Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Biz de bu kilo verme ve yeme isteği oldukça hayal gücümüz sınır tanımazz .

kızlar ben de bu h.sonu ilk kez ekmek yapmayı deneyeceğim,hiç yapmadım daha önce.
ama nette bulduğum tarifte 1 tatlı kaşığı instant maya diyor,bu izinli mi ki ????

Aslında kitapta mayaya hiç denk gelmedim ben ama yaptım yedim yani hep ..

Ohh ne güzel afiyet olsunnnn ..

aynen manyaklıkta da sınır tanımıyoruz baksana... ye sınırlıları (kendim için söylüyorum) sonra bi daha + çık... pehhhh... istememmm....

birazdan eve gidip hemen yapıcam bunu bakiim.süzme yoğurt light olmasa da olur heralde dimi ?
bir de şu ekmeğe maya serbest mi bir cevap veren olsa lütfeeen

birazdan eve gidip hemen yapıcam bunu bakiim.süzme yoğurt light olmasa da olur heralde dimi ?
bir de şu ekmeğe maya serbest mi bir cevap veren olsa lütfeeen

ben ekmeğimi mayalı yapıyorum... kabartma tozuyla kabarmıyo... maya sınırlı izinli... kullanılabilir bence...

mayayla yaptın yani dimi,çıkışta hemeeen migrosa koşup alışveriş yapıyorum.hem cp döner var mı onu da sorarım.burda varsa da arkadaş ist'da niye yok bakiim derim :)

ne sorunlu şirketleriniz var be kardeşim... yakında ben burda tarif denemeye başlıycam...

sorma yaa,hiç bir siteyi açamıyorum doğru düzgün,neyse ki buraya girebiliyorum ama anlasalar hemen bunu da kısıtlarlar :)))

Benim de aynen öyle, buraya girdiğimi anlasalar kapatırlar ne yaparım diye düşünüyorum :) Çok alıştım size :)

Tarif için çok teşekkürleeeerrr dtsly

Öpüyorum hepiniziii.... iyi haftasonlarıııı!! Kaçamakkkkk

Bu arada ben normalde 6'da çıkıyorum. Trendyol'da Bershka indirimi varmış. Dayanamadım :S:S:18::18: Kaçamak yaptım :S:S: Tatlıdan daha çok canım istedi :))

bi de az önce patron sen bugünlerde iyi misin dedi :26: Zayıfladıkça herkes hastaymışım gibi bakıyooo :S İyiyim dedim, başım ağrıyo biraz o kadar dedim :S bugünlerde çok fark edilmeye başlandı zayıfladığım :S Ama pek bi iltifat almıyorum nedense, tam ters :S Alışırlar umarım.. Makyaj da pek yapmıyorum, soluk görünüyorum iyice heralde :S Pazartesi erken kalkiyim de, full makyaj geliyim bari :26: :))

Son düzenleme:
aynen manyaklıkta da sınır tanımıyoruz baksana... ye sınırlıları (kendim için söylüyorum) sonra bi daha + çık... pehhhh... istememmm....

Aynen öyl e o kadar dikkat edip kilo almak çok üzer ..

Al al yap gayet güzel olur ama kabartma tozuyla da yapabilirsin ben genelde değişik tarifleri deniyorum.

Yaaaa!! Tarifi buraya da yazsanaaaa!!!! N**** (Siyahi) kreması tarifini deee!! Ben göremiyoommm

canim eklemisler gec kaldim ben :)

Canım benim, senden bekliyordum işte bu performansı :)) Ben bulayım dedim ama aklıma geldin hemen. Teşekkür ederim, ben de yapayım haftasonu.

tesekkkürler canim ben icerdeydim iyi olmus paylastigin icin

simla nin face deki dukan diyeti tarifleri sayfasindan

kremayi da ayni sekilde nescafesiz yapiyorum limon kabugu rendeliyorum süppperr oluyor

Heyooo cok sevindim senin adina..bence en iyi kendin bilirsin bana göre git gidebildin yere kadar...Birde mate cayi disindaki cay hangi cay adini rica etsem...

