Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yahuuu bende de sivilce çıktı birkaç gündür ergen çocuklar gibii,nan 33 oldum ama hala çıtırım demekki
ben de dedim yağ yemiyorum aylardır,bu ne ayak ama demek sizde de çıkıyormuş
meddd! bu yağlar "dukan mağduru yağcıklar" herhal.. içerde proteinlere yem olmamak için kaçışıyorlar, yüzde yüzeye çıkıyorar sanırsam

Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.

kaybettiğin suyun bir kısmını sebzelerl geri alabilirsin. bu miktar her bünyede değişir. bazısında çok bazısında az... bende hiç olmamıştı. sadece birkaç gün duraklama olmuştu. ama asıl tavsiyem, bu kadar ince hesaplara takılmaman yolunda olacak.

Güzelim asıl senin maşallahın var. 19 kilo vermek ne demek ya... Çok az kalmış güçlendirmeye geçmene. Tam gaz devam

Son düzenleme:
Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.

madem sebebi yok, ben bi iyi taraf belirteyim ipek kuzusu... Allah en kötü gününü böyle sebepsiz kılsın kuzum, ne vakit sıkıntı duyacaksan sebepsiz belasız duy tatlım

Son düzenleme:

aslında onu tedbir olarak söylemiş bence dukan. yani bazı sebzeler daha sıkıntılı. mesela havuç, mesela domates... bir de farklı farklı sebzeler tüketelim diye... salatada farklılık yapabilirsin. bir öğün domates salatası, bir öğün yeşil salata, bir başka öğün kabak salatası, karnıbahar salatası falan filan... ama bence sebzeni çiğ olarak tüketmen çok sağlıklı.

Kız hadi yarın geleyim işyerindeysen
Hatta dur şöyle yapalım. Yarın Alsancaktaki Kahve Dünyasında İzmir'deki arkadaşlarla buluşalım gari.

Son düzenleme:
süttozu ben de genelde hiç birşeye koymamaya çalışıyorum.sirke ne işe yarıyor kız

sirke hep duyardım hamurişlerine güzel olur diye. burda da bir arkadaş sireke koydum ekmeğime iyi oldu gibi bişey demişti. deneyeyim dedim. yumurta kokusunu bastırdı. (ama sirke kokusu olmadı.) bir de hani hamur işler böyle tane tane olur ya, kıyır kıyır derler... işte öyle bişey oldu. benim hoşuma gittim...

Güzelim aynı mesajdan iki kez atmışım. Yarın akşamüzeri Alsancak Kahve Dünyası ya da önereceğin bir mekanda gelmek isteyen arkadaşlarla buluşalım didim ben. Ne diyon sen bu işe... haydi bir ki bir ki

Son düzenleme:

madem sebebi yok, ben bi iyi taraf belirteyim ipek kuzusu... Allah en kötü gününü böyle sebepsiz kılsın kuzum, ne vakit sıkıntı duyacaksan sebepsiz belasız duy tatlım

Bu bir bant kaydıdır gibi olmuş
Sebepsiz mutsuzluluk iyidir, Allah sebepsilini göstermesin

elbette sebepsiz sıkılmak, sıkılmak için ciddi bir sebebin olmasından iyidir. ama her sıkıntının arka planında, görmezden geldiğimiz, belki de bilinçaltına atıp yok saydığımız bir sebep vardır. Allah o sebepleri de yok etsin...

............
TAKILMA BOŞVERRR. SONU GÜZEL OLSUN GÜNÜNÜN...
............
İyi oldum :)

Aldık gittiiiii!!! Hadi bakalım kolay gele...

Şahidim şahidiimmm Ay ne güzel primmiş yaa! Bayıldım :)

Ben not aldım canım. Haftaya erken gelirsin inşallah.. Oğluşunu yirim beennn Allah düğününü de göstersin, torununu torbanı da ,nşallah

kızlar yardım edin ben tickerimi yapıyorum ama son görünümde kilomla hedef kilom çıkmıyo sadece vereceğim miktar çıkıyo onu nasıl düzelticem
Jujujuuuuuuuu!! Ben dün yazmıştım sanaa amaa.. Görmemişsin demek... Tickera bilgileri girerken bi yerde 'weight change' yanında da 'weight' yazıyo. Sen 'weight' olanın yanını işaretlicen Oki miii

Tatilin tadını çıkarmak lazım da ondan Devamı da olsun bu eksilerin inşallah..

