dışı bence unsuz kek tarifi var... onla yapılır... kepek olmadığından çok tok bi keki oolmuyo hafif ortası boş gibi... yarıp kremayı da doldurdukmu ööf.............. üstüne bide kakaodan sos yaptıkmı... pehhhh
kızlar ben de bu h.sonu ilk kez ekmek yapmayı deneyeceğim,hiç yapmadım daha önce.
ama nette bulduğum tarifte 1 tatlı kaşığı instant maya diyor,bu izinli mi ki ????
canim arkadaslarim tesekkürler soruma cevap verenlere binlerce tesekkür hemde. dilinize saglik ellerinize saglik..
canim arkadaslarim eklere benzer söle bir tarif var
BENDEN | Facebook
hatta simdi hemen yapiyorum gidip bunu
kremayi da N**** (Siyahi) nun kremasini yapip icine limon kabugu rendeliyorum süperrr oluyor
Biz de bu kilo verme ve yeme isteği oldukça hayal gücümüz sınır tanımazz .
Aslında kitapta mayaya hiç denk gelmedim ben ama yaptım yedim yani hep ..
Ohh ne güzel afiyet olsunnnn ..
yaaaa
face linkinden bu cıktııı
PUF SANDVİÇ(her evre)
MALZEMELER:
-1 bardak su
-6 yemek kaşığı yulaf kepeği
-1 yumurta
Fırın 180 dereceye ayarlanıp ısınmaya bırakılır.su ve kepek karıştırılarak ocakta pişirilir ve çok katı bir bulamaç elde edilir.hafif ılındığında yumurta eklenerek tahta bir kaşıkla veya çırpma teliyle iyice karıştırılır.(kek hamurundan biraz daha katı bir karışım olacak)yağlı kağıt üzerine kaşıkla ister uzun ister yuvarlak formda paylaştırılır.(yaklaşık 10 parça oluyor)Fırının kapağı hiç açılmadan kabarıp üstleri hafif kızarana dek yaklaşık 30 dk.pişirilir.yine kapak açılmadan fırın içinde soğuması beklenir.
*yapanlar bilirler bu ekler pastanın hamur tarifi aslında.yağ olmadan da çok güzel kabarıyor ve içi boş dışı kıtır harika sandviçler oluyor.ne tuz ne şeker eklediğimiz için hem ekler pasta gibi hem de tuzlu içlerle kullanabilirsiniz.
kahveli ekler için,
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
1 çay bardağı yağsız süt
1 yk splenda
1 çay kaşığı nescafeyi beraber pişirdim.
sakallı için,
maydanoz,lor ve süzme yoğurtla iç yaptım.— Ilknur Eroglu ile birlikte.
BeğenBeğenmekten Vazgeç · · Paylaş · 17 Kasım 2011
birazdan eve gidip hemen yapıcam bunu bakiim.süzme yoğurt light olmasa da olur heralde dimi ?
bir de şu ekmeğe maya serbest mi bir cevap veren olsa lütfeeen
mayayla yaptın yani dimi,çıkışta hemeeen migrosa koşup alışveriş yapıyorum.hem cp döner var mı onu da sorarım.burda varsa da arkadaş ist'da niye yok bakiim derim :)
Biz de bu kilo verme ve yeme isteği oldukça hayal gücümüz sınır tanımazz .
Aslında kitapta mayaya hiç denk gelmedim ben ama yaptım yedim yani hep ..
Ohh ne güzel afiyet olsunnnn ..
ne sorunlu şirketleriniz var be kardeşim... yakında ben burda tarif denemeye başlıycam...
mayayla yaptın yani dimi,çıkışta hemeeen migrosa koşup alışveriş yapıyorum.hem cp döner var mı onu da sorarım.burda varsa da arkadaş ist'da niye yok bakiim derim :)
sorma yaa,hiç bir siteyi açamıyorum doğru düzgün,neyse ki buraya girebiliyorum ama anlasalar hemen bunu da kısıtlarlar :)))
aynen manyaklıkta da sınır tanımıyoruz baksana... ye sınırlıları (kendim için söylüyorum) sonra bi daha + çık... pehhhh... istememmm....
sorma yaa,hiç bir siteyi açamıyorum doğru düzgün,neyse ki buraya girebiliyorum ama anlasalar hemen bunu da kısıtlarlar :)))
Yaaaa!! Tarifi buraya da yazsanaaaa!!!! N**** (Siyahi) kreması tarifini deee!! Ben göremiyoommm
Canım benim, senden bekliyordum işte bu performansı :)) Ben bulayım dedim ama aklıma geldin hemen. Teşekkür ederim, ben de yapayım haftasonu.
yaaaa
face linkinden bu cıktııı
PUF SANDVİÇ(her evre)
MALZEMELER:
-1 bardak su
-6 yemek kaşığı yulaf kepeği
-1 yumurta
Fırın 180 dereceye ayarlanıp ısınmaya bırakılır.su ve kepek karıştırılarak ocakta pişirilir ve çok katı bir bulamaç elde edilir.hafif ılındığında yumurta eklenerek tahta bir kaşıkla veya çırpma teliyle iyice karıştırılır.(kek hamurundan biraz daha katı bir karışım olacak)yağlı kağıt üzerine kaşıkla ister uzun ister yuvarlak formda paylaştırılır.(yaklaşık 10 parça oluyor)Fırının kapağı hiç açılmadan kabarıp üstleri hafif kızarana dek yaklaşık 30 dk.pişirilir.yine kapak açılmadan fırın içinde soğuması beklenir.