Miray cok fenasin ya agzimin sulari akti valla zaten bizim burda hic yoktu ekler gecen günü yeni bir yer acilmis bi baktim ekler ler vitrinde baktim baktim yutkundum geldim..Yakin olsa gider kesin nutella yerine onu yerdim...:26:

tesekkürler canim

gecen sefer yazmistim ya hani. sende sonucu bildirirsin demistin

fettverdauungstee diye bir sey yemekten yarim saat önce icin diyo istah kesmek icin

gerccekten de ac kurt gibi saldirmiyorum yemeklere ama onun sayesinde mi bilmem.

2 tane meyveli yoğurt yedim gözüm açıldı valla vücuduma gerçek şeker girmeyeli çoook uzun zaman oldu, böyle kandırıorum vücudumu =) inşallah kilo vermeme etki etmez bu yoğurtlar =)

Ok dir canim bakayim bulursam bende denerim..

2 tane meyveli yoğurt yedim gözüm açıldı valla vücuduma gerçek şeker girmeyeli çoook uzun zaman oldu, böyle kandırıorum vücudumu =) inşallah kilo vermeme etki etmez bu yoğurtlar =)

insallah etkilemez afiyet olsun.. Ben sunun daha iyi farkina vardim vucut seker istedigi zaman kacis yok gözüm kapali tatli ariyorum (adet olmam yakin) hadi hayirlisi...

Ok dir canim bakayim bulursam bende denerim..

insallah etkilemez afiyet olsun.. Ben sunun daha iyi farkina vardim vucut seker istedigi zaman kacis yok gözüm kapali tatli ariyorum (adet olmam yakin) hadi hayirlisi...

DM den almistim ben oraya bakarsin gidince

Merhaba canım, senden yardım istiyorum çünkü boy ve kilomuz aynı. Sen bu kiloları 1 ayda verdin, ahun keske bende yapabilsem .. Fakat iradem çok zayıf başlıyorum hemen bozuyorum . Sen bozduğun zaman ertesi gün ne yedin? Basa mı dondun yoksa kaldığın yerden devam mı ettin ? Birde ornek bi menu yazar misin? Yulaf kepegini mutlaka yedin mi ?Teşekkürler.

hımm bence de sen kaç olmak istiyorsan o kılona kadar seyırde kal.haaaa baktın cok sıkılmıssın devamlı kaçamaklar yapıyorsun gecersın guclendırmeye.ama bence kılonu hedef al, 13 hazıranı degıl.mesela banada 24 hazıran dıyordu.ama ben kendımı 56 gıbı gorunce gecmeyı dusunuyorum 24 hazıranda kaç kılo olduguma bakmıcam.çunku dukan bu tarıhı hiiiiç kaçamaksız devam ettiğimiz takdirde öngörüyor.ama cogumuz kaçamak yapıyoruz.

kızlar bu tarihleri nerden ve nasıl buluyorsunuz. bana da anlatır mısınız bende güçlendirme evrem ne zaman biter bileyim bari...

Kizlar hepinize merhabaa :) foruma yeni uye oldum, aylardir burayi okuyarak dukana baslamaya karar verdim. Hedefim 50 kg olmak. 14 mayista 60.8 kg olarak diyete basladm ve 1 hafta atak yaptim. Hic kacamaksiz sadece 1 kilo verebildm atakta ama bunu adet donemime denk gelmesine yordum. Bugun seyirde 6. Gunume baslayacagim ve toplamda verdigim kilo 3.1 fakat pazar gununden itibaren 3gun sehir disinda olcagmdan diyeti bozmak zorundayim sonuclari ne olur sizce? Donunce tekrar ataktan mi baslamaliyim? Normal yeme duzenime geri donsem de verdgm kilolari geri almami engelleyecek onerileriniz var mi? Yardimmmm

dünkü meyveli yoğurtlar bana +200 olarak geri döndü sinir oldum yine püfff günüm hiç iyi başlamadıı =//

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…