Berbat Haldeyim... utanmasam oturup ağlıcam inanılmaz derecede ağrım var
eve gidip uzanmak istiyorum sadece...karnım göğüslerimi geçti
senelerdir her ay çektiğim bu çile nedir arkadaş benim ya.... çocuk doğursam bu kadar olmaz heralde 1 kerede kurtulr insan
Regli günlerinde bayanlara izin verilmeli!!!
Benim boyum 1,65 canım belki yaştan bana öyle vermiştir dukan amca, senin kaç boyun?
kızlar bir sorum olacak,
şimciiiik cumartesiii günü benim doğumgünüm
ama o gün benim protein günüm acaba,ben h.içi 2 gün üstüste protein yapıp c.tesiyi ps'ye denk getirsem olur mu ki ???
sanki bu kaçamak yapmaktan daha az zararlı bişey olur,yani en azından akşam birkaç yoğurtlı meze falan filan yiyebileyim haa olma mıı
Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)
Eki Görüntüle 429993
Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)
Eki Görüntüle 429993
Eki Görüntüle 429993
arkadaşlar 2.5 ay seyir evrem 100 gün güçlendirme.... nasıl sabretcem ben ya:26:
olma mı arkadaşım yaa,hay Allah senden razı olsun.Günlerdir yana yakıla bu listeyi arıyorum.
evet bir de limon da fazla tüketilince meyve sayılıyordu :)
Canım benim ne demek, Allah hepimizden razı olsun.
Limon a gelince ben sodanın içinde kullanıyorum, günde çeyrek limonu hadi yarım diyelim geçmezse sorun olmaz sanırım. :))
wooowww bayıldım bacaklarına80 küsür kilomusun sen orda yeminle göstermiosun ya boyun uzun ondan ama çok güzel görünüyosun..41 kere maşallah
Eki Görüntüle 429993
Eki Görüntüle 429993
Canım ya, uğraştım ama excel i jpeg ya da png ye dönüştüremedim bilgisayardan vaktim de yoktu yapıştırıp yolladım, türk zekası işte, öyle olmazsa böyleAma çok yer kapladı cezası var mı bu işin acep :44:
bende regl oldum ve dizlerimle göğüslerim arası felç... uyuştu ağrıdan...
kıslaarrr stres yapmayın bakalım,stres oldukça regl olmanızı da geciktiriyorsunuz.iyisi mi bekleyin 3-5 gün daha,hala olmazsanız o zmn bir test yapmakta fayda var geç olmadan
kızlar bir sorum olacak,
ama o gün benim protein günüm acaba,ben h.içi 2 gün üstüste protein yapıp c.tesiyi ps'ye denk getirsem olur mu ki ???
sanki bu kaçamak yapmaktan daha az zararlı bişey olur,yani en azından akşam birkaç yoğurtlı meze falan filan yiyebileyim haa olma mıı
olma mı arkadaşım yaa,hay Allah senden razı olsun.Günlerdir yana yakıla bu listeyi arıyorum.
evet bir de limon da fazla tüketilince meyve sayılıyordu :)
Eki Görüntüle 429993
Eki Görüntüle 429993
o kadın tam bir GERİZEKALI... ya herb_ka sokar burnunu zaten mal... oldum olası uyuz oluyorum ona... bi keresinde annemler istanbuldaydı... ben pek ortalıkta görünmem... kadın ablamı her gördüğünde beni soruyomuş... miray nerde eve gelmiyomu bilmemne... mal bişi yani...
Ya kendimden şüphe etmeye başlamıştım.
Kitabı ilk okuduğumda hiç sevmeme rağmen bu kadar sütü nasıl içerim die düşünmeye başlamıştım. Ve atak ta günde 1 lt süt içtim. Yazılanlarda görünce ne yalan söliyimm azalttım hatta 1 bardakla sınırladım.
Bu tabloyu görmezden geliyorum bundan sonra. Sınırlı bişey olunca psikolojim bozuluyor.
Ben dukanın sınırsız yeme ihtimalini seviyorum.
Bu sınırsızlık beni sınırlıyor zaten. Sebze günlerinde marul yiyorum hemde sadece kahvaltıda.. Nasıl bir psikolojiye büründüysemm artık...
Eki Görüntüle 429993
günaydın kızlar..bende gecen carsamba 58,2 cıkmıstım bildiginiz gibi.dün tartıldım we 57,1 geldim yani bi hawalara uctum sormayın..cunku ameliyat oncesı dukanda haftada 600 gram fln werıodum.4 gunde (bu 4 gun atak yaptım) 1100 kg wermiş olmak beni cok mutlu etti,ama hepsinin yag oldugunu sanmıorum.muhtemelen ameliyat sonrası kalan ödemdir bi kısmı..sımdı benım hedefe kaldı 2,1 sizlerinde sanırım asagı yukarı öle..glshk nerde acaba :) hadi bakalım umarım hepimiz aynı anda ulaşırız hedefe :)
love ne ameliyatı oldun?bnde 31 mayısta safra kesesi olucam.etkiler mi acaba diyeti...korkuyom
Yok canım ne cezasıÖbür türlü eklersin zamanın olunca..
Böyle yazmışsın, sanki sınava giricez de son bi tekrar için birbirimize konuyu anlatıyomuşuz, sorular soruyomuşuz gibi olmuş heheheh
kızlar bir sorum olacak,
Eki Görüntüle 429993
günaydın kızlar..bende gecen carsamba 58,2 cıkmıstım bildiginiz gibi.dün tartıldım we 57,1 geldim yani bi hawalara uctum sormayın..cunku ameliyat oncesı dukanda haftada 600 gram fln werıodum.4 gunde (bu 4 gun atak yaptım) 1100 kg wermiş olmak beni cok mutlu etti,ama hepsinin yag oldugunu sanmıorum.muhtemelen ameliyat sonrası kalan ödemdir bi kısmı..sımdı benım hedefe kaldı 2,1 sizlerinde sanırım asagı yukarı öle..glshk nerde acaba :) hadi bakalım umarım hepimiz aynı anda ulaşırız hedefe :)
love ne ameliyatı oldun?bnde 31 mayısta dafra kesesi olucam.etkiler mi acaba diyeti...korkuyom
benim yumurtalıklarımda kist wardı onları aldırdım.ameliyattan sonra şişiosun tabi.safra kesesi ameliyatı nasıl olur ne kdr sürede iileşirsin hiç bilmiorum ama ben 10 günde ancak toparladım we bu sürede hiç diyete uyamadım..ama saglıgın kilolardan daha önemli..şimdi toparladım geri dewam ediorum..önce saglık olsunda kiloyu bi şekilde weriosun,,korkma bence..
Eki Görüntüle 429993
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?