hadi yaa bulguru ben uydurmuşum demekki ,serap görüyorum sanırım artık :)
tamamadırrrr
pazartesi mi başlıcaz.ok. peki bizde foto falan koyalım mı?
bu arada benımde gecen hafta boyunca 700gram verdiğim düşünülürse bu 3 kılo bayagı uzar bu grupta
kıslarr bişi sorcamm,,ben haftada bir yada en fazla iki kere hazır tawuk donerlerden tuketıordum.Migrostan Cp piliçti sanırım markası yag oranı cok uygun onu alıordum fakat son bikaç ugramamda bulamıorum getirmiolar artık sanırım..hazır döner tuketenlerınız warsa hangi marka we nerden aldıklarını söyleyebilir mi acaba?:44: :44:
napıyosunuzz sizz yaaa!!!!!!!!!!!!
napıyosunuzzz!!!!!!!!!!!!!
ne ekleriii delirmeyin delirtmeyinnnnnn........ allahımmmmmmmmmmmmmm o kremanın yemek borumdan öyle mideme kaykıldığını hissettim de aman yarabbiiiiiiiiiiiiiii
kıslaaarrrr,ben h.sonu dolma yapayım da değişiklik olsun diyorum,geçen günlerde de yaptım ama farklı bir tarif yada ilave etmem gereken bişey varsa diye size sorayım dedim.
ben açıkçası sınırlı izinlilerimizi de unuttum zaten hiç kullanmadım şu ana kadar onları.
dolmayı sadece yağsız kıyma,domates,soğan ve baharatlarla yaptım.yulaf kepeği koymadım tadını bozar diye.
sanırım biraz salça kullanabilirdim de asıl aklıma takılan sanki sınırlı da olsa bulgur kullanabiliyor muyduk ?
sadece kıyma olunca da taş gibi oluyor be yaw
tebrıkleeeeer guclendırmeye gecmeye gec bıle kalmıssın.kaçırdın guclendırme trenını seyırde kaldın anlıcaan
Islak keki de çok güzel oluyor aslında ama ekler tarzı bilemedim güveniyorum sana şöyle güzel bir ekler çıkarıp ortaya bir fotoğraflarsan harika olur ..
Islak keki de çok güzel oluyor aslında ama ekler tarzı bilemedim güveniyorum sana şöyle güzel bir ekler çıkarıp ortaya bir fotoğraflarsan harika olur ..
:)) Doğadan yaseminli yeşil çay. Ama ben aksine üzerine gidiyorum aktardan kendisini alıp yeşil çay ve çubuk tarçınla kaynatıcam. İnada bindi :)
Haklısın aslında ben de light ayran yoktu normal ayran istedim bir yemekte ama içemedim. Artık eskisi gibi beslenmeyeceğimizi düşünüyorum ben de. Sağolsun Dukan, zararın neresinden dönsek kar gerçekten.
Ne yazık ki KK'yı açınca tarifi çıkıyor, fotosuyla berabeerrr :S
Ben önceki gün hayatımda ilk defa dolma yaptım :)) Pirinçsiz tabi ki. Kıyma, soğan, maydanoz, domates, yulaf kepeği, baharatlaarrr bi de salça yerine tat'ın domates püresi var, içinde sadece domates ve tuz var, işte o. Hepiciği bir güzel yoğurdum. Kabak oyduuumm :) Kabak ve biber doldurdum. Tencereye dizip biberlerin yarısına gelene kadar salçalı su koydum. Ayy miss gibi koktuuuve gerçek dolma gibi oldu valla hiihih Yulaf kepeği de tadını bozmadı benimkinin. Taş gibi falan da olmadııı. Eğer suyuna salça koymazsan, sonradan salçalı baharatlı ekşili bi sos yapıp, üzerine onu dökebilirsin Adana taraflarında "Celp" derler ona.. mis gibi oluurrrr
Ben miiii!?? HaahhahaYok yok ben yapamam Güzel yerim ama Ypsam da foto koyacak gibi olmaz. daha bi ekmeği kabartamıyorum Normalde kek falan yapardım ama.. Ekmekten yana beceriksiz çıktım :))
Ben miiii!?? HaahhahaYok yok ben yapamam Güzel yerim ama Ypsam da foto koyacak gibi olmaz. daha bi ekmeği kabartamıyorum Normalde kek falan yapardım ama.. Ekmekten yana beceriksiz çıktım :))
aslında face de bi krema tarifi vardı gibi hatırlıyorum...
kıslarr bişi sorcamm,,ben haftada bir yada en fazla iki kere hazır tawuk donerlerden tuketıordum.Migrostan Cp piliçti sanırım markası yag oranı cok uygun onu alıordum fakat son bikaç ugramamda bulamıorum getirmiolar artık sanırım..hazır döner tuketenlerınız warsa hangi marka we nerden aldıklarını söyleyebilir mi acaba?:44: :44:
Fotoğraf koymayalım biz bence bizimki minyatür, pazartesi sabah tartılınca yazarız kilolarımızı olmamı :44:
Love01 im sen ne dersin?
