O yaseminden ben de içiyim bari :S Çiçek miçek, idare etcez artık:)
Teşekkür ederim.. Zamanım olmamıştı hemen çıkmıştım.. Kahvaltı yapmamaya da alışığım aslında ama.. Regl olcam diye falan daha hassas oldum heralde.. Saol :)
Kahveyi de içmiş kadar oldumBişeycik değil.. Elimizden gelen bişeyse yardım ederiz tabi, ne var Biraz linkli falan olmuş arada seninkiler ama Nasıl yaptın öyle hihih Neyse.. Olmuş sonra :))
dün misafiliğe gittimiz ablamıza karşı komşusu geldi... e tabi orda senem ablam fıstık olmuşsun aferin falan diyince bana karşı komşu ezercesine "ayyyyy daha da mı kiloluydunnnn" dedi... aynen dedim 86 ydım 71e kadar indim dedim... gerçi şu an her ne kadar 74-75 olsamda... sinir oldum kadına... ayy benim bi arkadaşımda dukan diyeti yapıyo ama unutkanlık yapıyomuş dedi... bende dedim ki arkadaşınıza söyleyin balık tüketsin... hem daha fazla kilo verebilir hemde aklı yerinde kalır dedim
Gram diyince aman allahım dedim.. bu diyette öyle pek gramlı ölçülü konuşmayız da yanlış anladığın bişeyler mi var diye düşündüm... karbonhidrat ihtiyacımızı sadece yulaf kepeğiyle karşılıyoruz... kitapta da belirtildiği gibi atak evresi1,5 seyir ve sonraki evrelerde 2 kaşık olarak... onun dışında aşağıdaki tabloya dikkat ederbilirsin...
Eki Görüntüle 429810
benim bir arkadaşım da doğum kontrol hapı kullanıyordu,hiç aksatmadığı halde bu belirtiler oldu,sonra baktık ki hamileymiş.
ama bu sadece bir ihtimal tabiki,diğer taraftan bakarsak havalar mevsim geçişleri falan da etkiliyor olabilir,üşütmüş yada enfeksiyon kapmış olabilirsin.
bir de başka bir arkadaşımda da böyle bir durum vardı,onda da rahim ağzında yara çıktı.dondurarak yada yakarak tedavi ediyorlarmış.
canım benim kusura bakma canını sıkmak için söylemiyorum ama hafife de alma,git bir muayene ol ,en azından için rahatlasın bence.
tam da üstüne denk gelmişim,ben de şunu soracaktım miray yaa bu tabloyu kim yapmış ?
yani adam sınırsız protein tüketebilirsiniz demişken neden süt 250 ml ile sınırlı anlamadım.
hatta dün kitabı tekrar bir gözden geçirdim,günde 700-800 ml hatta fazlası süt tüketebilirsiniz diyor.
bu tablo neye göre yapılmış,ben mi yanlış anlıyorum bişeyi amlamadım :26:
ayrıca ben kitabı eviriyorum çeviriyorum sınırlı izinlilerle ilgili bir bölüm bulamıyorum.bunu kitaptan değil de başka yerden mi öğreneceğiz.yani salça,kakao,nişasta falan tam olarak ne kadar tüketilecek net bilmediğim için tüketmiyorum bende
Valla biraz taşımak zorunda kaldım o ruhu 8 ayda 12 kilo falan alınca :)) Aslında daha evvel 2 defa teşebbüs ettim. 1 tanesinde 2 gün sürdü bıraktım. 2.sinde 1 hafta sürdü bayağı kotumda falan fark etti, rahat giyiyordum ama tartıda bir değişme yok diye bıraktım. Anlıycağınız iyi halt ettim. Şimdi artık kaçış yok, haziranın sonunda ameliyat olcam ayağımdan, kemik büyümesi var, 1 ay kadar yürüyemiycem, şimdiden kaç kilo kaybedersem kar :) Ama tek yapınca kaytarıyor insan işte, motive olacak kimse yok.
