Araştırma görevlisiyim ben :)
Dukana uygun beslenemedimama pişman değilim :) 4 ay sonrası bir ara dedim. Şimdi diyete devam ediyorum.
ilk zamanlar bende öyleydim... ama yaklaşık 1 ay aradan sonra ilk defa yarışmaya başladığımız gün tartıldım... sonrasında basküle ayağımı bile basmadım... vücudumdan anlıyorum - / + ları o yüzden gerek yok can sıkmaya....
Ben geldimmmm :) Karadeniz turumdan sonra yine ankaradayımmm :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Zorlu mayıs ayı artık bittiiiii :)))
Ben geldimmmm :) Karadeniz turumdan sonra yine ankaradayımmm :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Zorlu mayıs ayı artık bittiiiii :)))
arkadşlar kendimi şuan o kadar şuçlu hissediyorum ki anlatamam nişanlım askerden geldiğinden beri düzgün beslenemiyorum nikah işlerimiz için bi haftadır koşturuyoruz dışarda olduğumuz için proteinlerimi düzgün alamadım ama bozmadımda diyeti direndim doğru düzgün beslenemediğim için tartıda 2 gün sürekli + çıktı ama bugün o artıların hepsi gitmişti fakat bugün abim ve nişanlımla dışarı çıktık ısrarları üzerine onlarla cordon blue yedim dukana aykırı değil aslında malzemeleri sadece yağda pişiyo bide bi kaç dilim patates kızartması yedim yarın tartıda artı görmekten çok korkuyorum hadi kzın bana offffff yaaa 23 günde ilk defa böyle bişey oldu
günaydın kızlar
çok şükür bugün - 200 gördüm artık çok zor gidiyor son 1 kg gitmiyor bir türlü , eşim güçlendirmeye geç diyor ama regl olucam bugün yarın ondandır bu duraklama diyorum sabırla bekliyorum baktım regl sonrası aynı hala geçiçem artık
ben de Ekinsu ile aynı sorunu yaşıyorum.son 1.5 kg kaldı ama tartıda -100 gr -200 gr gibi ufak rakamlar görüyorum.yormaya başladı bu yavaşlık beni.hızlandırmak için ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen( diyeti bırakma noktasına bile geldğim oluyor haftada 2 gün spor yapabiliyorum.diğer günler okul-ev arasında yoruluyorum.dersler bitti gibi evde de spora başlayacağım.lütfen bi yol gösterin bana.teşekkürler şimdiden
bence hiç gitmemesinden iyidirbenim de son 3 kilom ama öncesinde 3 hafta falan gram oynamadı 100gr görmeye bile razıydım ama olmadı, yumruk hareketi yaptım bana mısın demedi sonra kendiliğinden kırıldı duraklama şimdi seninki gibi 100 200 anca görüorum bazen görmüorum bile =// son kilolar olduğu için zor gidio ama eninde sonunda gidio bence biraz sabretmelisin eğer tamamiyle kurtulmak istiyosan
canım işine yarar umarım dukan duraklama da bunu öneriyormuş
(Diyet yapıyorsunuz, tüm kurallara uyuyorsunuz, ancak kilonuz sabit. Endişelenmeyin. Bu, diyet yapan herkesin başına gelir. Dr. Dukan, 9-10 kilo ve üzerinde kilo kaybı yaşayıp 1 kez bile olsa minimumda 6 gün kilosu sabit kalmayan kimseyi görmediğini belirtiyor ve bu süreyi duraklama olarak adlandırıyor. Bu durumlarda yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle sizden kaynaklanan bir durum olmadığından ve hata yapmadığınızdan, menopoz öncesi dönemden kaynaklı ödem ya da adet dönemi olmadığından emin olun. Eğer bunların hiçbiri değilse, Dukanın önerisi 3 günlük yeşil çay kürü olacak. 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün)
bence hiç gitmemesinden iyidirbenim de son 3 kilom ama öncesinde 3 hafta falan gram oynamadı 100gr görmeye bile razıydım ama olmadı, yumruk hareketi yaptım bana mısın demedi sonra kendiliğinden kırıldı duraklama şimdi seninki gibi 100 200 anca görüorum bazen görmüorum bile =// son kilolar olduğu için zor gidio ama eninde sonunda gidio bence biraz sabretmelisin eğer tamamiyle kurtulmak istiyosan
Tamay çok teşekkür ederim hemn şimdi yeşil çay hazırlyacağım.elimde ot şeklinde yeşil çay yok liptonun bardak poşet çayı şeklinde var yeşil çay.bu da olur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?