Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlarrr.
henuz hafta sonu neler olmus okumadım ama işe başlamadan kilo durumumu paylaşayım dedım.hadı 57 ler yakındır derken bugun 58.3 cıktım

ama cumartesı pazar ıkı gun ustuste ps yaptım

bıde benım su ps gunlerı salatayı abartmam yok mu! birturlu az salata yemeyı basaramıyorum.çoook sevıyorum booolll salata yemeyıvv

bu hafta sonu bende diyeti bozdum, aynen katılıyorum hafta sonu piknikler arttı, tayini çıkacak arkadaşlarımın davetleri onları benim davet etmem derken, haa tabi bide ya mevsimi geçecek diye yediklerim var çoook üzgünüm diyete çok bağlı gittim, iki gün bozunca +1,5 kilo aldım.iki gündür bir saatte yürüyorum tabi allah yürüyüşü artırmışım,şimdi 69 dan kurtulup 68 lere gitmek varken tekrar 70.5 ile uğraşacağım yani zaman kaybı, yaz geldikçe motivasyon düşüyorr, protein almak zorlaşıyor o nedenle kaçamak yapmak isteyenleri ve kendimi tabi uyarıyorum bidaha geriye dönmek çok zor zamanı güzel değerlendirelim.

ohoo son kalmıs kılonda bıle 100 200gıdıyorsa super.benım daha 3 kılom var bırak -100 200u +300 goruyorum

sıkma canını gıdecek.amaaa cok sıkarsa dıyetı bırakmaktansa guclendırmeye gecmen daha iyi olur.aman bırakma

Ben geldimmmm :) Karadeniz turumdan sonra yine ankaradayımmm :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Zorlu mayıs ayı artık bittiiiii :)))
hoşgeldin de Karadeniz'de olduğunu bilmiyordum.nerelere gittiniz bakalım.uzungöl falan deme öyleyese bizim evin önünden geçtin demektir:)))

aramıza yeni katılanlar olmuş.
hoşgeldiniz bayağı kalabalık olduk.yetişemiyorum valla:))

kızlarr günaydın,iyi haftalar...
sabah sabah bir sinir oldum ki sormayın gitsin.dün bir arkadaşım kaldı bende.sabaha kadar uyutmadı.hadi işe gidicem uyuyalım diyorum ama anlamıyor galiba.saat 6 falandı uyuduğumuzda.sabah sabah hiç uykumu alamadan kalkmış olmanın verdiği stresle güne başladım.sonra bugün yiyeceklerimi bir poşete koyduım,tam evden çıkarken buna verdim 2 dk tıtar mısın kapıyı kitleyeyim dedim.neyse sonra çıktık taksiye bindik,işe geliyorum.anaaa !! yolda bir baktım poşet yok,poşet nerde dedim buna çöpe attım deddim yaaa,resmen çöpe atmış benim bugünkü yemeklerimi var ya ben de onu dilimleyip çöpe atmak istedim cidden.
yaa annecim dukana uygun kırmızı biber,yeşil biber dolması ve yaprak sarması yapmıştı sonraa mantar.ben de dün ilşk kez dukan ekmeği yaptım o ve light yoğurdum,şu an hepsi çöpte !! neredeyse ağlayacaktım.o tabi bu halimden anlamıyor ama tok açın halinden ne anlar. benim için o sarma,o dolma ne kadar kıymetliydi anca siz anlarsınız canlarım (
bakalım öğlene alternatif bir şeyler sipariş vermeliyim.şu anda kahvaltı olarak light süt,beyaz peynir,salatalık yiyiyorum.
hepinize bol _li bir hafta olsun.

