- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
pardon:)))ne kadarlık oğlun....
Kuru muru.. Yicez canım napalım :)) Yıllarca yemişim kuru olmayanınıSen onlara bakma ayol. Gelin bakalım deee, tut kulaklarından Ama gerçekten bak, bi daha öyle bi yere gitme barii... Çatlıyoz vercez diye, doğrusun.. Artı olmasın inşallaahhh!!
Forum da hep ilgi bekliyo:)
Az kaldı az kaldııı hadiii
kızlar ben döndüm,napıyonuz,offf rapor yazmam lazım,siz de bir sürü kaynatmışınız.
aklım sizde,elim işte pufff
light yoğurtlu dondurma yiyiyorum
Bi mikrodalgam eksik yaa :)) Onu da alaydım hihihi........
Hemen canımm, vakit olmadığında sıra savıyor. Benim diğer fırın sağır, dilsiz, kırk saat bekleyemiyorum, bazen sulandırıp kakao,süttozu tatlandırıcı dökünce de ıslak kek oluyor :))
dukan diyeti tarifleri: MİKRODALGA KEKİ
alfabenin ilk harfi (A) mıydı ?? canım bomboşum çizelgeyi felan hazırlamadım :))
Oyy miniiikkk20 aylık benım aşkımda.. aksamları babası benı karşılamaya getırıyor indiğim yere. Nasıl bağırıyor anneeee diye.. hadi sarıl diyorum boynumu koparacak nerdeyse. Öp bide diyorum bazen dudağını bazende yanağını koyuyor yanığıma. Sonra asılan balon top yada yiyecek bısey görünce başlıyor acubıcıgacu dıye isteklerini saymaya. Bitek balon derken bagoo top derken gooo yemek ıstedıgınde de mama deyısını anlıyorum. Ama görsen o dünyaca laf edıyor. Sonrada sarmaş dolaş evın yolunu tutuyoruz. Ayyy daha bi özledim bahsederken yaaa…
yok kuzum gıtmem bıdaha. bu ılk ve sondu.. az kaldı demek kolay senide zamanı gelınce göreceğim ben.. zaman gecmıyor be..
afiyet olsun bebem. dondurman hazırmı el yapımımı??
Heyoookim sordu okurken unuttum
birisi süttozu sormuş seyirde var mı diye onun yerine light sütü coffe mate olarak kullanabilrsiniz ben öyle yapıyordum
Bi mikrodalgam eksik yaa :)) Onu da alaydım hihihiHee bi de mutfak terazisi hihihi bi de... Ah Dukan ahhhh!!
Afiyet olsuunnn! Ben de Medesa tarifli kakaolu kek yiyip nescafe içiyoruummm
"Tamam" demeye kalmadı, "Ekim şimdi yetişir zaten ama ben de şeyedebilirim" dememe kalmadı hahah
Ekim yetişti
Şimdi o zaman balık tutmayı öğretelim çekirgem, her kilo verdiğinde sana lazım olacak ya nasılsa,
Sen bu linkte yazılanları yap, takıldığın yerde sor ben cevaplarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Buradan kendi hazırladığın çizelgeyi görecek hale kadar gel, yapıştırmayı deneyecek yapıştıramayacaksın. O kısmını da tarif edicem sana.
Hahahaha...........
Buradan kendi hazırladığın çizelgeyi görecek hale kadar gel, yapıştırmayı deneyecek yapıştıramayacaksın. O kısmını da tarif edicem sana.
Benim de, benim de :)) mikrodalgam, terazim yok. :)) Love01 in kulakları çınlasın, o aldıydı peyniri ölçmeye, ben gözle ölçüyorum :)) o anki peynir isteğime göre değişiyo benim 40 gr.
Ayy kızlar, benim yine fikrim geldi.
Foruma üye olmadan 1 ay sizi takip ettimdi. Aklıma geldi şimdi kk ya ve foruma yazdığım ilk mesajım var aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-5022.html
Ne kadannnn da kibar ve acemiymişim, ilk giriyorum bi de romdan bahsediyorum bak hele
Oyy miniiikkk
Ben seni rahatlatmak için dedim beSonuçta sabah değil yani, akşam oldu diyerekten :) Ben zaten bırakıp nası işe gelirim onu bilmiyom Çocuk yapana kadar zengin olmalıyım hihihi
Ayy kızlar, benim yine fikrim geldi.
