Günaydın kızlaaaaarr!! Azimli güzellerrrr!!
Anca oturdum bilgisayar başına. Haftasonu yazdıklarınızı okuyamadım daha; ama bugünküleri okudum.
Hafta sonu kaçamak yapmadım, güzel geçti. Aaa bi tek dün sabah kahvaltı yapmadan dışarı çıkmıştım ve çok fena mide bulantısı baş dönmesi oldu. tansiyonum düştü sanırım, titreme falan geldi.. Anlamadım. Adet de olamadım hala, onun da etkisi vardı herhalde. Ha bugün ha yarın diye diye, bugün yarın bekliyorum hala.. Bişeyler yemiş olmak için, yarım paket kadar çubuk kraker yedim, ama pişman olmadım tabi, bayılmaktan iyidir. Zaten dün nerdeyse 2-3 saat yürüdüğüm için, daha başka şeyler bile yiyebilirdim sanırımZaten fazla da yemek yemedim başka. Cumartesi de üniversiteden arkadaşımla buluştuk. Dukan yaptığımı söylemedim ama diyetteyim falan dedim. Izgara yedim yine. Kahve çay içtik, ağzıma cıss bişi koymadım
Medesacım üzüldüm valla bu duruma ama neysesi semiz otu yicekmişsinBir de en azından evde daha varmış.. Ben de onu soracaktım.. Başka olmasa kahrolur insaaann :S Akşam evde afiyetle yersin artık
Bu arada ikoncan ayarlamakla ilgili yardım ediyim
Kullanıcı Kontrol Paneli / Seçenekleri Düzenle (Soldaki listelerden) / Çeşitli Seçenekler (En alttaki başlık)
Orada Mesaj Editörü kısmında Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, değişiklikleri kaydet. Oldu da bittiiii
Bende de olmuyordu da araştırmıştımHak kazanmak falan diye bir şey yokmuş :)) [/COLOR
canım benim yaaa ben sana çoook çoook teşekkür ederim.
ilk önce tartı resmimi hallettin,şimdi de buu.walla burda olsan seni bi öper bi kahve ısmarlardım,dur deneme yapiimmm ,al bakalım bu bennden sanaa http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif
ilk üye olduğumda sormuştum ikonları,birileri de demişti ki sen mesaj yazdıkça falan filan ekleniyor onlar demişti.keklemiş mi beni acep ? ben de ondan daha hak kazanmadım mı diyordum.bu kadar kilo verdim artık hakkım falan diyodumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
bu arada sağlığın herşeyden önemli kesinlikle.eksik beslendiğin için kahvaltısız çıktığın için öyle oldu heralde.amaan dikkat et kuzum,sen bize lazımsınhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gif
ya kızlar kafamı kurcalayan birşey var.dukanla alakalı değil ama neyse.
daha adetime 1 hafta var.ama 2 gundur kahverengimsi bir akıntım var.peçete koyuyorum.1-2 saat sonra wcye gidince (malum bol sıvı alıyoruz) bir bakıyorum azıcık lekelenmiş.ufff sinir oldum.neyin nesidir anlamadım.doktora gidecek vaktim yok henüz ama olmazsa gidip bir soracağım.başkada hiiiç bir sıkıntı yok.daha öncede akıntı olduğu olurdu.ama ilk defa böyle bir renk var:18:
Günaydın kızlaaaaarr!! Azimli güzellerrrr!!
Anca oturdum bilgisayar başına. Haftasonu yazdıklarınızı okuyamadım daha; ama bugünküleri okudum.
