Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok sevindim canım, bu motivasyonla çok rahat devam edersin. Ama nacizane tavsiyem ekmeği mutlaka yemelisin. Sabahları peynirle tost yaparsan şahane bir başlangıç olur güne, peyniri akan, misssss gibi, ohhh.

Midem bulandı pis,
küvetten yeşilçay mı içicem,

Ar-ge ci yaratıcılığını geliştir bakalım :))
ulem ben süt bonyosu ayarında harici uygulama şeetmiştim.. lisanım yetmedi herhal :)
:90::90::90::90: KopardıN benı annem yaa..
Kız annem sen benı patlatacaksın.. Tamam yesıl cayda ıcerım. Aktardan otunumu alcaz yoksa marketten lıpton doğadan vs markaların poşet çayından mı..?..
e ben henüz hiç yeşil çay moduna girmedim ama aliş olsun ipekom olsun onlar gibi cevap verem dedim :)) bende poşet olanlardan var.. sadesi.. limonlusu.. bla bla

Anladım zaten fıstığım, ama benim şu gözümde canlandırma huyum var ya, bir an canlanıverdi engel olamadım :))

Yeşilçay iç sen de fıstığım, iyi gelir, harici olarak da deneriz gün aşırı :))

Çok sevindim canım, bu motivasyonla çok rahat devam edersin. Ama nacizane tavsiyem ekmeği mutlaka yemelisin. Sabahları peynirle tost yaparsan şahane bir başlangıç olur güne, peyniri akan, misssss gibi, ohhh.

Canım sabahları tost güzel fikir. Hatta tost yaparken seni anıcam, ekmek korkumu hafifletmeme yardımcı oldun. İhşallah böyle gitsin bu. Güven duyarak gitmek güzel.

evet evet yaşasın siyah çay.. Bizde ailecek çaysız yapamayanlardanız

sodayı bırtane tuketıyorum cogu zaman. Kalkar kalkmaz agzıma bısey atmak gibi bişeyde bulunmadım hıc. Bunuda deneyeyım. Işe yararsa dıle benden ne dılersen..

tok karınla 75 im..perşembeyi de iple çekiyorum.. bana özel şaşaalı şeyler yapın-yazın falan he mi.. yoksa var yaa yemin ediyorum dukan çakacak benim ihanetimi :) ondan sonra anlat dur "göründüğü gibi değil!" diye

Son düzenleme:
Canım sabahları tost güzel fikir. Hatta tost yaparken seni anıcam, ekmek korkumu hafifletmeme yardımcı oldun. İhşallah böyle gitsin bu. Güven duyarak gitmek güzel.

Sağol canım benim, peynirler uzarken de beni an :)) Peynir delisiyim ben, çok seviyorum her çeşidini :) merak etme aldığın müthiş damak tadından başka hiç bir zararı yok :)) Afiyet bal olsun, yağ olmasın şimdiden.

.............
........
Tamam kuzum 10 Ekim de 56, 14 Ekim de güçlendirme ödül benim doğum günü pastası, nasıl ama :)

Ah keşkeeeee İnşallah inşallaahhh!!! Hay bal damlayan ağzını öpem Ahahhah

Bu ağlak surat oraya nerden girdi bilmiyorum, tatile gidemeyişime çok içerledi herhal

Hahaha Aşağılarda kalmış bi de, görmemişim ben o miniği hihiih Ben 56 kilo olursam hani çok duygusal bi an yaşanacak yaa Ona ağlıyo bence, duygulandı garibim

Ah caanıımmmm! Darısı başımıza. Ne güzel anlatıyorsun sen öyle :)) Ben de Ekim gibi gözümde canlandırdım şimdi :) zapzayıfladığımı İnşallah inşallaahhhh!!! Maşallah
Bu arada bende güçlendirmeye de geçsem sanırım sadece haftasonları falan ekmek yerim.. Diyetten önce de öyle yapıyordum zaten ben.. Yoksa şişerim la ben

