- 23 Mart 2010
- 99
- 4
- 298
Biraz kokuyo. Ama ben çok seviyorum........
..........
Bir de krem vanilya yaptım, içine vanilya aroması da koydum, ayrıca saf vanilya özütü de koydum azcık ama yımırta kokuyo bu ya, neyse yicez artık yapcak bişi yok, tarçın dökünce kokmaz belki
Ben de ben deeetartıya cıkmıcam haftaya persembeye kadar kararlıyım
Ben de şaka yaptım hahahaha...........
...............
saka yaptım ztn cnm,,gördüm yazını ona hitafen ztn takıldım sanaheralde bende dediğin gibi ömür boyu guclendırme 1.kısımda kalıcam.cunku guclendırmenın 2.yarısında,1.yarıda werdiğin kiloları geri alıomussun sanırım
Meraba. Light olmayanlar yağda beklediği için, süzsen de o yağlardan tamamen kurtulamazsıınn.. Yeme bence. Light ye. Ayrıca "verebildim" demişsin de sanki 2,5 kilo azmış gibi.. Daha ne olsun :)ben de atak 5. gündeyim.2.5 kilo verebildim. çünkü regl oldum. neyse iki günüm daha var .sonra seyire geçiyorum. domates salatalık yemeyi özledimbu arada ton balığını nasıl yiyorsunuz kızlar. layt olmasa da yağını süzüp yesem oluyor mu acep?
He yaaa........
.............
yawwww dünkü çekirgelerrr nereye koşuyorsunuz,sıranızı bekleyin bakiiimmmm
daha dely var ben varım,fosilleleşeceğiz yakında burda kağnı hızıyla gitmekten
bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.
bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.
Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.
Biraz kokuyo. Ama ben çok seviyorumUtanmasan 1 günde bitircem hepsini
kızlar hani nicknamelerimizin altında bişeyler yazıyor ya (kendiliğinden yazan çiçek isimleri değil, kendi yazdıklarınız) onları nasıl yazıyorsunuz?
azar işe yaramadıysa teşvik pirimi benden sana. bak 40 demiyorum bile, sen 42 ol, ben senin stil danışmanın olacam. laf olsun diye söylemiyorum. çok iyi anlarım bu işlerden. kalem eteğin de benden. kendi ellerimle dikeceğim kız. söz sana. aha bu kadar da şahit var...
evetttttt buluşalımmm yaşasın oleyyyyy ama sen ve benden başka kimse yok sanırsam,ama yine de bence uygundur,saat 14:00 uygunsa kahve dünyası için orda buluşuruk,tenarr nerde yaa o da izmirdeydi sanki.yaa koca memlekette 2 kişi miyiz biz dukan yapan
aliyemmm ben daha oncede soz verdım ama bu seferkı başka haaa….zaten dukanımı bozmuyorum ama bu primden sonra bozarmıyımm.. hayırrrr…
kızıııımmmm motivasyonum seni bile gaza getirecek gör bak…
Ben şimdiden kumaşımı seçeyim.. hahayyttt..
Ha bak ozaman gelıncede yok makınam iğne kırıyor, yok ip kırıyor bu bahanelere gelmem haaaaaaaaaaa…makınanı yağlıyomusun napıyosun bakımını yaptır. On numara eteğim olacak. Yaşasın..
ahahaahahahhahahahaha
yok kız. eski usul elimde dikerim de yine dikerim...
