Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yooo aslında kendini çok dinleyen birisidir...başı ağrısa araştırır...öyle 1 doktorla da kalmaz .....sıkışıklığı için gitmeseydi anlaşılmayacaktı zaten....o son gittiği doktorun yönendirmesiyle bu aşamaya gelindi........ yani aslında gerçekten belirti vermedi...eğer verseydi kaynım bunu asla atlamazdı emin ol....işte sebepler bazen susuyor ne diyeyim Rabbim şifasını versin inşallah demekten başka yapabileceğim birşey yok .....dondum kaldım elim kolum kalkmıyor...oyyy oy!

Çok geçmiş olsun canım, dediğin gibi dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Allahım tüm evlatları korusun, anaların ciğerini yakmasın.

canım benim yaaa çook geçmiş olsun arkadaşım,inan bana çok üzüldüm.Umarım en kısa sürede tedaviye olumlu cevap verir ve kurtulur .
Allah'tan ümit kesilmez,dualarımız sizinle.Biliyorum zor ama güçlü olmaya çalışın.

o 4 taşı ben sancıyla düşürdüm canım

2 aktivia 1 dilim ekmekle bugünkü kaçamak hakkımı doldurdum sanırım kendimi kocaman hissediorumm :S hem psikolojik hem de biyolojik olarak şişkinim

2 aktivia 1 dilim ekmekle bugünkü kaçamak hakkımı doldurdum sanırım kendimi kocaman hissediorumm :S hem psikolojik hem de biyolojik olarak şişkinim

ben 4-5 kez kaçamak yaptım.bida yapmıcam.şuan canım nası tatlı istiyo.misafirler var börek yiyolar tatlı yiyolar offf ( ama yemicem işte hıh

ben 4-5 kez kaçamak yaptım.bida yapmıcam.şuan canım nası tatlı istiyo.misafirler var börek yiyolar tatlı yiyolar offf ( ama yemicem işte hıh

ben de tatlı isteğime yenik düşüp aktiviaya saldırdım =// sabah da önceki günün açlığından olsa gerek doyamadım bi türlü bi dilim ekmek kaçırdım tam da + 300 çıktığım günde bunlar hiç iyi olmadı

:)) çok tatlısın, hem psikolojik hem biyolojik olarak

Hic activia yemedim ben meyveli yoğurt bile yemedim, arkadaşlar zararsız diyor ama ekmeğe söyleyecek lafım yok :)

kaç kilo kaldı hedefe?

:)) çok tatlısın, hem psikolojik hem biyolojik olarak

Hic activia yemedim ben meyveli yoğurt bile yemedim, arkadaşlar zararsız diyor ama ekmeğe söyleyecek lafım yok :)

kaç kilo kaldı hedefe?

teşekkür ederim =) ya ben 3 kilo daha vermek istiyorum ama artık direniyo vücudum 2 ileri 1 geri gidip duruorum, ayın 10una kadar devam edicem seyire sonra geçicem güçlendirmeye artık ne kadar verebilirsem 2 hafta içinde :18:

kızlar yaa ben bugün hiç bişey yemedim denebilir
sabah 1 dilim dukan ekmeği ve 1 dilim hindi füme.öğle yemeğimi maalesef yiyemedim toplantım vardı,öğle yemeği kaynadı.
az önce 1 tane naneli ayran içtim bayılıyorum ona :)
2 dilim de füme yedim işte o kadarrrrr

merhaba canım,

Ben de dün akşam yemeği yemedim 2 gündür de yulaf kepeğimi yiyemiyorum. Ayran biraz tutar ama akşamı erken ye bari.

Bu arada çizelgeyi 2 ye böldüm bakalım olacak mı :))

Hiç bir şey mi görmek istiyorsun

1 lt süt 1 köfte
Sabahtan beri bunu yedim ama kendi irademle mecburen değil yanii
Sütten sanırımm
Tokum şuann
Odama da tatlı geldi yiyorlarrr arkadaşlar. BAk sinir oldum yineeee..

Bugün tranbolinim geldi. Sonuçlar olumlu olursa paylaşırım. Foruma bakıyorum da millet çok memnun tranbolin olayından. Hem eğlenceli hemde selülit kilo ne varsa gidiyormuş istikrarlı olursakk.

Dukan istikrarı ile tranboline alışırsam süper olacakkk :),
,,

Canım, ben de hep çok az verebildim bu haftaya kadar benim de son 3 kilomdu ve reglim de eli kulağında ama bu hafta 1 kg gitti benden. Yaseminli, sade yeşil çay içtim önceki haftalardan farklı olarak sadece. Sen içiyor musun bilmiyorum ama ben 3-4 fincan içiyorum. Belki faydası olur. :44:

çok merak ettim nerde zıplıycaksın onunla... taavaana vurar kafan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…