bende aslında sonunda gonlume gore bır ıs buldum dedım daha 3 ay oldu işe başlayalı.çok şükür bizim ekonımik durumumuz o kadar değil.yani elbette ben calışmayınca sıkışacagız ama.birde söyle birsey var benım hamılelık durumum olursa hadı hamılelık 6-7 aylık olana kadar çalışsam 2ay kala ayrılsam sonrasında bır sene çalışmasam benım iş hayatım ölür sanırım.cunku işim el pratiği üstüne
benım durumumda olan çevremdeki herkes genelde bu donemde kendi işlerini açıyorlar rahat rahat sonrasında çalışıyorlar.ama benımde o kadar gucum yok maddi olarak.
offffffffffffffffffffff of
nihayet bugün regl oldum kaç gündür şiştim şu an daha da şişim sanki 5 kg birden almış gibi göbeğim var:) karnım tok ama canım neler neler istiyor regl olunca ağzım boş duramıyor nedense :)
bu arada dün bugün regl olan sancı çeken bekar dukan hanımları evlenince geçmiyor doğumdan sonra geçiyor malesef oda kısmi olarak ama doğum kontrol hapı kullanıldığında da ağrılar azalabiliyor , DELY senin başağrılarının sebebi de doğum kontrol hapı olabilir bende de olmuştu , evlenince başlamıştım ilaca 1 yıl sonra inanılmaz baş ağrıları çekmeye başladım doktora gittim mr çekildi herşey temiz dr psikolojik demişti taaa kaç yıl sonra öğrendim ilaç yüzünden olduğunu ilacı kesince kesildi ağrılarım zaten
Ben iki gündür forumu okuyup cikiyorum gececiyim ve cok yogunummm ilk gün yulaf kepegini unuttumsabah 5.kadar midem kazindi durdu bugün de disardan dürüm yedim cünkü ben isteyken cocuklar kapinin anahtarini kirmislar eve girip alamadim birseyler komsumda manti yaptim yollayayim dedi ama dürüm daha hafif manti yanin da diye dürüm yedim..gözlerim acildi dürüm + adetim = tartida + süperim demi..
Tez zaman da kirmizilanirsin insallah....hahahaha dua ya bakinijjj
şekerim al benden de o kadar. h.sonları diyetimi koruyamıyorum. h.içi işte gayet iyi gidiyor. ama bugün yediklerimi ayıp olmasın diye bende yazmayacağım. çok kızıyorum kendime çookk.. bir de evde desteğiniz yoksa diyet konusunda işiniz daha da zor. eşim resmen beni sabote etti yaww...istemiyor rejim yapmamı...çok üzgünüm şu anda çok. zaten kabızlıkta çekiyorum. ne zaman düzelecek bilmem. form çayları da işe yaramıyor artık((
Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)
Eki Görüntüle 429993
Biz de aslında idare ediyoruz da.. Ben de biraz harcamalarımı kıssam daha iyi olacakOnun dışında düğünden kalma borçlar var hala.. Birimizden gelen onlara gidiyo, birimizden gelenle geçiniyoruz.. 2 sene daha böyle olacak muhtemelen. Yine altından kalkarız Allah'ın izniyle küçücük bir bebişin de Aklım çok rahat olmaz. Rahat rahat büyütmek varken minnoşumuzu, tadını çıkarmak varken , stresler içinde büyütmek istemem.. Maddi manevi hazırlıklı olmak isterim.. Ama kısmetmiş deriz.. Alllah sağlık versin de.. Yerim ben bebekleri hihi
Darısı benim gibi 4 gözle bekleyenlerin başına :) Zaten ilacı kullanmaya başlamadan önce de vardı baş ağrılarım ama haklısın. O ilaçlar tetiklermiş migreni. Biliyordum ama; yine de denemek istedim. Gerçekten de arttırdı. Bıraktım ben de zaten o yüzden. Yine de devam ediyo ne yazık ki.. Atak sıklığı ilaç kullanırkenki gibi değil ama.. Böyle olunca da adet olmayınca strese giriyorum hihihihihiNeyse.. Diyet de var tabi işin içinde. 1 hafta daha veriyorum kendime..
Çok komik..
Bu arada yazdıklarını okuyunca aklıma geldi.. Bugün yulaf kepeği yimediiimmm.. Gün mü kaldı.. Yenmez de artık. Neyyyssee...
HahahahaSüpermiş... Ben de isterim hahahha
Sabah yoğun olucam ama, öğleden sonra görüşürüz inşallahİyi uykulaaaarr...
Maaşallah sanaa, gerçekten de süper olmuşsunnBu arada hiçte 83 görünmüyorsun, olsa olsa 65
oyyy hamaratim ben bunu atlamisimmm süpersin tütütütütü masallahhhhhh
Mirayım nasılsın, çok mu sancın var hala,
Alışık değilim senin sessiz kalmana. Akşam oldu hayırlısıyla az kaldı ama inşallah biraz rahatlamışsındır.
herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:
Eki Görüntüle 430800 diyete başladığım kilo:71
Eki Görüntüle 430801 Eki Görüntüle 430802 ve son halim
merhaba o ne mutluluktur senin için çok sevindim bende dün başladım sen ne zaman başlamıştın birde ben şu yulaf kepeğini ne katarsam katayım yiyemiyorum
herkeze günaydın
merhaba..
hiç kaygılanma sende yaşayacaksın o mutluluğu emin ol tabi kararlı azimli ve istikrarlı olursan..
ben 21 martta başladım.kaçamak yapmadımmı yaptım özellikle son 15 gün ama ööle büyük diil. mesela belki küçük bir parça çikolata bir şeftali gibi. yulaf kepeğini bir kere bile bişeye karıştırarak yemedim.ilk günden beri hep krep yaptım.hem daha yenilebilir bir hale geldi hemdeekmek ihtiyacımı karşıladı.
Allah kolaylıklar versin..
ben senin o başladığın kilodaydım 1 ay öncesinde... sonra nolduysa hooopp + oldum... e yedim tabi durup duruken değil... ama istikrarlıyım... regl bittiğinde - görücem eminim
hiç şüphen olmasın regl bitimi 1.5 kilo civarı farketti bende. vay arkadaş neler birikiomuş içimizde ya..
herkeze günaydın
LOVE 1 çok geçmiş olsun arkadaşım bir an önce tamamen toparlanırsın inşallah
günaydınlar herkesee,bugün açılışı ben yapayım istedim. Dün sp günümdü belki de bunun etkisiyle bugün +300le uyandım. + görmek çok fena bi şey bu diyette =// geri kalan 3 kilomu veremicem heralde ben bi türlü. Dün dışarda olduğum için yulaf kepeğimi yiyememiştim. Bu sabah çok aç hissediyorum kendimi bi dilim çavdarlı ekmek yiyiverdim inşallah etkilemez, kaçamaktan sayılmaz umarımm :18:
herkeze günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?