Nesrincim nerelerdesin, sesin çıkmıyor. İyi misin, diyet nasıl gidiyor, herşey yolunda mı?
kızlar ben 89,9 u gorsem emınım motıvasyonum tavan yapacak... tıkırıma aldanmayınbu sabah 92,5 cıktım..
sımdı sızce ne yaparsam nezaman ben 89,9 u gorurum. tahmınlerınızı ve yorumlarınızı belırtırmısınız..
ben hele de göğüsten bahsediyosun ya sen.. işte öyle göğüs ve balık yediğim zamanlarda yememle doğru orantılı olarak hdaha hızlı veriyordum.. sen de çoğalt ki vücudun işleyecek malzemesi çoğalsın.. yorulsun.. erisinelimin ayasından biraz daha kucuk ve kalem kalınlıgında iki parça tavuk göğsü ızgara ve bir kase yoğurt yedım.. sabah ve öğle arasında baska bırsey yemedım. yesem dahamı ıyı olurdu sızce.. öğleden sonra ara öğün olarak bır küçük ayran içeceğim aksamı yazarımm..
kızlar ben 89,9 u gorsem emınım motıvasyonum tavan yapacak... tıkırıma aldanmayınbu sabah 92,5 cıktım..
sımdı sızce ne yaparsam nezaman ben 89,9 u gorurum. tahmınlerınızı ve yorumlarınızı belırtırmısınız..
Bence en kötü ihtimalle 3 haftada 89,9'u görürsün canım. Birazcık da hareketleHem demek 90,6'yı gördün daha önce. Oraya kadar daha çabuk inebilirsin bence. Motivasyonunu bozmaaaa!!! Bak bana.. 6 ayda 10 kilo veremedim, hala da çalışıyorum. Arada duraklamalar olacak, biliyorsun. Sen hiiçç onları düşünme... Hiç bir şey olmamış gibi devam et. 3 haftada tamamsın :112::129: sonra da gerisi gelecek inşallah.. Biraz spor, biraz yiyecek değişiklikleri falan yap. Farklı şeyler tüket. En önemlisi hareket ama..
görürsün azcık sabır.. sabır sabır sabır... yuruyus bana cok ıyı gelıyor.. hem acılıyorum hem zayıflıyorum hem de kendım ıcın bısı yapmıs olma mutlulugu oluyor... spor yapmıyorum ne zamandır ama yurudugum zaman daha cabuk gıdıyor kılocuklar...
ben hele de göğüsten bahsediyosun ya sen.. işte öyle göğüs ve balık yediğim zamanlarda yememle doğru orantılı olarak hdaha hızlı veriyordum.. sen de çoğalt ki vücudun işleyecek malzemesi çoğalsın.. yorulsun.. erisin
79.9 u göreceğin günler yakında ne 89.9 u yahuu
%80 hareket ve %20 yemek değiştirmeyle 3 haftada olur bu iş diyorsun.. peki efenim teşekkür ederim..
%100 sporla halederim yani..okeyyy ...
%100 beyaz ve balıkla görürüm yani.. tamam kuzumm...ayıpsın..
e ben bu yorumlarınızı dıkkate almazmıyımm.. akşam yemekte balıkkkkk yıyıp üstünede cıkıp yurusem önerilerinizi gerçekleştirmiş olurum değilmi???
bende onumuzdekı persembe 89,9 u gormek ıcın elımden gelen herseyı yapacagımm.. dely cım onumuzdekı persembe olacak kılomu soyluyorum bak sımdıden bıldırımıne ekleyebılırsın. 89,9
Vücudun spor yapmaya alışkınsa, seni çok yormayacağını düşünüyorsan 1 saat çok değil bence. Sonradan bıkmamak için önce yarım saatle falan başlayıp, yavaş yavaş da süreyi arttırabilirsin.kızlar ben atak evresinde 1 saat yürüsem çok olurmu sizce?? :44:
[sıze=2]Aferin sanaaaa Her şeyi dikkate al tabi. Ben 2-3 hafta dedim, sen 1 hafta diyosun.. Vuuuvvv Süpersin yazdım say o zaman ben de gaza gelerekten, 10 ekime kadar 56 diyorum pek umudum yok ama. Olsun. Beynime 10 ekim ve 56 sinyalleri gitsin :d [/sıze]
Geçen gün biri, çay su tutar dedi. Bana biraz saçma geldi ama; bakarsın doğrudur :44: Su tutmayan da bişi yok maşallah hhihihihyavrum eksılerı gormezsem yitip gitmekten korkuyorum. Onun için acele ediyorum anladın senAma yoookkk ayın 20 si itibarıyle 89,9 olacagım işte o kadar....
Ya bıde akşamları çayı bıraz abartıyorum. Bunun bana zararı olurmukı. şekersi çay..
