Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaa beni geçmişsin ama seen benim de dün itibariyle 2.6 kilom kaldı =)) inşallah verelim de kurtulalım artık çok korkuyorum + görmekten bugün ne artı ne eksi gördüm umarım vermeye devam ederimm =//

ayy kusura bakma görmemişimm walla,,ee hadii bakalım hepimiz 2 küsür civarı gidioruz madem aynıı anda ulaşıcaz sanırım hedefee

Bu mesajım Love01 e ama isim yazmamışım, kilolarla birlikte olan aklım da gitmesin de :)

tşk ederim cnm,,artık daha iyiyim çok şükür..çok saol güsel msjların için

en önemlisi dukan ruhunu taşıyor olman lazım oda varsa hoş geldin

Valla biraz taşımak zorunda kaldım o ruhu 8 ayda 12 kilo falan alınca :)) Aslında daha evvel 2 defa teşebbüs ettim. 1 tanesinde 2 gün sürdü bıraktım. 2.sinde 1 hafta sürdü bayağı kotumda falan fark etti, rahat giyiyordum ama tartıda bir değişme yok diye bıraktım. Anlıycağınız iyi halt ettim. Şimdi artık kaçış yok, haziranın sonunda ameliyat olcam ayağımdan, kemik büyümesi var, 1 ay kadar yürüyemiycem, şimdiden kaç kilo kaybedersem kar :) Ama tek yapınca kaytarıyor insan işte, motive olacak kimse yok.

croiselle al bendende o kdr,8.5 kg werdim sanki bende hiç incelmemiş gibi hissediorum kendimi aynada..foto cekilip önce-sonra yapıp bakıorum kendime aradaki farkı görmek içinn,,hehehh ayrıca tebriklerr sanırım kırdın duraklamayı,,hadi bakalım geriside cabucak gelir inşşş..

benim bir arkadaşım da doğum kontrol hapı kullanıyordu,hiç aksatmadığı halde bu belirtiler oldu,sonra baktık ki hamileymiş.
ama bu sadece bir ihtimal tabiki,diğer taraftan bakarsak havalar mevsim geçişleri falan da etkiliyor olabilir,üşütmüş yada enfeksiyon kapmış olabilirsin.
bir de başka bir arkadaşımda da böyle bir durum vardı,onda da rahim ağzında yara çıktı.dondurarak yada yakarak tedavi ediyorlarmış.
canım benim kusura bakma canını sıkmak için söylemiyorum ama hafife de alma,git bir muayene ol ,en azından için rahatlasın bence.

sorma canım yaa sadece konuşsa neyse bir de çok güzel bir marifet yapmış gibi sırıtıp duruyor kahkahalarla.
aman neyse kuzular ben de semizotumu yedim,mis gibi çok da lezzetli olmuştu,biraz da yoğurt ama ne yazıkki yoğurt yağlı yoğurttu.sabah light yoğurdumu almıştım yanıma ama o da çöpte
millet diyor amaaan semizotu bunun ne zararı olacak bir tabak daha ye falan ama sonra dukan amcamı lafı aklıma geliyor;sınırsız tüketin ama hiç bişeyden 2 tabak üstüste yemeyin.bu da garip bir çelişki ya neyse

Canım hangi ikonları istiyorsun sen?

Bunları mı?

sağol arkadaşım dely yardımcı oldu hallettim

İnşallahhhh =) ben en çok duraklamadan korkuyorum =// bi de ayın 11inde erkek arkadaşımın mezuniyeti var o gün büyük ihtimal yemek zorunda kalıcam, para verdik o kadar balo için yemesek olmaz o zamana kadar güçlendirmeye geçmiş olmam lazım içim rahat etmicek yoksaa =//[/QUOTE]

ps günü yap sen de o gün.ordövr tabağından domates,salatalık,peynir,haydari,patlıcan falan onların hepsini yiyebilirsin,ana yemek olarak da illa ki tavuk,et,balık bişey vardır.ara sıcak ve tatlılara dokunma,zeronu da iç mis gibi oldu da bitti

