Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizz bende regl günü inme basliyor bak bi ters sen degilsn

-800gr bi günde vay canina

-1100 gördüğümde oldu dert deil zaten artılardan gitti.
bi şişiyorum bi iniyorum paso. ne biçim iş anlamıyorum 61 leri göremedim gitti ama haftasonuna doğru göreceğime dair umutluyum.
yemeyi epey azalttım. saf p yapıyorum ama sabahları bir domatesi çok görmüyorum kendime. günün gerisi saf p oluyor.

ayyyy cok tebrık edıyorum senı. valla sekerım hayan kaldım ıradene . supersın yaaa. kendımden gıtmıs gıbı sevındım. o nasıl ıfadedır ya herseye benzetmıssın sevıncı. supersın valla.

slm 20 kiloyu nekadar sürede verdiniz

oakdar gecmis yokki kizlar ne okuyosunuz hala
Çok güldüm

Tebrikler canım.. Onlar da gidecek inşallah.. eksilerden gerçek eksiler gelecek

Medesaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Valla biz bişey yapmadık kuzucuuuukkk!! Hepsini sen başardın!! Bizim desteğimize bile ihtiyacın yoktu senin bee!! Hiç kaçamak yapmadan 20 kilo verdin.. Amacına en kısa zamanda ulaşmak için elinden geleni yaptın!! Süpersin canım süperrr Herşeyi hakediyorsun..
buna da bayıldım hahahah Valla yutulacak kıvama geldin... Yirim seni yirimmm!!!
..and the Oscar goes toooo....... Tam Oscar konuşması yapmışsın yaa, çok güzel ahhaha uç havalara hadi uuççç!!

Eee 69 görmücen miii

Güne güzel uyanmışız bebekler :)

Medesacığım tebrikler kuzum harikasınnnnnnn aman nazar değmesin

slm canım biliyormusun ben kızlarıma hep senden bahsediyorum bazen topige girip bakıyorum kaç kilo olmuşsun diye kızlarımda bana anne kıza bak maşallah ne güzel kilo vermiş sen öyle sayıkla yerinde diyorlar tekrar başlasammı diye düşünüyorum ama meyvesiz yapamam diye korkuyorum

Meyvesiz kalmak zor seni çok iyi anlıyorum ama bu diyet zaman zaman beni sıksa da bugüne kadar yaptığım en güzel diyet. Şimdiki halime bakıyorum, geride bıraktığım kıyafetlere bakıyorum de gerçekten çok güzel bir karar vermişim, duruşum, hayata bakışım, yürüyüşüm, gülümsemelerim bile değişti. Köklü bir değişiklik istiyorsan yeniden başla derim, meyvesizliği alternatif gojiberry ile gider ben öyle yaptım çünkü. Sıkıldığım zaman bozmadım, sadece ara verdim sen de öyle yapabilirsin ama en iyisi ara vermeden devam etmek öyle yapmış olsaydım şimdi güçlendirmeye geçmiş olabilirdim mesela :)

Ay yine duygusala başladım. Malum regl dönemi. Ağlamak istiyorum. İnan 36 beden olsam bu kadar sevinmem.
Hak ettin bebem sen bunu.
O kadar tatile bara lokantaya gidip ağzına 1 damla içki sürmeyen biri bence bunu hak eder fazlasıyla :) Ee bu da benim bakış açımm. Zİra yaptığım tek kaçamak alkol oluyor benim.

Göreceğiz elbet. Görüşeceğiz uzun yıllar. Bebelere anlatacağız nasıl tanıştığımızı. İnternet arkadaşlıklarının her zaman tecavüzle sonuçlanmadığını da göstermiş olacağızz :)

şu goji beri yerine güne 1 meyve yesem sabah saatlerinde belki yine veririm,dukan diyeti yaptıgımda cüzdanımda param çabuk bittiyordu

Şimdi benim bir sorum var :) kitabım ortada yok o yüzden okuyamıyorum. Hatırladığım kadarıyla balıklar serbest ve her yeri yeniyor Aranızda somon pişirip yiyen var mı, var ise bu balık diyete göre çok yağlı mıdır?

kızlaaaaaar kızlaaaar siz harıkasınız medesa tebrikler....
sizden o kadar cok sey öğrendim ki çok teşekkür ederim.. inşallah hepiniz istediğiniz kiloya yorulmadan ulasırsınız

canım ben somon yemedım ama sımdı senın ıcın kıtaba baktım. butun yaglı balıklara ızın vardır dıyor somon mesela dıyor demek kı yaglıymıs ama yıyın dıyor mösyo dukan

BTK yaptığı incelemelerde ttnet'in bazı abonelerden fazladan para tahsil ettiğini saptamış ve bu fazladan alınan paraların geri ödenmesine karar vermiş. aşağıdaki linkte TC no'su girerek geri ödeme alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz. bana 1,78 tl ödeme gözüküyor ama bazı arkadaşların 150 küsür tl ödeme aldığını duydum.

