Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Nesrincim nerelerdesin, sesin çıkmıyor. İyi misin, diyet nasıl gidiyor, herşey yolunda mı?

merhaba canım bende 2 haftalık bi tatilden sonra döndüm aldığım kilolarla ama bugünden itibaren başladım tekrar bikaç gün proteiın gününden sonra seyire devam ama içim rahat en azından artık nasıl kilo verebileceğimi biliyorum:))) sen nasılsın canım herşey yolundadır umarım...

görürsün azcık sabır.. sabır sabır sabır... yuruyus bana cok ıyı gelıyor.. hem acılıyorum hem zayıflıyorum hem de kendım ıcın bısı yapmıs olma mutlulugu oluyor... spor yapmıyorum ne zamandır ama yurudugum zaman daha cabuk gıdıyor kılocuklar...

kızlar bız cok kucuk bı ılcedeyız... beden egıtımı ogretmenı bı arkadasımız aerobık kursu acıyor cok mutluyum hemen yazıldım... gecen yıl gıdıyordum hastalandım gıdemedım... bu sene hem dukan da var...

ben hele de göğüsten bahsediyosun ya sen.. işte öyle göğüs ve balık yediğim zamanlarda yememle doğru orantılı olarak hdaha hızlı veriyordum.. sen de çoğalt ki vücudun işleyecek malzemesi çoğalsın.. yorulsun.. erisin

79.9 u göreceğin günler yakında ne 89.9 u yahuu

Son düzenleme:

%80 hareket ve %20 yemek değiştirmeyle 3 haftada olur bu iş diyorsun.. peki efenim teşekkür ederim..

%100 sporla halederim yani..okeyyy ...

%100 beyaz ve balıkla görürüm yani.. tamam kuzumm...ayıpsın..

e ben bu yorumlarınızı dıkkate almazmıyımm.. akşam yemekte balıkkkkk yıyıp üstünede cıkıp yurusem önerilerinizi gerçekleştirmiş olurum değilmi???

bende onumuzdekı persembe 89,9 u gormek ıcın elımden gelen herseyı yapacagımm.. dely cım onumuzdekı persembe olacak kılomu soyluyorum bak sımdıden bıldırımıne ekleyebılırsın. 89,9

Aferin sanaaaa Her şeyi dikkate al tabi. Ben 2-3 hafta dedim, sen 1 hafta diyosun.. Vuuuvvv Süpersin Yazdım say O zaman ben de gaza gelerekten, 10 Ekime kadar 56 diyorum Pek umudum yok ama. Olsun. Beynime 10 Ekim ve 56 sinyalleri gitsin

kızlar ben atak evresinde 1 saat yürüsem çok olurmu sizce?? :44:
Vücudun spor yapmaya alışkınsa, seni çok yormayacağını düşünüyorsan 1 saat çok değil bence. Sonradan bıkmamak için önce yarım saatle falan başlayıp, yavaş yavaş da süreyi arttırabilirsin.

yavrum eksılerı gormezsem yitip gitmekten korkuyorum. Onun için acele ediyorum anladın sen Ama yoookkk ayın 20 si itibarıyle 89,9 olacagım işte o kadar....

Ya bıde akşamları çayı bıraz abartıyorum. Bunun bana zararı olurmukı. şekersiZ çay..

Son düzenleme:
Geçen gün biri, çay su tutar dedi. Bana biraz saçma geldi ama; bakarsın doğrudur :44: Su tutmayan da bişi yok maşallah hhihihih
Bi de onu azalt da dene bakalım. Sonuç ne olacak? Ona göre içersin ya da içmezsin Kesme tabi ama azaltabilirsin.

çay keyfine başlamadan evvel bi büyük bardaknan'fincanlan'kupaynan olmadı vazoynan yeşil çay gibi bişey iç.. sonna içebildiğin kadar -(!) ki içebilirisen elbet hihiihiii!- normal çay iç yavruşko..

Son düzenleme:

Ohh, dinlenmiş bol enerji depolayıp gelmişsindir ne güzel, bana bu sene tatil yok ama olsun :) Evet canım, nasıl vereceğimizi biliyoruz artık. :) Ben de iyiyim şükür, herşey yolunda, aynen devam :))

Bravo asyam denizim, sana da bu yakışır. Ben de balık yediğimde daha çok kilo verdim diyim sana.

Vereceğinden eminim ben. :))

Haaa, çaya gelince dukan amcam çay yasak dese ben bu diyeti yapamazdım gün içinde ben diyim 15 sen de 20 akşamları da en az 5-6 bardak açık şekersiz çay içiyorum ben, hiç zararını görmedim bilakis wc ye taşırken kilo verdiriyor :)

Tamam kuzum 10 Ekim de 56, 14 Ekim de güçlendirme ödül benim doğum günü pastası, nasıl ama :)

çay keyfine başlamadan evvel bi büyük bardaknan'fincanlan'kupaynan olmadı vazoynan yeşil çay gibi bişey iç.. sonna içebildiğin kadar -(!) ki içebilirisen elbet hihiihiii!- normal çay iç yavruşko..

Çılgın kız, ben neyle içeyim peki :))

çay sumu tutuyormuşş Ahanda bı yasıma daha gırdım..

çay keyfine başlamadan evvel bi büyük bardaknan'fincanlan'kupaynan olmadı vazoynan yeşil çay gibi bişey iç.. Sonna içebildiğin kadar -(!) ki içebilirisen elbet hihiihiii!- normal çay iç yavruşko..

:90::90::90::90: KopardıN benı annem yaa..
Kız annem sen benı patlatacaksın.. Tamam yesıl cayda ıcerım. Aktardan otunumu alcaz yoksa marketten lıpton doğadan vs markaların poşet çayından mı..?..

aaa bunu duymayı ıstıyordum bende.. Tamam ıste bende sureklı wc de oluyorum çaydan dolayı.. Bi şekersiz cay keyfımız var ondanda olmayalım değilmii tatlı şey..

Son düzenleme:
şekersiz türk kahvesi içiyorum şuan. Metobolızmayı hızlandırıyor dıye duymustum. Umarım son surat hız katar..

Valla fıstığım ya, çaysız olmaz aynen devam :)) Hatta reglim yaklaştı sanırım akşam 2 bardağına tatlandırıcı koydum içtim, havalarda serinledi ya, nasıl güzel geldi valla. Yaşasın siyah çay

şekersiz türk kahvesi içiyorum şuan. Metobolızmayı hızlandırıyor dıye duymustum. Umarım son surat hız katar..

Asyam, ben de duydum onu, bir de sabah kalkar kalkmaz ağzına bir kaç lokma peynir, yoğurt vs. yasak olmayan ne varsa at ki hemen başlasın metabolizma çalışmaya, bir de günde 2 adet soda içebilirsin. Sindirimi kolaylaştırıyor, mineral de var. Bi dene istersen.

Kızlar bir kaç gündür giremedim foruma doğru düzgün. Çok yoğundum. Güçlendirme çok güzel gidiyor. Meyvemi her gün yiyorum. Dışında kalanlar sebze ve et zaten, orda bir sorun yok. Yulaf kepeğime devam. Sadece ekmek yemedim henüz. Ekimi dinleyip Uno' nun Çok tahıllısından alıp bi tane dolapta bulundurayım da canım çok çekerse yerim dedim. Ama cidden kızlar meyveymiş benim derdim. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Güçlendirmeye 3 Eylül' de başladım. 57. 3 kg ile. Bugün 57.0 olmuşum bile. Bu ayar giderim artık ben. İhşallah hepiniz istediğiniz kilolara fazla yorulmadan inersiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…