çay keyfine başlamadan evvel bi büyük bardaknan'fincanlan'kupaynan olmadı vazoynan yeşil çay gibi bişey iç.. sonna içebildiğin kadar -(!) ki içebilirisen elbet hihiihiii!- normal çay iç yavruşko..yavrum eksılerı gormezsem yitip gitmekten korkuyorum. Onun için acele ediyorum anladın senAma yoookkk ayın 20 si itibarıyle 89,9 olacagım işte o kadar....
Ya bıde akşamları çayı bıraz abartıyorum. Bunun bana zararı olurmukı. şekersi çay..
merhaba canım bende 2 haftalık bi tatilden sonra döndüm aldığım kilolarla ama bugünden itibaren başladım tekrar bikaç gün proteiın gününden sonra seyire devam ama içim rahat en azından artık nasıl kilo verebileceğimi biliyorum:))) sen nasılsın canım herşey yolundadır umarım...
%80 hareket ve %20 yemek değiştirmeyle 3 haftada olur bu iş diyorsun.. peki efenim teşekkür ederim..
%100 sporla halederim yani..okeyyy ...
%100 beyaz ve balıkla görürüm yani.. tamam kuzumm...ayıpsın..
e ben bu yorumlarınızı dıkkate almazmıyımm.. akşam yemekte balıkkkkk yıyıp üstünede cıkıp yurusem önerilerinizi gerçekleştirmiş olurum değilmi???
bende onumuzdekı persembe 89,9 u gormek ıcın elımden gelen herseyı yapacagımm.. dely cım onumuzdekı persembe olacak kılomu soyluyorum bak sımdıden bıldırımıne ekleyebılırsın. 89,9
yavrum eksılerı gormezsem yitip gitmekten korkuyorum. Onun için acele ediyorum anladın senAma yoookkk ayın 20 si itibarıyle 89,9 olacagım işte o kadar....
Aferin sanaaaa Her şeyi dikkate al tabi. Ben 2-3 hafta dedim, sen 1 hafta diyosun.. Vuuuvvv Süpersin Yazdım say O zaman ben de gaza gelerekten, 10 Ekime kadar 56 diyorum Pek umudum yok ama. Olsun. Beynime 10 Ekim ve 56 sinyalleri gitsin
çay keyfine başlamadan evvel bi büyük bardaknan'fincanlan'kupaynan olmadı vazoynan yeşil çay gibi bişey iç.. sonna içebildiğin kadar -(!) ki içebilirisen elbet hihiihiii!- normal çay iç yavruşko..
Tamam kuzum 10 Ekim de 56, 14 Ekim de güçlendirme ödül benim doğum günü pastası, nasıl ama :)
sen küveti doldur 4-5 poşet yeşil çay at.. günaşırı tekrar et.. anca paklar :Çılgın kız, ben neyle içeyim peki :))
sen küveti doldur 4-5 poşet yeşil çay at.. günaşırı tekrar et.. anca paklarD
[sıze=2]geçen gün biri, çay su tutar dedi. Bana biraz saçma geldi ama; bakarsın doğrudur :44: Su tutmayan da bişi yok maşallah hhihihih
Bi de onu azalt da dene bakalım. Sonuç ne olacak? Ona göre içersin ya da içmezsinkesme tabi ama azaltabilirsin.[/sıze]
çay keyfine başlamadan evvel bi büyük bardaknan'fincanlan'kupaynan olmadı vazoynan yeşil çay gibi bişey iç.. Sonna içebildiğin kadar -(!) ki içebilirisen elbet hihiihiii!- normal çay iç yavruşko..
bravo asyam denizim, sana da bu yakışır.Ben de balık yediğimde daha çok kilo verdim diyim sana.
Vereceğinden eminim ben. :))
haaa, çaya gelince dukan amcam çay yasak dese ben bu diyeti yapamazdım gün içinde ben diyim 15 sen de 20 akşamları da en az 5-6 bardak açık şekersiz çay içiyorum ben, hiç zararını görmedim bilakis wc ye taşırken kilo verdiriyor :)
çay sumu tutuyormuşşAhanda bı yasıma daha gırdım..
:90::90::90::90: KopardıN benı annem yaa..
Kız annem sen benı patlatacaksın.. Tamam yesıl cayda ıcerım. Aktardan otunumu alcaz yoksa marketten lıpton doğadan vs markaların poşet çayından mı..?..
Ben aktardan kendisini aldım canım, kaynamış suya 5 - 6 yaprak atıyorum, bir kaç dakika sonra limon sıkıp içiyorum, ohhh mis :))
Gerçe neslim bana küvetle önerdi ama deneyim bari gidince
aaa bunu duymayı ıstıyordum bende.. Tamam ıste bende sureklı wc de oluyorum çaydan dolayı.. Bi şekersiz cay keyfımız var ondanda olmayalım değilmii tatlı şey..
şekersiz türk kahvesi içiyorum şuan. Metobolızmayı hızlandırıyor dıye duymustum. Umarım son surat hız katar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?