Elifcik seni atlamisim özür Kocamannnnsana cok güzelsin ve cok güzel kilo vermissin darisi bize tüm dukandaslara..
verilcek kilom öyle 3-5 olsa hiç takmıcam 40 kilo falan vermem lazım.başladığımdan beri 6 kilo verdim.hergün yürüyüş ve spor yapıyorum.şimdi her şey durucak.ve safra kesesi alındıktan snra kilo alımı başlıyomuş.yumurta da yok.dukanda çoğu şeyde yumurta var.ağlıyorum şimdi ya napıcam ben...vazgeçmek istiyorum ağrım tutucak diye de korkuyorum çok...oofff yarabbim
Canım ben bundan 3 sene önce safra kesemi aldırdım..ozamanlar 75 kilo fln dım kapalı ameliyat oldum. Yumurta yıda rahatlıkla tüketebiliyorum bir sorunum yok...Benin safra kesemin acil alınması gerekti, her an kanalları tıkayabilcek durumdaymış. Senin durumun nedir, sık sık sancılanıyormusun. bunlarıda göz önüne alarak düşün. ayrıca kiloluyum ve açık ameliyat olabilirim demişsin. açık ameliyat her zaman daha zordur. Lütfen artı eksilerini iyice düşün.. doktoruna danış. belki biraz kilo verirsen kapalı ameliyat yapabilirim der...çok geçmiş olsun.. acil şifalar dilerim....
5tane taş vardı çok ağrı çektim bi ara şimdi ultrasonda 1 tane taş çıktı o da 7.4 mm.çok şükür 1 aydır ağrım olmadı hiç.ameliyat olduktan snra ayran süt falan içerim diye düşündüm.bnde hani en azında 20 kilo falan versem vücudumdaki yağ oranı azalsa ameliyat daha kolay olur diye düşündüm...bi yandan da ya ağrım tutarsa korkusu başlıyo bu sefer:18: tek korkum spor yapamıcak olmak ki 1 ayı bulabilirmiş bi de serumdan falan kilo almak.safra kesesi alınanlar kilo alıyomuş genelde...yağ sindirilmiyomuş çnkü.
kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:
nasıl koyuyoruz fotoğraf benimde koyasım geldi :))
ateş düştüğü yeri yakıyor Rabbim acil şifalar versin canım..bacılarım herşeyin üstüste geldiği şu günlerde konuşacak halim bile yok...... acayip yorgunum eşim burada yok(kaynıma teşhis konulması için istanbula gittiler.şimdide timus kanseri olabilirdemişler.şehirde tekbaşıma kaldım neyseki kızlarım var) kaynımın ne olduğu belli değil haber bekliyoruz....uykusuz geçiyor gecelerim.....
regl oldum şaftım kaydı bu defa beni acyip sarstı ne oluyor anlamadım gitti valla kafa beyin dağıldı resmen...o sancılar doğum yapınca geçer diyen kandırıkçılara sesleniyorum 2 doğum yapmişem daha da arttı doğumlardan sonraaaaa....kilom da çakılıp kalmış durumda yerinde 1 gram bile oynamıyor....töbe töbe
elif niles fıstık gibi olmuşsunuz valla niles senin 80 li kilolarda olduğuna hayatta inanmam boyun da uzun maşallah.....şu an bile fıstık gibisin...tü tü tü..
ilginç olan yarışmanın ilk haftasında döküldük yauvvvvv!
SÜpermişsin
Muhteşem olmuşsun
Level atlamışsın sadeceeee :)
Hepimizi inanılmaz motive ettin bu aradaa..
Haydi kıslar ha gayretttt
Forumda neler okudum ben
Kocasından şikayet edenler
Babanesine kızanlar
Hastalıklar
Ameliyatlar
Doğumlar
Okuma bayramlarııı
Ruhumuzda var amazonluk
Hepimizin ne sonrunları var kimbilir daha dile gelmeyen
5-10 kilo mu bizi yıkacakkk
Bunca yıl ne beklemişisz bu kararı vermek için bilmem ama
Haydi kızlarrr ha gayretttt....