Hafta sonu kaçamak yapmadım, güzel geçti. Aaa bi tek dün sabah kahvaltı yapmadan dışarı çıkmıştım ve çok fena mide bulantısı baş dönmesi oldu. tansiyonum düştü sanırım, titreme falan geldi.. Anlamadım. Adet de olamadım hala, onun da etkisi vardı herhalde. Ha bugün ha yarın diye diye, bugün yarın bekliyorum hala.. Bişeyler yemiş olmak için, yarım paket kadar çubuk kraker yedim, ama pişman olmadım tabi, bayılmaktan iyidir. Zaten dün nerdeyse 2-3 saat yürüdüğüm için, daha başka şeyler bile yiyebilirdim sanırımZaten fazla da yemek yemedim başka. Cumartesi de üniversiteden arkadaşımla buluştuk. Dukan yaptığımı söylemedim ama diyetteyim falan dedim. Izgara yedim yine. Kahve çay içtik, ağzıma cıss bişi koymadım
Medesacım üzüldüm valla bu duruma ama neysesi semiz otu yicekmişsinBir de en azından evde daha varmış.. Ben de onu soracaktım.. Başka olmasa kahrolur insaaann :S Akşam evde afiyetle yersin artık
Bu arada ikoncan ayarlamakla ilgili yardım ediyim
Kullanıcı Kontrol Paneli / Seçenekleri Düzenle (Soldaki listelerden) / Çeşitli Seçenekler (En alttaki başlık)
Orada Mesaj Editörü kısmında Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, değişiklikleri kaydet. Oldu da bittiiii
Bende de olmuyordu da araştırmıştımHak kazanmak falan diye bir şey yokmuş :)) [/COLOR
canım benim yaaa ben sana çoook çoook teşekkür ederim.
ilk önce tartı resmimi hallettin,şimdi de buu.walla burda olsan seni bi öper bi kahve ısmarlardım,dur deneme yapiimmm ,al bakalım bu bennden sanaa http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif
ilk üye olduğumda sormuştum ikonları,birileri de demişti ki sen mesaj yazdıkça falan filan ekleniyor onlar demişti.keklemiş mi beni acep ? ben de ondan daha hak kazanmadım mı diyordum.bu kadar kilo verdim artık hakkım falan diyodumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
bu arada sağlığın herşeyden önemli kesinlikle.eksik beslendiğin için kahvaltısız çıktığın için öyle oldu heralde.amaan dikkat et kuzum,sen bize lazımsınhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gif
amaann beeee napmışım öyleee ufffff :):)))))
canım evli misin,yani bir arkadaşımda daha böyle bir belirti vardı,sonra hamile çıktı ondan sordum ?
kızlar cumartesi akşamı ve dün etinden faydalandığımız nadide bir hayvanımız gibi yedikten sonra tartıda ++ görmemek muhteşem bir duygu.neler yediğmi söylemeyeyim döversiniz..survivor daki ödülden gelipte hindistan cevizini kemirenlere pirzola yedik demek gibi olur sonra:)))
Benim 21. günüm ve 5 kilo verdim mallesef
Bugün yeşil çay içmeye başladım.
Ama acayip midem bulanıyorr.
Çay kahve içen biri değilim hatta ağzıma sürmem normalde. Ondan mı acabaa.
Daha 1 bardak içtim midem allah bullak.
Resmen soğuk ter döküyorum. belki de hasta olacağım.Havalar malum. Sabah güneş vardı şimdi fırtına öncesi sessizlik...
Sevmedim bu yeşil çay olayını bennn
günaydın kızlar...
bu sabah sanki pazar hissedip kalkamadım sıcak yatağımdan... hala uyukluyorum yorgun ve bitkinim... regl gecikmesinden dolayı yaşadığım şişkinlik ve ağrılar da cabası...
