yani aslında ben cocuk ıstemıyorum ama esım cok ıstıyor dıye en sonunda kendıme agustos ayını şart koşmuştum.mayıs sonu ilacı bırakıp iki ay eşim yolu ile korunup sonra agustostan sonra korunmayayım dıye kendımı zorla motıve etmıstım.ama zorla yani.
ama napalım boyle bırsey varsa yapacak baska bırsey yok.o zaman soyle dıyecegım:''vaaay beee korundugum halde bu cocuk olacaksa Atatürk falan geliyor herhalde ''dıyerek gırgıra vuracagım
ayyynen oyle sekerım pütürüklü.yedik mi ayvayı yaniiiiiiii?
canım haklısın hasretle bekliyorum valla ilaç bile kullanmadım gecikirim diye
yani aslında ben cocuk ıstemıyorum ama esım cok ıstıyor dıye en sonunda kendıme agustos ayını şart koşmuştum.mayıs sonu ilacı bırakıp iki ay eşim yolu ile korunup sonra agustostan sonra korunmayayım dıye kendımı zorla motıve etmıstım.ama zorla yani.
ama napalım boyle bırsey varsa yapacak baska bırsey yok.o zaman soyle dıyecegım:''vaaay beee korundugum halde bu cocuk olacaksa Atatürk falan geliyor herhalde ''dıyerek gırgıra vuracagım
ayyynen oyle sekerım pütürüklü.yedik mi ayvayı yaniiiiiiii?
ayy canım okunmuyor evet yaa,küçük biraz ve büyütemedim
olsun yaa zahmet etme sen.
bu arada ben yavaştan kaçar kızlar,gidip evin ordaki çöpü karıştırıp dolmalarımı bulmaya çalışıcam,şaka şakaa
offf dely napcaz ya o gıbı bır durum varsa.aslında yapacak bısı yok.hayırlısı dicez.artık dukandaşlıktan başka bir kulvara geçeriz seninle
aslında cok canım sıkkın kızlar ama kendımı gırgıra almazsam cok beter olcam.
offf dely napcaz ya o gıbı bır durum varsa.aslında yapacak bısı yok.hayırlısı dicez.artık dukandaşlıktan başka bir kulvara geçeriz seninle
aslında cok canım sıkkın kızlar ama kendımı gırgıra almazsam cok beter olcam.
önümüzdeki ay sonu tatıle cıkıyorum. olurda kaçamak yaparasam ve baktımkı kacamaksız olmuyor ozaman uygular yaptırırım tathlilimi olmaz mı???
kızlar bir sorum olacak,
şimciiiik cumartesiii günü benim doğumgünüm
ama o gün benim protein günüm acaba,ben h.içi 2 gün üstüste protein yapıp c.tesiyi ps'ye denk getirsem olur mu ki ???
sanki bu kaçamak yapmaktan daha az zararlı bişey olur,yani en azından akşam birkaç yoğurtlı meze falan filan yiyebileyim haa olma mıı
Sen az çok karar vermişsin bari.. Yok yani ben de çok çok istiyorum, Allah'ın gücüne gitmesin... Ama şimdi değilDurumumuz yok kiii
zaten :S İşten falan çıkarılırsam hayatta geçinemeyizİhtiyaçlarını karşılayamadıktan sonra, sırf sevmek için çocuk yapamam kii Daha da 1 senelik evliyim. Evle bile ilgilenemiyorum doğru düzgün. Eşim çocuk bakımına ne kadar destek olur ona da emin olamıyorum :S Ay neler neler düşünüyorum.. yok yoookk.. Yarın bir gün olucam inşallaahh!! Allah herkese istediği zaman sağlıklı evlatlar versin inşallah!!
evet iste bu arkadasim yaaelbette callanetics kilo verdirmiyor sadece hatlarini belli ettigi icin incelmeni sagliyor. sakin birakma daha da mutlu olacaksin.
Callentics ilk defa bu sitede öğrendim, ve internetten bulup yapmaya başladım.Bayıldım resmen çünkü gerçekten 5günde bile iş yerimdeki arkadaşım 'ya! senin resmen kalçaların küçülmüş' dedi ki benim en çok problem olan yerim oraları kesinlikle devam edeceğim.Buradaki herkeze çok teşekkür ederim:)))
kızlarr günaydın,iyi haftalar...
sabah sabah bir sinir oldum ki sormayın gitsin.dün bir arkadaşım kaldı bende.sabaha kadar uyutmadı.hadi işe gidicem uyuyalım diyorum ama anlamıyor galiba.saat 6 falandı uyuduğumuzda.sabah sabah hiç uykumu alamadan kalkmış olmanın verdiği stresle güne başladım.sonra bugün yiyeceklerimi bir poşete koyduım,tam evden çıkarken buna verdim 2 dk tıtar mısın kapıyı kitleyeyim dedim.neyse sonra çıktık taksiye bindik,işe geliyorum.anaaa !! yolda bir baktım poşet yok,poşet nerde dedim buna çöpe attım deddim yaaa,resmen çöpe atmış benim bugünkü yemeklerimivar ya ben de onu dilimleyip çöpe atmak istedim cidden.
yaa annecim dukana uygun kırmızı biber,yeşil biber dolması ve yaprak sarması yapmıştı sonraa mantar.ben de dün ilşk kez dukan ekmeği yaptım o ve light yoğurdum,şu an hepsi çöpte !! neredeyse ağlayacaktım.o tabi bu halimden anlamıyor ama tok açın halinden ne anlar. benim için o sarma,o dolma ne kadar kıymetliydi anca siz anlarsınız canlarım(
bakalım öğlene alternatif bir şeyler sipariş vermeliyim.şu anda kahvaltı olarak light süt,beyaz peynir,salatalık yiyiyorum.
