Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ah canıımmm!! Çok geçmiş olsuunnn!! Bir an önce geçer inşallah!!
Benim de evlenince karın ağrıları biraz azaldı ama yine de ağrıyo. Hani geçerdiii. Yalaaannn Ve bu sefer de baş ağrıları başladı zaten regl dönemleri. Kurtuluş yok yani... Ah bu kadınların çektiği :S:100::105: Gerçi ben de artık olmak istiyorum.. Off!!

Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)

Benim boyum 1,65 canım belki yaştan bana öyle vermiştir dukan amca, senin kaç boyun?

şimdiden mutlu yıllar rabbim sevdiklerinle uzun sağlıklı bir ömür versin inşaallah.. olur tabi yaa yeri gelio ben hangi günde olduğumu unutuyorum rastgele başliorum. bugüne kadar zararını görmedim hiç.dediğin gibi kaçamak yapmaktansa böölesi daha iyi ki insan kendi doğumgününde ne kadar frenleyebilir kendini.

Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)

Eki Görüntüle 429993

arkadaşlar 2.5 ay seyir evrem 100 gün güçlendirme.... nasıl sabretcem ben ya:26:

edersin edersin hiç gözünde büyümesin. ben daha dün gibi forumu okurken bugün 68. günüm .gitti 14 kilo hele sen bi atak sonrası ver 3-5 kilo bak nasıl sıkı sıkı sarılıosun Allah kolaylık versin..

wooowww bayıldım bacaklarına 80 küsür kilomusun sen orda yeminle göstermiosun ya boyun uzun ondan ama çok güzel görünüyosun..41 kere maşallah

elif2479 arkadaşım bu kiloları nasıl ve ne kadar sürede verdin sen yaaaaa.... anlat azcık pls. nerdeyse aynı kilolardaymışızda....:2:

kızlar 40 gün olacak diyetteyim, 7 kilo verdim benim ev beşinci katta merdiven çıkmak o kadar zorlaştı ki , benim son kata kadar dizlerim titriyor acaba sizde böyle sorun varmı, hiç diyet boyu halsizlik hissetmedim, enerjim çok ii ama artık yürüyüşte de 30 dk geçemiyorum çoook yoruludum gibi hissediyorum, canım yemek yapmakta istemiyor...ve giderek daha az yedim ama daha yavaş kilo verdiğimi gördüm, sizde nasıl gidiyor sormak istedim.

Yok canım ne cezası Öbür türlü eklersin zamanın olunca..

bende regl oldum ve dizlerimle göğüslerim arası felç... uyuştu ağrıdan...

Sana da geçmiş olsuunnn:105::105:

kıslaarrr stres yapmayın bakalım,stres oldukça regl olmanızı da geciktiriyorsunuz.iyisi mi bekleyin 3-5 gün daha,hala olmazsanız o zmn bir test yapmakta fayda var geç olmadan

Ya ablamın bi arkadaşı, beni tanımıyo kız. Beni rüyasında hamile görmüş :S Benim rüyalarım çıkar, sor bakalım kardeşine demiş. Ay dedim yok, regl olcam :S Artık; inşallah olcam diyorum :S Evet stres geciktiriyo, haklısın. Ne biliyim stres oldum işte :18:

Canım öyle günleri değiştirmenin falan hiç bir zararı yok. Ben mesela dün de sebze yemedim, bugün de yemedim. Önceki 2 gün yeşillik falan yemiştim çünkü. Ben yapıyorum öyle ve zararı olacağını hiç sanmam. Her zaman her şeyi elinin altında bulamıyosun. Kimi zaman ne buluyosam onu yiyorummecburen. O yüzden günler kayabiliyor. Sorun olmaz bence

olma mı arkadaşım yaa,hay Allah senden razı olsun.Günlerdir yana yakıla bu listeyi arıyorum.

evet bir de limon da fazla tüketilince meyve sayılıyordu :)

Böyle yazmışsın, sanki sınava giricez de son bi tekrar için birbirimize konuyu anlatıyomuşuz, sorular soruyomuşuz gibi olmuş heheheh

Eki Görüntüle 429993

Vayyyyy Sen böyle 83'sen 70-75 olsan fiyuuuvvvvv!!! Maşallah maşallahhhh

Son düzenleme:

canım harika olmuşsun sen:) darısı başıma...

ya işte her yerde farklı şeyler okuyoruz onun için kafalar karışıyor.adam demiş yani bunların hepsini istediğiniz zaman istediğiniz miktarda tületebilirsinizdiye.eee bu ne demek,1 bardak sütle sınırlı değilsin,iç gitsin demek :)
yani ben şahsen akşamüstü falan acıkınca da içiyorum 1 bardak sütümü,sabah kalkınca da,gece yatmadan da :)
daha önce bana light kaşar yedim diye de kızmışlardı ama baktım dün kitaptan yiyebilirmişim,ha zaten abartmıyorum o ayrı.
mesela ben enginara bayılırım,bloglarda enginar yasak diyordu hiç yemedim ama kitapta izinli görünüyor
neye inanacaz bacım ben de şaşırdım :)

Eki Görüntüle 429993

var ya harika görünüyorsun,bunun üstüne daha kilo verirsen yok olursun sen,buharlaşırsın vallahi

Son düzenleme:
Yok canım ne cezası Öbür türlü eklersin zamanın olunca..

Böyle yazmışsın, sanki sınava giricez de son bi tekrar için birbirimize konuyu anlatıyomuşuz, sorular soruyomuşuz gibi olmuş heheheh

Çok güldürdün beni, allah da seni güldürsün :)) Okuyunca kahkaha attım cidden, arkadaşım soruyor neden gülüyorsun diye :))

Sahiden öyle olmuş, hatırlatma, ders ezberleme :)))

bence cok sorun olmaz,,2 gun protein yaparsan,2 gunde ps yaparsın dengelemiş olursun..mutlu saglıklı nice yıllarr..

Eki Görüntüle 429993

bulasıkk suyu masallahhh süperr görunuosun cnmmmm

Eki Görüntüle 429993

oyy benim prensesime bak sen

yavrum benim yaa sen nasıl bişeysin öyleee

sende 83üm diye bizi yiyorsun sanırım :) ben 70 küsür kiloyum senden daha kilolu duruyorum yeminleeee

ha buarada kiloyu filan kenara koyalımda sen ne kadar güzelmişsin öyle yaaa

tüüü tüüü tüüü maşallaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…