Utanmak mı gerekiyordu
yaptım ben de
Ahahahha"kitabı okumadan, okumuş gibi numaralara yatıp soru sormayın. aldığınız cevapları birleştirip kafanıza göre kurgu yapmayın. sonra o kurgulardan yola çıkıp başka sorular üretmeyin. biz hepimiz profesör olduk. yemiyoruz bunları." yazacaktım ama o kadar sığmıyomuş oraya
Bu 4. Gunum yesılçaya ağırlık verdim. Öğüre öğüre içtim resmen ama günde 3 kupa içtim. Şuanda da bugunun 3. Sünü içiyorum.. umarım gerı donuşu olur.. yine 4. Gündürde ilk başlarda yaptığım yürüyüşü hayatıma soktum.2 gun balık 2 gun de tavuk ağırlıklı beslendim.. kepeğimide eksık etmedim. Haa hanı cayı sok ıcerım demıstımya cıdden yesıl caydan sonra cayıda ıcemez oldum. Psikolojikmidir nedir yesıl cay tadını almaya başladım sıyah cayda. 4 gunde 2 adet kutu kola ve yine 4 gunde 2 kupa sutlu tatlandırıcılı neskafa harıc tatlıda yemedim..yoğurdumda duzenlı tukettım. günde mutlaka 1 tane soda da ıctım.haaa en onemlısı en az 3 lt suyumuda ıctım en az dıyorum bazen 4 te olbılıyor ama hiiiçç 2,9 olmuyor.
Şimdi tavsıyelerınıze uymusmuyum dıyın hele..haftaya 89,9 olmalıyım.sonrada 42 beden..
Daha cok yazacaktım kalemim tükendi
"kitabı okumadan, okumuş gibi numaralara yatıp soru sormayın. aldığınız cevapları birleştirip kafanıza göre kurgu yapmayın. sonra o kurgulardan yola çıkıp başka sorular üretmeyin. biz hepimiz profesör olduk. yemiyoruz bunları." yazacaktım ama o kadar sığmıyomuş oraya
"kitabı okumadan, okumuş gibi numaralara yatıp soru sormayın. aldığınız cevapları birleştirip kafanıza göre kurgu yapmayın. sonra o kurgulardan yola çıkıp başka sorular üretmeyin. biz hepimiz profesör olduk. yemiyoruz bunları." yazacaktım ama o kadar sığmıyomuş oraya
Biraz kokuyo. Ama ben çok seviyorumUtanmasan 1 günde bitircem hepsini
Ben de ben deee
Ben de şaka yaptım hahahaha
Ben hayatım boyunca seyir yapıcam sanırım, yine sen iyisin hihohoh
Meraba. Light olmayanlar yağda beklediği için, süzsen de o yağlardan tamamen kurtulamazsıınn.. Yeme bence. Light ye. Ayrıca "verebildim" demişsin de sanki 2,5 kilo azmış gibi.. Daha ne olsun :)
He yaaaBiz ne olceezzz Ben.. ömürlük seyir Seyirlik deeğğiill ömürlük olsuuunnn
Kitap?Kitabı okudun mu?
Utanmak mı gerekiyordu
yaptım ben de
Saat 14:00 bana uyar. (Kahve Dünyası) Tenarr Ankara'daydı sanki öyle hatırlıyorum. Ama eczacı bir arkadaş vardı gibi İzmir Karşıyaka'dan.
Bu 4. Gunum yesılçaya ağırlık verdim. Öğüre öğüre içtim resmen ama günde 3 kupa içtim. Şuanda da bugunun 3. Sünü içiyorum.. umarım gerı donuşu olur.. yine 4. Gündürde ilk başlarda yaptığım yürüyüşü hayatıma soktum.2 gun balık 2 gun de tavuk ağırlıklı beslendim.. kepeğimide eksık etmedim. Haa hanı cayı sok ıcerım demıstımya cıdden yesıl caydan sonra cayıda ıcemez oldum. Psikolojikmidir nedir yesıl cay tadını almaya başladım sıyah cayda. 4 gunde 2 adet kutu kola ve yine 4 gunde 2 kupa sutlu tatlandırıcılı neskafa harıc tatlıda yemedim..yoğurdumda duzenlı tukettım. günde mutlaka 1 tane soda da ıctım.haaa en onemlısı en az 3 lt suyumuda ıctım en az dıyorum bazen 4 te olbılıyor ama hiiiçç 2,9 olmuyor.
Şimdi tavsıyelerınıze uymusmuyum dıyın hele..haftaya 89,9 olmalıyım.sonrada 42 beden..
Daha cok yazacaktım kalemim tükendi …
kuzuu dur bakiiim ipektoş da pazar gelebilecek gibi,pazar uyar mı sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?