Benim parmaklarım güzel değill :)))
Aman o ekmekleri düzgün yapana kadar kaç kere denemek gerekiyor normal yani
Facedeki tarifler blogundada oluyor sanırım N**** (Siyahi) kreması vardı dimi ama dışı nasıl yapılır ki ..
bende cok sıkısınca erpiliçin tavuk donerini alıyorum.fena değil.
uyarrrrrrrrrgercı benım parmaklarda pek guzeldı kacırdınız garı
Aman o ekmekleri düzgün yapana kadar kaç kere denemek gerekiyor normal yani
kızlar ben de bu h.sonu ilk kez ekmek yapmayı deneyeceğim,hiç yapmadım daha önce.
ama nette bulduğum tarifte 1 tatlı kaşığı instant maya diyor,bu izinli mi ki ????
Valla artık biz akrabalarımızdan çok birbirimizle vakit geçiriyoruz uzaktan da olsa, dukan bağı var aramızda gelir tabi aklıma tatlım :))
anlaştık o zaman koyayım bakalım yulaf kepeğini.iyi de bişey sorcam şimdi ben o kepeğin ayarını nasıl bilcem yaa,kaç kaşık koycem ufff
bir de seninklinin markası ne,kepeğin tadı markasına göre değişiyor.senin kepek dolmanın tadını değiştirmediyse ondan koyayım.
ben de hem aktardan aldığım isimsiz bir kepek var,hem ru sheim var hem de doğalsan var.savaş falan çıkarsa kepeksiz kalmayayım diye stok yaptım
dışı bence unsuz kek tarifi var... onla yapılır... kepek olmadığından çok tok bi keki oolmuyo hafif ortası boş gibi... yarıp kremayı da doldurdukmu ööf.............. üstüne bide kakaodan sos yaptıkmı... pehhhh
canim arkadaslarim tesekkürler soruma cevap verenlere binlerce tesekkür hemde. dilinize saglik ellerinize saglik..
canim arkadaslarim eklere benzer söle bir tarif var
BENDEN | Facebook
hatta simdi hemen yapiyorum gidip bunu
kremayi da N**** (Siyahi) nun kremasini yapip icine limon kabugu rendeliyorum süperrr oluyor
Yaaaa!! Tarifi buraya da yazsanaaaa!!!! N**** (Siyahi) kreması tarifini deee!! Ben göremiyoommm
canim arkadaslarim tesekkürler soruma cevap verenlere binlerce tesekkür hemde. dilinize saglik ellerinize saglik..
canim arkadaslarim eklere benzer söle bir tarif var
BENDEN | Facebook
hatta simdi hemen yapiyorum gidip bunu
kremayi da N**** (Siyahi) nun kremasini yapip icine limon kabugu rendeliyorum süperrr oluyor
Ya, o zaman sen gönder bakalım :))
Ben hiç onlardan yağı az olan bulamıyoruummmmYemek istiyorum amaa.. Yağı %kaç olunca yiyorsunuz? %10'u geçmeyen var mı :44:
Ben normalde Ru-Sheim kullanıyordum. Doğalsan'ın daha güzel olduğunu söyleyenler oldu, ben de ondan aldım. İlk defa dolmada kullandım. Yani Doğalsan'dı kullandığım. Kepeğin ayarına da ben öyle kıtı kıtına dikkat etmiyorum. Mesela yani heralde 200 gr kadar kıyma kullanmışımdır. 3 tepeleme kaşık kepek atmışımdır. Ama onu 2 gün yedim, hala bitmedi hatta. Onun dışında da ortalama 1-1,5 kaşık kepek yedim aynı gün. Yarım kaşık fazla ya da az kepek yemenin sorun olacağına inanmıyorum ben. Zaten yemek kaşığını kimi zaman tepeleme dolduruyorum, kimi zaman çok oldu diye daha az dolduruyorum. Öyle karışık bişeyler :))
ama savaş çıkarsa olayına koptum hahahahaha
İş yerinde face'e giremiyorum. Evde de nette sorun vaarrr :S Neyyssee.. Uydururum bişiler
offffffff bizim de işyerinde face yasak,ben de ordaki tariflerin hiç birine erişemiyorum.bütün siteler engelli((
Fotoğraf koymayalım biz bence bizimki minyatür, pazartesi sabah tartılınca yazarız kilolarımızı olmamı :44:
Love01 im sen ne dersin?
Benim parmaklarım güzel değill :)))
Ben hiç onlardan yağı az olan bulamıyoruummmmYemek istiyorum amaa.. Yağı %kaç olunca yiyorsunuz? %10'u geçmeyen var mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?