Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım yengem de luxel börekçi kullanıyor ama yeşil elma serisinden çok memnun o herşeyi pişiyor diyo çok güzel bir şekilde, sonacıma anneme de aldık biz ondan o da çok memnun, senin ki başka bir seri mi acaba, belki de bozuktur servise neyin versen ya

ayyyy huhh yaniiii amma kalabalığız akşam akşammm,ohhh bi güzel kaynatalım da yarın sabahtan akşam girmeyenleri çatlatalım ama siz ben yokken girmeyin böyle akşamları e mi
ben her perşembe nöbetçiyim,perşembeleri gelin sadeceeee
ayy bu arada face'te neler kaynatıyorlar,neslinin dedikodusu neydi çok merak ettim len

nesli yeni arkadaslar eklemiş face. onlarla hoşbeş yapmışlar.

kötü bedenim dimii... çok mu kötü bedeniiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:84::84::84::84:

nesli yeni arkadaslar eklemiş face. onlarla hoşbeş yapmışlar.

kız ne bağırıyonnn delii şey seniiiiii korkuttun beniii
hiç de kötü değil bedenin bi kerem,ben sadece 3 beden birden olmaz insan yani,ortalama hangisisin diye sormak istedim huuu kendine gel kızz hem ayrıca 40 beden oldum dediğin günleri de duyacağız burda,hep birlikte kutlayacağız
yeni arkadaş haaa,kuma mı getirmiş üstümüzee
off face'e giremiyorum ki burdan.neyse kuzular bir firmanın toplantısı vardı dağılıyorlar,ben bi çıkıp ilgileneyim belki yakışıklılar vardır içlerinde şimdilik öpüyorum siziii

Başka iş olsa affetmemde, çalışıyorsun yaaa kıyamadım birdennn.
Ben biraz tatil planı yapayım.Varmı önerisi olannnn
Face de bi numara yok kuzu. Neslee gaza getirdi bizii

kizlarrr 18 günlük tatilde aldiklarimi verdikten sonra yarin protein günü yapip seyire geciyorum insallah

tüm kilocuklari veren arkadaslarimizi tebrik ediyorum

benim karnimda hava var galiba cok sancilaniyorum iki gündür simdi sicak havlu alip yaticam erkenden

coks eviyorum sizleri görüsürüzzzz öpüldünüzzz

Herkese teşekkür ederim..
Güzel cevaplar için ve reglden sonra daha çok gider demeniz daha da mutlu etti çünkü gerçekten moralim yerlerde ama yapıyorum ısrarla caymak yok:)
Sizler ne şahanesiniz yahuu inş.aranıza daha da sızıp:) çizelgelere ve bildirimlere bende girebilirim..Ortamda çok şahane.))

Ama bende soru bitmiyor:)))

Seyir döneminde ekmek yeniyor mu?(kepekli veya tam buğdaylı) gerçi canımda istemiyor ama zorunlu kalırsam die?

Birde bu dukan yemekleri sayfasında paylaşılan tarifler acaba seyir dönemine özel mi onları seyir döneminde yersem zararlı olur mu?
Sade tavuk yumurta et yoğurt yemekten fena haldeyim:))) biraz karışım için onları yapsam olu rmu ki??

Siz seyir döneminde pazartesi perşembeyi mi uyguluyorsunuz bu arada yoksa 5+5 mi bana pzazaetesi perşembe hoş görüdndü ama hangisi etkiliyse onu yapsam kitaptanda karar veremedim ama

sizi bunaltmaya ayy yeter deyinceye kadar soracağım sevgiler

Bu arada adım AYŞE

Son düzenleme:

Bugün doymuyorum ben ya midem mi ağrıyor anlamıyorum da ne olduğunu ama yiyorum sanki yememişim gibii oluyor öğlen mesela ton balıklı salata ile yoğurt yedim doymadım krep yaptım onu da yedim karper koyup içine. Akşam da bir tane haşlanmış tavuk göğsü ile buharda haşlanmış yarım baş brokoli yedim üzerine sarımsaklı yoğurt boca edip hiç öyle doymuş gibi hissetmedim yani ne bilim Sonra callan yaptım yine acıktım şimdi de meyveli yoğurt yedim bayadır yemiyordum, canım çay da içmek istiyor ama bilemedim içsem mi ki migrostan diyet isveç çaklıtı aldım dı çook önceden ondan da yesem mi bi ısırık ki regl olcam ben galiba :18::18::18:

karnında hava mı vaaar ilk defa duydum böle bi deyişi
geçmiş olsun bebem, gazdır o gazdır geçen bana da oldu, tam ne olduğunu anlamadım ama belimi doğrultamadım, arkadaşa kahvaltıya gitmiştim yediğim bişey dokundu galiba, çok kötü oldu, dediğin gibi sıcak iyi geliyor, ben kaynar suyla duş almıştım o sıcakta bir tane de ağrı kesici içseydin

kizlar nerdesiniz yahu bugun cok mutluyum bebegim aksam rahat uyudu oh sukurler olsun rabbime agzindanda az kan geliyor artik bebegim icin dilekde bulunan herkese cok tesekkur ederim 10 kilo versem anca bu kadar sevinirdim yavrum iyilesti ya diyet viz gelir bana kizlar bu sabah dayanamayip tartildim 7.gunun sabahi 72kiloyla baslamistim sporsuz uykusuz iceceksiz tam tamina 69.100 olmusumaz gibi geldi ama isvec diyeti yapip spor yaptim halde 2 haftda 5kilomu 6 kilomu ne vermistim bunda keyifle yiyerek verdim yalniz hayatim boyunca ergenlikde dahil hic sivilce cikmadi yuzumde 2 gundur sivilceler cikti ergenlik desek yas ermis murada yaslilikmi vurdu acaba kizlar beni:44:busabah dukan amcanin galatasini yaptim ilk kez anam ne lezzetli geldi bana bundan boyle ekmek yemem kiloda almam

kizlar yalniz bu yulaf kepegini ben yulaf zannedip yulaf almistim kitapi okurken kepegide varmis dun gidip alayim dedim anacim cinli sIskalar kac paket aliyorlar bir gorseniz napiyorlar bu kadar yulaf kepegini kiz bunlar uflesen ucarlar nerelerine yiyorlar :26:yoksa bizim yeni ogrenip sicacik ekmekleri birakip bu yulaf kepegini onlar yildardir yeyip boyle zayifmi kaliyorlar yoksa zayiflikyulaf kepegindemi

eline sağlık delycimmm :))

günaydın kızlar güzel bir gün olsunnn hepimize....

sabahın köründe (saat 5-45'te :)) kalkıp önce eime ormal krep, sonra kendime yulaflı yaptım ama ben kendime yaptığımı bitürlü tutturamıyorum, tavaya yapışıyor sinir etti sabah sabah... ama yaptım bişeye benzemesede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…