Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

elonur, süt oranına dikkat etmen iyi olabilir, en azından atak dönemi içinde süt sınırlı izinli olarak geçiyo günde bi bardağa kadar izin var sadece =) bu arada hoşgeldin, umarım istediğin hedefe ulaşırsın bi an önce

bnde atakta bozdum 3 kez bide atak dönemim tam regl öncesine denk geldi on gün atak yaptım 4.7 verdim.bugün seyirde 3.günüm.acaba diyorum en baştan kaçamaksız atak döneminden tekrar mı başlasam çnkü içim hiç rahat değil

Iki gündür bir kan şekeri düşmesi yaşıyorum ve vücudum herşeye açlık yaratıyor nedense. Aranızda böyle bi sorunla karşılaşanınız oldu mu? Birde çok yoğunum şu sıralar ondan kilo bildirimi yapamıyorum. Haber vereyim dedim

kızlar tatlı istiyorum ne yapcam ben ya..

meyveli yoğurt olabilir sütaşın light yoğurtları var baya şeker tadı verio, hoş belki ilerde duraklamalara neden olabilir ama daha büyük kaçamak yapmaktan iyidir bi de ben tatlandırıcılı sakızlardan yardım alıodum ilk başlarda 4-5 tane tatlandırıcılı sakız çiğniodum o da işe yarıodu

canım çok teşekkür ederim. gözüm döndü valla yaaa

Kitabın hic bir yerinde bir bardak süt için yazmıyor, listede istediğiniz kadar için diye yazıyor, yargısız sütten bahsediyor..benmi görmedim? Kaçıncı sayfada yazdığını biliyormusun?

Kızlar tamamen yeniden başlamanıza gerek yok ama bir kac gün extradan saf protein gunü yapabilirsiniz. Moralinizi bozmayın, kaldığınız yerden devam edin. Kolay gelsin.

allah izin verirse yarin bende basliyacagim. dukan diyetine
testi nerede yapacagimi bilmiyorum yardim edebilirmisiniz ? tesekkürler

Benim de bugüün atakta ilk günümdü çok zorlanmadım açıkcası akşamda 40 dk yürüyüş bi kaç egzersiz hareketi uyguladım sporu arttırmayı düşünüyorum daha hızlı kilo verebilmek ve sıkılaşmak içiin insan kendini çok rahat hissediyooor vallahii

Diyete devam ediyorum 2haftadır 57.400deyim ama 1haftadır callenetics yapıyorum, gerçekten süper faydasını gördüm.Çok yoruldum önceleri yataktan zor kalktım hamladım vs. Ama inceldim pantalonlarımdan anlıyorum.Regl dönemim yeni bitti belki o yüzden gram oynamadım ama inceldim,birde kitabında okudum kas yağın yerini aldığı için kilo fazlası bile olabilirmiş callentics yapanlar için diyor.Belki de o yüzdendir bilmiyorum ama kilo veremedim diye üzülmedim inceldiğimi görünce açıkcası.

Kizlar ben de cuma gunu basladim dukan diyetine. kitabini da alip okudum. Bugun 3. gunum. Cok aclik cekmiyorum ben dogrusu, sut urunlerini ve tavugu severim doyurucu da. Yalnizca ilk 2 gun cikolata krizine girdim. Zor tuttum kendimi yememek icin. Yemekleri cesitlendirme konusunda iyi degilim suan. Ne yemek yapsam diye saatlerce dusunuyorum. KK dukan tariflerim sayfasi cok yardimci oluyo bu konuda. Cok tesekkurler paylasan herkese.

Bir sorum olcak. 3 hafta sonra tatile baska bir sehre gidiyorum. Hotelde kalicam. Ordayken diyeti bozmak istemiyorum. Benimle ayni durumda olup diyetini bozmamak icin pratik cozumler bulan var mi? Varsa lutfen benimle de paylasabilir mi neler yaptiklarini? Disarida surekli izgara et yemek istemiyorum.

Kızlar merhaba. Perşembe bildirimden bu yana o kadar çook yedim kiiii( Biri beni durdursunnn.. Tamam 1-2 güne regli olurum ama bu kadar da yenir mii?? Ayıp yahuu.. Sırf sizlerin motivasyonunu kırmamak adına yazmıyorum yediklerimi( İnsan kaçamak yapınca bi üzülür bı arlanır dimiii!! Nerdeeeee... Evet pişman oldum ama benimki artık kaçamak maçamak değil.. Bu huyumu hiç sevmiyorum, diyelim bisey mı yedim başka bisey yemiyeyim de dengeleyeyim demek yok bende! Madem yedim bari tam olsun diye yemediğim bisey bırakmıyorum resmen b.. kunu çıkarıyorum ( afedersiniz)... Valla Perşembe bildiriminden sonra + 2200 gözüküyorum ( yuhh bana, ayıplar olsun;(( Neyse şimdi gidip ekmeğimi yapayım, 3 gün atak yapayım belki toplarım kendimi..cogunuz haftasonu nete girmiyorsunuz biliyorum ama yarından umutluyum.. Sabahtan itibaren tek tek kızarsınız bana, hak ettim
Öpücükler herkese... Motivasyonunuz çok, --- leriniz bol olsun:))

şekerim al benden de o kadar. h.sonları diyetimi koruyamıyorum. h.içi işte gayet iyi gidiyor. ama bugün yediklerimi ayıp olmasın diye bende yazmayacağım. çok kızıyorum kendime çookk.. bir de evde desteğiniz yoksa diyet konusunda işiniz daha da zor. eşim resmen beni sabote etti yaww...istemiyor rejim yapmamı...çok üzgünüm şu anda çok. zaten kabızlıkta çekiyorum. ne zaman düzelecek bilmem. form çayları da işe yaramıyor artık ((

benimkinin yanında bu yediğin hiçbi şey. sakın konsantrasyonunu bozma, büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum.

evet hiç etkisi olmadı valla hatta -200 çıktım çok sevindim bugünde arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik ama bozmadım peynir çay ve yumurtadan başka bişey yemedim sewviyorum kendimi 24 gündeyim giden kilo 6.300:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…