dün evde çok sıkıldım... öğleden sonra deliler gibi çığlık atmaya başladım sıkıntıdan... annem de hadi gel seneme gidelim dedi (eski komşumuz) ve evi yaklaşık 55-60 km uzaklıkta... neyse yol gözümde büyüdü gitmeyelim dedim... sonra durdum durdum alışverişe çıkalım dedi... gelinlik bakalım falan dedim.. ama pazar kapalıdır diye onu da es geçtik... sonra annem beni kandırdı ve senem ablaya gitmeye karar verdik... kalktım hazırlandım... annemle bi indik sokağa karşı komşumuz balkonda (baykuş kılıklı kadın hep orda)... "ayyyyyyyyy mirayyyyyyyy yarın nereye gitti" dedi... bende anlıyorum ki; "yarın nereye gidiyosun"... dedim bi yere gitmiyorum ya nereye gidicem işe gidiyorum falan... neyse anlaştık sonunda.... "çoooooook zayıflamışsın daha kalmadı herhalde dimi" diyo... annem atladı hemen "olmazmı biraz daha var"dedim var bi 5-10 kilo daha... annem de sessiz sessiz "maşallah kızıma maşallah" diyip duruyo neyse biz başladık metroya doğru yürümeye... bazı dar yerlerden geçerken annem arkamda kaldı... koşturarak yanıma geliyo diyoki "yaaa maşallahh vala toton moton küçülmüş tü tü tü" sonra tam metro merdivenlerinden iniyoruz "miray yemin ediyorum önümden sanki başka bi kız iniyo gibi" dedi... allahımmm dedim benim toto tavannn... sonra senem ablaya gittik... en son ablamın düğününde görüşmüştük (86 kiloydum)... kadın bizi asansör inişi karşıladı... "ayyyyyyyyyyyy" diye bi çığlık attı... "kız sen ne güzel olmuşsun" diyip durdu... "gelin olucam diye bütün bu hazırlıklar dimi" diyo bide regl olsam şişkinlik inse pek bi şaaane olucakkk karnım davul gibi yahu...
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...
Eki Görüntüle 429592 Eki Görüntüle 429593
günaydın kızlar..bende gecen carsamba 58,2 cıkmıstım bildiginiz gibi.dün tartıldım we 57,1 geldim yani bi hawalara uctum sormayın..cunku ameliyat oncesı dukanda haftada 600 gram fln werıodum.4 gunde (bu 4 gun atak yaptım) 1100 kg wermiş olmak beni cok mutlu etti,ama hepsinin yag oldugunu sanmıorum.muhtemelen ameliyat sonrası kalan ödemdir bi kısmı..sımdı benım hedefe kaldı 2,1 sizlerinde sanırım asagı yukarı öle..glshk nerde acaba :) hadi bakalım umarım hepimiz aynı anda ulaşırız hedefe :)
Fıstığım sen nasıl oldun? Ağrın var mı? Dikişlerin nasıl?
Bu mesajım Love01 e ama isim yazmamışım, kilolarla birlikte olan aklım da gitmesin de :)
süpersin süper daha da söylenecek bir şey yok :116:
Kızlar aranıza katılmam için ne yapmam gerekiyor? Ben de Dukana başladım, ama tek yapmak istemiyorum
Çok zorr aramıza katılmannn
Çok çalışman lazımmm
Kaçamak yapmaman lazım.
Yeni tarifler paylaşmak lazımm
Çok zor çokkkkkk
Çok zorr aramıza katılmannn
Çok çalışman lazımmm
Kaçamak yapmaman lazım.
Yeni tarifler paylaşmak lazımm
Çok zor çokkkkkk
Yaparız orası kolayBen bu başlangıç-hedef kilo bıdıbıdısı için sormuştum.
Diyete devam ediyorum 2haftadır 57.400deyim ama 1haftadır callenetics yapıyorum, gerçekten süper faydasını gördüm.Çok yoruldum önceleri yataktan zor kalktım hamladım vs. Ama inceldim pantalonlarımdan anlıyorum.Regl dönemim yeni bitti belki o yüzden gram oynamadım ama inceldim,birde kitabında okudum kas yağın yerini aldığı için kilo fazlası bile olabilirmiş callentics yapanlar için diyor.Belki de o yüzdendir bilmiyorum ama kilo veremedim diye üzülmedim inceldiğimi görünce açıkcası.
kızlarr günaydın,iyi haftalar...
sabah sabah bir sinir oldum ki sormayın gitsin.dün bir arkadaşım kaldı bende.sabaha kadar uyutmadı.hadi işe gidicem uyuyalım diyorum ama anlamıyor galiba.saat 6 falandı uyuduğumuzda.sabah sabah hiç uykumu alamadan kalkmış olmanın verdiği stresle güne başladım.
bakalım öğlene alternatif bir şeyler sipariş vermeliyim.şu anda kahvaltı olarak light süt,beyaz peynir,salatalık yiyiyorum.
hepinize bol _li bir hafta olsun.
en önemlisi dukan ruhunu taşıyor olman lazımoda varsa hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?