aaa beni geçmişsin ama seenbenim de dün itibariyle 2.6 kilom kaldı =)) inşallah verelim de kurtulalım artık çok korkuyorum + görmekten bugün ne artı ne eksi gördüm umarım vermeye devam ederimm =//
Bu mesajım Love01 e ama isim yazmamışım, kilolarla birlikte olan aklım da gitmesin de :)
en önemlisi dukan ruhunu taşıyor olman lazımoda varsa hoş geldin
o kolay çizelge için yarime rica ediyorsun onun gönlü olursa yapıveriyorbenimkini o yapmıştıda
yarimm ay sende benim gibi hissediyorsun sanki hic vermemis gibi ya da degisiklik yokmus gibi. olur mu kusum ya bana da öle geliyor ama eski halimize tekrar tekrar bakip hatirlasak iyi olur bence ne kadar yol kattettigimizi.
cok güzel olduk yarabbim eski günlerimizi göstermesin bidaha
masallah canim sana da..
kizlar valla bugün 77 gördüm ama inanamiyorum bir iki gün sonra tartilip tekrar bakicam eger hala 77 isem takvimi mi de degistirirm. allahim evlendigim kiloya 2 kilo kaldi yaa .
evet evliyim.acıkcası bende boyle bırseyden korktum ama dogum kontrol hapı kullanıyorum.gerçi %100 koruma sağlamaz deniyor.bu ay hapı bırakıp agustos gıbı düşünüyordum ben.ama öyle birşey olursa daha kendimi hazır hissetmediğim için üzülürüm yaa acıkcası.
ee peki bu şekilde devam edermi öyle birsey varsa.
oooof kafam allak bullak oldu
sadece katılıyorsun çizelgeni yapıyorsun ya da yaptırıyorsun.Kızlar aranıza katılmam için ne yapmam gerekiyor? Ben de Dukana başladım, ama tek yapmak istemiyorum
ayy kusura bakma görmemişimm walla,,ee hadii bakalım hepimiz 2 küsür civarı gidioruz madem aynıı anda ulaşıcaz sanırım hedefee
İnşallahhhh =) ben en çok duraklamadan korkuyorum =// bi de ayın 11inde erkek arkadaşımın mezuniyeti var o gün büyük ihtimal yemek zorunda kalıcam, para verdik o kadar balo için yemesek olmazo zamana kadar güçlendirmeye geçmiş olmam lazım içim rahat etmicek yoksaa =//
hemen boy
başlangıç kilo
hedef kilo
güncel kilo
veriyosun ben hallediyorum şekerim
Başlangıç kilo: 62.2 kg
Hedef kilo: 50 kg
Güncel kilo: 61 kg
Çok teşekkür ettim
evet iste bu arkadasim yaaelbette callanetics kilo verdirmiyor sadece hatlarini belli ettigi icin incelmeni sagliyor. sakin birakma daha da mutlu olacaksin.
medesa iki cift de ben laf etmek istiyorum o süper zeka arkadasina ( yalniz kiz bizden iyi yedi hee sabah sabah. aman napalim o da salak olmasin azcik gözü acik olsun. ay sinir oldum yaa
ama sen hic bozma moralini canim. yersin semizotunu ohh aksamada yersin sarmalarini . annecinin ellerine saglik.
o girmis oldu günaha bosver. bi de pisman olacagina konusuyo pismis pismis ayyy
B]
Canım hangi ikonları istiyorsun sen?
Bunları mı?
ben 10 gun boyunca uyamayıp,sadece 700 gram fazla geldıysem sanırım sen 1 gun kacırıp ardına 2 gun fln protein yaparsan cok kolay dengelersin gibi gelior
Onu unutmuşum :)
Boy: 1.60
Sağol canım,
Ya bizim de annemlerin orda vardı küçüklüğümden beri o tada alışığım, şimdi de yan apartmanın önü müzik okulu ve bahçesinde bildiğin bizim asma ama koparamıyorum işte, 3 gecedir plan yapıyorum kimse görmeden koparayım diye sonra vazgeçiyorum, düşün halimi :)) Salamura aldım migrostan ama aynı tadı vermeyeceğinden emeğime yazık olmasın diye cesaret edemiyorum.
Ben de kıymayı senin gibi tamamen yağsız etten çektiriyorum iyi oluyor. Lahana ya gelince ben dün gördüm güzel görünüyordu bence iyice geç olmadan onu da yaptır derim :)
Ha bir de bu 2 ayda ilk defa 4 günde 1 kilo verdim ya,bu çiçek yer gibi oluşuma borçluyum sanırım çünkü farklı sadece onu yaptım.
Haberi olsun, otlamanın faydasını gördüm yani
canım benim yaaa ben sana çoook çoook teşekkür ederim.
ilk önce tartı resmimi hallettin,şimdi de buu.walla burda olsan seni bi öper bi kahve ısmarlardım,dur deneme yapiimmm ,al bakalım bu bennden sanaa http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif
ilk üye olduğumda sormuştum ikonları,birileri de demişti ki sen mesaj yazdıkça falan filan ekleniyor onlar demişti.keklemiş mi beni acep ? ben de ondan daha hak kazanmadım mı diyordum.bu kadar kilo verdim artık hakkım falan diyodumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
bu arada sağlığın herşeyden önemli kesinlikle.eksik beslendiğin için kahvaltısız çıktığın için öyle oldu heralde.amaan dikkat et kuzum,sen bize lazımsınhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gif
Aramıza gelmişsin bile. hihiKızlar aranıza katılmam için ne yapmam gerekiyor? Ben de Dukana başladım, ama tek yapmak istemiyorum
dün misafiliğe gittimiz ablamıza karşı komşusu geldi... e tabi orda senem ablam fıstık olmuşsun aferin falan diyince bana karşı komşu ezercesine "ayyyyy daha da mı kiloluydunnnn" dedi... aynen dedim 86 ydım 71e kadar indim dedim... gerçi şu an her ne kadar 74-75 olsamda... sinir oldum kadına... ayy benim bi arkadaşımda dukan diyeti yapıyo ama unutkanlık yapıyomuş dedi... bende dedim ki arkadaşınıza söyleyin balık tüketsin... hem daha fazla kilo verebilir hemde aklı yerinde kalır dedim
Kızlar size bir şey sorcam, günlük kaç gram karbonhidrat alıyorsunuz? Önemli mi ki? Atkinsde 10gr alanlar vardı da inanılmaz düşük, 1 bardak süt içsen tamam zaten karbonhidrat alamıyorsun daha.
ooofffffffffffff.........
şimdi hiç olmadı ama yaa!!!!!!!!!!
Noldu ki kitabında bir sınır koymamış, görmedim de ondan sordum. Olabilecek en düşük karbonhidrat miktarı sağlanmaya çalışılıyor ama atak evresinde yediğiniz yağsız peynirde de sütte de var sadece et yemiyoruz ki. Üstelik sebze günlerinde sebzelerde de epeycene var. Zaten yulaf kepeği başlı başına karbonhidrat deposu. Merak ettim ya cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?