Merhaba kızlar hepinize iyi bir hafta diliyorum

Medesa çok kötü olmuş ne kadar sinirlensen azdır ama artık yapacak bir şey yok malesef dediğin gibi motivasyonunu yükseltmeye çalış hiç olmazsa dolmaların devamı evde ya olmasaydı ya çok istediğin halde tadına bakamasaydın :) geçmiş olsun diyelim sonuç olarak bu akşam da erken yatarsın daha çok yağ yakarsın üzülme

Yarim maşallah çok hoş olmuşsun böyle abuk sabuk konuşan insan o kadar çokki boşvermek lazım, bende bu diyete başladığımda daha ilk aylarda 5 kg falan vermişken bir arkadaşımı görmüştüm zayıfladığımı hiç farketmedi doğal olarak hatta sormuştum değişiklik varmı diye farketmedim dedi sonra söyledim işte dukan diyeti yapıyorum falan fişman , neyse 2 gün sonra aradı eşimde karataya başlıycak o daha iyiymiş falan dedi bende dedim biz dukanı beğeniyoruz bunu tercih ettik hanım ne dese bana beğenirsiniz ''dukan daha iyi diyorsun sen zayıflamışsın ama yağların duruyor hala yağlardan gitmemiş'' ya sabır dedim sustum manyak sen zayıfladığımı bile anlamamıştın şimdi kalkmış yorum yapıyorsun tövbe tövbe boooşver işte böylelerini yarimcim

Ekim sevinebilirsin doğrudur 1 kg gitmiştir gerçekten bana öyle çok oldu 100 gr 100 gr giderken yada 2-3 gün sabitken birden 700 gr falan gittiğini gördüm ben

O yaseminden ben de içiyim bari :S Çiçek miçek, idare etcez artık :)

Teşekkür ederim.. Zamanım olmamıştı hemen çıkmıştım.. Kahvaltı yapmamaya da alışığım aslında ama.. Regl olcam diye falan daha hassas oldum heralde.. Saol :)
Kahveyi de içmiş kadar oldum Bişeycik değil.. Elimizden gelen bişeyse yardım ederiz tabi, ne var Biraz linkli falan olmuş arada seninkiler ama Nasıl yaptın öyle hihih Neyse.. Olmuş sonra :))

Kızlar aranıza katılmam için ne yapmam gerekiyor? Ben de Dukana başladım, ama tek yapmak istemiyorum
Aramıza gelmişsin bile. hihi Hoşgeldin

Hahahha Çok iyi demişsin Uyuz ederler insanı

Kızlar size bir şey sorcam, günlük kaç gram karbonhidrat alıyorsunuz? Önemli mi ki? Atkinsde 10gr alanlar vardı da inanılmaz düşük, 1 bardak süt içsen tamam zaten karbonhidrat alamıyorsun daha.

Kızlar size bir şey sorcam, günlük kaç gram karbonhidrat alıyorsunuz? Önemli mi ki? Atkinsde 10gr alanlar vardı da inanılmaz düşük, 1 bardak süt içsen tamam zaten karbonhidrat alamıyorsun daha.

ooofffffffffffff.........
şimdi hiç olmadı ama yaa!!!!!!!!!!

ooofffffffffffff.........
şimdi hiç olmadı ama yaa!!!!!!!!!!

Noldu ki kitabında bir sınır koymamış, görmedim de ondan sordum. Olabilecek en düşük karbonhidrat miktarı sağlanmaya çalışılıyor ama atak evresinde yediğiniz yağsız peynirde de sütte de var sadece et yemiyoruz ki. Üstelik sebze günlerinde sebzelerde de epeycene var. Zaten yulaf kepeği başlı başına karbonhidrat deposu. Merak ettim ya cidden.

Yani ölçü limitleri var ama ne kadar az karbonhidrat o kadar kar gibi geldi de belki işimize yarar dedim :)

Gram diyince aman allahım dedim.. bu diyette öyle pek gramlı ölçülü konuşmayız da yanlış anladığın bişeyler mi var diye düşündüm... karbonhidrat ihtiyacımızı sadece yulaf kepeğiyle karşılıyoruz... kitapta da belirtildiği gibi atak evresi1,5 seyir ve sonraki evrelerde 2 kaşık olarak... onun dışında aşağıdaki tabloya dikkat ederbilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…