Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın canım,

Cidden zor bir gece ve sonrasında o canım yemeklerin çöpe gitmesi korkunç birşey gerçekten. Valla şimdi aynen benim güzelim yemeklerimi çöpe atmış gibi sinir oldum kıza. Ama boşver canım sen, aklına getirmemeye çalış.

Sabah sabah gerçekten zor bir imtihandan geçmişsin. :))

Günaydın canım,

Ben de 2 aylık dukan geçmişimde ilk defa bu kadar çok kilo verdim :)) Geçen perşembe 62,2 idim bugün 61,2 ama yanlışlık vardır diye çok korkuyorum :))

İnşallah yanlışlık yoktur.:44:

Miraycım, çok tatlısın. Bence şahane olmuşsun. Annen gibi ben de diyim :)

sorma canım yaa ,beni uykusuz bıraktığına mı yanayım kaç gündür hayalini kurduğum dolmalarımı çöpte kedilerin yemesine mi yanayım bilemedim valla :) neyse artık öğlene salata falan sipariş vericem.neyse ki bir o kadar daha dolmam var evde,ben de akşama bayram ettiririm mideme :))))))

yanlışlık yoktur canım rahat ol,inan benim 1 günde bile 1 kilo verdiğim oldu.senin 4 günde vermen normaldir,tadını çıkar :)))

günaydın kızlar..bende gecen carsamba 58,2 cıkmıstım bildiginiz gibi.dün tartıldım we 57,1 geldim yani bi hawalara uctum sormayın..cunku ameliyat oncesı dukanda haftada 600 gram fln werıodum.4 gunde (bu 4 gun atak yaptım) 1100 kg wermiş olmak beni cok mutlu etti,ama hepsinin yag oldugunu sanmıorum.muhtemelen ameliyat sonrası kalan ödemdir bi kısmı..sımdı benım hedefe kaldı 2,1 sizlerinde sanırım asagı yukarı öle..glshk nerde acaba :) hadi bakalım umarım hepimiz aynı anda ulaşırız hedefe :)

ecemus ewt bendede aynı sey olmustu form cayı bı sure sonra etkısını kaybetmıstı..aktarlarda satılan Tilaks yada Multilaks die bi cay war.ikisininde içeriği aynı sadece markalar değişik.o çayı al.ben 2 gune 1,gunde 1 fıncan onu ıcıorum we kabızlık fln sorunu kalmıor ortada.ztn burda bu cayı içen diğer arkadaslarımızın hepside cozdu bu sorunu..

medesa cok gecmis olsun cnmmm ama hakikatenn bende parçalamak isterdim sanırım o kisiyi..cok takılmamaya calıs barı artk yapıcak bisi yok..canın saolsun..

Canım benim, bana ilk defa böyle birşey oluyor ve çok mutlu oldum gerçekten. Senin evet ödemdir çünkü zaten sende o kadar yağ yok :)

Benim de 2,2 kilom kaldı bu sünuca göre ama umarım gerçektir. :)

kızlarrr şansıma otelde bugün semitotu varmış öğlen.bir de domates çorbası,bir de milföyden börek :)
ben semizotunu yiyeyim yoğurtla diyorum yağını suyunu süzdürerek biraz da yoğurt.dolmanın yerini tutmaz ama iyi oldu dışardan sipariş vereceğime param cebime kaldı bari :)))

Canım benim, iyi ki evde var aynılarından, ya hepsini çöpe atsaydı valla içim cız etti :))

Sen şimdi semizotunu afiyetle ye, iştahını akşama sakla. Annenin nasıl yaptığını da öğren, yaz, yaprak asma mı lahana mı? Ben de yapıcam uzun zamandır hayalini kuruyorum ama henüz kısmet olmadı.

kızlar cumartesi akşamı ve dün etinden faydalandığımız nadide bir hayvanımız gibi yedikten sonra tartıda ++ görmemek muhteşem bir duygu.neler yediğmi söylemeyeyim döversiniz..survivor daki ödülden gelipte hindistan cevizini kemirenlere pirzola yedik demek gibi olur sonra:)))

