herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:
Eki Görüntüle 430800 diyete başladığım kilo:71
Eki Görüntüle 430801 Eki Görüntüle 430802 ve son halim
Kızlarrrr mezuniyet sonrası çektirdiğim fotomu paylaşıyorummm :))) Nilesse sözüm vardı, elbiseli fotomu koycaktım :)
Eki Görüntüle 429993
günaydın kızlar...
bu sabah sanki pazar hissedip kalkamadım sıcak yatağımdan... hala uyukluyorum yorgun ve bitkinim... regl gecikmesinden dolayı yaşadığım şişkinlik ve ağrılar da cabası...
dün evde çok sıkıldım... öğleden sonra deliler gibi çığlık atmaya başladım sıkıntıdan... annem de hadi gel seneme gidelim dedi (eski komşumuz) ve evi yaklaşık 55-60 km uzaklıkta... neyse yol gözümde büyüdü gitmeyelim dedim... sonra durdum durdum alışverişe çıkalım dedi... gelinlik bakalım falan dedim.. ama pazar kapalıdır diye onu da es geçtik... sonra annem beni kandırdı ve senem ablaya gitmeye karar verdik... kalktım hazırlandım... annemle bi indik sokağa karşı komşumuz balkonda (baykuş kılıklı kadın hep orda)... "ayyyyyyyyy mirayyyyyyyy yarın nereye gitti" dedi... bende anlıyorum ki; "yarın nereye gidiyosun"... dedim bi yere gitmiyorum ya nereye gidicem işe gidiyorum falan... neyse anlaştık sonunda.... "çoooooook zayıflamışsın daha kalmadı herhalde dimi" diyo... annem atladı hemen "olmazmı biraz daha var"dedim var bi 5-10 kilo daha... annem de sessiz sessiz "maşallah kızıma maşallah" diyip duruyo neyse biz başladık metroya doğru yürümeye... bazı dar yerlerden geçerken annem arkamda kaldı... koşturarak yanıma geliyo diyoki "yaaa maşallahh vala toton moton küçülmüş tü tü tü" sonra tam metro merdivenlerinden iniyoruz "miray yemin ediyorum önümden sanki başka bi kız iniyo gibi" dedi... allahımmm dedim benim toto tavannn... sonra senem ablaya gittik... en son ablamın düğününde görüşmüştük (86 kiloydum)... kadın bizi asansör inişi karşıladı... "ayyyyyyyyyyyy" diye bi çığlık attı... "kız sen ne güzel olmuşsun" diyip durdu... "gelin olucam diye bütün bu hazırlıklar dimi" diyo bide regl olsam şişkinlik inse pek bi şaaane olucakkk karnım davul gibi yahu...
hee dün iltifat aldığım halimi de paylaşıyım sizlerle... gerçi bana sorarsanız pek bi değişiklik yok...
Eki Görüntüle 429592 Eki Görüntüle 429593
kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:
öncelikle geçmiş olsun canım bende tamayla aynı fikirdeyim herşeyden önce sağlık zaten sağlıklı olmazsan zayıf olsan ne yazar kaldığın yerden devam edersin toparlarsın çatır çatır kilolarıda verirsin hem vücudun şaşırır bu durumaağrım falan olcak diye de korkuyorum,spor da yapamıcam her şey durucak:18::18::18::18:
kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:
geçmiş olsun canım sağlığın her şeyden önemli ameliyattan sonra abartma (hatta güçlendirme yap) kendini iyi hissettiğinde kaldığın yerden devam edersin.
verilcek kilom öyle 3-5 olsa hiç takmıcam 40 kilo falan vermem lazım.başladığımdan beri 6 kilo verdim.hergün yürüyüş ve spor yapıyorum.şimdi her şey durucak.ve safra kesesi alındıktan snra kilo alımı başlıyomuş.yumurta da yok.dukanda çoğu şeyde yumurta var.ağlıyorum şimdi ya napıcam ben...vazgeçmek istiyorum ağrım tutucak diye de korkuyorum çok...oofff yarabbim
verilcek kilom öyle 3-5 olsa hiç takmıcam 40 kilo falan vermem lazım.başladığımdan beri 6 kilo verdim.hergün yürüyüş ve spor yapıyorum.şimdi her şey durucak.ve safra kesesi alındıktan snra kilo alımı başlıyomuş.yumurta da yok.dukanda çoğu şeyde yumurta var.ağlıyorum şimdi ya napıcam ben...vazgeçmek istiyorum ağrım tutucak diye de korkuyorum çok...oofff yarabbim
bence safra kesesi ameliyatı bekletilebilir bir ameliyat... o yüzden sakın kaçamak yapmadan diyetine devam et.. kilonu ver sonra daha kolay bir ameliyat süreci ve ameliyat sonrası kolaylığı olur... 100 kilo olduğunu düşünelim... bugun safra kesesi ameliyatı olduktan sonra 1 yıl içinde 115-120 lere ulaşman mümkün... ama 60 olduğunu düşünüp ameliyat sonrası max 80 oldugunu düşünsene... ikisi arasında dağlar kadar fark var... ve vücut yağ oranın yüksek olduğundan ne ameliyatı olursa olsun kiloluyken risklidir...
canım ne zaman başladın diyete eğer bu kiloyu (6) uzun zamanda verdiysen insülin direnç gösteriyor olabilir doktora falan git üzülme canım allah tez zamanda şifanı versin
canım bnde bunu düşündüm işte.çnkü araştrdım safra kesesi olmadığı için yağ sindirilmiyomuş ve vücut kilo alıyomuş.bide kilolu olduğum için kapalı olmayadabilir yani açabilirler.e o zmnda yara zor iyileşicek...
bence sıfır kaçamakla çok kısa sürede halledebilirsin 3 ay ertele ameliyatı nolucak... bu yağ oranıyla ameliyat olmak, ameliyatı ertelemekten çok daha riskli...
bence sıfır kaçamakla çok kısa sürede halledebilirsin 3 ay ertele ameliyatı nolucak... bu yağ oranıyla ameliyat olmak, ameliyatı ertelemekten çok daha riskli...
günaydın...
o nası oluyo hem + hem yolu yarılamak... anlamadım valla... ben tartılmıyorum bile...
bacılarım herşeyin üstüste geldiği şu günlerde konuşacak halim bile yok...... acayip yorgunum eşim burada yok(kaynıma teşhis konulması için istanbula gittiler.şimdide timus kanseri olabilirdemişler.şehirde tekbaşıma kaldım neyseki kızlarım var) kaynımın ne olduğu belli değil haber bekliyoruz....uykusuz geçiyor gecelerim.....
regl oldum şaftım kaydı bu defa beni acyip sarstı ne oluyor anlamadım gitti valla kafa beyin dağıldı resmen...o sancılar doğum yapınca geçer diyen kandırıkçılara sesleniyorum 2 doğum yapmişem daha da arttı doğumlardan sonraaaaa....kilom da çakılıp kalmış durumda yerinde 1 gram bile oynamıyor....töbe töbe
elif niles fıstık gibi olmuşsunuz valla niles senin 80 li kilolarda olduğuna hayatta inanmam boyun da uzun maşallah.....şu an bile fıstık gibisin...tü tü tü..
ilginç olan yarışmanın ilk haftasında döküldük yauvvvvv!
15 günde verdim 6 kilo.hergün yürüyüş ve sporda yaptm diyetin yanında.
kilo verme hızında gayet iyi ameliyatı acil olman gerekmiyorsa ertele tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?