dely cim,
bugün sen, ben bir de 10 tane ziyaretçi kalmışız burda. Yine o dizi aklıma geldi bak şimdi, ipek de diyordu ya orada durmayın gelin sizde diye.
Valla gelen hiç pişman olmadı, margarin yığınlarını arkada bıraktı, tavsiye ederiz.
şimdide dely , ben ve 14 ziyaretçi var.
Ben de geldim ben de :)) Sadece ziyaretçiler kalmasın kaleyi tutalım canım :))
baska sayfa acsak burdan cıkmıs gıbı gorunuyoruz. halbukı sayfa hep asagıda acık..
canım kiloların için tebrik ederim ama daha önemlisi sigaradan kurtulduğun için tebrik ederim :46: yaaa beni de kurtarınnnnnnnnnnn :14:[/QUOTE .!.:kurtulmak istediğin sigaraysa ben yardım edebilirim belki
Ol ol tabi canım, 57,2 de neymiş, 2 sini de ben düşüyorum 57,0 hatta 56,9 olsa nolur ki artık, olsun valla. şu forumda senden sabırlısını medesam dan da iradelisini görmedim. Valla ikinizi de alkışlıyorum.
Canım ya, o kadar güzellikle hiiiiç dert etmesin. İpekçim callen cd göndersin pelvis hareketlerini yapınca unutacak zaten kolayca
Bu arada dely cim şu callen de dikiş tutturmakta kararlıyım ama biliyorsun bu günlerde kendi dikişim nerde onu bile bulamıyorum bazen :)) Senin bacaklar kalındı inceldi, benimkiler de gevşedi biraz. İnşallah o bölge sıkılaşır. Sence mümkün mü, şimdi yaşayarak anlatıyorum bakhani poponu sıkınca popo yukarıya toplanıyor ya, callen i kaç defa yapınca sıkmadan öyle duru ki acaba:44: ya da durur mu
Atak evresinde 5 kilo verdim. Şimdi seyirdeyim ama bir şey kafamı karıştırdı. atakta yediklerimiz ve sebzelerde ekleniyor bu kısımda. ama anlamadığım nokta 1+1 de mesela bir gün sırf protein bir gün sırf sebze gibi mi besleneceğim, İkisi hiç karıştırmadan. Birisi yardımcı olabilir mi
Canım, nasılsın?
Bob la bişeyler okudum son durum ne bakalım?
Light puding yüzünden değildir, her tarafı yağ olsa ne kadar gram ki yediğin. 100 - 150 gr ı geçmez. Vücudun su tutmuştur, yarın düşüş olarak görürsün merak etme. Artık sen uzatmanın da uzatmasını yapıyorsun insaf et be kuzum, o kadar olsun arada, bu irade sende varken korkarım kemiklerin bile tutunamayıp gitmeye başlayacak yakında.
Saol canımYok olmadım Ama damak tadını alınca insanın canı daha çok istiyo Daha çok daha çok Arada minnak kaçamaklar oluyo, onları pek kaale almıyorum da Bu 1 dilim olunca Kaçamak yaparsam kalori hesabına bakıyorum. E çok az oluyo kalorisi, abartmıyorum çünkü. Du bakiyim ne olcak haftaya Reglyim hala zaten, son günleri. Haftaya 57,2 falan olsam bari Öyle geldi içimden, öyle oliyim :76:
Aaa. Seninki o ilaçtandır canım, merak etme. Ama Ekim'in de dediği gibi, vücuduna o kadar da fırsat ver accık kendini bişi sansın, koruma yapıyom sansınÇok kilo verdin ya beklemiyordu bu kadari ondan oldu Gidecek onlar meraklanmaaa Ayrıca Bob'la çok sık tartışıyodunuz be canım.. Sen üstesinden gelirsin çıtır kuzu
Sigaradan da eminim istediğin zaman kurtulabilirsin. yeter ki iste! Ne güzel şeyler başardın onu mı bırakamıcan
Canım ya, o kadar güzellikle hiiiiç dert etmesin. İpekçim callen cd göndersin pelvis hareketlerini yapınca unutacak zaten kolayca
Bu arada dely cim şu callen de dikiş tutturmakta kararlıyım ama biliyorsun bu günlerde kendi dikişim nerde onu bile bulamıyorum bazen :)) Senin bacaklar kalındı inceldi, benimkiler de gevşedi biraz. İnşallah o bölge sıkılaşır. Sence mümkün mü, şimdi yaşayarak anlatıyorum bakhani poponu sıkınca popo yukarıya toplanıyor ya, callen i kaç defa yapınca sıkmadan öyle duru ki acaba:44: ya da durur mu
Dely cim,
Bugün sen, ben bir de 10 tane ziyaretçi kalmışız burda. Yine o dizi aklıma geldi bak şimdi, ipek de diyordu ya orada durmayın gelin sizde diye.
