Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oldu canımmmm teşekkür ederimmmmmmmmmm

Rica ederim canım, sen kilo ver, yine değiştiririz :)

11.10.11 67 kilo ile başlamıştım
01.01.12 57 güçlendirme
mart 12 gibi güçlendirme bitti 5 ay sürede 60.5 olmuşum ama haftada 1 günü hiç uygulayamadım ve son aylarda çok abarttım şimdi 58.5 oldum bakalım bi süre tatlılara karbonhidrata veda :)[/QUOTE]

Canım, 5 ay hiç uymadığın halde yine de iyi bir sonuç ve çok abartmadan önlem almışsın. Bize de tecrübe oldu. Bu rejimin en güzel yanı kilo alımına müdahale edebilecek kadar bilgi sahibi oluyor, umutsuzluğa kapılmadan ne yapacağımızı biliyor ve sonuç alıyoruz. 5 aydır zaten sınırsız yemişsin canım, tekrar canın istemeden de verirsin zaten, bitmiş bile :))

Hoşgeldin canım, artık yarım bırakmak yok :)) İnşallah en kısa sürede verirsin sen de ve hepimiz sonuca ulaşırız.

Hoşgeldin canım, artık yarım bırakmak yok :)) İnşallah en kısa sürede verirsin sen de ve hepimiz sonuca ulaşırız.

hoşbuldum

ay evet inşallah bu son olacak bu sefer çok hırslıyım

çok teşekkürler canım inşallah hepimiz hedefimize zorluk çıkmadan ulaşırızz

kzılar bende dukan kitabını aldım fakat kitaplıkda diğer diyet kitaplarının arasında yerini aldı galiba ben kiloları dfala kafaya takmışımki diyet kitabları koleksiyonu yapmaya başlamışım:))) bakalım arasıra kızımdan fırsat buldukca bişeyler yapmaya çalışıyorum ama nasıl olacak bakalım bu kilolar.

Hoşbulduuukkk :)) dukan amca baş ucu kitabım artık ama motivasyon çok önemli bugün 3. günüm 81 diyo :)) inşallah olacak busefer ...

Son düzenleme:
hoşgeldin hoşgeldin deeee, o kadar emeği nasıl çöpe attın yahuuuu

sana tavsiyem buradan ayrılma burada kaldığın sürece diyete uygun hareket etmen çok daha kolay oluyor

hoşbulduk canım buradan ayrılmaya hiiççç niyetim yok busefer bu kadar emek çöpe atılmayacak inşallahh :))

elimin ayasından biraz daha kucuk ve kalem kalınlıgında iki parça tavuk göğsü ızgara ve bir kase yoğurt yedım.. sabah ve öğle arasında baska bırsey yemedım. yesem dahamı ıyı olurdu sızce.. öğleden sonra ara öğün olarak bır küçük ayran içeceğim aksamı yazarımm..

kızlar ben 89,9 u gorsem emınım motıvasyonum tavan yapacak... tıkırıma aldanmayın bu sabah 92,5 cıktım..

sımdı sızce ne yaparsam nezaman ben 89,9 u gorurum. tahmınlerınızı ve yorumlarınızı belırtırmısınız..

.........
......
Haha, tarif alıp yapmama rekoru kimde acaba :)))

Mors alfabesi var, çin alfabesi varrrr sen merak etme kuzum ama inşallah bizim alfabede biter artık. Hepimize dert oldu bak :))
............

Bende de olabilir :) Bilemedim :44: Ama artık kepeği krep olarak falan da yiyemiyorum. Resmen midem bulana bulana yedim dün. Öyle olunca da yemiyorum hiç. Bu akşam Callan yapiyim, ardından da tariflerden bişiler yapiim. Dukan'a çalışiyim bu akşam

Minnik :) 3 set derken spor yaparken denir ya hani, öyle 3 set. Sen sportmensin, anlarsıınn 10 gün arka arkaya yapıp 1 gün ara, sonra yine 10 gün arka arkaya 1 gün ara, sonra yine 10 gün arka arkaya :) Böyle.. 3x10

