Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet biraz garip oldu ama olsun en azından artık ben de kendimi şekillerle ifade edebiliyorum
yaa burda çok yazıldığı için ben de aldım o yaseminli yeşil çaydan,hakikaten çiçek gibi kokuyor ama içilemeyecek kadar kötü değil bence,neye iyi geliyor onu da bilmiyorum.kızlar yazdılar aralarında ben de aldım
başka bitki çayları da aldım,çubuk tarçınla falan içiyorum.
ekim34 hala lahana yenir diyorsan anneciğime bir de böyle bir eziyet yaptırayım bari mevsimi geçmeden :)
salamuranın tadı farklı olabilir,bir de yapraklar çirkin olabilir haklısın ama pazara falan gitme şansın olursa oralarda kadınlar satıyor al yap sen de,yada en kötü patlıcan biber doldurr ohh mis.ama ekonomik olarak sarma daha mantıklı,çünkü bir kırmızı paprika biberin içi neredeyse 250 gr kıymayı yutuyor

Valla ağzına sağlık canım

Acaba kendileri nasıl bakmak lazım. Miraycım benim bir arkadaşım var sıska mı sıska, sadece elmayla sebzeyle geçiriyor gününü ama kafatasının içinde sünger var sanki, alık mı alık. Ben daha kiloluyken de bana diyordu ayy sen de böyle yap diye, geçen beni görmüş ayy ne kadar kilo vermişssin zararlı değil mi dedi, ben de tabi uzun zamanın hırsı var yapıştırdım cevabı.

Evet zayıfladım ama beynim, zekam, hafızam aynen duruyor onlara bişey olmadı sen de biraz et yesen iyi olur dedim. Biraz acımasız oldu ama bişey söyleyemedi. Çünkü ayrı birimlerde aynı pozisyonlarda çalışıyoruz mail geliyor tercümesini benden istiyor, ne cevap verileceğini bana soruyor. Biraz üzüldüm ama hala sırtımda taşıyorum o kadar olsun dimi :)

tam da üstüne denk gelmişim,ben de şunu soracaktım miray yaa bu tabloyu kim yapmış ?
yani adam sınırsız protein tüketebilirsiniz demişken neden süt 250 ml ile sınırlı anlamadım.
hatta dün kitabı tekrar bir gözden geçirdim,günde 700-800 ml hatta fazlası süt tüketebilirsiniz diyor.
bu tablo neye göre yapılmış,ben mi yanlış anlıyorum bişeyi amlamadım :26:
ayrıca ben kitabı eviriyorum çeviriyorum sınırlı izinlilerle ilgili bir bölüm bulamıyorum.bunu kitaptan değil de başka yerden mi öğreneceğiz.yani salça,kakao,nişasta falan tam olarak ne kadar tüketilecek net bilmediğim için tüketmiyorum bende

cok tesekkur ederım.ne kusura bakacagım. saolasın.ya bıde bu dogum kontrol hapını bıraksammı kı dıye ınternette arastırma yaparken laksatıf ılaçların dogum kontrol hapının etkisini düşürmesi olayını okudum.bende bu donem dogal olarak form cay falan cok ıctım laksatıf sonucta. şayet hamilelik varsa diye hapı bırakmayı dusunuyorum zaten 2 tane daha ıcıp bırakacaktım.onları içmeyeyım dıyorum.zaten adetıme de 1 hafta var.adet olursam doktora kontrol için giderim.olmazsamda en azından o ilacı devam etmemiş olurum.napıyım offfff cok canımı sıktı bu durum

kitapta zaman zaman güncelleme yapıyor mösyö dukan... bu da bizlerde olmayan güncellemelerin tabloya dönüştürülmüş hali...

ya kızlar birisi 100 msj sonra sende o ikonlardan kullanabilirsin demişti ama 120 olmuşum hani bulamiorum bir türlü nasıl yapcazzz yaaaa bende istiyorum:)))

Aramıza hoşgeldin canım,

Ama senin içine kaçan şu gram kalori durumundan acilen kurtulman lazım :))

bence canını sıkma ama yaaa,hem sen zaten planlıyordun hamile kalmayı yanlış hatırlamıyorsam:26:
belki planladığından erken olmuş olabilir ama birkaç aydan bişey olmazz beeee,ayyy bebişten daha güzel bişey mi var
hem bazen şimdi doğru zaman değil diye düşünenlerin,tamam artık zamanı geldi dediğinde bebek sahibi olabileceklerinin garantisi mi var ? elbette vardır bir bildiğin hazır hissetmiyor olabilirsin şu an ama bence böyle bir sonuç çıkarsa da sakın üzülme.
sen böyle bir haberi 2 ay sonra alsan ne kadar mutlu olacaktın şöyle düşün Allah belki de seni daha da önce mutlu etmek istedi
ilk haberi de biz almış olacağız
ama bunlar sadece tahmin tabiki belki de hiç bişeyin yoktur sadece üşütmüşsündür.
akıntıdan başka belirtin var mı,halsizlik uyku hali gibi.bir de benim o arkadaşımın kahverengi akıntısı kahve telvesi gibiydi pütürcüklü,var mı böyle bir durum ? ben de jinekolog oldum burda hee ama aydınlanalım hepberaber dimmiii ya

kitapta zaman zaman güncelleme yapıyor mösyö dukan... bu da bizlerde olmayan güncellemelerin tabloya dönüştürülmüş hali...

