Bir ara da az çikolata çıkmamıştı o reklamlarda eziyet çektiriyor kk ..

Evet yaaaa Eklerin de üzerlerinde çikolata sos, arasında kremasııı uyuyuuy

Biraz önce yaseminli yeşil çay aldım ne kadar yoğun bir kokusu var, çok güldüm sen aklıma geldin, gerçekten çiçek yiyormuş gibi ama olsun denemekte fayda var :))

Ayy! Fotoğrafını gördükten sonra, sanki burnuma kadar gelen "ekler" kokusundan sonra, hiç güleceğim yoktu hahahahah Hİç tanımadığın birinin aklına gelmesi ne tuhaf di mi hihi :13: Evet ya resmen çiçek heheh Olsun, yararlıymış napalım böğğ diye içeriz :)) Bizim alkolümüz de onlar oldu artık heheh

hangi marka alıyorsunuz bak merak ettim.ben de deneyeyim bari :)
off ya çayın tadı çiçek gibi,yulaf kepeği hayvan yemi gibi bu ne yahu :)))
bu arada size bişey söylicem kızlar.bu şekilde beslenmeye o kadar alıştık ki artık bana daha önce yediğimiz herşey garip geliyor.
mesela vıcık vıcık yağlı kızartmalar,bol yağlı salçalı yemekler falan bundan sonraki hayatımda pek yiyemicem gibi geliyor.sanki midem kaldırmazmış gibi.mesela geçen gün otelde light yoğurdum olmadığından normal yoğurt yedim 2 kaşık.öyle yağlı geldi ki sanki yediğim yoğurt değil de saf tereyağı yada kaymakmış gibi garip bir tat bıraktı damağımda.
yada geçen gün tereyağı aroması sipariş etmiştim bari ızgaralara 1 damla damlatırım diye.siparişim geldiğinde kokladım durdum onu,hakikaten tereyağı kokuyor ama bir süre sonra ağır geldi ,saatlerce midem bulandı ve henüz kullanamadım bile.
bu diyet belki de bize sağlıklı beslenme alışkanlığı da kazandırmış olabilir çaktırmadan.hedefe ulaştıktan sonra bile yine canımızın çektiklerini yesek bile eskisi gibi abartmadan daha makul şekilde tüketeceğiz heralde.yada ben artık sonrasında da atıyorum pilava normal yağ yerine aroma kullanabilirim yani,niye boşuna yağ stoğu yapiiim dimii

Dukan ekler yok mudur acaba :26:

napıyosunuzz sizz yaaa!!!!!!!!!!!!
napıyosunuzzz!!!!!!!!!!!!!
ne ekleriii delirmeyin delirtmeyinnnnnn........ allahımmmmmmmmmmmmmm o kremanın yemek borumdan öyle mideme kaykıldığını hissettim de aman yarabbiiiiiiiiiiiiiii

kıslaaarrrr,ben h.sonu dolma yapayım da değişiklik olsun diyorum,geçen günlerde de yaptım ama farklı bir tarif yada ilave etmem gereken bişey varsa diye size sorayım dedim.
ben açıkçası sınırlı izinlilerimizi de unuttum zaten hiç kullanmadım şu ana kadar onları.
dolmayı sadece yağsız kıyma,domates,soğan ve baharatlarla yaptım.yulaf kepeği koymadım tadını bozar diye.
sanırım biraz salça kullanabilirdim de asıl aklıma takılan sanki sınırlı da olsa bulgur kullanabiliyor muyduk ?
sadece kıyma olunca da taş gibi oluyor be yaw

Kızlar, o zaman başlayalım. Love01 cim ben de 1 haftada 600 gr dan fazla veremiyorum zaten.

