Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Elifcik seni atlamisim özür Kocamannnn sana cok güzelsin ve cok güzel kilo vermissin darisi bize tüm dukandaslara..

Son düzenleme:

Canım ben bundan 3 sene önce safra kesemi aldırdım..ozamanlar 75 kilo fln dım kapalı ameliyat oldum. Yumurta yıda rahatlıkla tüketebiliyorum bir sorunum yok...Benin safra kesemin acil alınması gerekti, her an kanalları tıkayabilcek durumdaymış. Senin durumun nedir, sık sık sancılanıyormusun. bunlarıda göz önüne alarak düşün. ayrıca kiloluyum ve açık ameliyat olabilirim demişsin. açık ameliyat her zaman daha zordur. Lütfen artı eksilerini iyice düşün.. doktoruna danış. belki biraz kilo verirsen kapalı ameliyat yapabilirim der...çok geçmiş olsun.. acil şifalar dilerim....

5tane taş vardı çok ağrı çektim bi ara şimdi ultrasonda 1 tane taş çıktı o da 7.4 mm.çok şükür 1 aydır ağrım olmadı hiç.ameliyat olduktan snra ayran süt falan içerim diye düşündüm.bnde hani en azında 20 kilo falan versem vücudumdaki yağ oranı azalsa ameliyat daha kolay olur diye düşündüm...bi yandan da ya ağrım tutarsa korkusu başlıyo bu sefer:18: tek korkum spor yapamıcak olmak ki 1 ayı bulabilirmiş bi de serumdan falan kilo almak.safra kesesi alınanlar kilo alıyomuş genelde...yağ sindirilmiyomuş çnkü.

Diğer 4 taş nereye gitmiş....valla bende ilk başlarda çok korkmuştum. Ama hiç korktuğum gibi olmadı doktorum istediğini yiyebilirsin demişti. Ama 20 kilo verebilmen için en az 5 aya ihtiyacın var. Sancısıda aniden geldimi çok kötü oluyor biliyorum. Valla bence arkadaşım başımdan geçmiş birisi olarak çok aciliyeti yoksa, biraz kilo verdikten sonra ol derim. kapalı ameliyat olma şansın olabilir ki iyileşme süreci daha kısa

Umarım herkes iyidir kızlar. Yarım gün yoktum özledim sizi.

Bugün yarım gün işi kırıp (bizde çok zordur valla ama yaptım bir çılgınlık ) boğazda, sakin, denize sıfır bir kafede arkadaşımla birlikte bol bol deniz havası aldık.

Tabii orada kahvaltı da ettik, gönülden geçenle uzaktan yakından ilgisi yok tabii ama ne yedik dersiniz sadece 1 haşlanmış yumurta, domates, biber :))

Olsun ama yine de çokk güzeldi, şimdi de çalışmak çok zor tabii.

ateş düştüğü yeri yakıyor Rabbim acil şifalar versin canım..

çok çok teşekkür ederim. hakikaten öyle bir derya burası heryerden akarsu karışıyor. kimbilir neler taşıyoruz yüreklerimizdee ama amaç bir o karar verildi uygulanıyor ve başarı bizim olacak..

kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:
geçmiş olsun kestane şekeri. sene 2008 safra kesesi ameliyatı oldum. teşhisle ameliyat arası 3 ay sürdü. korku endişe yüzünden dahada erteleyecektim ama muhakkak araştırmış ve görmüşssündürki çok riskli bir durum taşlar kanalı tıkayabilip pankreatite çevirebiliyor Allah korusun. drum bana gövdende saatli bir bomba taşıyorsun belki şu an patlar belki hiç patlamaz demişti ve risklerini detaylı bir biçimde anlatmıştı. bu taraftanda vücutta yağ oranı yüksek. eee dikişler için kötü bir durum. canım bence sen drunla konuş kar zarar oranı yapın kafana göre bişi yapma haaa bu arada korkma yumurta yiyebiliosun hoş tabiki bünyeden bünyeye değişio ama ben ilk günden ber yiyorum. yada şööle sööliim safra kesesi alındıktan sonra hayatımda hiç bişi değişmedii hiç korkma..

eliffcimmmmm seni nasil unuttum ayy

süper olmussun yawww harika masallahhhhh
teşekkürler arkadaşım..

Elifcik seni atlamisim özür Kocamannnn sana cok güzelsin ve cok güzel kilo vermissin darisi bize tüm dukandaslara..
çok sağol yasenacım hepimiz bu duyguyu yaşıyoruz ve yaşıcaz hiç şüphem yok

kaynımdan maalesef güzel bir haber gelmedi........hertarafa metastas yapmış görünüyor.....hertarafta tutulum var
ne yapacaklar bilemiyorum dua edin demekten başka birşey diyemiyorum.....Allah ım anaları ağlatma.............

ne denir nasıl teselli verilir bilemedim.metastaz yapana kadar hiçmi drlar anlayamadı yaaa Rabbimden ümit kesilmezzz onun dediği olur Allah yardımcınız olsun..

ne denir nasıl teselli verilir bilemedim.metastaz yapana kadar hiçmi drlar anlayamadı yaaa Rabbimden ümit kesilmezzz onun dediği olur Allah yardımcınız olsun..

o kadar kendine bakan okadar dikkat eden sağlık kontrollerini yaptıran birkişi ki şu ana kadar farkedilmemiş olması çok ilginç..... ve hiçbir belirti vermeyişi de bir okadar .... göğüs sıkışması şikayetiyle doktora öylesine gitti.......öylesine diyorum çünkü onda panik atak var ve göğüs sıkışması çok normal....ama işte netice inanılmaz...........

ekimim günaydın... dün biraz kıvrandım... iş güç de çoktu pek ses çıkaramadım... ama bugun daha iyiyim çok şükür öyle feci bi ağrım yok...

Merhaba canım, sabah boğaz kaçamağı yaptım da yeni geldim ama aklım sahiden sizde kalıyor ya nasıl bağlılık anlamadım ben. İyi olmana da çok sevindim canım.

herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:

Eki Görüntüle 430800 diyete başladığım kilo:71
Eki Görüntüle 430801 Eki Görüntüle 430802 ve son halim

Canım, harika olmuşsun, maşallah hem de çok kısa sürede :)

Canım benim, sen dolmalarını yedin ya ohhh biz bile rahatladık.

kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:

Canım, çok geçmiş olsun. Sağlık herşeyden önce gelir, ertelememek lazım bence. Kısa süre ara verip sonra atakla yeniden başlarsın. Yürüyüşe de en geç 15 gün sonra başlarsın. Ben zaten belim rahatsız bir de fıtık ameliyatı oldum ağır sporlar yapamıyorum sadece yürüyorum ve 9,5 kg verdim. Sen erteleme bana sorarsan.

[
ya böyle haberleri duydukça isyan edesim geliyor bu sisteme eminim daha önce çok belirti vermiştirde gittiği dr. dediğin gibi panik atak yapar deyip geçiştirmiştir. heleki psikolojik rahatsızlığı olan insanlara fix tavır şu: başınmı ağrio psikolojik, kalbinmi çarpio psikolojik, kıç.ın mı ağrio psikolojik tövbe yarabbim yaaa hayır o bölgede ses telleri var yutak var. var oğlu var metastazda yapmışki muhakk değişik bir belirti vermiştir. aahh ahh dediğin gibi rabbim analarımızı ağlatmasın eşleri yanlız bırakmasın çocukları yetim koymasınn yarabbbiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…