Son düzenleme:

dely' im benim. Senin de çok az kaldı geçmene. Yüzdün yüzdün ,kuyruğuna geldin. Güçlendirme sürecinde de hep beraber burdayız

dely' im benim. Senin de çok az kaldı geçmene. Yüzdün yüzdün ,kuyruğuna geldin. Güçlendirme sürecinde de hep beraber burdayız

Amin inşallahh Daha senin vermene gerek yok, böyle iyisin diyenlere rağmen, uğraşıyorum. 2 kilo 2 kilodur.. Kar kardır

kızlar bol -'li günler...
bugün uyduruktan denemeler yapıyordum ilk defa hoşuma giden bir şey yaptım. ama sorun şu: yağı azaltılmış kakao kullandım. serbest mi?
neyse tarifi de vereyim:
sıvı tatlandırıcı, light yoğurt, süttozu ve kakao karıştırdım.hepsinin miktarı kafanıza göre, damak tadına uygun ayarlarsınız. süttozu yoğurdun o buruk tadını aldı. dondurunca da süper oldu.

Çok iyi fıstığım ya, maşallah. dukan amcam çakana kadar sen artılarına çakmışsın bile, hem geçen günkü temizlikle sildin süpürdün de :))

kızlarrrr ayranımıda ıctım. 3 lt suyumda bıttı. akşamada hamsı ızgara yıceeeemmm. e ben daha napamm deyin hele...

.............

Öp, öp :))))))

Valla sahiden yaşanacak ama, bu foruma girip çıkan, giden gelmeyen, yeni gelen herkes biliyor senin inatçı kiloları, ben şahsen çok duygulanacağım o pastayı yerken

Muhaha muhahaaa

Arada kaçamaklar falan da olmadı değil tabi ama kastığım zaman da çok kastım, yine de gitmediii.. Kaçamaksız bir sürü ayım geçti.. Herkesinkinden daha inatçı oldukları kesin
Bu aydan umutluyum ama tatlım

Vayy beee Canım ne güzel maşallah O artılar bişi değilmiş yaaa, kandırmışlar seniii Kimsenin haberi olmadan hallettin şşşş Ben hiç çaktırmadan güzel bi sunum yapiyim senin eksini

Son düzenleme:

Ben de umutluyum valla, bu defa şeytanın bacağını kıracağız canım, hep beraber halay çekicez ondan sonra da

deneyimli arkadaşlara sesleniyorum.Ben 6 kg verdim bir ayda.Yaklaşık 10 gündür aynı kiloda 64kg da takılıp kaldım.Her sabah biraz üstüne çıkıyorum sonra geri iniyorum ama 64.100 ün altına inemedim.Deli olacam lütfen birileri birşeyler söylesin.Kırılma noktası denen yerde miyim sizlerde yaşadınız mı bunları.Hiç kaçamak yapmadım bunca zamandır ama artık çevrem baskı yapmaya başladı 'zaten veremiyorsun bırak artık' diyerek.Lütfeeen birileri sesimi duysun...:18:

Hoşgeldin canım :))

Burayı biraz takip ettiysen aramızda 6 ayda 10 kilo için çabalayan arkadaşlarımız var. Herkesin bünyesi aynı değil ki. Hem 10 gün pes etmek için çok erken. Tartıda görmesen de vücut yağ yakmaya devam ediyor, sebzelerden dolayı su tutuyor vücudun sen farketmiyorsun. Dely ciğim en iyi örnek buna :))

Hemen vazgeçmek yok, aynen devam :))

Bu arada bir nisanduru muz vardı o nerelerde kaldı acep :44:

Canım, baktım da dinazor senle ben kalmışız diğer arkadaşlar hep yeni :))

Maşallah, gelin gelin, biz hep burdayız :))

kizlar bende basladim kitapda aldim ne guzel 65 kiloya dusmustum ramazanda verdigim 10 kilonun 7 kilosunu geri aldimneyse dukan amcamin testini yaptim tam 3 gun atakta 2 kilo verip 72 kilodan 70 e dustum teste 3,5 ay sonra ideal kiloma inecekmisim ayyyyyyyyyy yeni yila zayif bir gacu olarak girecem sanirsam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…