Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlimm bilgilendirdigin icin sagol..ama acaba esin hic dikkat etmedi mi:26: sunu söyleyeyim benim cok hizli kilo alan bir bünyem var ekmek disinda herseyi yedim ramazanda bayramda ve sonrasinda iki haftalik tatilde ekmegi bile kattim hergün sinirsiz toplamda aldigim kilo 1500gr idi bunun 500 ü ertesi gün gitti okadar yemege normalde daha cok alinmasi lazimken bence ben pacayi kurtardim herkesin fikrine saygim sonsuz ama sonrasinda dikkat etmedigin sürece hic bir diyet faydali kalici degil iyi geceler

ya ben çizelge yapamıyorum yapıyorum son görüntüde kilomlar hedef kilom yazmıyo sadece vereceğim kilo yazıyoçok beceriksizim bu arada kitabım büyük ihtimalle sabah ben uyurken gelmiş olacak yani yarın atak evremin 1 günü :)

güçlendirme evresini yapmaya çalışıyordu ama dediğim gibi kendini kısıtlamak istemiyordu artık, bu yüzden de bazen dukana ters herşeyi yiyordu. sonra pişmanlık duyup ertesi gün protein gunu yapıyordu. proetin gunu işe yarıyordu ama sonra onu da yapmamamaya başladı. yani hanımlar anlayacağınız kilo vermekten çok onu korumak daha da zor !

canlar ben simit yemiştim bır ay once
bugun de dondurma+ekmek+kavun yedım pişman degılım ama ıcımde bı sızı var

kaçamakçı seni bir ay önceki simiti bile unutmamış içindeki sızıdan olsagerek

Bende daha atağın 2. gununde fire verdim. ama napıyım koskoca nutella şişesi duruyordu gozumun onunde...

böyle kaçamaklarla kilo verebilen oldu mu aranızda kızlar? zira ben birazcık nutella tükettim diye vazgeçmek üzereyim :2:

bende dolu bi nutella şişesi var ... arada sarılıp öpüyorum..

dün başıma enteresan bişi geldi...
tvde bı dızı var ve su boregı yıyorlar... bırden o tereyagının vırç dıye agzıma yayıldıgını hıssettım gulmeye basladım...gulerken aglamaya basladım... artık nutellayı degıl tereyagını öpecem ne bu ya..tereyagsızlıktan ölen ilk ben olucam lanet olsun

Ben 23 ağustostan beridir hiç kaçamak yapmadım çok şükür

ramazanlarda dini programlarda sorulan'' şunu yapsam orucum bozulur mu ?'' gibisinden soruların bı benzerını sorcam
kilo alır mıyım nolur olmaz bişi dıyın yalan da olsa dıyın sonra ben sıze benı mı kandırıyosunuz dıye sorıyım uzasın gıtsın

Ne kadarsın şimdi? , Hem zamanla olur hepsi

Belkı de kolayca vazgecebılecek olmamın nedenı boyumun kılomu bıraz kaldırıyor olması. Ondan cesaret alıyorum bende ne kötü

dün 98.9'la başladım . bugün öğlen 97'yi gordum. az evvel baktım yıne 98 ağlamak ıstıyorum...

Benim de boy 1.68. Hep etrafımda kimse kilomu anlamıyor ne kadar fazla olursa olsun. En sonunda baktım ablamın düğününde aldığım eski kıyafetimin içine giremeyince artık zayıflamak gerek diye düşündüm. Ben de öyle böyle bir azim yok valla. Fazla hırs yapıyorum. Her şeyi uyguluyorum. Herkes önümde neler neler yiyor ama ben inatla yemiyeceğim diyorum. Çünkü ufak ufak kaçamakları durduramam sonra. Mesela çoğu şeyin tadını unuttum bile. Tuzu hele tamamen sildim hayatımdan. , tatlıyı pek sevmediğim için pek zorlanmıyorum ama bazen gözümün önünde bitter çikolatalar geçiyor ama geri dönüyorum hemen eski halime Daha yeni başlamıştın demi yanlış hatırlamıyorsam. Bu ufak kaçamakları birden kesip mükemmel sonucu sen de göreceksin Hem o kadar üzgün olma, birazcık zayıfladın mı oooo anında kaçamaklara son verirsin

Günaydın ilk bildirim benden
zannetmeyinki kilo verdim aldım da geldim

başlangıç tarihi
24 ağustos 2012

başlangıç kilo
72.3

hedef kilo
60

geçen haftaki kilo
69.3

bu haftaki kilo
69.8

peki ama neden regl öncesi son 2 gün sanırım o yüzden
haftaya bekleyin beni anacım bomba gibi geliyorum

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç Kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen perşembe 76,3
Bugün 75,8

Hedefe 13 kilo kaldı. 13 uğurlu rakamım. Bugün ayın 13 ü. Doğum günüm 13 ekim. 13. cumaları çok severim. :)

Kızlar günaydın.

Bugün itibarıyla güçlendirmeye geçeli 10. gün oldu. Her gün meyve tüketmenin yanı sıra tam tahıllı ekmeğe de başladım. Tostumu yerken de Ekin' in kulaklarını çınlattım. Bu arada nişastalı öğün yapmadım. Canım çekmedi bile. Bugün protein perşembem. Sanırım oturdu gibi. Ve ben kilo veriyorum hala diyeceğim Amanin ! Tüm arkadaşlarıma bol eksili bir perşembe diyorum. öpüldünüz kızlar.

Başlangıç tarihi: 2 mayıs 2012
başlangıç kilo: 73,5 kg
hedef kilo : 57kg (Dukan amcama göre 59 bana yeterdi )
geçen hafta: 57.3kg
bugün: 57.1kg

Son düzenleme:
Dün kü 68.6 dan sonra bugüüüünnnnn

bu kahvaltıyı hakettim ama dimi

Herkese günaydıınnnnnnn

geçen haftaki kilomu bulayım hemen bildirim yapıcam,hem de büyük bir zevkle

Günaydın kızlar,

Bildrim yapıyorum:)

Başlangıç Tarihi:23.08.2012

Başlangıç kilo:81,9

Hedef Kilo:67

Geçen Hafta:78,4

Bugün:78

Hepinize neşeli bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…