Mirayların takipçisiyiz, onlar kadar kapsamlı olmaz ama minyatür bir yarış da bizi gaza getirir. :))

tamamdırr, pazartesinden pazartesiye bildirim yapıoruz o zaman ) bakalım ilk kim verecek 3 kiloyuuu

tamamadırrrr
pazartesi mi başlıcaz.ok. peki bizde foto falan koyalım mı?

bu arada benımde gecen hafta boyunca 700gram verdiğim düşünülürse bu 3 kılo bayagı uzar bu grupta

tavugun yanındaki patatesleride yiyebilecekmiyizzzzz cok özledimmmmmmmmm

hımm bence de sen kaç olmak istiyorsan o kılona kadar seyırde kal.haaaa baktın cok sıkılmıssın devamlı kaçamaklar yapıyorsun gecersın guclendırmeye.ama bence kılonu hedef al, 13 hazıranı degıl.mesela banada 24 hazıran dıyordu.ama ben kendımı 56 gıbı gorunce gecmeyı dusunuyorum 24 hazıranda kaç kılo olduguma bakmıcam.çunku dukan bu tarıhı hiiiiç kaçamaksız devam ettiğimiz takdirde öngörüyor.ama cogumuz kaçamak yapıyoruz.

Kızlar nasılsınız ?
52.7 çıktım bugün artık kendiliğinden gidiyor kilolar.
İnşallah artık vermeden burada kalmak istiyorum bakalım ..

tebrıkleeeeer guclendırmeye gecmeye gec bıle kalmıssın.kaçırdın guclendırme trenını seyırde kaldın anlıcaan

Hahahha Valla yaa! Otlar, hayvan yemleri... neler yiyip içiyoruz biz öyle hihihi Bi de ben çok iştahlıyım normalde ne yazık kii :S Midem kesin kabul eder benim her şeyi :S Diyet falan nafile.. İçim rahat etmeyeceği için çok fazla yemek istemem ama; normalde oofff!! Tereyağından falan bulanmaz midem yaa! Keşke bulansa heheheh
Bak aklıma geldi yanımda yulaf kepeği getirmiştim. Yoğurduma bi kaşık atiyim de yiyim. Ara öğün olsun

Dukan ekler yok mudur acaba :26:

:)) Islak kek tarifi falan var. Çikolata vaaarrr. Yaş pasta tarifi bile var sanırım Öyle ortaya bi karışık yapıp, uyduruk bi ek yapabiliriz belki ama; onlarda çok tatlandıcı kullanılıyo, tatları pek de hoş olmuyo ne yazık ki :S Olsun. Akşam mutlaka denicem bişeyler

Son düzenleme:

Bulgur sınırlı izinli olarak da yok ne yazık ki salça koyabilirsin tabi ben yulaf kepeği ile yapmıştım fena olmamıştı.

tebrıkleeeeer guclendırmeye gecmeye gec bıle kalmıssın.kaçırdın guclendırme trenını seyırde kaldın anlıcaan

Geçen hafta ulaşmamıştım Hedefime ama olsun ne yapalım geç olsun güç olmasın ..

Islak keki de çok güzel oluyor aslında ama ekler tarzı bilemedim güveniyorum sana şöyle güzel bir ekler çıkarıp ortaya bir fotoğraflarsan harika olur ..

Valla artık biz akrabalarımızdan çok birbirimizle vakit geçiriyoruz uzaktan da olsa, dukan bağı var aramızda gelir tabi aklıma tatlım :))

Valla bu kadar yarara ben içicem fincan çok zor bitti ama olsun

Ben baharatçıdan kendisini alıp yeşil çay ve çubuk tarçınla deniycem sana test sonuçlarını pazartesi söylerim

:)) Doğadan yaseminli yeşil çay. Ama ben aksine üzerine gidiyorum aktardan kendisini alıp yeşil çay ve çubuk tarçınla kaynatıcam. İnada bindi :)

Haklısın aslında ben de light ayran yoktu normal ayran istedim bir yemekte ama içemedim. Artık eskisi gibi beslenmeyeceğimizi düşünüyorum ben de. Sağolsun Dukan, zararın neresinden dönsek kar gerçekten.

hadi yaa bulguru ben uydurmuşum demekki ,serap görüyorum sanırım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…