Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sabah itibari ile 73,200 kg olmuşum eee tab i hafta sonu düğünde göbek atmanın etkisiyle eklersiniz benide öptüm

kızlar bi arkadaşta sormuş ama soru havada kalmış bu callan ve süper callan nedir anacım yaaa:)) bi de pelvis var onu hiç sormuyorum farklı fantezilere yol açıyor gibi anladım... ben callan süper callan ve pelviss istiyoruuummm nerde bu arattım acayip bişiler çıkıyor ???

canımmm tebrik ederim,inşallah şeytanın bacağını kırmışsındır artık
ama bak ben seni bekledim güçlendirme için,sen de beni bekleyeceksin haa,yoksa bozuşuruk
delym ya haftaya yumruk beyaz gün falan yapiiim diyorum,sen yapmıştın pek etkili olmamıştı sanırım ama ben artık p.tesiye yumruk harekatıyla başlayayım diyorum bakalım p.beye ne kadar etkisi olacak

yahu kuzum senin arkadaşların haftada 1 gece içmene izin vermiş de biz izin verdik mi bakalım anaaa kuzuya bak sen yaaa
canlarım gelin yaa hepiniz gelin ekim niye gelmiyorsun,diğer arkadaşlar niye gelmiyor doluşup gelsenize işte yawww
canım,müsait olmasam da müsaitlik yaratırım ben illa ki,deliye bak siz geleceksiniz de ben müsait olmayacağım pehhh
yine de gelmeden önce haberleşelim tabikisi

yok anam valla daha aşağı çekemeyeceğim,69u göreyim yeter gari.hayır gitmiyor kilolar gitmedikçe de insanın keyfi kaçıyor
ahhhh eski günlerim böyle miydi,her tartıya çıktığımda 300-500-1000 falan vermiş oluyordum.şimdi kalakaldım yerimde.ama çok istiyorsanız sizin için 69.9 yapayım,hem o da 6lı rakam,benim için yeterli olabilir

heyyoooo ne kadar çoook kilolarr vermişizzz,aferim hepimizeeee

Evet yaaa ben lcw den kurtulabılırım.. MEDESAaaaaa ve ALİYeeeee size bollaşan kıyafetlerinizi bana yollayın yaaa.. nerde bu dukan dayanısmasıı..

kaç beden giyiyorsun kuzum sen söle bakiiim

yaw sen hem kaçamak yapıp hem 1 ayda 9 kilo mu verdin pehhh vallahii helal olsun ne diiimmmm

canım benimkide o luxell borekci fırını.ne yazıkki o sebeple benim de kekler kabarmıyor
ama muffin kabardı,poğaça da çok güzel oldu.seninkinde onlar da mı olmuyor ki ?
benim kekler bildiğin pasta tabanı gibi dümdüz oluyor

ellerine sağlık kuzuuummmm,100 gr vermişim bir haftada heyyooo

şimcik bu konuda sana ipek daha çok yardımcı olacaktır
callen yapıyoss,üstüne pelviss çalışıyosss sonra da bisiklete biniyossss

Ben geldim bebeklerrr :) Tüm gün sinir harbi yaşadıktan sonra evde olmanın keyfi bir başkaaa. Sabah otobüsten bir kaç durak önce inip yine yürüyüşümü yaptım, içim az da olsa rahat bu sayede, yoğunluğumu hafiflettikten sonra kimse beni tutamaz 69 u görmem lazımmmmmm daha evlenmem lazım benim hehehehehehe

canım sen cok guzel olmussun havada kaparlar yemınle

anaa sevgi hoşgeldin,naber bacım ?

mrb sekerım gun boyu annemlerle ugrasmaktan aksam bi fırsat warken bakayım sizlere dedimm..ben iyiym cok sukur sen nasılsın? karabatak gıbıyım bu ara mısafırden ugrayamıorum ama sizleri özledimm..

ztn dely.de beni listeden atmıs,,allahım neydi günahımm bu arada güçlendirme ikinci kısma gecmem gerekior gelecek hafta ama korkudan gecemiorum..ekinsu,,ekim sizler neler yaptınızz??

