Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynen canimm yaa tek bir farkla ben ilk baslarda da cok cikmiyordum teee atak sürem bitene kadar tartilmadim mesela.. sonra seyirde de bayagi ara vererek tartiliyorum yani. aynen dedigin gibi insna anliyor vücudundan. sanki ben bu süre boyunca hic mi -2 kg ne bileyim - 1 kg olmadim.? elbet olmusumdur ama ben farketmedim yani en azindan tartida gözüme gözüme sokmadim. Hee duraklamami gördüm evet e haftada bir tartilsamda görmüs oldum. e o kadar da olsun yani.

Bilmiyorum belkide ben hayatim boyunca diyet yapmadigim icindir. Yani hic tartiyla filan kafayi bozmuyorum ve herkesede tavsiyemdir yani. Niye her gün tartilip moralinzi bozuyorsunuz ki. yarim in de dedigi gibi..

Ben geldimmmm :) Karadeniz turumdan sonra yine ankaradayımmm :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Zorlu mayıs ayı artık bittiiiii :)))

hos geldin canim aksam aklima geldin sende benim

bu aksama firin posetinde tavuk yapicam hazirladim tepsiyi esim icinde bir poset yaptim icine domates patates sogan filan koydum insallah güzel olur.

buradakiler firin poset olayini pek kullanmiyorlar pek yaygin degil yani en azindan ben rastlamadim.

firin posetini de zar zor buldum zaten,.

simdi de carsiya kadar yürümek icin cikiyorum. bugünkü sporumda bu olsun (esim yine calisiyor ühüüü )

kızlar ağız kokum geçti çok şükür:) inşallah bidaha olmaz resmn ağzımın içi pas tutmuş gbiydi(bnm vermem gereken kilo miktarı çok fazla 10 gün atak yaptım 4.7 verdim.ama tam regl öncesine denk geldi ondan az verdim sanırm ben.şimdi sp gününe geçtim.sizce 5+5le mi daha hızlı kilo veririm yoksa 1+1le mi?hergün spor ve yürüyüş yapıyorum.

Merhaba araniza katilmak istiyorum ben de atakta ilk gunum 67 kiloyum vermem gereken 10 kilo var dukani cok okudum dukan yapabilecegime karar verdim gunluk buraya yazarak motive de olurum gibi geliyor insallah bol - lerle atagi tamamlayip seyire devam ederim

bugün tartıda 55.6 yı gördüm :))) forumda sorun olduğu için çizelgemi düzeltemiyorum uzun zamandır giymediğim bir pantolonum vardı diyetten önce giydiğimde çok sıkıyordu artık gayet rahat oluyor:))))

Merhaba kızlar,
Başarılı bir atak dönemi ve yine başarılı bir 15 günlük seyir döneminden sonra 5 kilo verdim. fakat sonrasında dukan diyetim 2 haftada 3 defa bozuldu... suçluyum kabul. ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. moralim çok bozuk, diyete devam ediyorum ama içim rahat değil. ne yapsam bilemedim.

arkadşlar kendimi şuan o kadar şuçlu hissediyorum ki anlatamam nişanlım askerden geldiğinden beri düzgün beslenemiyorum nikah işlerimiz için bi haftadır koşturuyoruz dışarda olduğumuz için proteinlerimi düzgün alamadım ama bozmadımda diyeti direndim doğru düzgün beslenemediğim için tartıda 2 gün sürekli + çıktı ama bugün o artıların hepsi gitmişti fakat bugün abim ve nişanlımla dışarı çıktık ısrarları üzerine onlarla cordon blue yedim dukana aykırı değil aslında malzemeleri sadece yağda pişiyo bide bi kaç dilim patates kızartması yedim yarın tartıda artı görmekten çok korkuyorum hadi kzın bana offffff yaaa 23 günde ilk defa böyle bişey oldu

kızlar bugün kızımın yıl sonu gösterisi vardı. hepimiz çok heyecanlıydık. ilk yıl sonu gösterimzdi çünkü. ve muhteşem geçti :) ama ben bu arada gösteriden önce yapılan kokteylde 3-5 kanepe yedim, sonra normal kaşarda yedim bugün.
seyir evresinin ilk günü bugun. atak evremi 5 gün
yaptım ve toplamda 2.900 kilo verdim.

