kızlarr günaydın,iyi haftalar...
sabah sabah bir sinir oldum ki sormayın gitsin.dün bir arkadaşım kaldı bende.sabaha kadar uyutmadı.hadi işe gidicem uyuyalım diyorum ama anlamıyor galiba.saat 6 falandı uyuduğumuzda.sabah sabah hiç uykumu alamadan kalkmış olmanın verdiği stresle güne başladım.sonra bugün yiyeceklerimi bir poşete koyduım,tam evden çıkarken buna verdim 2 dk tıtar mısın kapıyı kitleyeyim dedim.neyse sonra çıktık taksiye bindik,işe geliyorum.anaaa !! yolda bir baktım poşet yok,poşet nerde dedim buna çöpe attım deddim yaaa,resmen çöpe atmış benim bugünkü yemeklerimivar ya ben de onu dilimleyip çöpe atmak istedim cidden.
yaa annecim dukana uygun kırmızı biber,yeşil biber dolması ve yaprak sarması yapmıştı sonraa mantar.ben de dün ilşk kez dukan ekmeği yaptım o ve light yoğurdum,şu an hepsi çöpte !! neredeyse ağlayacaktım.o tabi bu halimden anlamıyor ama tok açın halinden ne anlar. benim için o sarma,o dolma ne kadar kıymetliydi anca siz anlarsınız canlarım(
bakalım öğlene alternatif bir şeyler sipariş vermeliyim.şu anda kahvaltı olarak light süt,beyaz peynir,salatalık yiyiyorum.
hepinize bol _li bir hafta olsun.
gunaydın kızlarrr.
henuz hafta sonu neler olmus okumadım ama işe başlamadan kilo durumumu paylaşayım dedım.hadı 57 ler yakındır derken bugun 58.3 cıktım
ama cumartesı pazar ıkı gun ustuste ps yaptım
bıde benım su ps gunlerı salatayı abartmam yok mu! birturlu az salata yemeyı basaramıyorum.çoook sevıyorum booolll salata yemeyıvv
günaydın kızlar...
bu sabah sanki pazar hissedip kalkamadım sıcak yatağımdan... hala uyukluyorum yorgun ve bitkinim... regl gecikmesinden dolayı yaşadığım şişkinlik ve ağrılar da cabası...
dün evde çok sıkıldım... öğleden sonra deliler gibi çığlık atmaya başladım sıkıntıdan... annem de hadi gel seneme gidelim dedi (eski komşumuz) ve evi yaklaşık 55-60 km uzaklıkta... neyse yol gözümde büyüdü gitmeyelim dedim... sonra durdum durdum alışverişe çıkalım dedi... gelinlik bakalım falan dedim.. ama pazar kapalıdır diye onu da es geçtik... sonra annem beni kandırdı ve senem ablaya gitmeye karar verdik... kalktım hazırlandım... annemle bi indik sokağa karşı komşumuz balkonda (baykuş kılıklı kadın hep orda)... "ayyyyyyyyy mirayyyyyyyy yarın nereye gitti" dedi... bende anlıyorum ki; "yarın nereye gidiyosun"... dedim bi yere gitmiyorum ya nereye gidicem işe gidiyorum falan... neyse anlaştık sonunda.... "çoooooook zayıflamışsın daha kalmadı herhalde dimi" diyo... annem atladı hemen "olmazmı biraz daha var"dedim var bi 5-10 kilo daha... annem de sessiz sessiz "maşallah kızıma maşallah" diyip duruyo neyse biz başladık metroya doğru yürümeye... bazı dar yerlerden geçerken annem arkamda kaldı... koşturarak yanıma geliyo diyoki "yaaa maşallahh vala toton moton küçülmüş tü tü tü" sonra tam metro merdivenlerinden iniyoruz "miray yemin ediyorum önümden sanki başka bi kız iniyo gibi" dedi... allahımmm dedim benim toto tavannn... sonra senem ablaya gittik... en son ablamın düğününde görüşmüştük (86 kiloydum)... kadın bizi asansör inişi karşıladı... "ayyyyyyyyyyyy" diye bi çığlık attı... "kız sen ne güzel olmuşsun" diyip durdu... "gelin olucam diye bütün bu hazırlıklar dimi" diyo bide regl olsam şişkinlik inse pek bi şaaane olucakkk karnım davul gibi yahu...
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...
Eki Görüntüle 429592 Eki Görüntüle 429593
Günaydın canım,
Cidden zor bir gece ve sonrasında o canım yemeklerin çöpe gitmesi korkunç birşey gerçekten. Valla şimdi aynen benim güzelim yemeklerimi çöpe atmış gibi sinir oldum kıza. Ama boşver canım sen, aklına getirmemeye çalış.