Bi hoca bulmam lazım kısmet açtırma duası falan bişeyler okutmam lazım hehehehehe yoksa işim zor Teşekkür ederim bu arada :)

benim de evlenmem lazım ama benim de önce bir koca bulmam lazım

yok fıstığım yaaa listeden atmadı artık güçlendirmeci oldunuz da artık kilo gitmiyor ya pek,onun için güçlendirmedekiler olmuyor listede bildiğim kadarıyla.gerçi akşamüstü bağırıp duruyordu heyy gençler sen sen niye bildirim yapmadın diyordu hatta sana da sormuştu napiiim seni çıkarayım mı diye,ses çıkmayınca da çıkarmış demekki,siz artık sabitsiniz diye,hoş ben de sabitim yaa beni de çıkarsın,yaw güçlendirmedekiler bile daha çok veriyor ben mıh gibi çakıldım kaldım 1 aydır
nöbetçiyim ben,gitmeyin yahuuuu

saka yapıorum cnm ztn..bence sende gecmelisin artk guclendırmeye ama karar senin tabi..su halınle emın ol cok iisin

Bu da benim ilk bildirimim olsun

Diyet başlama tarihi : 23.08.2012
Başlangıç kilo : 79
Hedef kilo : 65
Geçen Perşembe kilo :73
Bugünkü kilo :72.6

saka yapıorum cnm ztn..bence sende gecmelisin artk guclendırmeye ama karar senin tabi..su halınle emın ol cok iisin

sağol bebişim ama benim de senin gibi bir deri bir kemik kalmam lazım,göbişimin tamamen gitmesi ama benim şımarık şımarıkk ayyy göbeğim mi çıktı ne falan demem lazımmm,çok korkuyorum kilo almaktan,onun için verebildiğim kadar vereyim diyorum ama verebildiğim de buymuş zaten bence

Kuzu sen dün gece callan yaptınmı. Bu gece yapabilecekmisin

selam kızlar nasılsınız

çok yoğun bir gündü misafir üstüne misafir geldi

Kekler börekler poğaçalar evden eksik olmadı bide her gelen bişi getirdi yani bugün resmen her an herşey olabilirdi

ama ben Dukanımı bozmadımmm

Onlar kekler poğaçalar yerken ben de ton balığımı yedim

Onlar gidince yürüyüşümü de yaptı günü kazasız belasız atlattım :126:

ayy askolsun medesam ya ben walla sımarıklıktan gobegım mı cıktı demıorum,yemin ediorum bakk..ama öle gelio..sende bana göre iyisin mesela.bu dukan sanırım hepimizi paranoyaklastırıo sadece bu yani benceee:2:

Uzun zamandır yazmıyorum size . Dukan diyeti zararlı , sağlıksız diyenler halt etmiş bugune bugun 10 kilo gitmiş durumda . Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım şok oluyor beni görünce artık yeter belin kırılacak diyorlar çünkü göbek ve bel çevrem çok inceldi ama ben 5 kilo daha vermek istiyorum hala devam ediyorum hiç aç kalmadan , herşeyi yiyerek , tatlımı bile yapıyorum ( Diyete baslamadan önce hiç tatlı yiyen biri değildim şimdi canım istiyor ) . Bırakmak yok kızlar devam

Kuzu sen dün gece callan yaptınmı. Bu gece yapabilecekmisin

kuzuum dün yaptım tabikiii,kıvanç tatlıtuğun suratı varken callen teyzeyle bakışmam cidden zor oldu ama yaptım vallahiii
amma ve lakin bugün nöbetçi olduğum için ve hala çalışmaya devam ettiğim içn,üstelik üstümden tır geçmiş gibi olduğundan ve eve gecenin hangi köründe gideceğimi henüz kestiremediğimden bu akşamı öngöremiyorum.ama şimdi ben yapmazsam diğer arkadaşlar da _ mi olacak,yaaaa öyle olmasa ben bu akşam azad edilsem olma mı,çok bitkinim.oldukça yorucu bir gün geçirdim

ayy askolsun medesam ya ben walla sımarıklıktan gobegım mı cıktı demıorum,yemin ediorum bakk..ama öle gelio..sende bana göre iyisin mesela.bu dukan sanırım hepimizi paranoyaklastırıo sadece bu yani benceee:2:

yoook kuzum sen şımarık değilsin ama ben işte o şımarık kızlar gibi olmak istiyorum.tahta gibi karnım olsun ama ayyy göbişim çıktı diyeyim

ama aşkolsun ben cevaplamıstım hiçte havada kalmadı kk da callan topiğine giriyorsun 599 sayfadakı lınklerden ındırıp uyguluyorsun. süperi falanda aşamaları oluyor okadar..

kaç beden giyiyorsun kuzum sen söle bakiiim

valla 48-46-44 değişiyokiii...

Bu da benim ilk bildirimim olsun

Diyet başlama tarihi : 23.08.2012
Başlangıç kilo : 79
Hedef kilo : 65
Geçen Perşembe kilo :73
Bugünkü kilo :72.6

sanki biraz geç kaldın. haftaya perşembeye artık. erken bildir ama..

kilo verme listesine herkes eklenebiliyo mu? :44:

Beni de ekleyebilir misiniz birde her perşembe mi oluyor bildirim? :78:

sende gec kaldınnn. perşembeleri yapılıyor sadece...

kız o nasıl beden öyle Allah iyiliğini versin emi,duur bakalım belki bir dukan kardeşliği yaparık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…