Foruma üye olmadan 1 ay sizi takip ettimdi. Aklıma geldi şimdi kk ya ve foruma yazdığım ilk mesajım var aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-5022.html
Ne kadannnn da kibar ve acemiymişim, ilk giriyorum bi de romdan bahsediyorum bak hele
Afiyet olsun kuzucum, de hele şu light labneyi hazır mı alıyorsun kendin mi yapıyorsun. Müşteriye çıkıcan diye kaynatma sorumu bakalım :))
Afiyet olsuunnn! Ben de Medesa tarifli kakaolu kek yiyip nescafe içiyoruummm
"Tamam" demeye kalmadı, "Ekim şimdi yetişir zaten ama ben de şeyedebilirim" dememe kalmadı hahah
Ekim yetişti
20 aylık benım aşkımda.. aksamları babası benı karşılamaya getırıyor indiğim yere. Nasıl bağırıyor anneeee diye.. hadi sarıl diyorum boynumu koparacak nerdeyse. Öp bide diyorum bazen dudağını bazende yanağını koyuyor yanığıma. Sonra asılan balon top yada yiyecek bısey görünce başlıyor acubıcıgacu dıye isteklerini saymaya. Bitek balon derken bagoo top derken gooo yemek ıstedıgınde de mama deyısını anlıyorum. Ama görsen o dünyaca laf edıyor. Sonrada sarmaş dolaş evın yolunu tutuyoruz. Ayyy daha bi özledim bahsederken yaaa…
yok kuzum gıtmem bıdaha. bu ılk ve sondu.. az kaldı demek kolay senide zamanı gelınce göreceğim ben.. zaman gecmıyor be..
afiyet olsun bebem. dondurman hazırmı el yapımımı??
HahahahaHay Allah seni yaa "Yapıştırmayı deneyeceksin yapıştıramıcaksın" hahaha Senaryoyu da ezberledik diyosun
Evet aynen :)))
E canım senin mikrodalgan yoksa nası ediyon sen bu kekii :)) Hani tencerede falan yapılıyordu, öyle mi :44: De de biz de yapak :)
Valla gidelim canım, eve almazsa almasın kız, giriş katmış ya, perdeden gölgesini izlemek daha eğlenceli olabilir
Hemen canımm, vakit olmadığında sıra savıyor. Benim diğer fırın sağır, dilsiz, kırk saat bekleyemiyorum, bazen sulandırıp kakao,süttozu tatlandırıcı dökünce de ıslak kek oluyor :))
dukan diyeti tarifleri: MİKRODALGA KEKİ
canım benım usta oldun ama hala kıbarsınkiii.. seni kimse karsılamamış...ama bak sen hemen karsılıyorsun çekirgeleri.sevgi kelebeği..
kuzum el mahkum. bende ılk senın gıbı dusunmustum nasıl gideceğim gidemem ama hayat sartları gidiyorsun. sende gideceksin. herşey onlar için sonuçta..
Saol tatlım :) Ya nutellanın bi sürü tarifi var bende. Senin yaptığın hangisi hangisiii......
canım bildiğin pınar light labne ,yağı azaltılmış olanlardan ama nutella var ya müthiş oldu,fındık aroması da offf diyorum yaaa
afiyet olsun kuzum
.......
20 aylık benım aşkımda.. aksamları babası benı karşılamaya getırıyor indiğim yere. Nasıl bağırıyor anneeee diye.. hadi sarıl diyorum boynumu koparacak nerdeyse. Öp bide diyorum bazen dudağını bazende yanağını koyuyor yanığıma. Sonra asılan balon top yada yiyecek bısey görünce başlıyor acubıcıgacu dıye isteklerini saymaya. Bitek balon derken bagoo top derken gooo yemek ıstedıgınde de mama deyısını anlıyorum. Ama görsen o dünyaca laf edıyor. Sonrada sarmaş dolaş evın yolunu tutuyoruz. Ayyy daha bi özledim bahsederken yaaa…
İvet iveeetttÇok bi kebelek oooo
Tabi canım, mecbur.Ama zengin olursam işe mişe gitmem işte O yüzden çocuk olana kadar zengin olsam keşke diyorum hihih
Saol tatlım :) Ya nutellanın bi sürü tarifi var bende. Senin yaptığın hangisi hangisiiiOnu da de bari :)) Onu da yapam
Ben hazırlaniyim de çıkiyim tatlışlar :115:
İyi akşamlar herkeseee :79: Yarın için bol eksileeerrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?