[
ya böyle haberleri duydukça isyan edesim geliyor bu sisteme eminim daha önce çok belirti vermiştirde gittiği dr. dediğin gibi panik atak yapar deyip geçiştirmiştir. heleki psikolojik rahatsızlığı olan insanlara fix tavır şu: başınmı ağrio psikolojik, kalbinmi çarpio psikolojik, kıç.ın mı ağrio psikolojik tövbe yarabbim yaaa hayır o bölgede ses telleri var yutak var. var oğlu var metastazda yapmışki muhakk değişik bir belirti vermiştir. aahh ahh dediğin gibi rabbim analarımızı ağlatmasın eşleri yanlız bırakmasın çocukları yetim koymasınn yarabbbiimmm
neeeyyyy hiç basen yokmuuu
pü pü pü maşallahhh harikasınnn
kaynımdan maalesef güzel bir haber gelmedi........hertarafa metastas yapmış görünüyor.....hertarafta tutulum var
ne yapacaklar bilemiyorum dua edin demekten başka birşey diyemiyorum.....Allah ım anaları ağlatma.............
kaynımdan maalesef güzel bir haber gelmedi........hertarafa metastas yapmış görünüyor.....hertarafta tutulum var
ne yapacaklar bilemiyorum dua edin demekten başka birşey diyemiyorum.....Allah ım anaları ağlatma.............
Diğer 4 taş nereye gitmiş....valla bende ilk başlarda çok korkmuştum. Ama hiç korktuğum gibi olmadı doktorum istediğini yiyebilirsin demişti. Ama 20 kilo verebilmen için en az 5 aya ihtiyacın var. Sancısıda aniden geldimi çok kötü oluyor biliyorum. Valla bence arkadaşım başımdan geçmiş birisi olarak çok aciliyeti yoksa, biraz kilo verdikten sonra ol derim. kapalı ameliyat olma şansın olabilir ki iyileşme süreci daha kısa
selam kızlar umarım herkes iyidir
geçmiş olsun canım
ilk foto 69 civarıyım diğer ikisi 59
2 aktivia 1 dilim ekmekle bugünkü kaçamak hakkımı doldurdum sanırımkendimi kocaman hissediorumm :S hem psikolojik hem de biyolojik olarak şişkinim
ben 4-5 kez kaçamak yaptım.bida yapmıcam.şuan canım nası tatlı istiyo.misafirler var börek yiyolar tatlı yiyolar offf( ama yemicem işte hıh
2 aktivia 1 dilim ekmekle bugünkü kaçamak hakkımı doldurdum sanırımkendimi kocaman hissediorumm :S hem psikolojik hem de biyolojik olarak şişkinim
:)) çok tatlısın, hem psikolojik hem biyolojik olarak
Hic activia yemedim ben meyveli yoğurt bile yemedim, arkadaşlar zararsız diyor ama ekmeğe söyleyecek lafım yok :)
kaç kilo kaldı hedefe?
kızlar yaa ben bugün hiç bişey yemedim denebilir
sabah 1 dilim dukan ekmeği ve 1 dilim hindi füme.öğle yemeğimi maalesef yiyemedim toplantım vardı,öğle yemeği kaynadı.
az önce 1 tane naneli ayran içtim bayılıyorum ona :)
2 dilim de füme yedim işte o kadarrrrr
kızlar yaa ben bugün hiç bişey yemedim denebilir
sabah 1 dilim dukan ekmeği ve 1 dilim hindi füme.öğle yemeğimi maalesef yiyemedim toplantım vardı,öğle yemeği kaynadı.
az önce 1 tane naneli ayran içtim bayılıyorum ona :)
2 dilim de füme yedim işte o kadarrrrr
teşekkür ederim =) ya ben 3 kilo daha vermek istiyorum ama artık direniyo vücudum 2 ileri 1 geri gidip duruorum, ayın 10una kadar devam edicem seyire sonra geçicem güçlendirmeye artık ne kadar verebilirsem 2 hafta içinde :18:
çok merak ettim nerde zıplıycaksın onunla... taavaana vurar kafan...Hiç bir şey mi görmek istiyorsun
1 lt süt 1 köfte
Sabahtan beri bunu yedim ama kendi irademle mecburen değil yanii
Sütten sanırımm
Tokum şuann
Odama da tatlı geldi yiyorlarrr arkadaşlar. BAk sinir oldum yineeee..
Bugün tranbolinim geldi. Sonuçlar olumlu olursa paylaşırım. Foruma bakıyorum da millet çok memnun tranbolin olayından. Hem eğlenceli hemde selülit kilo ne varsa gidiyormuş istikrarlı olursakk.
Dukan istikrarı ile tranboline alışırsam süper olacakkk :),
,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?