Sabah sabah gerçekten zor bir imtihandan geçmişsin. :))
Günaydın canım,
Ben de 2 aylık dukan geçmişimde ilk defa bu kadar çok kilo verdim :)) Geçen perşembe 62,2 idim bugün 61,2 ama yanlışlık vardır diye çok korkuyorum :))
İnşallah yanlışlık yoktur.:44:
gunaydın kızlarrr.
henuz hafta sonu neler olmus okumadım ama işe başlamadan kilo durumumu paylaşayım dedım.hadı 57 ler yakındır derken bugun 58.3 cıktım
ama cumartesı pazar ıkı gun ustuste ps yaptım
bıde benım su ps gunlerı salatayı abartmam yok mu! birturlu az salata yemeyı basaramıyorum.çoook sevıyorum booolll salata yemeyıvv
Günaydın canım,
Ben de 2 aylık dukan geçmişimde ilk defa bu kadar çok kilo verdim :)) Geçen perşembe 62,2 idim bugün 61,2 ama yanlışlık vardır diye çok korkuyorum :))
şekerim al benden de o kadar. h.sonları diyetimi koruyamıyorum. h.içi işte gayet iyi gidiyor. ama bugün yediklerimi ayıp olmasın diye bende yazmayacağım. çok kızıyorum kendime çookk.. bir de evde desteğiniz yoksa diyet konusunda işiniz daha da zor. eşim resmen beni sabote etti yaww...istemiyor rejim yapmamı...çok üzgünüm şu anda çok. zaten kabızlıkta çekiyorum. ne zaman düzelecek bilmem. form çayları da işe yaramıyor artık((
sabah sabah bir sinir oldum ki sormayın gitsin.dün bir arkadaşım kaldı bende.sabaha kadar uyutmadı.hadi işe gidicem uyuyalım diyorum ama anlamıyor galiba.saat 6 falandı uyuduğumuzda.sabah sabah hiç uykumu alamadan kalkmış olmanın verdiği stresle güne başladım.sonra bugün yiyeceklerimi bir poşete koyduım,tam evden çıkarken buna verdim 2 dk tıtar mısın kapıyı kitleyeyim dedim.neyse sonra çıktık taksiye bindik,işe geliyorum.anaaa !! yolda bir baktım poşet yok,poşet nerde dedim buna çöpe attım deddim yaaa,resmen çöpe atmış benim bugünkü yemeklerimivar ya ben de onu dilimleyip çöpe atmak istedim cidden.
yaa annecim dukana uygun kırmızı biber,yeşil biber dolması ve yaprak sarması yapmıştı sonraa mantar.ben de dün ilşk kez dukan ekmeği yaptım o ve light yoğurdum,şu an hepsi çöpte !! neredeyse ağlayacaktım.o tabi bu halimden anlamıyor ama tok açın halinden ne anlar. benim için o sarma,o dolma ne kadar kıymetliydi anca siz anlarsınız canlarım(
bakalım öğlene alternatif bir şeyler sipariş vermeliyim.şu anda kahvaltı olarak light süt,beyaz peynir,salatalık yiyiyorum.
Miraycım, çok tatlısın. Bence şahane olmuşsun. Annen gibi ben dediyim :)
günaydın kızlar..bende gecen carsamba 58,2 cıkmıstım bildiginiz gibi.dün tartıldım we 57,1 geldim yani bi hawalara uctum sormayın..cunku ameliyat oncesı dukanda haftada 600 gram fln werıodum.4 gunde (bu 4 gun atak yaptım) 1100 kg wermiş olmak beni cok mutlu etti,ama hepsinin yag oldugunu sanmıorum.muhtemelen ameliyat sonrası kalan ödemdir bi kısmı..sımdı benım hedefe kaldı 2,1 sizlerinde sanırım asagı yukarı öle..glshk nerde acaba :) hadi bakalım umarım hepimiz aynı anda ulaşırız hedefe :)
kızlarrr şansıma otelde bugün semitotu varmış öğlen.bir de domates çorbası,bir de milföyden börek :)
ben semizotunu yiyeyim yoğurtla diyorum yağını suyunu süzdürerek biraz da yoğurt.dolmanın yerini tutmaz ama iyi oldu dışardan sipariş vereceğime param cebime kaldı bari :)))
Canım benim, iyi ki evde var aynılarından, ya hepsini çöpe atsaydı valla içim cız etti :))
Sen şimdi semizotunu afiyetle ye, iştahını akşama sakla. Annenin nasıl yaptığını da öğren, yaz, yaprak asma mı lahana mı? Ben de yapıcam uzun zamandır hayalini kuruyorum ama henüz kısmet olmadı.
kızlarr günaydın,iyi haftalar......................
............
