Berbat Haldeyim... utanmasam oturup ağlıcam inanılmaz derecede ağrım var
eve gidip uzanmak istiyorum sadece...karnım göğüslerimi geçti
senelerdir her ay çektiğim bu çile nedir arkadaş benim ya.... çocuk doğursam bu kadar olmaz heralde 1 kerede kurtulr insan
Regli günlerinde bayanlara izin verilmeli!!!
edersin edersin hiç gözünde büyümesin. ben daha dün gibi forumu okurken bugün 68. günüm .gitti 14 kilo hele sen bi atak sonrası ver 3-5 kilo bak nasıl sıkı sıkı sarılıosun Allah kolaylık versin..
şimdiden mutlu yıllarrabbim sevdiklerinle uzun sağlıklı bir ömür versin inşaallah.. olur tabi yaa yeri gelio ben hangi günde olduğumu unutuyorum rastgele başliorum. bugüne kadar zararını görmedim hiç.dediğin gibi kaçamak yapmaktansa böölesi daha iyi ki insan kendi doğumgününde ne kadar frenleyebilir kendini.
Aaaa
Enginar serbestmi
Ben onu yasaklı siye biliyordumm
Oleyyyyyy
Akşama yaşadımmm desenize...
Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)
Eki Görüntüle 429993
Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)
Eki Görüntüle 429993
ya kızlar kafamı kurcalayan birşey var.dukanla alakalı değil ama neyse.
daha adetime 1 hafta var.ama 2 gundur kahverengimsi bir akıntım var.peçete koyuyorum.1-2 saat sonra wcye gidince (malum bol sıvı alıyoruz) bir bakıyorum azıcık lekelenmiş.ufff sinir oldum.neyin nesidir anlamadım.doktora gidecek vaktim yok henüz ama olmazsa gidip bir soracağım.başkada hiiiç bir sıkıntı yok.daha öncede akıntı olduğu olurdu.ama ilk defa böyle bir renk var:18:
Kızlar merhaba
Evet haftasonu tahlillerimin sonucunu aldım.Şekerim yüksek çıktı maalesef. Şekere dair hiçbirşey yemediğimiz halde çıktı işte. Sanırım kronik şeker hastasıyım. Sanırım diyorum çünkü yeniden şeker yüklemeli tahlili yapılması gerekiyor ve sonucuna gore hastamıyım değilmiyim kesinleşecek. Bunlar diyetimle alakalı değil elbette. Ve benim sıkıntım şu. Bu ıkıncı tahlılı yaptırmam için doktorum 3 günlük bir diyet verdi.diyet sonrası açlık kan şekeri , 75 ml lik şekerli su içilerek ve 100 ml lik şekerli su içilerek ayrı ayrı 3 tahlil daha yapılacak. Ve asıl bomba diyetimde. Reçeller, marmelatlar, şerbetli tatlılar, plavlar, makrnalar, hamurişleri, öyle gıdım gıdımda değil taaaammm 3 gün bol bol tabak tabak tüketilecek. Ben bittim yaaaaa.. verdiğim kilonun yarısını alırım bunlarla. Acaba ben bu tahlili yaptırmasam olurmu. Hem şeker hastası isem öğrenmemiş olurum fenamı. Of yaaa ağlıycam şimdi..
geçmiş olsun moralini bozma sakın...moral bozukluğu her şeyi çok olumsuz etkiliyo
sağol cnm. şeker yüksekliğine mi üzülsem diyetim patlıycak onamı üzülsem. tahlil konusunda da kararsızım. ihmal etmekte nekadar doğru olurki..
