sabah 5 te yattım ve şuanda işteyim sadece 2 saat uyudum
bu haftasonu hep uykusuzum yaaaa
hepinize iyi haftasonları diliyorummmm
Ben karatay diyetine geçtim ama hala burayıda takip ediyorum
sen ciddimisin? bundan benim neden haberim yokki acep...
dünkü meyveli yoğurtlar bana +200 olarak geri döndü sinir oldum yine püfff günüm hiç iyi başlamadıı =//
valla tartım bana eşşek şakası yapıyor heralde
şimdi daha iyi anlıyorum biraz duraksamada insanlar neden pes ediyormuş.hakikaten ciddi bir motivasyon kaybı yaşadım bu hafta.inanabiliyor musun ya her tartıldığımda bir öncekinden fazla çıkıyorum.ben zaten yemeklere tuz mümkün oldukça atmamaya çalışıyorum,haftaada hiç değilse 3-4 gün spora gidiyorum,suyumu içiyorum
off bu hırsızdan korktum ya stresten mi oluyor ki bu .yani 3 hafta geçti ama ilk kez bu p.tesi itibariyle evde yeniden yalnız kalmaya başladım.haliyle tedirgin ve huzursuzum biraz.uykularım falan da çok sağlıklı denemez.offf pis adam maddi manevi zararı yetmedi,bir de kilolarımı bile mi etkiledi yada ben an itibariyle fazlasıyla saçmalıyor muyum ? :)))
o ne be... 5 te neden yattın ki... o saatten sonra...
Ben karatay diyetine geçtim ama hala burayıda takip ediyorum
sen ciddimisin? bundan benim neden haberim yokki acep...
Sen atlamışındır belki burda da söyledim çünkü karatay geçicem diye :26::26::26:
söyledin ama geçmeyi düşünüyorum şeklindeydi:) eee memnunmusun oynama var mı kiloda?
kızlar öğlen menüm piliç ızgara,salata,light ayran :)
bende hazır döner (cp yağ 7,80) + üzerine pulbiberli yoğurt + zero
valla tartım bana eşşek şakası yapıyor heralde
şimdi daha iyi anlıyorum biraz duraksamada insanlar neden pes ediyormuş.hakikaten ciddi bir motivasyon kaybı yaşadım bu hafta.inanabiliyor musun ya her tartıldığımda bir öncekinden fazla çıkıyorum.ben zaten yemeklere tuz mümkün oldukça atmamaya çalışıyorum,haftaada hiç değilse 3-4 gün spora gidiyorum,suyumu içiyorum
off bu hırsızdan korktum ya stresten mi oluyor ki bu .yani 3 hafta geçti ama ilk kez bu p.tesi itibariyle evde yeniden yalnız kalmaya başladım.haliyle tedirgin ve huzursuzum biraz.uykularım falan da çok sağlıklı denemez.offf pis adam maddi manevi zararı yetmedi,bir de kilolarımı bile mi etkiledi yada ben an itibariyle fazlasıyla saçmalıyor muyum ? :)))
Neden tartindin yarina biraksaydin moralin bozuzlamzdi ben tartinma günüm disinda tartinmiyorum zaten yediklerimden yola cikarak kacamak yaptimsa cay ve suyu arttiriyorum birde ertesi gün daha dikkat ediyorum ise yariyor..
Ben her gün tartılıorum dukana başladığımdan beri =) her sabah tartıya çıkmadan içim rahat etmioki =//
Artıya geçmesek hiç hep --görsek ne güzel olurdu ya, artılar benim motivasyonumu mahvedio hemen daha fazla yemeye başlıorum dikkat etmem gerekirken :S
Ben geldimmmm :) Karadeniz turumdan sonra yine ankaradayımmm :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Zorlu mayıs ayı artık bittiiiii :)))
Ben geldimmmm :) Karadeniz turumdan sonra yine ankaradayımmm :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Zorlu mayıs ayı artık bittiiiii :)))
ohhhh mismiş seninkide valla,afiyet olsun şekerim :)
bu arada dün galiba love01 sormuştu migrosta bulamadım cp döner diye.ben de dün çıkşta gittim migrosa bir tane vardı,kaptım hemen :) ama dönerden çok jambona benziyor tadı ya olsun.bir tane de şeker marka kıyma döneri aldım %8 onun da yağ oranı.
bir de bolca markanınkini aldım ama o hindi döner.stok yaptım epeycene :)))
bu arada bolca marka hindi külbastı aldım kızlar ben.kalorisi çok düşük ve bir hindiden bekleyemeyeceğiniz kadar çook lezzetli,yumuşacıktı.fiyatı da uygun.bulursanız çok tavsiye ederim :)))
hoşgeldin , gözün aydın diyelim o zaman , sen ne iş yapıyordun ?
hoşgeldin... son durum nedir bakalım... karadeniz turu pek ciddi vukuatlı geçmemiştir diye ümit ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?