sağol arkadaşım dely yardımcı oldu hallettim

İnşallahhhh =) ben en çok duraklamadan korkuyorum =// bi de ayın 11inde erkek arkadaşımın mezuniyeti var o gün büyük ihtimal yemek zorunda kalıcam, para verdik o kadar balo için yemesek olmaz o zamana kadar güçlendirmeye geçmiş olmam lazım içim rahat etmicek yoksaa =//[/QUOTE]

ps günü yap sen de o gün.ordövr tabağından domates,salatalık,peynir,haydari,patlıcan falan onların hepsini yiyebilirsin,ana yemek olarak da illa ki tavuk,et,balık bişey vardır.ara sıcak ve tatlılara dokunma,zeronu da iç mis gibi oldu da bitti [/QUOTE]

ahanda yakaladım dely ve ekim24 bu işi siz biliosunuz hadi şu arkadaşınızada bi el atın yaaaaaaa:)))))

Canım lahana yaptır benden söylemesi :))
Salamuradan emin değilim, burada pazara gitme şansım pek olmuyor ama son çare yan apartmanın asmasında alacağım soluğu :)) O da olmazsa kabak, patlıcan ama tek bildiğim dolmanın kaçışı yok.

ahanda yakaladım dely ve ekim24 bu işi siz biliosunuz hadi şu arkadaşınızada bi el atın yaaaaaaa:)))))[/QUOTE]

Canım sevgili Dely yazmıştı sabah aynen kopyalıyorum :)

Bu arada ikoncan ayarlamakla ilgili yardım ediyim

Kullanıcı Kontrol Paneli / Seçenekleri Düzenle (Soldaki listelerden) / Çeşitli Seçenekler (En alttaki başlık)

Orada Mesaj Editörü kısmında Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, değişiklikleri kaydet. Oldu da bittiiii

Bende de olmuyordu da araştırmıştım Hak kazanmak falan diye bir şey yokmuş :)) [/COLOR

ya kızlar birisi 100 msj sonra sende o ikonlardan kullanabilirsin demişti ama 120 olmuşum hani bulamiorum bir türlü nasıl yapcazzz yaaaa bende istiyorum:)))

hehehehe beni de öyle kandırmışlardı işte,eee baksaydın ya dely yazmıştı bana.dur bi dk not almıştım bulup söylicem sana:
kulllanıcı kontrol paneline girip sağda seçenekler düzenle diyorsun sonra çeşitli seçenekleri seçip mesaj edit standart diyosun.dene bakiiim olcak mı

Aramıza hoşgeldin canım,

Ama senin içine kaçan şu gram kalori durumundan acilen kurtulman lazım :))

Haklısın tatlım, başıma ne geldiyse ince hesap kitaptan geldi şu vakte kadar :)) Daha evvel kalori sayarak kilo vermiştim, "ooh çok güzel oldu gitti kilolar" derken hepsini katlamalı geri aldım. Dukancığıma güvenelim en iyisi :)

dukanla ilgili izinli,sınırlı yasaklılarla ilgili tüm evreler için inanılmaz güzel bir tabloyla karşılaşmıştım ama kaydetmemiş miyim napmışım yaa.nerde görmüştüm acaba onu,sizinle de paylaşsam eminim çok faydası olacaktı

ahanda yakaladım dely ve ekim24 bu işi siz biliosunuz hadi şu arkadaşınızada bi el atın yaaaaaaa:)))))

Canım, dely nin yazdığını kopyaladım bir önceki mesajda gördün mü?

Ayyyy:18: Bende de senin gibi bi durum var ama; benim de reglime bi kaç gün kaldı diye öyle olmuştur diye düşünüyorum... Normalde de olurdu böyle aslında. Ama şimdi beni de korkuttunuz heee :S karnım falan da ağrıyodu benim, nereye gittiniz ağrılaaarrr.. :44: Olurum inşallaahhh :18:

Son düzenleme:

İşte burdaaaaa :))

Son düzenleme:
hihihiii bizi mutlu etmek bu kadar kolay işteee çok tşk ederim arkadaşım da aşağıdakileri seçemioruz sanırım dimi tıklıyorum ama nazlaniolarrr gelmiolarrr

Olur mu canım.. Seçiyosun tık tık Bakınız sırayla: :2: vs vs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…