Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benim, geçen haftalardaki konuşmaları hatırlıyorum çemkirmiştik sana biraz :)

Herşeyin hayırlısı olsun canım, hamileysen cidden artık o bile bu konuda sana güvenememiş çıkıp kendisi gelmiş derim :))

canım haklısın hasretle bekliyorum valla ilaç bile kullanmadım gecikirim diye

Ben de bekliyoruuummm :S Daha gecikmedi ama.. Kahverengi sıvı falan dediler :S Bende de benzer şeyler var. Korktuummm :18:

Ahahahahha Çok komik : Hayırlısıysa yemişsindir inşallah; değilse, zamanı gelince olsun inşallah

Ben de çıkıyoruummm. Eve iş götürcem yine... Tembelliğimden biriktiii. Yarına kadar halledemezsem, bittim. Aniden çıktı :S Oyoyooyo :S :18:
İyi akşamlaarrr...

Yok canım benim inadım inat yapacağım ben bunu :))

Kıyamam sana ya, git eve de bari evdekileri bir güzel afiyetle ye :))

Mirayım nasılsın, çok mu sancın var hala,

Alışık değilim senin sessiz kalmana. Akşam oldu hayırlısıyla az kaldı ama inşallah biraz rahatlamışsındır.

her şeyin hayırlısı olsun...bnce sevinmelisin isteyip kalamayan o kadar çok insan varki...

Sen az çok karar vermişsin bari.. Yok yani ben de çok çok istiyorum, Allah'ın gücüne gitmesin... Ama şimdi değil Durumumuz yok kiii
zaten :S İşten falan çıkarılırsam hayatta geçinemeyiz İhtiyaçlarını karşılayamadıktan sonra, sırf sevmek için çocuk yapamam kii Daha da 1 senelik evliyim. Evle bile ilgilenemiyorum doğru düzgün. Eşim çocuk bakımına ne kadar destek olur ona da emin olamıyorum :S Ay neler neler düşünüyorum.. yok yoookk.. Yarın bir gün olucam inşallaahh!! Allah herkese istediği zaman sağlıklı evlatlar versin inşallah!!

önümüzdeki ay sonu tatıle cıkıyorum. olurda kaçamak yaparasam ve baktımkı kacamaksız olmuyor ozaman uygular yaptırırım tathlilimi olmaz mı???

Kaçamak yapsan da yapmasan da sen bu testi, yaptır canım. Kendine bir süre ver. Seni şu anda çok etkilemiyorsa, mesela en fazla 1 ay daha bekle o zaman. 4 kilo daha vermiş olursun belki. Moralin yerine gelir biraz da. Ama dikkat ederek yap diyeti, testi erteliyeceksen. Yoksa ben şimdi yaptır da kurtul, ama ; dediğin gibi de olur tabi. Senin kararın. Çok geç kalma amaa Tekrar geçmiş olsun.

şimdiden nice yıllaraaaaa

bende aslında sonunda gonlume gore bır ıs buldum dedım daha 3 ay oldu işe başlayalı.çok şükür bizim ekonımik durumumuz o kadar değil.yani elbette ben calışmayınca sıkışacagız ama.birde söyle birsey var benım hamılelık durumum olursa hadı hamılelık 6-7 aylık olana kadar çalışsam 2ay kala ayrılsam sonrasında bır sene çalışmasam benım iş hayatım ölür sanırım.cunku işim el pratiği üstüne

benım durumumda olan çevremdeki herkes genelde bu donemde kendi işlerini açıyorlar rahat rahat sonrasında çalışıyorlar.ama benımde o kadar gucum yok maddi olarak.

offffffffffffffffffffff of

nihayet bugün regl oldum kaç gündür şiştim şu an daha da şişim sanki 5 kg birden almış gibi göbeğim var:) karnım tok ama canım neler neler istiyor regl olunca ağzım boş duramıyor nedense :)

bu arada dün bugün regl olan sancı çeken bekar dukan hanımları evlenince geçmiyor doğumdan sonra geçiyor malesef oda kısmi olarak ama doğum kontrol hapı kullanıldığında da ağrılar azalabiliyor , DELY senin başağrılarının sebebi de doğum kontrol hapı olabilir bende de olmuştu , evlenince başlamıştım ilaca 1 yıl sonra inanılmaz baş ağrıları çekmeye başladım doktora gittim mr çekildi herşey temiz dr psikolojik demişti taaa kaç yıl sonra öğrendim ilaç yüzünden olduğunu ilacı kesince kesildi ağrılarım zaten