Oyyy!! Canıımmm Ben de seni seviyom kiii :78: Çıtır seniiii Bi çizelgenin lafı mı olur aramızda hihiih

........
bugün yine -300 gr gördüm simartiyor beni bu dukan emice
70,9 gördüm en son 3 yil önce görmüstüm
Tebrik ederim canııımmm Darısı isteyen herkeslerin başınaa :))

Balık sezonunu açtık bugün biz de ama balıkçıdan aldım, haftasonu pazardan alıp atayıp buzluğa, palamut 15 tl idi almadım ben de pazardan alırım diye, hamsi aldım 500 gr , 10 tanesini oğluşuma kızarttım
kalanını da sarımsak, taze çekilmiş karabiber, z.yağı ve tuzla marine ettim. Yağlı kağıdın içine döktüm ama üst üste değil sonra yağlı kağıdı kenarlarından kapadım güzelce, 20 dk falan pişti o şekilde, ben pek umutlu değildim tadından ama çok lezzetli oldu, koku falan da olmazdı öyle, tavsiye ederim

Bir de krem vanilya yaptım, içine vanilya aroması da koydum, ayrıca saf vanilya özütü de koydum azcık ama yımırta kokuyo bu ya, neyse yicez artık yapcak bişi yok, tarçın dökünce kokmaz belki

mrb millet..umarım hepiniz iyisiniz..ben bu ara regl olcam iştahım acayip acık..Ekinsu ve Ekim guclendirme 2.bölüme geçtiniz mi yaw? nasıl gidior bi diyin helee?benim gelecek hafta sonu gecmem lazım ama korkudan sanırım gecmicem

ben gördüm, bi deri bi kemiksin. ne göbek var ne popo. hiç bişey yok. incecik valla.

bende seni gördüm..bana görede sen cok iyisin ama dedim ya dukan hepimizi sanırım takıntılı yapıor

saka yaptım ztn cnm,,gördüm yazını ona hitafen ztn takıldım sana heralde bende dediğin gibi ömür boyu guclendırme 1.kısımda kalıcam.cunku guclendırmenın 2.yarısında,1.yarıda werdiğin kiloları geri alıomussun sanırım

Oy sen neler yaptın öyleee.. Kaçamağı geçtim bile.. ama sonrasını hiç beğenmediimm Yazık etme kendineee...

Bebeekkk

Ya kolların incelmesi özelllikle çok ilgimi çekiyo Benim de inceldi ama biraz daha lazım biraz dahaaa.. Haydi Callan'a devaaamm :13:

oof of kacamak yapmasaydim ramazan girmeseydi araya suan güclendirmedeydim ama bence bi aydan kisa bir sürede gecicem güclendirmeye dayanamiyorum cok kacamak yapmaya yelteniyorum bir dilim normal peynir gibi misilaaaa
Çok mu yanlışım bilmiyorum ama, ben arada normal peynir yiyorum ki. Haftasonu bi yere kahvaltıya gidince falan.. Evde yok da.. Dışarda falan oluyosam yiyorum. Kanına girmiyim ama :) o kadar da etkileyeceğini sanmam. Yarım kalıp kaşar yeme tabi yine de :) 1 dilim diyosun.. Hani karbonhidratlı bişey desen, haşaaa Yeme derdim de... :)

......
buarada bi benmiyim dukan krebinin asigi olan hic birsey yapmiyorum bitek krep yiyorum ohhh kebap
Krepten midem bulaniiyyy :S :)

Son düzenleme:
Hatta dur şöyle yapalım. Yarın Alsancaktaki Kahve Dünyasında İzmir'deki arkadaşlarla buluşalım gari.

Pazar olsa da bende gelsemmm

ben katarım eve yaptıklarıma da kendi kepeklilerime de. Bayatlamasını geciktiriyor hemmm

Pazar olsa da bende gelsemmm

ben katarım eve yaptıklarıma da kendi kepeklilerime de. Bayatlamasını geciktiriyor hemmm

ipek böcüğüm mailine bakkk :)

meddd! bu yağlar "dukan mağduru yağcıklar" herhal.. içerde proteinlere yem olmamak için kaçışıyorlar, yüzde yüzeye çıkıyorar sanırsam

aman dediğin gibi olsun vücuda yaramasın da yüzümde çıksın sorun değil vallahiii

sen gel ben seni mutlu edeceğim

Güzelim aynı mesajdan iki kez atmışım. Yarın akşamüzeri Alsancak Kahve Dünyası ya da önereceğin bir mekanda gelmek isteyen arkadaşlarla buluşalım didim ben. Ne diyon sen bu işe... haydi bir ki bir ki

evetttttt buluşalımmm yaşasın oleyyyyy ama sen ve benden başka kimse yok sanırsam,ama yine de bence uygundur,saat 14:00 uygunsa kahve dünyası için orda buluşuruk,tenarr nerde yaa o da izmirdeydi sanki.yaa koca memlekette 2 kişi miyiz biz dukan yapan

hımm deneyeceğim bir dahaki sefere bakalım nasıl olcek

afiyet olsun kuzum.krem vanilya tabi bol yumurtayla yapıldığından kokabiliyor ama ben seviyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…