Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vallahi süper süper süper olmuşsunuz : nazar: eski resimle yeniyi yan yana koysanız değişim mükemmel . resminize 10 üzerinden 9 vericem (bir puanı gevşemeyip diyete devam diye vermiyorum ) kalan kilolarınızıda verince kanaat kullanıp 10 a tamamlayacam izniniz olursa

herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:

Eki Görüntüle 430800 diyete başladığım kilo:71
Eki Görüntüle 430801 Eki Görüntüle 430802 ve son halim

Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)

Eki Görüntüle 429993

süpersiniz kızlar diyecek laf bulamıyorum sabahtan beri tekrar tekrar bakıyorum çok güzelsiniz ,azminize ve sabrınıza hayran kaldım darısı tüm isteyipte kilo veremiyenlere

kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:

geçmiş olsun canım sağlığın her şeyden önemli ameliyattan sonra abartma (hatta güçlendirme yap) kendini iyi hissettiğinde kaldığın yerden devam edersin.

ağrım falan olcak diye de korkuyorum,spor da yapamıcam her şey durucak:18::18::18::18:
öncelikle geçmiş olsun canım bende tamayla aynı fikirdeyim herşeyden önce sağlık zaten sağlıklı olmazsan zayıf olsan ne yazar kaldığın yerden devam edersin toparlarsın çatır çatır kilolarıda verirsin hem vücudun şaşırır bu duruma

kizlarrrr canlarimmmm

herkesler iyi masallah...

ecefatma cim insallah hayirli haber cikar.. ama moralinizi bozmayin simdiden. sende cocuklarin icin kendine dikkat etmelisin.
ayrica canim karistirdin sen .. o niles degil bulasiksuyuydu

hakkaten bulasikcim cok cok güzel olmussun allah nazarlardan saklasin.... hicde belli olmuyor kilon eminim sende öle dedikleri icin yeyip de yedin yeyip de yedin benim gibi

kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:

canim en önemlisi saglik.. belki serumdan filan alirsin biraz.. ama merak etme .. yerlesmesine firsat vermeden gider yine kilolarr.....

canlarimmm üc dört gündür yesil cayimi demliyorum sabahtan bir pet sisye döüyorum soguyunca.. aksama kadar iciyorum onu.. yani 1 lt yesil cay icmis oluyorum.. bilmiyorum belki bunun da etkisi vardir son zamanlarda biraz hizli gitti kilom :26:

söyliyim dedim... belki siz zaten yapiyorsunuz bunu.. ama ben daha önce 2 bardaktan fazla icmezdim yesilcayi.. bilemiyom yani..

sabah

haslanmis yumurta ve mozarella peyniri yedim
normal peynirim kalmamis :26:

öglen

iki dilim dukan ekmegimi yiyp
ögleden sonra havuza gircemm

aksamada

tavuk döner yiycem..bizim teyze restaurantta :))

bide nediycektim ben

heh yarim sana demismiydim ben cok güzel kilo verdin sende diye resmin icin :26:

hatirlamiyom... demediysemde simdik diyim..

sonracima baskada birsey yok simdilik sanirsam

herkese bol bol eksiler diliyorummm

hic moralinizi bozmayin hepimiz veriyoruz hepimiz... kilo vermeyen yok bu diyette

geçmiş olsun canım sağlığın her şeyden önemli ameliyattan sonra abartma (hatta güçlendirme yap) kendini iyi hissettiğinde kaldığın yerden devam edersin.

verilcek kilom öyle 3-5 olsa hiç takmıcam 40 kilo falan vermem lazım.başladığımdan beri 6 kilo verdim.hergün yürüyüş ve spor yapıyorum.şimdi her şey durucak.ve safra kesesi alındıktan snra kilo alımı başlıyomuş.yumurta da yok.dukanda çoğu şeyde yumurta var.ağlıyorum şimdi ya napıcam ben...vazgeçmek istiyorum ağrım tutucak diye de korkuyorum çok...oofff yarabbim

canım ne zaman başladın diyete eğer bu kiloyu (6) uzun zamanda verdiysen insülin direnç gösteriyor olabilir doktora falan git üzülme canım allah tez zamanda şifanı versin

Son düzenleme:

bence safra kesesi ameliyatı bekletilebilir bir ameliyat... o yüzden sakın kaçamak yapmadan diyetine devam et.. kilonu ver sonra daha kolay bir ameliyat süreci ve ameliyat sonrası kolaylığı olur... 100 kilo olduğunu düşünelim... bugun safra kesesi ameliyatı olduktan sonra 1 yıl içinde 115-120 lere ulaşman mümkün... ama 60 olduğunu düşünüp ameliyat sonrası max 80 oldugunu düşünsene... ikisi arasında dağlar kadar fark var... ve vücut yağ oranın yüksek olduğundan ne ameliyatı olursa olsun kiloluyken risklidir...

canım bnde bunu düşündüm işte.çnkü araştrdım safra kesesi olmadığı için yağ sindirilmiyomuş ve vücut kilo alıyomuş.bide kilolu olduğum için kapalı olmayadabilir yani açabilirler.e o zmnda yara zor iyileşicek...

bence sıfır kaçamakla çok kısa sürede halledebilirsin 3 ay ertele ameliyatı nolucak... bu yağ oranıyla ameliyat olmak, ameliyatı ertelemekten çok daha riskli...

Selam arkadaşlar...

Nasılsınız? Maşallah herkes kilo vermeye devam değil mi? Ben artık işlerimin yoğunluğundan sık sık gelemiyorum. ama arada konuşulanları çabuk çabuk okumaya çalışıyorum..perşembe sabahları da gelir gelmez kaş göz arası, sizlerden kopmamak ve motivasyonumun düşmemesi için kilo bildirimi mi yapıp gidiyorum. hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum..Umarım herşey yoluna girer...Hepinizi kocaman öpüyorum....

Resimlerini yayınlayan arkadaşlarım...ne kadar güzel olmuşsunuz. Tebrik ediyorum.. Azmin zaferiiii....

günaydın...
o nası oluyo hem + hem yolu yarılamak... anlamadım valla... ben tartılmıyorum bile...

Bende hic tartilmadim senin gibi aynen ama gececilik yaramiyor bana sabah 3. de ayrildim isten ve ben halen uyumadim uyuyamadim..birde bu aksam yine 17.de is basi gece 3.kadar.

insallah kayininizin tahlileri iyi cikar rabbim dermansiz dert vermesin..bende senin gibi ogluslarimla kalsim esim suan Türkiye de banada evlenince gecer derlerdi evlendim cocugun olunca gecer dediler banamisi demiyor 3 gün sürer adetim ve ben 3 gün belimden asagisini hissetmem..

Esim de gecirdi bu amaliyati safra kesesi alindi ve simdi 9 aylik gibi sis göbegi..: bence söyle 10 kg kadar daha ver öyle al randevu gercekten acil degilse tabiki.

15 günde verdim 6 kilo.hergün yürüyüş ve sporda yaptm diyetin yanında.

bence sıfır kaçamakla çok kısa sürede halledebilirsin 3 ay ertele ameliyatı nolucak... bu yağ oranıyla ameliyat olmak, ameliyatı ertelemekten çok daha riskli...

kilo verme hızında gayet iyi ameliyatı acil olman gerekmiyorsa ertele tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…