Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sabah 5 te yattım ve şuanda işteyim sadece 2 saat uyudum
bu haftasonu hep uykusuzum yaaaa

hepinize iyi haftasonları diliyorummmm

Günaydin Dukancanlar...

Bugün ve diger iki gün gececiyim gececi oldugum hafta kilo verememistim insallah bu sefer öyle olmaz..ve ben dün gece hastalandim agrilarim cok fena yine insallah uzun sürmez..

dünkü meyveli yoğurtlar bana +200 olarak geri döndü sinir oldum yine püfff günüm hiç iyi başlamadıı =//

Neden tartindin yarina biraksaydin moralin bozuzlamzdi ben tartinma günüm disinda tartinmiyorum zaten yediklerimden yola cikarak kacamak yaptimsa cay ve suyu arttiriyorum birde ertesi gün daha dikkat ediyorum ise yariyor..

Bozma moralini uykuna biraz daha dikkat et __ göreceksin..Sabah sabah güldüm sayende iyi geldi..

o ne be... 5 te neden yattın ki... o saatten sonra...

kuzum uyudum dediğim uzandım öylee:) uyuyakalırdım tam derin uyusaydımmm
ama birazdan çıkıcam işten başım düşmeye başladı:) bu akşam kızkıza fasıla gidicez :) bursadaki düğün gündüz olduğundan gelemiyorum ben
yarında nikah filan var sabahın körü kalkıcaz öldüm ben bu hafta sonu yhaa....

Ben karatay diyetine geçtim ama hala burayıda takip ediyorum

sen ciddimisin? bundan benim neden haberim yokki acep...

Sen atlamışındır belki burda da söyledim çünkü karatay geçicem diye :26::26::26:

söyledin ama geçmeyi düşünüyorum şeklindeydi:) eee memnunmusun oynama var mı kiloda?

bende hazır döner (cp yağ 7,80) + üzerine pulbiberli yoğurt + zero

ohhhh mismiş seninkide valla,afiyet olsun şekerim :)
bu arada dün galiba love01 sormuştu migrosta bulamadım cp döner diye.ben de dün çıkşta gittim migrosa bir tane vardı,kaptım hemen :) ama dönerden çok jambona benziyor tadı ya olsun.bir tane de şeker marka kıyma döneri aldım %8 onun da yağ oranı.
bir de bolca markanınkini aldım ama o hindi döner.stok yaptım epeycene :)))
bu arada bolca marka hindi külbastı aldım kızlar ben.kalorisi çok düşük ve bir hindiden bekleyemeyeceğiniz kadar çook lezzetli,yumuşacıktı.fiyatı da uygun.bulursanız çok tavsiye ederim :)))

Valla medesa öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Yine canına gelmemiş boş ver. Şu artıya geçme durumun çok ilginç geldi bana. Vücudun son yaşadığın olayla bir kilitlenmiş gibi sanırım. Psikolojini rahatlattıkça o artıların yok olacağını düşünüyorum. Her şey gerçekten beyinde başlıyor aslında. Bak sana iki örnek olay;
Vaka 1 uzun bir süre regl olmadığım düzensiz dönemlerin birinde duşa girdim. Tamemen kendi kendime konuşuyorum duşta bu arada. Neden gelmedi bu regl filan diye. Biraz sıcak su masajı yapıp regli çağırdım ve o akşam geldi. :)

vaka2; Çocuk isteyen ve aslında hiçbir sorunu olmadığını doktorlardan da öğrenen yakın arkadaşımın eşinin babası öldü. Çocuk meselesini kovalamayı psikolojik olarak( ölüm üzüntüsünden dolayı) bırakınca hamile kaldı kız. Beyin bazen fazla yüklenilmeye gelemiyor. Kaygını hafiflet, normal hayatına dönüş yap. Evine tekrar alış ve bak bakalım artı kilolar nereye gidiyor :)

Neden tartindin yarina biraksaydin moralin bozuzlamzdi ben tartinma günüm disinda tartinmiyorum zaten yediklerimden yola cikarak kacamak yaptimsa cay ve suyu arttiriyorum birde ertesi gün daha dikkat ediyorum ise yariyor..

Ben her gün tartılıorum dukana başladığımdan beri =) her sabah tartıya çıkmadan içim rahat etmioki =//
Artıya geçmesek hiç hep --görsek ne güzel olurdu ya, artılar benim motivasyonumu mahvedio hemen daha fazla yemeye başlıorum dikkat etmem gerekirken :S

ilk zamanlar bende öyleydim... ama yaklaşık 1 ay aradan sonra ilk defa yarışmaya başladığımız gün tartıldım... sonrasında basküle ayağımı bile basmadım... vücudumdan anlıyorum - / + ları o yüzden gerek yok can sıkmaya....

Son düzenleme:
Ben geldimmmm :) Karadeniz turumdan sonra yine ankaradayımmm :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Zorlu mayıs ayı artık bittiiiii :)))

medesa bu sölediklerini migrostan mı aldın? çünkü ben hiç benim ordaki migrosta şimdiye kdr hindi döner yada hindi külbastı göremedimde:44:

hoşgeldin , gözün aydın diyelim o zaman , sen ne iş yapıyordun ?

Araştırma görevlisiyim ben :)

hoşgeldin... son durum nedir bakalım... karadeniz turu pek ciddi vukuatlı geçmemiştir diye ümit ediyorum...

Dukana uygun beslenemedim ama pişman değilim :) 4 ay sonrası bir ara dedim. Şimdi diyete devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…