günaydın kızlar...
bu sabah sanki pazar hissedip kalkamadım sıcak yatağımdan... hala uyukluyorum yorgun ve bitkinim... regl gecikmesinden dolayı yaşadığım şişkinlik ve ağrılar da cabası...
dün evde çok sıkıldım... öğleden sonra deliler gibi çığlık atmaya başladım sıkıntıdan... annem de hadi gel seneme gidelim dedi (eski komşumuz) ve evi yaklaşık 55-60 km uzaklıkta... neyse yol gözümde büyüdü gitmeyelim dedim... sonra durdum durdum alışverişe çıkalım dedi... gelinlik bakalım falan dedim.. ama pazar kapalıdır diye onu da es geçtik... sonra annem beni kandırdı ve senem ablaya gitmeye karar verdik... kalktım hazırlandım... annemle bi indik sokağa karşı komşumuz balkonda (baykuş kılıklı kadın hep orda)... "ayyyyyyyyy mirayyyyyyyy yarın nereye gitti" dedi... bende anlıyorum ki; "yarın nereye gidiyosun"... dedim bi yere gitmiyorum ya nereye gidicem işe gidiyorum falan... neyse anlaştık sonunda.... "çoooooook zayıflamışsın daha kalmadı herhalde dimi" diyo... annem atladı hemen "olmazmı biraz daha var" dedim var bi 5-10 kilo daha... annem de sessiz sessiz "maşallah kızıma maşallah" diyip duruyo neyse biz başladık metroya doğru yürümeye... bazı dar yerlerden geçerken annem arkamda kaldı... koşturarak yanıma geliyo diyoki "yaaa maşallahh vala toton moton küçülmüş tü tü tü" sonra tam metro merdivenlerinden iniyoruz "miray yemin ediyorum önümden sanki başka bi kız iniyo gibi" dedi... allahımmm dedim benim toto tavannn... sonra senem ablaya gittik... en son ablamın düğününde görüşmüştük (86 kiloydum)... kadın bizi asansör inişi karşıladı... "ayyyyyyyyyyyy" diye bi çığlık attı... "kız sen ne güzel olmuşsun" diyip durdu... "gelin olucam diye bütün bu hazırlıklar dimi" diyo bide regl olsam şişkinlik inse pek bi şaaane olucakkk karnım davul gibi yahu...
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...

oohaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
yolarım onu beeee
deli mi ne... çöpe mi at demişsin sanki... hayret bişey yaaaa... hayret bişey yaaaaaaaa
inşallah bugun hem ağzının aradığı tadı hemde dukana uygun bir menü oluşturabilirsin...
neden böyle söyledim; ben kendimi bişey yemeye şartlandırdıysam, yada bişey yapmaya şartlandırdıysam... imkanı yok onu yapmam lazım... yapamazsam yıkılırım... ve asla hiçbişeyden tat almam... hiçbişey o aklımdakinin yerini doldurmaz...
inşallah senin için güzel bi gün olur medesa...

canım yaa kesinlikle çok haklısın.bende de öyle bir takıntılı durum var :)
şimdi bana var ya kuzu çevirme yapsalar yok anam benim aklım o çöpteki dolmalarda :)
inan daha önce farketsem taksiyi geri çevirtip çıkarıırdım çöpten,sonuçta poşette yani bişey olmazdı :)))
salağa da git şunu çöpe at desem atmaz,2 dk tutuver dedim yaa sen almış atmış çöpe.
bunu tabiki anneme söylemeyeceğim,yawrum arar şimdi öğlen yedin mi kızım dolmalarını der,onlar çöpte mi diyeyim :))
benim neden hala ikoncanlarım yoook yaa,hak kazanmadım mı :)

canım benim yaa harika bir duygu buu.
ama sen de cidden güzel inceldin.ben de 12 kilo verdim ama ilk 6-7 kilosunda kimsecikler farketmiyordu hatta 7 kilo verdim falan deyince haa biraz belli oluyor diyorlardı,sinir oluyordum.ama şu anda artık dikkat çeker oldu verilen kilolar.
heralde daha önce fazla kilomuz çok olduğundan belli olmuyormuş.
yaa keşke ben de senin gibi önce/sonra resimleri çekseydim.
gerçi müsait bir zamanda son halimi çekip eklerim belki :)
regl de atlattın mı rahat 1-2 kilo farkeder.bravo canım benim.haa gayret yaa valla başlarken hiç bitmez başarılamaz gibi duruyordu ama hedeflerimizi yaklaştık.
hatta çoğu gitti azı kaldı diyebiliriz de artık :)))