hepinize bol _li bir hafta olsun.
günaydın kızlar...
bu sabah sanki pazar hissedip kalkamadım sıcak yatağımdan... hala uyukluyorum yorgun ve bitkinim... regl gecikmesinden dolayı yaşadığım şişkinlik ve ağrılar da cabası...
dün evde çok sıkıldım... öğleden sonra deliler gibi çığlık atmaya başladım sıkıntıdan... annem de hadi gel seneme gidelim dedi (eski komşumuz) ve evi yaklaşık 55-60 km uzaklıkta... neyse yol gözümde büyüdü gitmeyelim dedim... sonra durdum durdum alışverişe çıkalım dedi... gelinlik bakalım falan dedim.. ama pazar kapalıdır diye onu da es geçtik... sonra annem beni kandırdı ve senem ablaya gitmeye karar verdik... kalktım hazırlandım... annemle bi indik sokağa karşı komşumuz balkonda (baykuş kılıklı kadın hep orda)... "ayyyyyyyyy mirayyyyyyyy yarın nereye gitti" dedi... bende anlıyorum ki; "yarın nereye gidiyosun"... dedim bi yere gitmiyorum ya nereye gidicem işe gidiyorum falan... neyse anlaştık sonunda.... "çoooooook zayıflamışsın daha kalmadı herhalde dimi" diyo... annem atladı hemen "olmazmı biraz daha var"dedim var bi 5-10 kilo daha... annem de sessiz sessiz "maşallah kızıma maşallah" diyip duruyo neyse biz başladık metroya doğru yürümeye... bazı dar yerlerden geçerken annem arkamda kaldı... koşturarak yanıma geliyo diyoki "yaaa maşallahh vala toton moton küçülmüş tü tü tü" sonra tam metro merdivenlerinden iniyoruz "miray yemin ediyorum önümden sanki başka bi kız iniyo gibi" dedi... allahımmm dedim benim toto tavannn... sonra senem ablaya gittik... en son ablamın düğününde görüşmüştük (86 kiloydum)... kadın bizi asansör inişi karşıladı... "ayyyyyyyyyyyy" diye bi çığlık attı... "kız sen ne güzel olmuşsun" diyip durdu... "gelin olucam diye bütün bu hazırlıklar dimi" diyo bide regl olsam şişkinlik inse pek bi şaaane olucakkk karnım davul gibi yahu...
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...
Eki Görüntüle 429592 Eki Görüntüle 429593
Benim 21. günüm ve 5 kilo verdim mallesef
Bugün yeşil çay içmeye başladım.
Ama acayip midem bulanıyorr.
Çay kahve içen biri değilim hatta ağzıma sürmem normalde. Ondan mı acabaa.
Daha 1 bardak içtim midem allah bullak.
Resmen soğuk ter döküyorum. belki de hasta olacağım.Havalar malum. Sabah güneş vardı şimdi fırtına öncesi sessizlik...
Sevmedim bu yeşil çay olayını bennn
günaydın kızlar....
dün regli oldum sonunda ama bugün hala hem çok gerginim hemde agresif... kilom size bildiriğim ile aynı regli olmama rağmen... belki bitince birşeyler olur :)
yarimcim nasıl farketmezsin yaaa fıstık gibi olmuşsun... harika gidiyorsun
buarada 21 günde maalesef 5 kilo diyen arkadaşım ne bekliyordun??? yaa birazcık şükretmeyi bilmek lazım diye düşünüyorum... haftada ortalama 1,6 kilo vermişsin ve maalesef diyorsun??? ve ben hep söylediğimi tekrar söylüyorum bu şok bir diyet değil... dukan haftada 1 kg diyor zaten!!!
şekerim ne güzel olmuşssun sen öyle. çok beğendim.
wooowww bayıldım bacaklarına80 küsür kilomusun sen orda yeminle göstermiosun ya boyun uzun ondan ama çok güzel görünüyosun..41 kere maşallah
Canım ne kadar güzel olmuşsun maşallah, bacaklar muhteşem, kilodan eser yok.
Bu resimde kaç kilosun muhteşem görünüyorsunnn
VayyyyySen böyle 83'sen 70-75 olsan fiyuuuvvvvv!!! Maşallah maşallahhhh
AYYYYYYYYYYYY...
tütütütüüü maşallahhh kırkbir kere...
var ya harika görünüyorsun,bunun üstüne daha kilo verirsen yok olursun sen,buharlaşırsın vallahi
bulasıkk suyu masallahhh süperr görunuosun cnmmmm
oyy benim prensesime bak sen
yavrum benim yaa sen nasıl bişeysin öyleee
sende 83üm diye bizi yiyorsun sanırım :) ben 70 küsür kiloyum senden daha kilolu duruyorum yeminleeee
ha buarada kiloyu filan kenara koyalımda sen ne kadar güzelmişsin öyle yaaa
tüüü tüüü tüüü maşallaaaahhhh
süpersin maşallah
senin tartıda sorun var 83 olmana imkan yok senin:)))
Yasena alemsin ya son cümle bitirdi beni
dürüm + adetim = tartida + süperim demi
bende az önce light dondurma yedim valla napiiim hiç olmazsa protein ağırlıklı ve şekersiz tek uygun olmayan yağ oranı ama oda çok değil zaten bu arada bende adetim bakalım sabah tartıda ne görücem :))
regl olan arkadaşlar dua edin de bende olayım ağlamak istiyorum valla
Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)
Eki Görüntüle 429993
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?