Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aaaa
Enginar serbestmi
Ben onu yasaklı siye biliyordumm
Oleyyyyyy
Akşama yaşadımmm desenize...

cok geçmiş olsun cnmmm

edersin edersin hiç gözünde büyümesin. ben daha dün gibi forumu okurken bugün 68. günüm .gitti 14 kilo hele sen bi atak sonrası ver 3-5 kilo bak nasıl sıkı sıkı sarılıosun Allah kolaylık versin..

waaaw bravo sana 14 kilo... oofffff.. darısı benim başıma inşallah. hayır arada kaçamaklarım oluyor özellikle h.sonları. onlardan korkuyorum. bu kadar uğraşıp sonunda hiç olursa diye... ama çok sağol yazdıkların moral oldu gerçekten

Ya ablamın bi arkadaşı, beni tanımıyo kız. Beni rüyasında hamile görmüş :S Benim rüyalarım çıkar, sor bakalım kardeşine demiş. Ay dedim yok, regl olcam :S Artık; inşallah olcam diyorum :S Evet stres geciktiriyo, haklısın. Ne biliyim stres oldum işte :18:

Canım öyle günleri değiştirmenin falan hiç bir zararı yok. Ben mesela dün de sebze yemedim, bugün de yemedim. Önceki 2 gün yeşillik falan yemiştim çünkü. Ben yapıyorum öyle ve zararı olacağını hiç sanmam. Her zaman her şeyi elinin altında bulamıyosun. Kimi zaman ne buluyosam onu yiyorummecburen. O yüzden günler kayabiliyor. Sorun olmaz bence

Böyle yazmışsın, sanki sınava giricez de son bi tekrar için birbirimize konuyu anlatıyomuşuz, sorular soruyomuşuz gibi olmuş heheheh

bence strese gerek yok sakin ol,zaten daha çok da gecikmemiş ki diiimii ama :)
günleri değiştirebilmemize sevindim.yani daha önce hiç yapmamıştım ama bu sefer böyle olsun istedim,iyi bari rahatladım

çok sağol arkadaşım,herkes sevdikleriyle huzur içinde mutlu olsun inşallah
valla frenlerim,bu zamana kadar hiç kaçamak yapmadım,doğumgünümde de asla yapmayı düşünmüyorum.inşallah tahriklere kapılmadan atlatacağım hayırlısıyla
Aaaa
Enginar serbestmi
Ben onu yasaklı siye biliyordumm
Oleyyyyyy
Akşama yaşadımmm desenize...

valla ben de yicem yicem yiyemiyordum,bloglarda izin verilmeyenler arasında görünüyordu enginar.dün kitapta bir baktım adam yazmış sebzelerin arasına enginarı da

Kızlar merhaba

Evet haftasonu tahlillerimin sonucunu aldım. Şekerim yüksek çıktı maalesef. Şekere dair hiçbirşey yemediğimiz halde çıktı işte. Sanırım kronik şeker hastasıyım. Sanırım diyorum çünkü yeniden şeker yüklemeli tahlili yapılması gerekiyor ve sonucuna gore hastamıyım değilmiyim kesinleşecek. Bunlar diyetimle alakalı değil elbette. Ve benim sıkıntım şu. Bu ıkıncı tahlılı yaptırmam için doktorum 3 günlük bir diyet verdi.diyet sonrası açlık kan şekeri , 75 ml lik şekerli su içilerek ve 100 ml lik şekerli su içilerek ayrı ayrı 3 tahlil daha yapılacak. Ve asıl bomba diyetimde. Reçeller, marmelatlar, şerbetli tatlılar, plavlar, makrnalar, hamurişleri, öyle gıdım gıdımda değil taaaammm 3 gün bol bol tabak tabak tüketilecek. Ben bittim yaaaaa.. verdiğim kilonun yarısını alırım bunlarla. Acaba ben bu tahlili yaptırmasam olurmu. Hem şeker hastası isem öğrenmemiş olurum fenamı. Of yaaa ağlıycam şimdi..