*yapanlar bilirler bu ekler pastanın hamur tarifi aslında.yağ olmadan da çok güzel kabarıyor ve içi boş dışı kıtır harika sandviçler oluyor.ne tuz ne şeker eklediğimiz için hem ekler pasta gibi hem de tuzlu içlerle kullanabilirsiniz.
kahveli ekler için,
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
1 çay bardağı yağsız süt
1 yk splenda
1 çay kaşığı nescafeyi beraber pişirdim.
sakallı için,
maydanoz,lor ve süzme yoğurtla iç yaptım. Ilknur Eroglu ile birlikte.
BeğenBeğenmekten Vazgeç · · Paylaş · 17 Kasım 2011
kislaarrr canlarimm ben geldim
canlarim benim cok cok mutluyum cünkü bugün 78 gördüm. aylardir yaptigim diyette uzun zamandir bir hafta icinde ilk defa arka arkaya birer kilo vermis bulundum sokkkkkkklardayimmmmmmmmm
artik bunu son günlerde arttirdigim callanetics ve de karin egzersizlerine mi yoksa sicaklardan dolayi otururken
bile terliyor olmama mi yoksa yeni basladigim tok tutma cayi
ve de mate figur cayina mi ( alman eczanesinden ) yoksa bir kac gündür aksamlari sulu köfte corbasi iste tavuk corbasi kisacasi corba tüketmeme mi bagliyayim bilemedim. ama coooook muttluyum
ya cok zor durum yarimcim ama tedavi oluyorsun degil mi? bildigim kadari ile normal bir durum degil benim kiz kardesimde epey ilac kullandi ama cok sükür bebegi oldu.
tatliskom diyet e baglamiyor musun peki? ( konunun öncesini kacridim ama ? :26: cünkülüm benim anlatmistim burada ..
bugüne kadar bir gün bile aksamayan regl im ( yani hangi gün dersem tam o gün olurdum ) subat ayinda yani ücüncü ayimda beni mahvetmisti .
5 er gün arayla nerdeyse üc kere regl olmustum kabus gibiydi. doktorum kesinlikle hic bir sorun yok olsa olsa diyetindendir demisti.
( ya da TR ye tatile gittim diye uzun yol da olabilir demisti.) ama bence diyet tabiiki sebebi . cünkü hayatim boyunca cook uzun yolculuk yaptim ben hic alakasi yoktu yani.
ama simdi tekrar normale döndü bir gün bile gecikmez ya da erken gelmez
yaa canlarim ballarim yarisma yapiyonuz ama ben gec kaldim sanirsam :2:
neysem bende disaridan katilirim
öperim hepinizi
simdi geldim ya .. ben susmam artik
ya ciddi ciddi nolur herkes bisiler sölesin sorcam :
simdi benim 8 kilom kaldi güclendirmeye lakin 13 haziran güclendirme ilk günüm ama ben bu kalan 18 günde 8 kiloyu veremem gibi geliyor. acaba güclendirme süremi uzatsam mi yoksa kac olursam olayim 13 haziran da geceyim mi ? kendinizin benim gibi oldugunu düsünüp yazin lütfen yaa.. cogunluga göre oylama yapcam kendi kendime valla kararsizliktan.
bu konuyu iki kisiye sordum detayli anlatip :
annem cevap : ay sonuna kadar yap yani haziran sonuna kadar kac olursan ol o zaman gec güclendirme ye
esim cevap : 13 haziranda gec ne bilcek dukan senin kac oldugunu ( Allahim yarabbim iki saat detayli anlatip dil döküyorum bana verdigi cevaba bak yaa bu erkekler neden böyle )
nolur fikrinizi belirtin sizlerde belkim benim durumum gibi olabilirsiniz
dışı bence unsuz kek tarifi var... onla yapılır... kepek olmadığından çok tok bi keki oolmuyo hafif ortası boş gibi... yarıp kremayı da doldurdukmu ööf.............. üstüne bide kakaodan sos yaptıkmı... pehhhh
Heyooo cok sevindim senin adina..bence en iyi kendin bilirsin bana göre git gidebildin yere kadar...Birde mate cayi disindaki cay hangi cay adini rica etsem...
Miray cok fenasin ya agzimin sulari akti valla zaten bizim burda hic yoktu ekler gecen günü yeni bir yer acilmis bi baktim ekler ler vitrinde baktim baktim yutkundum geldim..Yakin olsa gider kesin nutella yerine onu yerdim...:26:
tesekkürler canim
gecen sefer yazmistim ya hani. sende sonucu bildirirsin demistin
fettverdauungstee diye bir sey yemekten yarim saat önce icin diyo istah kesmek icin
gerccekten de ac kurt gibi saldirmiyorum yemeklere ama onun sayesinde mi bilmem.
2 tane meyveli yoğurt yedim gözüm açıldı vallavücuduma gerçek şeker girmeyeli çoook uzun zaman oldu, böyle kandırıorum vücudumu =) inşallah kilo vermeme etki etmez bu yoğurtlar =)
Ok dir canim bakayim bulursam bende denerim..
insallah etkilemez afiyet olsun..Ben sunun daha iyi farkina vardim vucut seker istedigi zaman kacis yok gözüm kapali tatli ariyorum (adet olmam yakin) hadi hayirlisi...
kızlar selam. ben bundan 1 ay önce, sizin de desteklerinizle başladığım dukan diyetimin seyir evresini bugün bitirdim. 60 kilo ile başladım, 4 kilo vererek 56'ya indim. aslında 54 olmak istiyodum ama baktım çok zayıf olacak (boyum 1.66) ben de 56'da durmaya karar verdim.
sorum şu ki, ben seyir evresinde miniminnacık bi kaçamak bile yapsam, ertesi gün 200-300 gram + ile uyandım. şimdi güçlendirmeye geçince nasıl olacak? güçlendirmede olan tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum, geldiğim kiloda kalamamak gibi bi risk var mı? güçlendirmede kilo alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?