Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

[
tatlım süper görünüyorsun

çok tşk ederim..

ne yarılaması kısss korkutma:biziii :2: bende ufak değişimler var ama hafta sonu regl dönemi bittiğinde grşrzz hepinize depar atcam

bu arada tickerimizi güncellemek yasakmıydı??? yanlışmı hatırlıyorum acabakii??

günaydın...
o nası oluyo hem + hem yolu yarılamak... anlamadım valla... ben tartılmıyorum bile...

tickerimı güncellemedimki daha

elif mükemmel gorunuorsun tebrikler..sen benden sonra basladıgın halde benden fazla kilo wermissin,,bikere daha inandım metabolizmamın kagnı hızında calıştıgına sporda yaptınmı sen?[/QUOTE]

çok tşk ederim arkadaşım.. yalan söölemicem valla hiç spor yapmadım tabiki yapmak gerekiodu ama zamansızlık tembellik vs. olmadı yürümeyide sevmem hiç yürümedimde zaten. ama ben hep sööledim ben biraz abarttım yanlış ama sıkı yaptım biraz yani ööle sınırsız falan hiç bişi tüketmedim hele sınırlı izinlilerin yanından geçmedim.hoşş ne caelesi vardı eninde sonunda bu diyetle gidecekti belki ama yaza yetişeyim dedim. şimdi işim zor güçlendirmeye geçtiğim an zorlancam yani daha yavaş esnetmem gerekecek. o nedenle bence kaçamak ne kadar sakıncalıysa acele edip sıkı yapmakta sakıncalı..

bu arada evet metabolizma hızı tabiki çok önemli ama en yavaş metabolizma bile sıfır harekette ne kadar bağışıklık kazanırsa kazansın 1000 cal civarı yakıyor. 7000 cal=1 kgya eşit. aldığın cal yaktığından azssa eninde sonunda vereceksin
hesap basit: istikrarlı olursak kiloların gitmemesi mantıken mümkün diil..

1 haftada mı vericeksin 5 kiloyu

günaydın hepinizeee

elif2479 tebrikklerrr harika görünüoosunnn!!!!

yarimm sende ööle başlangiçla şu an arasında çok fark var ayrıcana tişörtünün rengi çokk güseeeelllllll...

ben yumruga baslıcaktım 2 gün yaptım sonra dısarda falan olmam lazımdı olmadı kaçtı ucu..

zaten adet oldum okullar kapanıoo yıl sonu gösterilerine hazırlanıom sürekli provalardaimm

aynı kiloo yapıştı kaldı hatta +larda 72 gösteriooooo

ben yumruk yapmadan -ler başlamıoo ayda 1 istioo benim bünye bugün yine baslıomm vatana millete hayırlı ossunnn...

günaydınnn Dukanın güzel kızları,bugün düne göre çok daha güzel bir güne başladım,hepiniz için de çoook keyifli ve kolay geçen bir gün olurr inşallahhhh
dün akşam bir arkadaşla yemeğe çıktık ama erkendi 7 gibi falan yedim,piliç tandır ama pilav patates hiçbişeyine dokunmadığımdan o kadarcık tavukla pek doymadım galiba,dün yulaf kepeğimi de yiyememiştim.
sonra eve geçtim vee tabikiiiiiii aklımmmm bütün gün dolmalarımda kaldığı için anladım ki değil piliç tandır kuzu çevirme de yesem yine o dolmalarda kalacakmış aklım
çok yemedim ama birkaç tane yedim,biraz da kıymalı domates çorbası yapmıştım,içine dukan ekmeğimden koyup pnu içtim.ohhhh mis oldu valla
bu sabah tartıda yine aynıyım,neden h,ç bişey değişmiyor yaa sanki takılı kaldı.gerçi geçen haftaki +larla kıyaslarsak yerinde saymasına bile şükretmek lazım belki de :)
sabah da 1 dilim dukan ekmeği ve tavuk göğüs füme yedim,öğlen ızgara balık yicem akşamı hiiiiç düşünmedim şimdiden
bu arada farkettim de herkesin regl gecikmeleri,kilolardaki duraksama yada +ları hep aynı zamana denk geldi.
kızlar biz yazışa çizişe birbirimize mi benzedik ne

Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)

Eki Görüntüle 429993
Allahım bu ne güzellik canım.ben sana başından beri söylüyorum sen kilonu göstermiyorsun ben de öyleyim.61 kilo olduğuma inanmıyor kimse....oooşşş diyorum süpersin diyorum.çok da şık olmuşsunnnnn

Ataktaa 3.günüm bugün ve 1 kilo vermişim hep böyle devam etse de 1ayda 10 kilodan fazla verebilsem

bacılarım herşeyin üstüste geldiği şu günlerde konuşacak halim bile yok...... acayip yorgunum eşim burada yok(kaynıma teşhis konulması için istanbula gittiler.şimdide timus kanseri olabilirdemişler.şehirde tekbaşıma kaldım neyseki kızlarım var) kaynımın ne olduğu belli değil haber bekliyoruz....uykusuz geçiyor gecelerim.....
regl oldum şaftım kaydı bu defa beni acyip sarstı ne oluyor anlamadım gitti valla kafa beyin dağıldı resmen...o sancılar doğum yapınca geçer diyen kandırıkçılara sesleniyorum 2 doğum yapmişem daha da arttı doğumlardan sonraaaaa....kilom da çakılıp kalmış durumda yerinde 1 gram bile oynamıyor....töbe töbe
elif niles fıstık gibi olmuşsunuz valla niles senin 80 li kilolarda olduğuna hayatta inanmam boyun da uzun maşallah.....şu an bile fıstık gibisin...tü tü tü..

ilginç olan yarışmanın ilk haftasında döküldük yauvvvvv!

herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:

Eki Görüntüle 430800 diyete başladığım kilo:71
Eki Görüntüle 430801 Eki Görüntüle 430802 ve son halim

Ataktaa 3.günüm bugün ve 1 kilo vermişim hep böyle devam etse de 1ayda 10 kilodan fazla verebilsem

SÜpermişsin
Muhteşem olmuşsun
Level atlamışsın sadeceeee :)

Hepimizi inanılmaz motive ettin bu aradaa..

Haydi kıslar ha gayretttt

Forumda neler okudum ben
Kocasından şikayet edenler
Babanesine kızanlar
Hastalıklar
Ameliyatlar
Doğumlar
Okuma bayramlarııı

Ruhumuzda var amazonluk
Hepimizin ne sonrunları var kimbilir daha dile gelmeyen
5-10 kilo mu bizi yıkacakkk
Bunca yıl ne beklemişisz bu kararı vermek için bilmem ama
Haydi kızlarrr ha gayretttt....

:)

çok çok geçmiş olsun. dikkat edersen yarışma çok adil devam ediyor baksanıza herkesin regl dönemi aynı ana gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…