Noldu ki kitabında bir sınır koymamış, görmedim de ondan sordum. Olabilecek en düşük karbonhidrat miktarı sağlanmaya çalışılıyor ama atak evresinde yediğiniz yağsız peynirde de sütte de var sadece et yemiyoruz ki. Üstelik sebze günlerinde sebzelerde de epeycene var. Zaten yulaf kepeği başlı başına karbonhidrat deposu. Merak ettim ya cidden.
cok tesekkur ederım.ne kusura bakacagım. saolasın.ya bıde bu dogum kontrol hapını bıraksammı kı dıye ınternette arastırma yaparken laksatıf ılaçların dogum kontrol hapının etkisini düşürmesi olayını okudum.bende bu donem dogal olarak form cay falan cok ıctım laksatıf sonucta.şayet hamilelik varsa diye hapı bırakmayı dusunuyorum zaten 2 tane daha ıcıp bırakacaktım.onları içmeyeyım dıyorum.zaten adetıme de 1 hafta var.adet olursam doktora kontrol için giderim.olmazsamda en azından o ilacı devam etmemiş olurum.napıyım offfff cok canımı sıktı bu durum
kitapta zaman zaman güncelleme yapıyor mösyö dukan... bu da bizlerde olmayan güncellemelerin tabloya dönüştürülmüş hali...
kitapta zaman zaman güncelleme yapıyor mösyö dukan... bu da bizlerde olmayan güncellemelerin tabloya dönüştürülmüş hali...
evet biraz garip oldu ama olsun en azından artık ben de kendimi şekillerle ifade edebiliyorum
yaa burda çok yazıldığı için ben de aldım o yaseminli yeşil çaydan,hakikaten çiçek gibi kokuyor ama içilemeyecek kadar kötü değil bence,neye iyi geliyor onu da bilmiyorum.kızlar yazdılar aralarında ben de aldım
başka bitki çayları da aldım,çubuk tarçınla falan içiyorum.
ekim34 hala lahana yenir diyorsan anneciğime bir de böyle bir eziyet yaptırayım bari mevsimi geçmeden :)
salamuranın tadı farklı olabilir,bir de yapraklar çirkin olabilir haklısın ama pazara falan gitme şansın olursa oralarda kadınlar satıyor al yap sen de,yada en kötü patlıcan biber doldurr ohh mis.ama ekonomik olarak sarma daha mantıklı,çünkü bir kırmızı paprika biberin içi neredeyse 250 gr kıymayı yutuyor
ya kızlar birisi 100 msj sonra sende o ikonlardan kullanabilirsin demişti ama 120 olmuşum hani bulamiorum bir türlü nasıl yapcazzz yaaaa bende istiyorum:)))
Aramıza hoşgeldin canım,
Ama senin içine kaçan şu gram kalori durumundan acilen kurtulman lazım :))
ahanda yakaladım dely ve ekim24 bu işi siz biliosunuz hadi şu arkadaşınızada bi el atın yaaaaaaa:)))))
ya kızlar birisi 100 msj sonra sende o ikonlardan kullanabilirsin demişti ama 120 olmuşum hani bulamiorum bir türlü nasıl yapcazzz yaaaa bende istiyorum:)))
cok tesekkur ederım.ne kusura bakacagım. saolasın.ya bıde bu dogum kontrol hapını bıraksammı kı dıye ınternette arastırma yaparken laksatıf ılaçların dogum kontrol hapının etkisini düşürmesi olayını okudum.bende bu donem dogal olarak form cay falan cok ıctım laksatıf sonucta.şayet hamilelik varsa diye hapı bırakmayı dusunuyorum zaten 2 tane daha ıcıp bırakacaktım.onları içmeyeyım dıyorum.zaten adetıme de 1 hafta var.adet olursam doktora kontrol için giderim.olmazsamda en azından o ilacı devam etmemiş olurum.napıyım offfff cok canımı sıktı bu durum
Bu arada ikoncan ayarlamakla ilgili yardım ediyim
Kullanıcı Kontrol Paneli / Seçenekleri Düzenle (Soldaki listelerden) / Çeşitli Seçenekler (En alttaki başlık)
Orada Mesaj Editörü kısmında Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, değişiklikleri kaydet. Oldu da bittiiii
Bende de olmuyordu da araştırmıştımHak kazanmak falan diye bir şey yokmuş :))
Canım, dely nin yazdığını kopyaladım bir önceki mesajda gördün mü?
hihihiii bizi mutlu etmek bu kadar kolay işteeeçok tşk ederim arkadaşım da aşağıdakileri seçemioruz sanırım dimi tıklıyorum ama nazlaniolarrr gelmiolarrr
Canım, dely nin yazdığını kopyaladım bir önceki mesajda gördün mü?
İşte burdaaaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?