şekerim al benden de o kadar. h.sonları diyetimi koruyamıyorum. h.içi işte gayet iyi gidiyor. ama bugün yediklerimi ayıp olmasın diye bende yazmayacağım. çok kızıyorum kendime çookk.. bir de evde desteğiniz yoksa diyet konusunda işiniz daha da zor. eşim resmen beni sabote etti yaww...istemiyor rejim yapmamı...çok üzgünüm şu anda çok. zaten kabızlıkta çekiyorum. ne zaman düzelecek bilmem. form çayları da işe yaramıyor artık((
ben de Ekinsu ile aynı sorunu yaşıyorum.son 1.5 kg kaldı ama tartıda -100 gr -200 gr gibi ufak rakamlar görüyorum.yormaya başladı bu yavaşlık beni.hızlandırmak için ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen( diyeti bırakma noktasına bile geldğim oluyor haftada 2 gün spor yapabiliyorum.diğer günler okul-ev arasında yoruluyorum.dersler bitti gibi evde de spora başlayacağım.lütfen bi yol gösterin bana.teşekkürler şimdiden
hoşgeldin de Karadeniz'de olduğunu bilmiyordum.nerelere gittiniz bakalım.uzungöl falan deme öyleyese bizim evin önünden geçtin demektir:)))Ben geldimmmm :) Karadeniz turumdan sonra yine ankaradayımmm :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Zorlu mayıs ayı artık bittiiiii :)))
kızlarr günaydın,iyi haftalar...
sabah sabah bir sinir oldum ki sormayın gitsin.dün bir arkadaşım kaldı bende.sabaha kadar uyutmadı.hadi işe gidicem uyuyalım diyorum ama anlamıyor galiba.saat 6 falandı uyuduğumuzda.sabah sabah hiç uykumu alamadan kalkmış olmanın verdiği stresle güne başladım.sonra bugün yiyeceklerimi bir poşete koyduım,tam evden çıkarken buna verdim 2 dk tıtar mısın kapıyı kitleyeyim dedim.neyse sonra çıktık taksiye bindik,işe geliyorum.anaaa !! yolda bir baktım poşet yok,poşet nerde dedim buna çöpe attım deddim yaaa,resmen çöpe atmış benim bugünkü yemeklerimivar ya ben de onu dilimleyip çöpe atmak istedim cidden.
yaa annecim dukana uygun kırmızı biber,yeşil biber dolması ve yaprak sarması yapmıştı sonraa mantar.ben de dün ilşk kez dukan ekmeği yaptım o ve light yoğurdum,şu an hepsi çöpte !! neredeyse ağlayacaktım.o tabi bu halimden anlamıyor ama tok açın halinden ne anlar. benim için o sarma,o dolma ne kadar kıymetliydi anca siz anlarsınız canlarım(
bakalım öğlene alternatif bir şeyler sipariş vermeliyim.şu anda kahvaltı olarak light süt,beyaz peynir,salatalık yiyiyorum.
hepinize bol _li bir hafta olsun.
oohaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
yolarım onu beeee
deli mi ne... çöpe mi at demişsin sanki... hayret bişey yaaaa... hayret bişey yaaaaaaaa
inşallah bugun hem ağzının aradığı tadı hemde dukana uygun bir menü oluşturabilirsin...
neden böyle söyledim; ben kendimi bişey yemeye şartlandırdıysam, yada bişey yapmaya şartlandırdıysam... imkanı yok onu yapmam lazım... yapamazsam yıkılırım... ve asla hiçbişeyden tat almam... hiçbişey o aklımdakinin yerini doldurmaz...
inşallah senin için güzel bi gün olur medesa...
günaydın kızlar...
bu sabah sanki pazar hissedip kalkamadım sıcak yatağımdan... hala uyukluyorum yorgun ve bitkinim... regl gecikmesinden dolayı yaşadığım şişkinlik ve ağrılar da cabası...
dün evde çok sıkıldım... öğleden sonra deliler gibi çığlık atmaya başladım sıkıntıdan... annem de hadi gel seneme gidelim dedi (eski komşumuz) ve evi yaklaşık 55-60 km uzaklıkta... neyse yol gözümde büyüdü gitmeyelim dedim... sonra durdum durdum alışverişe çıkalım dedi... gelinlik bakalım falan dedim.. ama pazar kapalıdır diye onu da es geçtik... sonra annem beni kandırdı ve senem ablaya gitmeye karar verdik... kalktım hazırlandım... annemle bi indik sokağa karşı komşumuz balkonda (baykuş kılıklı kadın hep orda)... "ayyyyyyyyy mirayyyyyyyy yarın nereye gitti" dedi... bende anlıyorum ki; "yarın nereye gidiyosun"... dedim bi yere gitmiyorum ya nereye gidicem işe gidiyorum falan... neyse anlaştık sonunda.... "çoooooook zayıflamışsın daha kalmadı herhalde dimi" diyo... annem atladı hemen "olmazmı biraz daha var"dedim var bi 5-10 kilo daha... annem de sessiz sessiz "maşallah kızıma maşallah" diyip duruyo neyse biz başladık metroya doğru yürümeye... bazı dar yerlerden geçerken annem arkamda kaldı... koşturarak yanıma geliyo diyoki "yaaa maşallahh vala toton moton küçülmüş tü tü tü" sonra tam metro merdivenlerinden iniyoruz "miray yemin ediyorum önümden sanki başka bi kız iniyo gibi" dedi... allahımmm dedim benim toto tavannn... sonra senem ablaya gittik... en son ablamın düğününde görüşmüştük (86 kiloydum)... kadın bizi asansör inişi karşıladı... "ayyyyyyyyyyyy" diye bi çığlık attı... "kız sen ne güzel olmuşsun" diyip durdu... "gelin olucam diye bütün bu hazırlıklar dimi" diyo bide regl olsam şişkinlik inse pek bi şaaane olucakkk karnım davul gibi yahu...
