tatlım süper görünüyorsun
herkese günaydınnnnn bugün malum ağrılarla güne başladım ve bu nedenle + lardayım ama üzülmüyorum hiç:18: bir kaç güne şişlikler inecek
bu arada yarışmacı arkadaşlar ne durumlardasınız haydin bakım ben yolu yarıladım haberiniz olsun
herkese günaydınnnnn bugün malum ağrılarla güne başladım ve bu nedenle + lardayım ama üzülmüyorum hiç:18: bir kaç güne şişlikler inecek
bu arada yarışmacı arkadaşlar ne durumlardasınız haydin bakım ben yolu yarıladım haberiniz olsun
[
çok tşk ederim..
ne yarılaması kısss korkutma:biziii :2: bende ufak değişimler var ama hafta sonu regl dönemi bittiğinde grşrzz hepinize depar atcam
bu arada tickerimizi güncellemek yasakmıydı??? yanlışmı hatırlıyorum acabakii??
günaydın...
o nası oluyo hem + hem yolu yarılamak... anlamadım valla... ben tartılmıyorum bile...
[
çok tşk ederim..
ne yarılaması kısss korkutma:biziii :2: bende ufak değişimler var ama hafta sonu regl dönemi bittiğinde grşrzz hepinize depar atcam
bu arada tickerimizi güncellemek yasakmıydı??? yanlışmı hatırlıyorum acabakii??
tickerimı güncellemedimki daha
1 haftada mı vericeksin 5 kiloyu
günaydın hepinizeee
elif2479 tebrikklerrr harika görünüoosunnn!!!!
çok teşekkür ederim..
1 haftada mı vericeksin 5 kiloyu
kıss ne 5 kilo vermesi bir haftada benim son kilolar gram gram gidio heeeeççççç şansım yokkk olabilecek en mükemmel sonuç regle sonrası 1 kilo falan olsuuuuun ben yinede iddialıyım.....
miray kimseye söylemede öyle yarılamış falan değildimgaza gelin diye söyledim bak işe yarıdı elif depara kalkıyor. yürü elif kim tutar seni
Allahım bu ne güzellik canım.ben sana başından beri söylüyorum sen kilonu göstermiyorsun ben de öyleyim.61 kilo olduğuma inanmıyor kimse....oooşşş diyorum süpersin diyorum.çok da şık olmuşsunnnnnKızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)
Eki Görüntüle 429993
maşallah şeker...herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:
Eki Görüntüle 430800 diyete başladığım kilo:71
Eki Görüntüle 430801 Eki Görüntüle 430802 ve son halim
herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:
Eki Görüntüle 430800 diyete başladığım kilo:71
Eki Görüntüle 430801 Eki Görüntüle 430802 ve son halim
Ataktaa 3.günüm bugün ve 1 kilo vermişim hep böyle devam etse de 1ayda 10 kilodan fazla verebilsem
bacılarım herşeyin üstüste geldiği şu günlerde konuşacak halim bile yok...... acayip yorgunum eşim burada yok(kaynıma teşhis konulması için istanbula gittiler.şimdide timus kanseri olabilirdemişler.şehirde tekbaşıma kaldım neyseki kızlarım var) kaynımın ne olduğu belli değil haber bekliyoruz....uykusuz geçiyor gecelerim.....
regl oldum şaftım kaydı bu defa beni acyip sarstı ne oluyor anlamadım gitti valla kafa beyin dağıldı resmen...o sancılar doğum yapınca geçer diyen kandırıkçılara sesleniyorum 2 doğum yapmişem daha da arttı doğumlardan sonraaaaa....kilom da çakılıp kalmış durumda yerinde 1 gram bile oynamıyor....töbe töbe
elif niles fıstık gibi olmuşsunuz valla niles senin 80 li kilolarda olduğuna hayatta inanmam boyun da uzun maşallah.....şu an bile fıstık gibisin...tü tü tü..
ilginç olan yarışmanın ilk haftasında döküldük yauvvvvv!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?