Valla gelen hiç pişman olmadı, margarin yığınlarını arkada bıraktı, tavsiye ederiz.
kurtulmak istediğin sigaraysa ben yardım edebilirim belki
kızlar geçen dukanella denedim ama olmadı çok sıvı oldu, var mı kovamı tutturan, tarif verirse sevinirim.
Bir de kek, poğaça tariflerini nereden alıyorsunuz? hangi siteden ?
deneyip memnun kaldığınız poğaça kurabiye yani yanımda taşıyabileceğim bir tarifi olan varsa ve yazarsa çok sevindirik olurum, yarın ve pazar dışarıda olucam
Kitabı okumadınız mııı? Atak kaç gün sürdü öyleeee5 kg fazla gibi geld bana
1+1 den maksat 1 gün saf protein, 1 gün protein + sebze ama protein ağırlıklı sebzeler proteinlerle aynı anda tüketiliyor, yani tek başına sebze yemiyorsun mutlaka protein ile birlikte
kızlar geçen dukanella denedim ama olmadı çok sıvı oldu, var mı kovamı tutturan, tarif verirse sevinirim.
Bir de kek, poğaça tariflerini nereden alıyorsunuz? hangi siteden ?
deneyip memnun kaldığınız poğaça kurabiye yani yanımda taşıyabileceğim bir tarifi olan varsa ve yazarsa çok sevindirik olurum, yarın ve pazar dışarıda olucam
Atak 1 hafta yaptım 5 kilo verdim. :) Kafamda soru işareti kalmıştı şimdi tam oldu :)
Canım 1 kaşık light yogurt, yarım paket light labne, 1 kaşık kakao, tatlandırıcı ve fındık aroması ile yaptım kıvamı gayet koyuydu fena olmadı ama nutella gibi de değil tabi
canım ben dün 3.kez poğaça yaptım,ilk defa müthiş güzel olduu
baya dışardan aldıklarımız kadar lezzetli yumuşacık bişey oldu.al bakalım tarif :
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine serpiorum..170 derecede ısıttığım fırına weriorum.10-15 dkda oluor benim fırında ama sen kendi fırınının ayarına göre yinede kontrol et
Kaç kilosun şu an? nasıl verdin 5 kilo ama yaaa
Teşekkür ederim cicimmmAhhh ahhh nutella gibi olmasın zaten, olursa yandık deneyeyim bakim bi bunu da, light labne hangi markda vardı, ben denk gelmedim hiç, çok ayrıntılı da bakmadım ama görsem alırdım mutlaka tarif nerden bu arada, hangi siteden?
Sağol canımmmmmtarifi nerden aldın? kendi siteme koyarım ben de, kaynak göstermek icap eder
Kızlar, dün annemin doğum günü için pasta aldım evde hazırlık yaptım. Akşam da onun hatırına bir dilim çikolatalı pasta yedim ki 11 Ağustos'ta kendi doğum günümde kendi pastamdan yememiştim. Sonra midem çok rahatsızlandı. Keşke dedim yemeseydim ama annemin hatırına işte. Kızıp duruyor zaten kaşık kadar kaldı yüzün diye. O bir dilim pastanın bana verdiği hasardan sizce kaç günde kurtulabilirim. Ne yapmalı, yürümek,yeşil çay 2p günü durumu kurtarır mı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?