:)
geçmiş olsun kestane şekeri. sene 2008 safra kesesi ameliyatı oldum. teşhisle ameliyat arası 3 ay sürdü. korku endişe yüzünden dahada erteleyecektim ama muhakkak araştırmış ve görmüşssündürki çok riskli bir durum taşlar kanalı tıkayabilip pankreatite çevirebiliyor Allah korusun. drum bana gövdende saatli bir bomba taşıyorsun belki şu an patlar belki hiç patlamaz demişti ve risklerini detaylı bir biçimde anlatmıştı. bu taraftanda vücutta yağ oranı yüksek. eee dikişler için kötü bir durum. canım bence sen drunla konuş kar zarar oranı yapın kafana göre bişi yapma haaa bu arada korkma yumurta yiyebiliosun hoş tabiki bünyeden bünyeye değişio ama ben ilk günden ber yiyorum. yada şööle sööliim safra kesesi alındıktan sonra hayatımda hiç bişi değişmedii hiç korkma..kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:
teşekkürler arkadaşım..eliffcimmmmm seni nasil unuttum ayy
süper olmussun yawww harika masallahhhhh
çok sağol yasenacım hepimiz bu duyguyu yaşıyoruz ve yaşıcaz hiç şüphem yokElifcik seni atlamisim özür Kocamannnnsana cok güzelsin ve cok güzel kilo vermissin darisi bize tüm dukandaslara..
kaynımdan maalesef güzel bir haber gelmedi........hertarafa metastas yapmış görünüyor.....hertarafta tutulum var
ne yapacaklar bilemiyorum dua edin demekten başka birşey diyemiyorum.....Allah ım anaları ağlatma.............
ne denir nasıl teselli verilir bilemedim.metastaz yapana kadar hiçmi drlar anlayamadı yaaa Rabbimden ümit kesilmezzz onun dediği olur Allah yardımcınız olsun..
ekimim günaydın... dün biraz kıvrandım... iş güç de çoktu pek ses çıkaramadım... ama bugun daha iyiyim çok şükür öyle feci bi ağrım yok...
herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:
Eki Görüntüle 430800 diyete başladığım kilo:71
Eki Görüntüle 430801 Eki Görüntüle 430802 ve son halim
günaydınnn Dukanın güzel kızları,bugün düne göre çok daha güzel bir güne başladım,hepiniz için de çoook keyifli ve kolay geçen bir gün olurr inşallahhhh
dün akşam bir arkadaşla yemeğe çıktık ama erkendi 7 gibi falan yedim,piliç tandır ama pilav patates hiçbişeyine dokunmadığımdan o kadarcık tavukla pek doymadım galiba,dün yulaf kepeğimi de yiyememiştim.
sonra eve geçtim vee tabikiiiiiii aklımmmm bütün gün dolmalarımda kaldığı için anladım ki değil piliç tandır kuzu çevirme de yesem yine o dolmalarda kalacakmış aklım
çok yemedim ama birkaç tane yedim,biraz da kıymalı domates çorbası yapmıştım,içine dukan ekmeğimden koyup pnu içtim.ohhhh mis oldu valla
bu sabah tartıda yine aynıyım,neden h,ç bişey değişmiyor yaa sanki takılı kaldı.gerçi geçen haftaki +larla kıyaslarsak yerinde saymasına bile şükretmek lazım belki de :)
sabah da 1 dilim dukan ekmeği ve tavuk göğüs füme yedim,öğlen ızgara balık yicem akşamı hiiiiç düşünmedim şimdiden
bu arada farkettim de herkesin regl gecikmeleri,kilolardaki duraksama yada +ları hep aynı zamana denk geldi.
kızlar biz yazışa çizişe birbirimize mi benzedik ne
kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:
o kadar kendine bakan okadar dikkat eden sağlık kontrollerini yaptıran birkişi ki şu ana kadar farkedilmemiş olması çok ilginç..... ve hiçbir belirti vermeyişi de bir okadar .... göğüs sıkışması şikayetiyle doktora öylesine gitti.......öylesine diyorum çünkü onda panik atak var ve göğüs sıkışması çok normal....ama işte netice inanılmaz...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?