Son düzenleme:

canım geçen ay benimde öyle oldu ayın 3 hastalandım dediğin gibi damla damla oldu sonra ayın 21 tekrar hastalandım 3 gün sürdü yine az oldum .Ben de diyete bağlayıp bozdum diyeti , regl olmam lazım 5-6 gün geçti ama hala olmadım her yerim ağrı ama utanmasam ağlıyacağım

geçmiş olsun moralini bozma sakın...moral bozukluğu her şeyi çok olumsuz etkiliyo

Medesa ekledim canım ama kontrol eder misin, ilk defa yapıyorum okunmuyorsa yeniden yaparım.

Geçmiş olsuuunnn :2: Zor bir durum ama bir an önce durumunun ne olduğunu da öğrensen daha iyi değil mi :105: Tabi diyetini olumsuz etkiler ama; sağlık da en önemli şey.. Şu anda bir rahatsızlığın var mı peki.. Diyetinin de bitmesine daha var gibi görünüyor. son kiloların olsaydı, fark etmez bekle derdim ama... Bence yaptırmanda fayda var yaa :44: 3 günde 3 kilo bile alsan, onların gerçekten biriken olmayacağı belli. Daha çabuk verebileceksin sonrasında. Sağlığın çok daha önemli bence..

Oyyy!! Herkes hasretle bekliyor... Offf!! :S

Çok güldürdün beni, allah da seni güldürsün :)) Okuyunca kahkaha attım cidden, arkadaşım soruyor neden gülüyorsun diye :))
Sahiden öyle olmuş, hatırlatma, ders ezberleme :)))

Kihkihkih

önümüzdeki ay sonu tatıle cıkıyorum. olurda kaçamak yaparasam ve baktımkı kacamaksız olmuyor ozaman uygular yaptırırım tathlilimi olmaz mı???

Canım geçmiş olsun,

Bence bir an önce yaptır tahlillerini sonucu öğren ki tedavi gerekiyorsa başla ya da yol yakınken önlem al. Bu 3 günlük diyetle kısa sürede birden kilo almazsın. Baktın iyisin sonra yaptın mı tekrar atak zaten gider o kilocuklar.

Önce sağlığını düşün bence, kafan da rahat olur devam edersin diyetine.

arkadaşlar ömür e(oğluma)tuvaleti öğretmeye çalışıyorum ya sadece geçte olsa oğlumu uyutup bakıyorum yazdıklarınıza ama şimdi okumaya çalışırken uykusunda çişi kaçırdı küçük erkeğim üstünü değiştirdim yine okumaktayım .hasta olan arkadaşlar allahtan acil şifalar.....yeni gelenler hoşgeldiniz yarimcim sana teşekkür ederim banada ticker hazırlamıştınya onu yapıştıramıyorum çünkü formatını kabul etmiyo ama ben diyete 1+1devam ediyorum sizi seviyorum .bugün ANTALYADA bulutlu sıkıcı çokkkk

yani aslında ben cocuk ıstemıyorum ama esım cok ıstıyor dıye en sonunda kendıme agustos ayını şart koşmuştum.mayıs sonu ilacı bırakıp iki ay eşim yolu ile korunup sonra agustostan sonra korunmayayım dıye kendımı zorla motıve etmıstım.ama zorla yani.

ama napalım boyle bırsey varsa yapacak baska bırsey yok.o zaman soyle dıyecegım:''vaaay beee korundugum halde bu cocuk olacaksa Atatürk falan geliyor herhalde ''dıyerek gırgıra vuracagım

ayyynen oyle sekerım pütürüklü.yedik mi ayvayı yaniiiiiiii?

offf dely napcaz ya o gıbı bır durum varsa.aslında yapacak bısı yok.hayırlısı dicez.artık dukandaşlıktan başka bir kulvara geçeriz seninle

aslında cok canım sıkkın kızlar ama kendımı gırgıra almazsam cok beter olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…