çok uykum var baaaaayann
Niden geç mi yattın ki :26::26::26: Ben dün temizlik yapmıştım sabah işe gelmeden işten sonrada toz aldım sonrasında duş çok rahat uyumuşum hiç uyanmadım
ohh miss... bende spordu ütüydü duştu 1 de yatmışım... 6 da kalktım...
Allahtan yarın izinlisin dinlenirsin bol bol...Ben spor yapamıyorum hiç ya başlamam gerek
yahu spor dediğim twest ve mekik... dün dvd playerıma callanetics cd mi taktım okumadı... tv den yapıcaktım... bilgisayardan çok zor oluyo... odamda bilgisayarımı bi oraya bi buraya koyup duruyorum... odamın her köşesinden tv görebilirim rahat yaparım dedim ama olmadı
Neden okumadı acaba kopya olduğu için mi ki :26::26::26: Ben onları bile yapmıyorum
valla çok samimi söylüyorum bende 60 kilo olsam bende yapmamyeminlen bak
günaydın kızlar,
hafta sonuma üzülerek çok düşük motivasyonla başladım.
2 gün üstüste aldığım 700er gramdan soonra bu sabah da onların üstüne 300 gram daha çıktım(((((
ne demek bu böyle ya,3-4 gün içinde +1700 oldum.duraksasam daha iyiydi ama ben bi de üste kilo alıyorum(
bunca zamandır yaptığımdan farklı bişey yapmıyorum,kaçamak da yapmıyorum,sizin gibi reglim de yakın değil,daha 2 hafta falan var.
eeeeee derdim ne benim yaa,moralimi bozmayayım diyorum ama olmuyor
eveli gün sebze günümde bile sadece salatalık yedim 1 tane başka sebze bile yemedim.
dün öğlen haşlama et,akşam da hindi külbastı yedim.off anlayamıyorum yaa,zaten kendimde de şişlik hissediyorum.normalde bu diyet süresince ben regl olduğumda bile şişlik hissetmemiştim.vücudumun derdi ne anlayamadım(
boyun kaçtı ki hatırlayamadım kuşum :26:Boy kilo oranına bakınca hiçte zayıf değilim
aaa aklıma ne geldi... ben 160ken 60 kiloda çok çıtırdım... şimdi 165im 65 olunca yine öyle çıtır olabilicekmiyim ki?
şakamı bu yaa... tuz olayına dikkat ettinmi?... acaba fazla tuzlu tüketmiş olabilrimisin... yada wc olayı... kabızlık sorunun olduysa ondan da olur... düşünüyorum başkaa ne olabilir diye... spor yapıyosun... kas yapmış olabilirsin... bende ilk zamanlar çok yoğun spor yapıyodum yaklaşık 1 ay bende + larda gezdim...
valla tartım bana eşşek şakası yapıyor heralde
şimdi daha iyi anlıyorum biraz duraksamada insanlar neden pes ediyormuş.hakikaten ciddi bir motivasyon kaybı yaşadım bu hafta.inanabiliyor musun ya her tartıldığımda bir öncekinden fazla çıkıyorum.ben zaten yemeklere tuz mümkün oldukça atmamaya çalışıyorum,haftaada hiç değilse 3-4 gün spora gidiyorum,suyumu içiyorum
off bu hırsızdan korktum ya stresten mi oluyor ki bu .yani 3 hafta geçti ama ilk kez bu p.tesi itibariyle evde yeniden yalnız kalmaya başladım.haliyle tedirgin ve huzursuzum biraz.uykularım falan da çok sağlıklı denemez.offf pis adam maddi manevi zararı yetmedi,bir de kilolarımı bile mi etkiledi yada ben an itibariyle fazlasıyla saçmalıyor muyum ? :)))
valla tartım bana eşşek şakası yapıyor heralde
şimdi daha iyi anlıyorum biraz duraksamada insanlar neden pes ediyormuş.hakikaten ciddi bir motivasyon kaybı yaşadım bu hafta.inanabiliyor musun ya her tartıldığımda bir öncekinden fazla çıkıyorum.ben zaten yemeklere tuz mümkün oldukça atmamaya çalışıyorum,haftaada hiç değilse 3-4 gün spora gidiyorum,suyumu içiyorum
off bu hırsızdan korktum ya stresten mi oluyor ki bu .yani 3 hafta geçti ama ilk kez bu p.tesi itibariyle evde yeniden yalnız kalmaya başladım.haliyle tedirgin ve huzursuzum biraz.uykularım falan da çok sağlıklı denemez.offf pis adam maddi manevi zararı yetmedi,bir de kilolarımı bile mi etkiledi yada ben an itibariyle fazlasıyla saçmalıyor muyum ? :)))
bu hırsız senin psikolojini baya bi etkilemiş belli... psikopatmısın biladerrrrrrrrrrrrrgeçici bu +lar emin ol... hiç kaçamak yapmazsan - gördüğün ilk gün -2000 görüceksin en az... garantisi bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?