Bi de biz buluşmadık kiii... Facedeki öbür grup buluştu heralde. Ya da beni de atlattılar hihihi

Bu akşam ar-ge çalışmanı uyguluyorum bi güç gelirse inşallah Teşekkürleeer...

kiiiz bizde yeni yeni harf türetiriz daha karakterler var ?! gibi ama insallah bu sefer biterrr
........
yaa hatunlar bende istanbulda olucam 5-12 kasim da ozaman olsun bu bulusma
İnşallah gerek kalmaz da biter canım yaaa Buluşalım cicim :)

Bu face grubuna nasıl dahil olabiliyoruz, kimle irtibata geçmem gerekkkk
Grubun kurucusu Nesli. O davet gönderir, sen de katılırsın. Mesaj yazma hakkın varsa yaz ona. Yoksa sana da mail adresimi veriyim :) Bana mail yaz. Ben ona iletmeye çalışırım.

kızlarrr annem rahatsız biraz,ağlıyor falan filan.izin aldım ben işten kaçıyorum,öptüm hepinizi
Ayyy Geçmiş olsun canım. çok kötü bişey değildir inşallah..

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum
nasıl gidiyor dukan
dely sen naptın geçtin mi güçlendirmeye
Merabaaa! Yookk :) 6 ay olacak, ben hala buralardayım. Benim seyirim güçlendirme gibi oldu zaten, vücut kendini güçlendirmede sanıyo sanırım 59-58-59-58 gidiyorum. Sonuçta 58'de sabitliyo kendini :S Ben sanırım ömür boyu seyredicem :) Sen neler yapıyosun?

dely ben ramazanda 54 e inmiştim sonra tatil falan 25 gündür hiç dikkat etmedim ama iki gündür protein sebze yapıyorum hemen farketti 56.5 e kadar çıktım tabi orucun bitme etkisi falanda vardır.
şimdi 55.5 ama o 25 günde yemediğim sey kalmadı ve her gün tatlı yedim ve abartarak her öğünde yinde cok artış olmadı
54 e düşüp güçlendirme diyorum bende senin gibi ömrüm boyunca hep seyredecem sanırım :)

Ben de bi daha hayatım boyunca bu kilolara inemeyeceğimi düşünüyorum. Eğer küçük bi ihtimal bile varsa diye, ben de 55-56 olmak istiyorum. Bi göriyim ya "zayıfım" diyeceğim halimi :))
Seyirde beni en çok aradaki tatlı istekleri zorluyo. Ayda 1 falan küçük kaçamaklar oluyo, sonra hemen toparlıyorum. Ramazandır tatildir, dediğin gibi bu aralar biraz daha çok yemiş oldum. Şimdi engeller kalmadı bakalım, bişey çıkmaz inşallah.. güçlendirme yapsam kilo alıcam muhtemelen yaa, o yüzden elimden geldiğince seyir :))
O kadar yemeğe o zaman az kilo almışsın sen :) Zaten o aldıkların da biraz dikkat etsen gider hemen Benimle birilerinin kalması lazım. Yaşasın seyirrr!! Hihihihi

Bence en kötü ihtimalle 3 haftada 89,9'u görürsün canım. Birazcık da hareketle Hem demek 90,6'yı gördün daha önce. Oraya kadar daha çabuk inebilirsin bence. Motivasyonunu bozmaaaa!!! Bak bana.. 6 ayda 10 kilo veremedim, hala da çalışıyorum. Arada duraklamalar olacak, biliyorsun. Sen hiiçç onları düşünme... Hiç bir şey olmamış gibi devam et. 3 haftada tamamsın :112::129: sonra da gerisi gelecek inşallah.. Biraz spor, biraz yiyecek değişiklikleri falan yap. Farklı şeyler tüket. En önemlisi hareket ama..

Grubun kurucusu Nesli. O davet gönderir, sen de katılırsın. Mesaj yazma hakkın varsa yaz ona. Yoksa sana da mail adresimi veriyim :) Bana mail yaz. Ben ona iletmeye çalışırım.

Sen bana mail adresini versen çok iyi olur, teşekkür ettim şimdiden :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…