.........neredeyse ağlayacaktım.o tabi bu halimden anlamıyor ama tok açın halinden ne anlar. benim için o sarma,o dolma ne kadar kıymetliydi anca siz anlarsınız canlarım(
...
....
benim neden hala ikoncanlarım yoook yaa,hak kazanmadım mı :)
Fotoğrafın çok güzel canım. Herhalde iltifat alırsın.. Şeker gibi de giyinmişsingünaydın kızlar...
...............
............
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...
Gunaydin regli oldum sonuc +200 ama bir kere basladim dukana napalim moral olurdu - gormek ama haftaya morellenirim artik :)
Benim 21. günüm ve 5 kilo verdim mallesef
......
Sevmedim bu yeşil çay olayını bennn
Günaydın canım,
Canım benim, bana ilk defa böyle birşey oluyor ve çok mutlu oldum gerçekten. Senin evet ödemdir çünkü zaten sende o kadar yağ yok :)
Benim de 2,2 kilom kaldı bu sünuca göre ama umarım gerçektir. :)
kızlar cumartesi akşamı ve dün etinden faydalandığımız nadide bir hayvanımız gibi yedikten sonra tartıda ++ görmemek muhteşem bir duygu.neler yediğmi söylemeyeyim döversiniz..survivor daki ödülden gelipte hindistan cevizini kemirenlere pirzola yedik demek gibi olur sonra:)))
şu durumda sana geçmiş olsun demekten başka bir çaremiz yok.haaa bide o arkadasını da bir an önce salla.seni uyutmayıp ustunede aç bırakması olacak iş değil.
kızlar cumartesi akşamı ve dün etinden faydalandığımız nadide bir hayvanımız gibi yedikten sonra tartıda ++ görmemek muhteşem bir duygu.neler yediğmi söylemeyeyim döversiniz..survivor daki ödülden gelipte hindistan cevizini kemirenlere pirzola yedik demek gibi olur sonra:)))
Canım sana cevap verdim yukardayaaa benim neden ikonlarım yok halaaa ufff((((((
şu durumda sana geçmiş olsun demekten başka bir çaremiz yok.haaa bide o arkadasını da bir an önce salla.seni uyutmayıp ustunede aç bırakması olacak iş değil.
valla hepsi çöpe gitseydi muhtemelen ben de onun kafasını çöpe sokardım,sabah sabah gerdi beni zaten.ayyy sanırsınız dünya başıma yıkılmış :) çok çeşitli şeyler yiyemiyoruz yaa ondan üzüldüm yoksa haşlama tavuk gitse çöpe bu kadar üzülmezdim.
neyse ee nasıl yapıldığını söyleyeyim sana,anneme de ben tarif ediyorum o yapıyor sağolsun benim işten güçten vaktim kalmıyor diye.
bizim sahil tarafında bir ev var,orda asmamız var direkt ordan koparıyor tamamen organik yani :)
ama bak sen de lahanayı düşürdün aklıma,bayılırım lahana sarmasına ama o kış sebzesi dimi artık pek güzel olmaz heralde.
ben migrostan yağsız daha etinin de iyice yağsız tarafından ve yağsız makinadan kıyma çektiriyorum.
kıymanın içine işte bol yeşillik maydonoz galiba nane falan koyuyor,sonra soğan,domates çok azıcık salça ve baharatlar koyup bu içle dolma sarma yapıyoruz işte :) hatta yulaf kepeği de konabilir ama biz henüz öylesini yapmadık,bir dahakine onu da dener paylaşırım sizinle.yanına da yoğurt ohhh mis gibi oluyor valla.en azından değişiklik oluyor,hem de insanın nefsi köreliyor.
aslında ben sarmayı zeytinyağlı kuşüzümlü fıstıklı severim ama artık yaz sonu gibi yiyebileceğim onları :)
evet yaa zaten ben de sabah sabah atar yaptım,ayy dedim kusura bakma ama sayende cidden kötü bir haftaya başladım.sabaha kadar uyuyalım dedim uyutmadın,1 saat uykuyla uyanıp işe geldiğim için zaten haliyle sinirliyim.üstüne de beni aç bıraktım kahvaltım öğle yemeğim herşeyim ordaydı ve sen çöpe attın,ben sayende akşamın sekizine kadar aç kalıcam dedim,ee ben sana ısmarlarım dışardan bişeyler diyor.sanki ne bulsam yiyebiliyormuşum gibi.normalde de çöpü versen eline al at şunu desen atmaz,2 dk tut dedim ne ara atmış anlamadım.
neyse olsun yaa semizotu da severim ben,yapacak bişey yok.
günün ikinci yarısında bu olayı unutup yeniden pozitif enerjimi geri kazanmak istiyorum :))
yaaa benim neden ikonlarım yok halaaa ufff((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?