Son düzenleme:
herkese ii dolayısıyla - li bir hafta olsun arkadaşlar 6 gün önce tartıda 79.300 gördüm fakat sonraki günlerde nedenini bi türlü anlayamadığım sürekli değişim gördüm 79 800 79 500 79 300 en son dün 79 gördüm fakat bugün 79 300 gördüm tekrar anlamadım neden böyle oluyo 6 gündr 79dan kurtulamadım yaa keyfim kaçtı yasaklı bişeyde yemedim acaba diorum kapalı alışveriş merkezlerinin bi etkisi olabilir mi çünkü hafta içide nişanlımla alışveriş merkezine gittik kapalı alanda baya bir gezdik ertesi gün vücudumda çok şişkinlik hissederek uyandım ve artı gördüm dünde yine ordaydık ve yine artı off yaa sizlerdede böyle bir etkisi oldumu ben alışveriş merkezlerindeki elektronik eşyaların yaydığı akımın vucüt şişkinliği yapabildiğini okumuştum keyfimmm kaçtı artıkkk ama 78 görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm

şu durumda sana geçmiş olsun demekten başka bir çaremiz yok.haaa bide o arkadasını da bir an önce salla.seni uyutmayıp ustunede aç bırakması olacak iş değil.

valla hepsi çöpe gitseydi muhtemelen ben de onun kafasını çöpe sokardım,sabah sabah gerdi beni zaten.ayyy sanırsınız dünya başıma yıkılmış :) çok çeşitli şeyler yiyemiyoruz yaa ondan üzüldüm yoksa haşlama tavuk gitse çöpe bu kadar üzülmezdim.
neyse ee nasıl yapıldığını söyleyeyim sana,anneme de ben tarif ediyorum o yapıyor sağolsun benim işten güçten vaktim kalmıyor diye.
bizim sahil tarafında bir ev var,orda asmamız var direkt ordan koparıyor tamamen organik yani :)
ama bak sen de lahanayı düşürdün aklıma,bayılırım lahana sarmasına ama o kış sebzesi dimi artık pek güzel olmaz heralde.
ben migrostan yağsız daha etinin de iyice yağsız tarafından ve yağsız makinadan kıyma çektiriyorum.
kıymanın içine işte bol yeşillik maydonoz galiba nane falan koyuyor,sonra soğan,domates çok azıcık salça ve baharatlar koyup bu içle dolma sarma yapıyoruz işte :) hatta yulaf kepeği de konabilir ama biz henüz öylesini yapmadık,bir dahakine onu da dener paylaşırım sizinle.yanına da yoğurt ohhh mis gibi oluyor valla.en azından değişiklik oluyor,hem de insanın nefsi köreliyor.
aslında ben sarmayı zeytinyağlı kuşüzümlü fıstıklı severim ama artık yaz sonu gibi yiyebileceğim onları :)

Günaydın kızlaaaaarr!! Azimli güzellerrrr!!

Anca oturdum bilgisayar başına. Haftasonu yazdıklarınızı okuyamadım daha; ama bugünküleri okudum.

Hafta sonu kaçamak yapmadım, güzel geçti. Aaa bi tek dün sabah kahvaltı yapmadan dışarı çıkmıştım ve çok fena mide bulantısı baş dönmesi oldu. tansiyonum düştü sanırım, titreme falan geldi.. Anlamadım. Adet de olamadım hala, onun da etkisi vardı herhalde. Ha bugün ha yarın diye diye, bugün yarın bekliyorum hala.. Bişeyler yemiş olmak için, yarım paket kadar çubuk kraker yedim, ama pişman olmadım tabi, bayılmaktan iyidir. Zaten dün nerdeyse 2-3 saat yürüdüğüm için, daha başka şeyler bile yiyebilirdim sanırım Zaten fazla da yemek yemedim başka. Cumartesi de üniversiteden arkadaşımla buluştuk. Dukan yaptığımı söylemedim ama diyetteyim falan dedim. Izgara yedim yine. Kahve çay içtik, ağzıma cıss bişi koymadım

Medesacım üzüldüm valla bu duruma ama neysesi semiz otu yicekmişsin Bir de en azından evde daha varmış.. Ben de onu soracaktım.. Başka olmasa kahrolur insaaann :S Akşam evde afiyetle yersin artık

...
....
benim neden hala ikoncanlarım yoook yaa,hak kazanmadım mı :)

Bu arada ikoncan ayarlamakla ilgili yardım ediyim

Kullanıcı Kontrol Paneli / Seçenekleri Düzenle (Soldaki listelerden) / Çeşitli Seçenekler (En alttaki başlık)

Orada Mesaj Editörü kısmında Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, değişiklikleri kaydet. Oldu da bittiiii
Bende de olmuyordu da araştırmıştım Hak kazanmak falan diye bir şey yokmuş :))

günaydın kızlar...
...............
............
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...
Fotoğrafın çok güzel canım. Herhalde iltifat alırsın.. Şeker gibi de giyinmişsin allah nazarlardan saklasın.. :129:

Gunaydin regli oldum sonuc +200 ama bir kere basladim dukana napalim moral olurdu - gormek ama haftaya morellenirim artik :)

Kolay gelsin sana da. Bu arada hoşgeldin.. Reglken tartıldıklarını sayma... Haftaya bişicik kalmaz

Benim 21. günüm ve 5 kilo verdim mallesef
......
Sevmedim bu yeşil çay olayını bennn

21 günde 5 kilo çok iyiii! Yapmayın böyleee Daha ne olsuunn

Yoktur yoktuurrrrr!!! O zaman belki şişkinlik de vardı. Gerçeği budur :128:

Son düzenleme:
Canım benim, bana ilk defa böyle birşey oluyor ve çok mutlu oldum gerçekten. Senin evet ödemdir çünkü zaten sende o kadar yağ yok :)

Benim de 2,2 kilom kaldı bu sünuca göre ama umarım gerçektir. :)

gerçektir gerçektir,,neden gercek olmasınn..hadi bakalım başa baş gidioruz,glshk.da gelsede o da yapsa bize bildirimini :)

afiyet bal seker olsun :) darısı bizee,hedef son 2,1

şu durumda sana geçmiş olsun demekten başka bir çaremiz yok.haaa bide o arkadasını da bir an önce salla.seni uyutmayıp ustunede aç bırakması olacak iş değil.

evet yaa zaten ben de sabah sabah atar yaptım,ayy dedim kusura bakma ama sayende cidden kötü bir haftaya başladım.sabaha kadar uyuyalım dedim uyutmadın,1 saat uykuyla uyanıp işe geldiğim için zaten haliyle sinirliyim.üstüne de beni aç bıraktım kahvaltım öğle yemeğim herşeyim ordaydı ve sen çöpe attın,ben sayende akşamın sekizine kadar aç kalıcam dedim,ee ben sana ısmarlarım dışardan bişeyler diyor.sanki ne bulsam yiyebiliyormuşum gibi.normalde de çöpü versen eline al at şunu desen atmaz,2 dk tut dedim ne ara atmış anlamadım.
neyse olsun yaa semizotu da severim ben,yapacak bişey yok.
günün ikinci yarısında bu olayı unutup yeniden pozitif enerjimi geri kazanmak istiyorum :))

yaaa benim neden ikonlarım yok halaaa ufff ((((((

Hehhehe Çok güzel benzetme olmuş, survivor :))

Canım sana cevap verdim yukarda

evet yaa zaten ben de sabah sabah atar yaptım,ayy dedim kusura bakma ama sayende cidden kötü bir haftaya başladım.sabaha kadar uyuyalım dedim uyutmadın,1 saat uykuyla uyanıp işe geldiğim için zaten haliyle sinirliyim.üstüne de beni aç bıraktım kahvaltım öğle yemeğim herşeyim ordaydı ve sen çöpe attın,ben sayende akşamın sekizine kadar aç kalıcam dedim,ee ben sana ısmarlarım dışardan bişeyler diyor.sanki ne bulsam yiyebiliyormuşum gibi.normalde de çöpü versen eline al at şunu desen atmaz,2 dk tut dedim ne ara atmış anlamadım.
neyse olsun yaa semizotu da severim ben,yapacak bişey yok.
günün ikinci yarısında bu olayı unutup yeniden pozitif enerjimi geri kazanmak istiyorum :))

Sağol canım,
Ya bizim de annemlerin orda vardı küçüklüğümden beri o tada alışığım, şimdi de yan apartmanın önü müzik okulu ve bahçesinde bildiğin bizim asma ama koparamıyorum işte, 3 gecedir plan yapıyorum kimse görmeden koparayım diye sonra vazgeçiyorum, düşün halimi :)) Salamura aldım migrostan ama aynı tadı vermeyeceğinden emeğime yazık olmasın diye cesaret edemiyorum.

Ben de kıymayı senin gibi tamamen yağsız etten çektiriyorum iyi oluyor. Lahana ya gelince ben dün gördüm güzel görünüyordu bence iyice geç olmadan onu da yaptır derim :)

Ha bir de bu 2 ayda ilk defa 4 günde 1 kilo verdim ya, bu çiçek yer gibi oluşuma borçluyum sanırım çünkü farklı sadece onu yaptım.

Haberi olsun, otlamanın faydasını gördüm yani

Canım hangi ikonları istiyorsun sen?

Bunları mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…