bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.
sabahtan beri 2 haşlanmış yumurta 2 bardak süt ve bir fincan şekersiz çay içtim.
bir iki saat sonra yulaf kepeği ve yoğurt yiyicem.
akşam da haşlanmış tavukla devam edicem.
herkese sabır ve tokluk hissi dolu günler diliyorum:)
Merhaba kızlar,
Başarılı bir atak dönemi ve yine başarılı bir 15 günlük seyir döneminden sonra 5 kilo verdim. fakat sonrasında dukan diyetim 2 haftada 3 defa bozuldu... suçluyum kabul. ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. moralim çok bozuk, diyete devam ediyorum ama içim rahat değil. ne yapsam bilemedim.
kızlar tatlı istiyorumne yapcam ben ya..
meyveli yoğurt olabilir sütaşın light yoğurtları var baya şeker tadı verio, hoş belki ilerde duraklamalara neden olabilir ama daha büyük kaçamak yapmaktan iyidirbi de ben tatlandırıcılı sakızlardan yardım alıodum ilk başlarda 4-5 tane tatlandırıcılı sakız çiğniodum o da işe yarıodu
elonur, süt oranına dikkat etmen iyi olabilir, en azından atak dönemi içindesüt sınırlı izinli olarak geçiyo günde bi bardağa kadar izin var sadece =) bu arada hoşgeldin, umarım istediğin hedefe ulaşırsın bi an önce
bnde atakta bozdum 3 kezbide atak dönemim tam regl öncesine denk geldi on gün atak yaptım 4.7 verdim.bugün seyirde 3.günüm.acaba diyorum en baştan kaçamaksız atak döneminden tekrar mı başlasam çnkü içim hiç rahat değil
Kızlar ben bu Dukan' a tapıyorum. :) 2 Mayıs'ta 73 kilo ve soru işaretleriyle başladım atak evresine. Bugün 25. günüm ve ben 67 kiloyum daha ne olsun.
allah izin verirse yarin bende basliyacagim. dukan diyetine
testi nerede yapacagimi bilmiyorum yardim edebilirmisiniz ? tesekkürler
hoşgeldin reyhanxx54,
dukan diyeti tarifleri: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST) burada ayrıntılı anlatıyo, umarım yardımcı olur
Kızlar tamamen yeniden başlamanıza gerek yok ama bir kac gün extradan saf protein gunü yapabilirsiniz. Moralinizi bozmayın, kaldığınız yerden devam edin. Kolay gelsin.
Kızlar merhaba. Perşembe bildirimden bu yana o kadar çook yedim kiiii( Biri beni durdursunnn.. Tamam 1-2 güne regli olurum ama bu kadar da yenir mii?? Ayıp yahuu.. Sırf sizlerin motivasyonunu kırmamak adına yazmıyorum yediklerimi ( İnsan kaçamak yapınca bi üzülür bı arlanır dimiii!! Nerdeeeee... Evet pişman oldum ama benimki artık kaçamak maçamak değil.. Bu huyumu hiç sevmiyorum, diyelim bisey mı yedim başka bisey yemiyeyim de dengeleyeyim demek yok bende! Madem yedim bari tam olsun diye yemediğim bisey bırakmıyorum resmen b.. kunu çıkarıyorum ( afedersiniz)... Valla Perşembe bildiriminden sonra + 2200 gözüküyorum ( yuhh bana, ayıplar olsun;(( Neyse şimdi gidip ekmeğimi yapayım, 3 gün atak yapayım belki toplarım kendimi..cogunuz haftasonu nete girmiyorsunuz biliyorum ama yarından umutluyum.. Sabahtan itibaren tek tek kızarsınız bana, hak ettim
Öpücükler herkese... Motivasyonunuz çok, --- leriniz bol olsun:))
benimkinin yanında bu yediğin hiçbi şey. sakın konsantrasyonunu bozma, büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?