eşim dukan diyeti sayesinde iki kere istediği kadar kilo verdi ama seneye tekrar eski kilolarını gördü! bir noktadan sonra insan kendini kısıtlamaktan bıkıyor ve programın dışına çıktığı için kilo alıyor. şu ana kadar verdiği kiloları 5 sene geri almayan kimseyi tanıdınız mı acaba
kiz sen kac kiloyla baslamistin dukana ne cabuk bittin
canlar ben simit yemiştim bır ay once
bugun de dondurma+ekmek+kavun yedım pişman degılım ama ıcımde bı sızı var
bende dolu bi nutella şişesi var ... arada sarılıp öpüyorum..kaçamakçı senibir ay önceki simiti bile unutmamış içindeki sızıdan olsagerek
Bende daha atağın 2. gununde fire verdim. ama napıyım koskoca nutella şişesi duruyordu gozumun onunde...
böyle kaçamaklarla kilo verebilen oldu mu aranızda kızlar? zira ben birazcık nutella tükettim diye vazgeçmek üzereyim :2:
kaçamakçı senibir ay önceki simiti bile unutmamış içindeki sızıdan olsagerek
Bende daha atağın 2. gununde fire verdim. ama napıyım koskoca nutella şişesi duruyordu gozumun onunde...
böyle kaçamaklarla kilo verebilen oldu mu aranızda kızlar? zira ben birazcık nutella tükettim diye vazgeçmek üzereyim :2:
Ben 23 ağustostan beridir hiç kaçamak yapmadım çok şükür
oh maşallah ya darısı başımaa..
İnşALLAH aminnn :), Ben eski tombiş fotolarımı, hedef kilomu buzdolabına yapıştırıyorum ki kaçamak yapmayımsüper azim veriyor bana
az da bende olsa o azimden ya
Ne kadarsın şimdi?, Hem zamanla olur hepsi
Belkı de kolayca vazgecebılecek olmamın nedenı boyumun kılomu bıraz kaldırıyor olması. Ondan cesaret alıyorum bende ne kötü
dün 98.9'la başladım . bugün öğlen 97'yi gordum. az evvel baktım yıne 98ağlamak ıstıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?