ASYA DENİZ şeker yükleme testinin bende çevremde çok duydum ama bu şekilde 3 günlük diyet yapan hiç görmedim , bence sağlığın daha önemli yap bakaım şeker diyetini sonra kızların dediği gibi 3 gün protein günü yaparsın hemen yağa dönüşmeden gider kilolar

LOVE 1 çok geçmiş olsun arkadaşım bir an önce tamamen toparlanırsın inşallah

Sen de onu o an taksiden asagiya atsaydin.. olan olmus neyse umarim güzel atlatmissindir bu günü.

Ne demek miraycim degisiklilik yok gözle görünecek halde var hem de benden de sana kocaman...

Bence sükür et bunu göremeyen de var varmi be yesil cay gibisi mis mis zamanla alisirsin.

Gözün aydin canim insallah bundan sonra görürsün yine __ ler..

Ben iki gündür forumu okuyup cikiyorum gececiyim ve cok yogunummm ilk gün yulaf kepegini unuttum sabah 5.kadar midem kazindi durdu bugün de disardan dürüm yedim cünkü ben isteyken cocuklar kapinin anahtarini kirmislar eve girip alamadim birseyler komsumda manti yaptim yollayayim dedi ama dürüm daha hafif manti yanin da diye dürüm yedim..gözlerim acildi dürüm + adetim = tartida + süperim demi..

Yasena alemsin ya son cümle bitirdi beni
dürüm + adetim = tartida + süperim demi
bende az önce light dondurma yedim valla napiiim hiç olmazsa protein ağırlıklı ve şekersiz tek uygun olmayan yağ oranı ama oda çok değil zaten bu arada bende adetim bakalım sabah tartıda ne görücem :))

şekerim ne güzel olmuşssun sen öyle. çok beğendim.

Teşekkür ederim canım benimm :))))

wooowww bayıldım bacaklarına 80 küsür kilomusun sen orda yeminle göstermiosun ya boyun uzun ondan ama çok güzel görünüyosun..41 kere maşallah

Teşekkür ederim şeker, sanırım birazda çekimden kaynaklı normalden daha ince çıkmışım, orjinalim öyle değil sanırsammm hehehehe

Canım ne kadar güzel olmuşsun maşallah, bacaklar muhteşem, kilodan eser yok.

Aslında en sorunlu yerlerden biri bacaklarım diye düşünüyorum, orda normalden ince çıkmış, karşıdan çekilmiş olanını bulup onu da koyabilirsem daha iyi olcak sanırım

Bu resimde kaç kilosun muhteşem görünüyorsunnn

O resimde 83 kiloyum, dijital tartıya göre daha fazla hatta

Vayyyyy Sen böyle 83'sen 70-75 olsan fiyuuuvvvvv!!! Maşallah maşallahhhh

Ayy canım benim teşekkür ederimm :))

AYYYYYYYYYYYY...
tütütütüüü maşallahhh kırkbir kere...

Miraycımm ben de senin fotolarını gördüm şimdi sen de harika görünüyorsun fıstıkkk

var ya harika görünüyorsun,bunun üstüne daha kilo verirsen yok olursun sen,buharlaşırsın vallahi

Aslında elbise tüm fazlalıkları örtmüş, gidecek çoook şey var daha

bulasıkk suyu masallahhh süperr görunuosun cnmmmm

Teşekkür ederim canımcımmm :)

Ayyy çok teşekkür ederim şekerimmmm :))) Orda ince görünüyorum hakikaten normalde daha kalınım İltifatları okuyunca utandım valla tekrar teşekkür ederimmm

süpersin maşallah

Teşekkür ederim bebek

senin tartıda sorun var 83 olmana imkan yok senin:)))

valla 83 gösteriyor, hatta karadeniz kaçamağımdan sonra 85 i de gördümmm

Sonuc o olacak gibi görünüyorda ondan.. insallah senide fazla etkilemez adet dönemi..Dukana basladim baslayali ne zaman tatli biseyler canim istediyse er yada gec yemisimdir mutlaka en sonunda nutella kavanozunu attim cöpe cünkü ben gece kalkip gözüm kapali yiyorum ve sabah farkina variyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…