73 ile başladım şimdi 70.1 kg.yum. bugünkü kaçamaklarım sıkıntı yaratmaz umarım.
atakta her sabah tartıldım. ama seyirde artık haftada bir gün tartılacağım.yooook gelemem öyle bir gün al bir gün ver kiloları. çok sıkılıyorum gelgitlerden.

h. sonu beni çok zorluyor zaten. yarın sp günüm. 1/1 yapıyorum seyirimi.
bu irademiz ve isteğimiz hiç bitmesin kızlar...inşallah
hepiniz süpersiniz. iyiki varsınız yazdıklarınız beni çok motive ediyor.
hiç bu kadar kararlı olmamıştım kilo vermekte :) gerçi son yıllar hariç hiç kilo problemim de olmamıştı ama diyet zor işmiş.
kararlılığımı sürdürmemde sizler çok büyük desteğimsiniz.sayenizde iyi gidiyor.
hepinizi öpüyorum

benimkinin yanında bu yediğin hiçbi şey. sakın konsantrasyonunu bozma, büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum.

kızlar bir arkadaşımız dukan ekmeği tarifi vermişti. arıyorum sayfaları bulamıyorum. yardım ediiiiiiiiiiiiiiiin. içi boş dışı kıtır oluyor demişlerdi. nasıldı yaaa

Kızlar ben bu Dukan' a tapıyorum. :) 2 Mayıs'ta 73 kilo ve soru işaretleriyle başladım atak evresine. Bugün 25. günüm ve ben 67 kiloyum daha ne olsun.

günaydın kızlar

çok şükür bugün - 200 gördüm artık çok zor gidiyor son 1 kg gitmiyor bir türlü , eşim güçlendirmeye geç diyor ama regl olucam bugün yarın ondandır bu duraklama diyorum sabırla bekliyorum baktım regl sonrası aynı hala geçiçem artık

ben de Ekinsu ile aynı sorunu yaşıyorum.son 1.5 kg kaldı ama tartıda -100 gr -200 gr gibi ufak rakamlar görüyorum.yormaya başladı bu yavaşlık beni.hızlandırmak için ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen ( diyeti bırakma noktasına bile geldğim oluyor haftada 2 gün spor yapabiliyorum.diğer günler okul-ev arasında yoruluyorum.dersler bitti gibi evde de spora başlayacağım.lütfen bi yol gösterin bana.teşekkürler şimdiden

bence hiç gitmemesinden iyidir benim de son 3 kilom ama öncesinde 3 hafta falan gram oynamadı 100gr görmeye bile razıydım ama olmadı, yumruk hareketi yaptım bana mısın demedi sonra kendiliğinden kırıldı duraklama şimdi seninki gibi 100 200 anca görüorum bazen görmüorum bile =// son kilolar olduğu için zor gidio ama eninde sonunda gidio bence biraz sabretmelisin eğer tamamiyle kurtulmak istiyosan

canım işine yarar umarım dukan duraklama da bunu öneriyormuş

(Diyet yapıyorsunuz, tüm kurallara uyuyorsunuz, ancak kilonuz sabit. Endişelenmeyin. Bu, diyet yapan herkesin başına gelir. Dr. Dukan, 9-10 kilo ve üzerinde kilo kaybı yaşayıp 1 kez bile olsa minimumda 6 gün kilosu sabit kalmayan kimseyi görmediğini belirtiyor ve bu süreyi ‘duraklama’ olarak adlandırıyor. Bu durumlarda yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle sizden kaynaklanan bir durum olmadığından ve hata yapmadığınızdan, menopoz öncesi dönemden kaynaklı ödem ya da adet dönemi olmadığından emin olun. Eğer bunların hiçbiri değilse, Dukan’ın önerisi 3 günlük yeşil çay kürü olacak. 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün)

Tamay çok teşekkür ederim hemn şimdi yeşil çay hazırlyacağım.elimde ot şeklinde yeşil çay yok liptonun bardak poşet çayı şeklinde var yeşil çay.bu da olur değil mi?

haklısın GLSHK hiç vermemekten iyidir fakat çok yorucu olmaya başladı.bir de başaramadığını görünce motivasyonu düşen biriyim.bazıları yapamadıkça üstüne gider ama maalesef ben böyle bir yapıda değilm.başardıkça daha çok çalışan bir insanım.sanırım kötü bir özellik.iradeli bir insanım ama yavaşlık sıktı beni.inş sende emeklerinin karşılığını görürsün ben de.

bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.
sabahtan beri 2 haşlanmış yumurta 2 bardak süt ve bir fincan şekersiz çay içtim.
bir iki saat sonra yulaf kepeği ve yoğurt yiyicem.
akşam da haşlanmış tavukla devam edicem.

herkese sabır ve tokluk hissi dolu günler diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…