Benim 21. günüm ve 5 kilo verdim mallesef
Bugün yeşil çay içmeye başladım.
Ama acayip midem bulanıyorr.
Çay kahve içen biri değilim hatta ağzıma sürmem normalde. Ondan mı acabaa.
Daha 1 bardak içtim midem allah bullak.
Resmen soğuk ter döküyorum. belki de hasta olacağım.Havalar malum. Sabah güneş vardı şimdi fırtına öncesi sessizlik...
Sevmedim bu yeşil çay olayını bennn

Allahım tam dayaklık.biraz saflık var mı onda tövbe ya..tabi sabaha kadar ne uyu ne uyut sabah eline verileni çöp diye at.ey ALLAHIM.NEYSE TATLIM DÖNER FALAN SİPARİŞ ET ARTIK..
heyy bebek.....n'oluyo böyle??bana da kadın diğer yarın nerde demişti de sinir olmuştum.gerzek iyi mi kötü mü anlayamadığım bir cümle .ben iyi niiyetli algılamayıp yapıştırıyorum lafı...

günaydın kızlar....
dün regli oldum sonunda ama bugün hala hem çok gerginim hemde agresif... kilom size bildiriğim ile aynı regli olmama rağmen... belki bitince birşeyler olur :)

yarimcim nasıl farketmezsin yaaa fıstık gibi olmuşsun... harika gidiyorsun

buarada 21 günde maalesef 5 kilo diyen arkadaşım ne bekliyordun??? yaa birazcık şükretmeyi bilmek lazım diye düşünüyorum... haftada ortalama 1,6 kilo vermişsin ve maalesef diyorsun??? ve ben hep söylediğimi tekrar söylüyorum bu şok bir diyet değil... dukan haftada 1 kg diyor zaten!!!

o kadın tam bir GERİZEKALI... ya herb_ka sokar burnunu zaten mal... oldum olası uyuz oluyorum ona... bi keresinde annemler istanbuldaydı... ben pek ortalıkta görünmem... kadın ablamı her gördüğünde beni soruyomuş... miray nerde eve gelmiyomu bilmemne... mal bişi yani...

canlarım bu arada,geçen haftaki duraksamam hatta sebebini anlayamadığım bir şekilde toplamda +1700 çıkmam sanırım bu hafta itibariyle çözüme ulaşacak.dün kendimi biraz daha sönmüş hissediyordum :)
nitekim bu sabah tartıldığımda 1700ün 1200 kadarı gitmişti :):)
hala neden öyle garip bir kilo artışına gittim anlayamıyorum ama neyse sonuçta yeniden normale döneceğim heralde yavaş yavaş..

bu arada dün kahvaltıda lorlu yumurta yedim sütle,sonra akşamüstü acıkınca bir dilim beyaz peynir 2 dlilim füme,akşam da fırında çipura ve yoğurt çorbası.
ya dün ilk kez evde vaktim de varken dukana uygun bişeyler yapiim dedim.dukan ekmeği yaptım fena olmadı,sonra geçenlerde bir rkadaş vermişti tarifini hatta ekler için diye vermişti ondan yaptım ama pek eklere yada sakallıya benzer bişey olmadı ama küçük kurabiyeler gibi oldu,fena değil yani :)
sonra light yoğurt,mısır nişastası,yumurta sarısı ve naneyle işte yayla çorbası gibi bişey yaptım.
biraz kıyma kavurup 2 kocaman domatesi rendeledim,kıymanın üstüne ekledim,biraz kekik,pul biber falan o da öyle kıymalı domates çorbası gibi bişey oldu ama lezzetliydi,hımmm bak maydonoz da koyabilirdim üstüne :)
bir de işin en tatlı yanı Dukanelllaaaaaa yaptımmm,offfff nefis oldu yaa.bu çikolata tadını almayalı 2.5 ay oldu :)

tebrik ederim süper olmuşsunuz, fotolar çok iyi düşünülmüş, sakın evlendikten sonra kendini bırakma bide allah kısmet ederde doğum sonrası kilolar var, zaten dukan yapmanın en güzel yanın istedğin kiloya gelip onu koruma düşüncesidir.

Herkese iyi haftalar,

İstanbul da sağanak yağmur ve gökgürültüsü ile başladık haftaya ama umarım sonrası güneşli olur.

Hepinize bo eksili ve güzel bir hafta diliyorum.

kesinlikle bırakmam... bu yüzden dukan yapıyorum zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…