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...
Eki Görüntüle 429592 Eki Görüntüle 429593
Allahım tam dayaklık.biraz saflık var mı onda tövbe ya..tabi sabaha kadar ne uyu ne uyut sabah eline verileni çöp diye at.ey ALLAHIM.NEYSE TATLIM DÖNER FALAN SİPARİŞ ET ARTIK..kızlarr günaydın,iyi haftalar...
sabah sabah bir sinir oldum ki sormayın gitsin.dün bir arkadaşım kaldı bende.sabaha kadar uyutmadı.hadi işe gidicem uyuyalım diyorum ama anlamıyor galiba.saat 6 falandı uyuduğumuzda.sabah sabah hiç uykumu alamadan kalkmış olmanın verdiği stresle güne başladım.sonra bugün yiyeceklerimi bir poşete koyduım,tam evden çıkarken buna verdim 2 dk tıtar mısın kapıyı kitleyeyim dedim.neyse sonra çıktık taksiye bindik,işe geliyorum.anaaa !! yolda bir baktım poşet yok,poşet nerde dedim buna çöpe attım deddim yaaa,resmen çöpe atmış benim bugünkü yemeklerimivar ya ben de onu dilimleyip çöpe atmak istedim cidden.
yaa annecim dukana uygun kırmızı biber,yeşil biber dolması ve yaprak sarması yapmıştı sonraa mantar.ben de dün ilşk kez dukan ekmeği yaptım o ve light yoğurdum,şu an hepsi çöpte !! neredeyse ağlayacaktım.o tabi bu halimden anlamıyor ama tok açın halinden ne anlar. benim için o sarma,o dolma ne kadar kıymetliydi anca siz anlarsınız canlarım(
bakalım öğlene alternatif bir şeyler sipariş vermeliyim.şu anda kahvaltı olarak light süt,beyaz peynir,salatalık yiyiyorum.
hepinize bol _li bir hafta olsun.
heyy bebek.....n'oluyo böyle??bana da kadın diğer yarın nerde demişti de sinir olmuştum.gerzek iyi mi kötü mü anlayamadığım bir cümle .ben iyi niiyetli algılamayıp yapıştırıyorum lafı...günaydın kızlar...
bu sabah sanki pazar hissedip kalkamadım sıcak yatağımdan... hala uyukluyorum yorgun ve bitkinim... regl gecikmesinden dolayı yaşadığım şişkinlik ve ağrılar da cabası...
dün evde çok sıkıldım... öğleden sonra deliler gibi çığlık atmaya başladım sıkıntıdan... annem de hadi gel seneme gidelim dedi (eski komşumuz) ve evi yaklaşık 55-60 km uzaklıkta... neyse yol gözümde büyüdü gitmeyelim dedim... sonra durdum durdum alışverişe çıkalım dedi... gelinlik bakalım falan dedim.. ama pazar kapalıdır diye onu da es geçtik... sonra annem beni kandırdı ve senem ablaya gitmeye karar verdik... kalktım hazırlandım... annemle bi indik sokağa karşı komşumuz balkonda (baykuş kılıklı kadın hep orda)... "ayyyyyyyyy mirayyyyyyyy yarın nereye gitti" dedi... bende anlıyorum ki; "yarın nereye gidiyosun"... dedim bi yere gitmiyorum ya nereye gidicem işe gidiyorum falan... neyse anlaştık sonunda.... "çoooooook zayıflamışsın daha kalmadı herhalde dimi" diyo... annem atladı hemen "olmazmı biraz daha var"dedim var bi 5-10 kilo daha... annem de sessiz sessiz "maşallah kızıma maşallah" diyip duruyo neyse biz başladık metroya doğru yürümeye... bazı dar yerlerden geçerken annem arkamda kaldı... koşturarak yanıma geliyo diyoki "yaaa maşallahh vala toton moton küçülmüş tü tü tü" sonra tam metro merdivenlerinden iniyoruz "miray yemin ediyorum önümden sanki başka bi kız iniyo gibi" dedi... allahımmm dedim benim toto tavannn... sonra senem ablaya gittik... en son ablamın düğününde görüşmüştük (86 kiloydum)... kadın bizi asansör inişi karşıladı... "ayyyyyyyyyyyy" diye bi çığlık attı... "kız sen ne güzel olmuşsun" diyip durdu... "gelin olucam diye bütün bu hazırlıklar dimi" diyo bide regl olsam şişkinlik inse pek bi şaaane olucakkk karnım davul gibi yahu...
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...
Allahım tam dayaklık.biraz saflık var mı onda tövbe ya..tabi sabaha kadar ne uyu ne uyut sabah eline verileni çöp diye at.ey ALLAHIM.NEYSE TATLIM DÖNER FALAN SİPARİŞ ET ARTIK..
heyy bebek.....n'oluyo böyle??bana da kadın diğer yarın nerde demişti de sinir olmuştum.gerzek iyi mi kötü mü anlayamadığım bir cümle .ben iyi niiyetli algılamayıp yapıştırıyorum lafı...
günaydın kızlar...
tebrik ederim süper olmuşsunuz, fotolar çok iyi düşünülmüş, sakın evlendikten sonra kendini bırakma bide allah kısmet ederde doğum sonrası kilolar var, zaten dukan yapmanın en güzel yanın istedğin kiloya gelip onu koruma düşüncesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?