Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar kafamı kurcalayan birşey var.dukanla alakalı değil ama neyse.

daha adetime 1 hafta var.ama 2 gundur kahverengimsi bir akıntım var.peçete koyuyorum.1-2 saat sonra wcye gidince (malum bol sıvı alıyoruz) bir bakıyorum azıcık lekelenmiş.ufff sinir oldum.neyin nesidir anlamadım.doktora gidecek vaktim yok henüz ama olmazsa gidip bir soracağım.başkada hiiiç bir sıkıntı yok.daha öncede akıntı olduğu olurdu.ama ilk defa böyle bir renk var:18:

canım evli misin,yani bir arkadaşımda daha böyle bir belirti vardı,sonra hamile çıktı ondan sordum ?

canım evli misin,yani bir arkadaşımda daha böyle bir belirti vardı,sonra hamile çıktı ondan sordum ?

evet evliyim.acıkcası bende boyle bırseyden korktum ama dogum kontrol hapı kullanıyorum.gerçi %100 koruma sağlamaz deniyor.bu ay hapı bırakıp agustos gıbı düşünüyordum ben.ama öyle birşey olursa daha kendimi hazır hissetmediğim için üzülürüm yaa acıkcası.

ee peki bu şekilde devam edermi öyle birsey varsa.

oooof kafam allak bullak oldu

Canım benim, hakettin kazandın afiyet bal olsun. Darısı başımıza inşallah.

21 günde 5 kilo verdiğine sevineceğiniz zamanlarda gelecek ben ilk 1 ayda 8 kilo vermiştim 2 aydan sonra giden kilolar o kadar azalıyorki .bence şu an bu duruma sevinirseniz daha sonra da üzülmezsiniz

süpersin süper daha da söylenecek bir şey yok :116:

aaa beni geçmişsin ama seen benim de dün itibariyle 2.6 kilom kaldı =)) inşallah verelim de kurtulalım artık çok korkuyorum + görmekten bugün ne artı ne eksi gördüm umarım vermeye devam ederimm =//

Bu mesajım Love01 e ama isim yazmamışım, kilolarla birlikte olan aklım da gitmesin de :)

dün misafiliğe gittimiz ablamıza karşı komşusu geldi... e tabi orda senem ablam fıstık olmuşsun aferin falan diyince bana karşı komşu ezercesine "ayyyyy daha da mı kiloluydunnnn" dedi... aynen dedim 86 ydım 71e kadar indim dedim... gerçi şu an her ne kadar 74-75 olsamda... sinir oldum kadına... ayy benim bi arkadaşımda dukan diyeti yapıyo ama unutkanlık yapıyomuş dedi... bende dedim ki arkadaşınıza söyleyin balık tüketsin... hem daha fazla kilo verebilir hemde aklı yerinde kalır dedim

Kızlar aranıza katılmam için ne yapmam gerekiyor? Ben de Dukana başladım, ama tek yapmak istemiyorum

Çok zorr aramıza katılmannn
Çok çalışman lazımmm
Kaçamak yapmaman lazım.
Yeni tarifler paylaşmak lazımm

Çok zor çokkkkkk

evet iste bu arkadasim yaa elbette callanetics kilo verdirmiyor sadece hatlarini belli ettigi icin incelmeni sagliyor. sakin birakma daha da mutlu olacaksin.

medesa iki cift de ben laf etmek istiyorum o süper zeka arkadasina ( yalniz kiz bizden iyi yedi hee sabah sabah. aman napalim o da salak olmasin azcik gözü acik olsun. ay sinir oldum yaa

ama sen hic bozma moralini canim. yersin semizotunu ohh aksamada yersin sarmalarini . annecinin ellerine saglik.

o girmis oldu günaha bosver. bi de pisman olacagina konusuyo pismis pismis ayyy

yarimm ay sende benim gibi hissediyorsun sanki hic vermemis gibi ya da degisiklik yokmus gibi. olur mu kusum ya bana da öle geliyor ama eski halimize tekrar tekrar bakip hatirlasak iyi olur bence ne kadar yol kattettigimizi.
cok güzel olduk yarabbim eski günlerimizi göstermesin bidaha

masallah canim sana da..

kizlar valla bugün 77 gördüm ama inanamiyorum bir iki gün sonra tartilip tekrar bakicam eger hala 77 isem takvimi mi de degistirirm. allahim evlendigim kiloya 2 kilo kaldi yaa .

bugünkü menüm:

sabah peynir haslanmis yumurta ve dereotu yedim protein günüm olmasina ragmen

öglen

köfteli yogurt corbasi ( buzluga atmistim köfteleri önceden kücük kücük yapip

aksam

balik yiyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…