TTNET | TTNET Hakkında | Duyurular

bütün balıklar serbest canım yağlılarda dahıl...

selam arkadaşlar. bu aralar işler biraz karıştı. misafirim vardı. ya evde koşturuyordum ya da dışarda. 3 gündür tartılamadım bile. yemek işleri de aksadı. evde ne piştiyse onu yedim. kendime ayrı yemek yapamadım. misafirim de sürekli atıştıran ve diyetimi sabote etmek için elinden geleni yapan bir arkadaştı. neyse işte... 3 gündür tartılamadım bile. en son 69.7 ile bırakmıştım tartıyı. bu akşam tartıldığımda muhtemelen + göreceğim ama ne yapalım sağlık olsun. bugün dışardayım ve bol bol yürüyeceğim. bakalım akşama sonuç ne olacak.

amin kuzum aminnn,yeni işin inşallah hayırlı olur.sevgilinle de hayırlı olacaksa barışırsınız inşallah,ama olmazsa da üzülme demek ki doğru kişi o değildir.yawww o kadar gençsin ki kiloları da veriyorsunn,herşeyin en güzeli olacak kuzuum,bazen üstüne gitmemek lazım bişeylerin.akışına bırak bakalım noluyor.ben bazen böyle iş yada aşk konularında içinden çıkamadığım zorluklara girdiğimde dua ediyorum,diyorum ki ' Allah'ım ben daha fazla düşünemiyorum,doğru olan ne içinden çıkamıyorum.Hangisi doğru yolsa sen beni ona sevket diyorum' Valla o da sevkediyor yada sonuç nolursa olsun diyorum ki Allah beni buna yönlendirdi demekki doğrusu buymuş diyorum.Tövbe yarabbim topu ona atıyorum gibi bişey oluyor yani

dukanim dukanim ya öperim ben bu adami baksana herseye bir care düsünmüs benim simdi ye kadar yaptigim kacamaklar hep minicik

pişşt heyyyy çekirge noluyo len

çok tebrik ederim,çok hızlı başlamışsınız kilo kaybına,inşallahh en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız
bu arada 35 yaşında mı menapoza girdiniz amaniiinnn yaaa benim hemen evlenip çocuk doğurmam lazımm puff

çok tebrik ederim canım,azimle devam et 1 ay sonra görürsün 60 kiloyu

Hepimize aşk diliyorum bugün :)

vayy kuzuu ağzından damlayan balı yiyyiimmm

kızlar sıze foto gönderiyorum Eki Görüntüle 489236

ee ama sen sıfır beden falan mısın

canım bugün yeni bir gün olsun,kaldığın yerden güzelce devam et bakiiim diyetine

Sadece medesa için satışı var o ekmeğin güzelim. Sen de anlamıyon

yaaa dimek öyleeee enisteye bak sen neyse ya bizim kizi almak icin bu kadar baldiza tost ekmegi yapmali

heheheheheh kızlar çok güldürdünüz beni,Allah da sizi güldürsün emiii

bu arada ben adama dedim otelciyim falan isterseniz uğrayın bi ara görüşelim,belki otel için de ekmek kuruvasan falan alırız dedim.resmen yazılıyorum yaa aahahahahahahaha

Medesaaaaaaaaa master çekirgem çok sevindim.
öpüyorum sarılıyorum mıncıklıyorum

ayyyy cok tebrık edıyorum senı. valla sekerım hayan kaldım ıradene . supersın yaaa. kendımden gıtmıs gıbı sevındım. o nasıl ıfadedır ya herseye benzetmıssın sevıncı. supersın valla.

kızlarrrrrr çok çoook teşekkür ederim canlarım beniimmm,inanın çook mutluyum yahuuuu
delyyyyy sence bu mutluluğun üstüne,eee kilocukları da verebiliyorsam görmem mi 69'u

göreceğiiimmmm,hedefimiii geri çekiyoruuum 69 olmadan geçmeyeceğim güçlendirmeyeee,bu da en az 1 ay daha seyredeceğim demek oluyor ama olsun

uyyyyy bütün çekirgeler geçecek güçlendirmeye ben buralarda tek başıma yaşlanacağım galibaa
çok sağolun canlarım,siz verdikçe de ben aynı derecede mutlu oluyorumm,güzel bebişlerim beniiimmm

slm 20 kiloyu nekadar sürede verdiniz

pazar günü tam 5 ay olacak başlayalı.
yani ayda 4 kilo vermişim ortalama haftada 1 kilo yani,tam da Dukanımın dediği gibi
Eğer başlamayı düşünüyorsanız burdan ayrılmayın.Sürüden ayrılanı kurt kapar Allah muhafaza

Güne güzel uyanmışız bebekler :)

Medesacığım tebrikler kuzum harikasınnnnnnn aman nazar değmesin

sağol kuzum,sen de inşallah kalan şu azıcık kilondan tez zamanda kurtulursun

19,70 TL iade çıktı.
ne iadesi acaba bu?

ben dün çok kötü bi şey yaptım yedim de yedim :S ama öyle böyle değil insan dışı bi şekilde yedim nedenini bilmiorum ama büyük ihtimal uzun süredir beynimin içinde dönen düşünceler beni çok yordu yıprattı stresten kendimi yemeğe verdim :/ başka bi açıklaması yok çünkü =) bugün toparlıcam inşallah 1 kg oynamışım tartıda yarın da saf protein günüm zaten 54üm bugün inşallah cuma günü yine 52yi görürüm olmadı cumartesi görürüm olumsuz düşünmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…