Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet usta çizelgemi yaptım ve yapıştıramıyorumm medyummusun anacımm :)) napcam ben şimdiii??

kEK Süpermiş. Hem az 1 kaşık tatlandırıcı var. Ben pek sevemedim de o olayı. Daha hiç kullanmadım.

Medesama bak hele.
İnsan bi buyrun falan derrr.
Camdan girerizz hani bi kedi vardıya evine giriyorduuu onun gibii

Afiyet olsun canım, regl dönemlerinde iyi oluyor bana da :)

Gireriz canım, yok kurtuluşu :))

Sağol kuzummm, hepiniz öylesiniz.

Ben de isticektim, sen istemişsin tarifi sağol bitanem.

Veee iyi akşamlaaaar

Delisin sen kızım ya, sensin tabi, başka kim olacak. Yaa sahi bak seni görmek için gelirim ha, duvarla olan muhabbete bak, tam pazarlamacısın kızım sen :))

evet usta çizelgemi yaptım ve yapıştıramıyorumm medyummusun anacımm :)) napcam ben şimdiii??

Hah, şimdi çekirge, çizelgeni gördüğün yerde aşağıya kadar in, in, in,
:)

ezCode:
(on ezBoards)
[link=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wl2wmQ8/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl2wmQ8/weight.png[/image][/link]

burayı bul,

buradan da http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl2wmQ8/weight.png bu kadarını kopyala, çizelge bölümüne yapıştır.

Bunlar örnek, kafadan attım hepsini :))

sana hayranımm usta senseiii tanımam gayrı başkasını :))) çok teşekkür ederim :))

Cici kızlar,

Bu günlük bu kadar yeter, ben çıkıyorum artık.

Hepinize iyi akşamlar.

eşim dukan diyeti sayesinde iki kere istediği kadar kilo verdi ama seneye tekrar eski kilolarını gördü! bir noktadan sonra insan kendini kısıtlamaktan bıkıyor ve programın dışına çıktığı için kilo alıyor. şu ana kadar verdiği kiloları 5 sene geri almayan kimseyi tanıdınız mı acaba

esnin kac kilosu vardi? guclendirme evresini tamamladi mi? diyeti yapip kilolari vermek guclendirme evresini de iceriyor, eger yapmadiysa, zaten diyorlar, daha fazlasini geri aliyomussun. Ama yapipta kisa surede geri aldiysa, durup dusunmeye deger.

İpeeeeeek yaptım callanı

hemi de oğluş uyanıkken yaptım, azıcık kavga ettik ama olsun, son iki hareketi de o üstümdeyken yaptım bana x2 yaz tamam mı

Son düzenleme:

İpeeeeeek yaptım callanı

hemi de oğluş uyanıkken yaptım, azıcık kavga ettik ama olsun, son iki hareketi de o üstümdeyken yaptım bana x2 yaz tamam mı

ben de yaptım ben de, valla eve geldim yorgun argın hadi yapayım geceye kalsa iyice mayışıyorum , super callan yaptım düne göre daha iiyiydi ama bacaklarım ağrıyor şu an, bir gün super bir gün normal mi gitsem kızlar ne dersiniz :44: ya da 4-5 gün yapayım belki vücut alışır mı diyorsunuzz :44:

benim kardeşim yapalı 3 yıl oldu ki güçlendirmesini tam yapamadı 2 kilo artısı var şu an ki 4 aylık hamile düşünün yani, istediklerini yiyor ama azar azar, kısıtlama yapmadı hiç hamileliğinde az az hamurişi de yiyor, kızartma da, çikolata da, ama almadı yani ...ben eski beslenme düzenime dönersem her gün poşet poşet abur cubur yersem elbet kilo alırım, hiç bir diet bunu önleyemez ki...

ben ilk süper yapmıştım o çok fenaydı ya, ertesi gün her bir yerim ağrıyordu, dün 10 saat şeysini yaptım o daha hafifmiş, bugün de ağrıdı karnım bacaklarım ama çok hafif, ben 10 gün yapcam bunu, sonra da ötekini yapcam

bugün dayanamadım ve algidanın light dondurmasını aldım. tatlı delisi biri olarak daha fazla dayanamadım. henüz yemedim ama beni yeeee diye bağırıyor...

bugün dayanamadım ve algidanın light dondurmasını aldım. tatlı delisi biri olarak daha fazla dayanamadım. henüz yemedim ama beni yeeee diye bağırıyor...

o bize yasak diye biliyorum, kendin dukenalla falan yapsana canım , buzdolabına koyunca donunca dondurma gibi oluyor ama sınırlı izinliler sende duraklama yapmıyorsa bir dene tartıda ertesi gün artıyı görmessen yersin

sen en zorunda başlamışsın ama valla ilk günden super yapabildiysen bravo ben 15 gün normal callen yapıp kalçadan 4 cm incelip supere geçtim bakalım super de ne kadar gidecek

bu diyet o kadar eskimi bilmiyorum. en azından türkiye'de o kadar eski değil. diyetin bütün aşamalarını tamamlayıp korumaya devam etti mi eşiniz?

kiz sen kac kiloyla baslamistin dukana ne cabuk bittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…