Kızlar merhaba
Evet haftasonu tahlillerimin sonucunu aldım.Şekerim yüksek çıktı maalesef. Şekere dair hiçbirşey yemediğimiz halde çıktı işte. Sanırım kronik şeker hastasıyım. Sanırım diyorum çünkü yeniden şeker yüklemeli tahlili yapılması gerekiyor ve sonucuna gore hastamıyım değilmiyim kesinleşecek. Bunlar diyetimle alakalı değil elbette. Ve benim sıkıntım şu. Bu ıkıncı tahlılı yaptırmam için doktorum 3 günlük bir diyet verdi.diyet sonrası açlık kan şekeri , 75 ml lik şekerli su içilerek ve 100 ml lik şekerli su içilerek ayrı ayrı 3 tahlil daha yapılacak. Ve asıl bomba diyetimde. Reçeller, marmelatlar, şerbetli tatlılar, plavlar, makrnalar, hamurişleri, öyle gıdım gıdımda değil taaaammm 3 gün bol bol tabak tabak tüketilecek. Ben bittim yaaaaa.. verdiğim kilonun yarısını alırım bunlarla. Acaba ben bu tahlili yaptırmasam olurmu. Hem şeker hastası isem öğrenmemiş olurum fenamı. Of yaaa ağlıycam şimdi..
canım geçen ay benimde öyle oldu ayın 3 hastalandım dediğin gibi damla damla oldu sonra ayın 21 tekrar hastalandım 3 gün sürdü yine az oldum .Ben de diyete bağlayıp bozdum diyeti , regl olmam lazım 5-6 gün geçti ama hala olmadım her yerim ağrı ama utanmasam ağlıyacağım
Çok güldürdün beni, allah da seni güldürsün :)) Okuyunca kahkaha attım cidden, arkadaşım soruyor neden gülüyorsun diye :))
Sahiden öyle olmuş, hatırlatma, ders ezberleme :)))
Geçmiş olsuuunnn :2: Zor bir durumama bir an önce durumunun ne olduğunu da öğrensen daha iyi değil mi :105: Tabi diyetini olumsuz etkiler ama; sağlık da en önemli şey.. Şu anda bir rahatsızlığın var mı peki.. Diyetinin de bitmesine daha var gibi görünüyor. son kiloların olsaydı, fark etmez bekle derdim ama... Bence yaptırmanda fayda var yaa :44: 3 günde 3 kilo bile alsan, onların gerçekten biriken olmayacağı belli. Daha çabuk verebileceksin sonrasında. Sağlığın çok daha önemli bence..
Oyyy!! Herkes hasretle bekliyor... Offf!! :S
Kihkihkih
Kızlar merhaba
bence canını sıkma ama yaaa,hem sen zaten planlıyordun hamile kalmayı yanlış hatırlamıyorsam:26:
belki planladığından erken olmuş olabilir ama birkaç aydan bişey olmazz beeee,ayyy bebişten daha güzel bişey mi var
hem bazen şimdi doğru zaman değil diye düşünenlerin,tamam artık zamanı geldi dediğinde bebek sahibi olabileceklerinin garantisi mi var ? elbette vardır bir bildiğin hazır hissetmiyor olabilirsin şu an ama bence böyle bir sonuç çıkarsa da sakın üzülme.
sen böyle bir haberi 2 ay sonra alsan ne kadar mutlu olacaktın şöyle düşün Allah belki de seni daha da önce mutlu etmek istedi
ilk haberi de biz almış olacağız
ama bunlar sadece tahmin tabiki belki de hiç bişeyin yoktur sadece üşütmüşsündür.
akıntıdan başka belirtin var mı,halsizlik uyku hali gibi.bir de benim o arkadaşımın kahverengi akıntısı kahve telvesi gibiydi pütürcüklü,var mı böyle bir durum ? ben de jinekolog oldum burda hee ama aydınlanalım hepberaber dimmiii ya
Medesa ekledim canım ama kontrol eder misin, ilk defa yapıyorum okunmuyorsa yeniden yaparım.
Eki Görüntüle 430171
Ayyyy:18: Bende de senin gibi bi durum var ama; benim de reglime bi kaç gün kaldı diye öyle olmuştur diye düşünüyorum... Normalde de olurdu böyle aslında. Ama şimdi beni de korkuttunuz heee :S karnım falan da ağrıyodu benim, nereye gittiniz ağrılaaarrr.. :44: Olurum inşallaahhh :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?