Belkı de kolayca vazgecebılecek olmamın nedenı boyumun kılomu bıraz kaldırıyor olması. Ondan cesaret alıyorum bende ne kötü
dün 98.9'la başladım . bugün öğlen 97'yi gordum. az evvel baktım yıne 98ağlamak ıstıyorum...
güçlendirme evresini yapmaya çalışıyordu ama dediğim gibi kendini kısıtlamak istemiyordu artık, bu yüzden de bazen dukana ters herşeyi yiyordu. sonra pişmanlık duyup ertesi gün protein gunu yapıyordu. proetin gunu işe yarıyordu ama sonra onu da yapmamamaya başladı. yani hanımlar anlayacağınız kilo vermekten çok onu korumak daha da zor !
Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç Kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen perşembe 76,3
Bugün 75,8
Hedefe 13 kilo kaldı. 13 uğurlu rakamım. Bugün ayın 13 ü. Doğum günüm 13 ekim. 13. cumaları çok severim. :)
Kızlar günaydın.
Bugün itibarıyla güçlendirmeye geçeli 10. gün oldu. Her gün meyve tüketmenin yanı sıra tam tahıllı ekmeğe de başladım. Tostumu yerken de Ekin' in kulaklarını çınlattım.Bu arada nişastalı öğün yapmadım. Canım çekmedi bile. Bugün protein perşembem. Sanırım oturdu gibi. Ve ben kilo veriyorum hala diyeceğim Amanin ! Tüm arkadaşlarıma bol eksili bir perşembe diyorum. öpüldünüz kızlar.
Başlangıç tarihi: 2 mayıs 2012
başlangıç kilo: 73,5 kg
hedef kilo : 57kg (Dukan amcama göre 59 bana yeterdi)
geçen hafta: 57.3kg
bugün: 57.1kg
Dün kü 68.6 dan sonra bugüüüünnnnn Eki Görüntüle 508916
bu kahvaltıyı hakettim ama dimiEki Görüntüle 508917
Herkese günaydıınnnnnnn
geçen haftaki kilomu bulayım hemen bildirim yapıcam,hem de büyük bir zevkle
Başlangıç 19/3
Başlangıç Kilo 112
Hedef 79
Geçen perşembe 90,9
Bugün 90,9
kalan 1 kg vermek ıcın 1 haftam vaaarrrrr
Dün kü 68.6 dan sonra bugüüüünnnnn Eki Görüntüle 508916
bu kahvaltıyı hakettim ama dimiEki Görüntüle 508917
Herkese günaydıınnnnnnn
geçen haftaki kilomu bulayım hemen bildirim yapıcam,hem de büyük bir zevkle
kaçamakçı senibir ay önceki simiti bile unutmamış içindeki sızıdan olsagerek
Bende daha atağın 2. gununde fire verdim. ama napıyım koskoca nutella şişesi duruyordu gozumun onunde...
böyle kaçamaklarla kilo verebilen oldu mu aranızda kızlar? zira ben birazcık nutella tükettim diye vazgeçmek üzereyim :2:
bende dolu bi nutella şişesi var ... arada sarılıp öpüyorum..
dün başıma enteresan bişi geldi...
tvde bı dızı var ve su boregı yıyorlar... bırden o tereyagının vırç dıye agzıma yayıldıgını hıssettım gulmeye basladım...gulerken aglamaya basladım... artık nutellayı degıl tereyagını öpecem ne bu ya..tereyagsızlıktan ölen ilk ben olucam lanet olsun
Buyur canım,
Yalnız ne giriş ama, o zaman da tavuk döner sayıklıyormuşsun sen baksana
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-5064.html
Afiyet olsun canım, regl dönemlerinde iyi oluyor bana da :)
Gireriz canım, yok kurtuluşu :))
Sağol kuzummm, hepiniz öylesiniz.
Ben de isticektim, sen istemişsin tarifi sağol bitanem.
Veee iyi akşamlaaaar
Delisin sen kızım ya, sensin tabi, başka kim olacak.Yaa sahi bak seni görmek için gelirim ha, duvarla olan muhabbete bak, tam pazarlamacısın kızım sen :))
Hah, şimdi çekirge, çizelgeni gördüğün yerde aşağıya kadar in, in, in,
:)
ezCode:
(on ezBoards)
[link=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wl2wmQ8/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl2wmQ8/weight.png[/image][/link]
burayı bul,
buradan da http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl2wmQ8/weight.png bu kadarını kopyala, çizelge bölümüne yapıştır.
Bunlar örnek, kafadan attım hepsini :))
Bildirimmmmmm
başlangıç tarihi : 22/06/2012 (araya ramazan girdi heee unutmayın)
başlangıç kilo : 78.5
geçen hafta :70.4
bugün :68.3
Geçen hafta 3 gün protein yapıp da + görmüştüm, çok işim vardı ve çok az su içmiştim, bir haftadır en az 3 lt den fazla su içiyorum, çay, kola, ayran saymıyorum bile, çok çabuk su tutuyorum ben yaama çok su içince de atıyorum, bu hafta regl olurum bakalım o zaman ne olacak, çok su içersem yine ödem olmaz belkim
Bildirimmmmmm
başlangıç tarihi : 22/06/2012 (araya ramazan girdi heee unutmayın)
başlangıç kilo : 78.5
geçen hafta :70.4
bugün :68.3
Geçen hafta 3 gün protein yapıp da + görmüştüm, çok işim vardı ve çok az su içmiştim, bir haftadır en az 3 lt den fazla su içiyorum, çay, kola, ayran saymıyorum bile, çok çabuk su tutuyorum ben yaama çok su içince de atıyorum, bu hafta regl olurum bakalım o zaman ne olacak, çok su içersem yine ödem olmaz belkim
Dely! geçen haftaya kaç yazmıştık hatırlamıyorum 74.8 idi bu sabah.. bugün atağın 2. günündeyim, sil baştan yaptım malumunuz..
Not: dün 76,6 gördüydüm, iyi ödem tutmuşum diyorum zira 2 kiloya yakın farkedemez başka türlü
Selamlar.. aranıza katılmaya geldım.. Ben Evrim.. 34 yasındayım..
Baslangıc: 7.Eylül.2012
kılo: 62
Hedef:52
Su an ki durumum:61.400 ( Dün 61 idim tartıda)
Atak 3 gün yapıldı. Su an seyirin 4.günündeyim.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaslarım..
günaydın kızlar
bildirim yapıyorum
başlangıç 26 haziran
başlangıç kilo 67
geçen hafta 57
bu hafta 56.8
devamlı eksi artı birlikte gidiyorum ,felaket bir iktidarsızlık var kilo verişimde ,bişey ters gidiyor ama ne bilmiyorum ,çok az yemeye başladım ondan mı acaba ,sıkıldım ya ,yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ,çanlar çalmaya başladı ,moralim çok bozuk ,yarın ben tartıda yine 57 yi görürüm eminim ,uzun yıllar bu kilodaydım bumu acaba sebebi ,vücut bu kiloyu çok iyi tanıyor ,yorum yapın kızlar ,ne olur ,15 kilo verdim 6 kilom kaldı ,ama sabrım tükendi iiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?