Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.

Biraz kokuyo. Ama ben çok seviyorum Utanmasan 1 günde bitircem hepsini

tartıya cıkmıcam haftaya persembeye kadar kararlıyım
Ben de ben deee

Ben de şaka yaptım hahahaha
Ben hayatım boyunca seyir yapıcam sanırım, yine sen iyisin hihohoh

Meraba. Light olmayanlar yağda beklediği için, süzsen de o yağlardan tamamen kurtulamazsıınn.. Yeme bence. Light ye. Ayrıca "verebildim" demişsin de sanki 2,5 kilo azmış gibi.. Daha ne olsun :)

........
.............
yawwww dünkü çekirgelerrr nereye koşuyorsunuz,sıranızı bekleyin bakiiimmmm
daha dely var ben varım,fosilleleşeceğiz yakında burda kağnı hızıyla gitmekten
He yaaa Biz ne olceezzz Ben.. ömürlük seyir Seyirlik deeğğiill ömürlük olsuuunnn

bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.

Kitap? Kitabı okudun mu?

Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.

Ah canıımmm Niye böyle oldun kii Ömründe ilk kezse baya kötüdür yani.. Bi sebebi olmalı bu kadar olana kadar.. Belki de sen normalde neşe saçtığın için yaşadığın bi huzursuzluk sana çok gelmiştir.. İnşallah ilk ve son olsun İpek böcüğüüü...!

kızlar hani nicknamelerimizin altında bişeyler yazıyor ya (kendiliğinden yazan çiçek isimleri değil, kendi yazdıklarınız) onları nasıl yazıyorsunuz?

aliyemmm ben daha oncede soz verdım ama bu seferkı başka haaa…. zaten dukanımı bozmuyorum ama bu primden sonra bozarmıyımm.. hayırrrr…

kızıııımmmm motivasyonum seni bile gaza getirecek gör bak…
Ben şimdiden kumaşımı seçeyim.. hahayyttt..

Ha bak ozaman gelıncede yok makınam iğne kırıyor, yok ip kırıyor bu bahanelere gelmem haaaaaaaaaaa… makınanı yağlıyomusun napıyosun bakımını yaptır. On numara eteğim olacak. Yaşasın..

Bugün yurtiçi kargo beni hasta etti. Arkadaşlar hiç tavsiye etmem ptt kargo daha hızlı ucuz ve ilgili paketin geldiğini telefonla bildiriyorlar.
Yurtiçi kargo ben telefonla aramasam orada yiyecek paketim kesin bozulurdu.
Iyi günler
:18::2:

Saat 14:00 bana uyar. (Kahve Dünyası) Tenarr Ankara'daydı sanki öyle hatırlıyorum. Ama eczacı bir arkadaş vardı gibi İzmir Karşıyaka'dan.

Bu 4. Gunum yesılçaya ağırlık verdim. Öğüre öğüre içtim resmen ama günde 3 kupa içtim. Şuanda da bugunun 3. Sünü içiyorum.. umarım gerı donuşu olur.. yine 4. Gündürde ilk başlarda yaptığım yürüyüşü hayatıma soktum.2 gun balık 2 gun de tavuk ağırlıklı beslendim.. kepeğimide eksık etmedim. Haa hanı cayı sok ıcerım demıstımya cıdden yesıl caydan sonra cayıda ıcemez oldum. Psikolojikmidir nedir yesıl cay tadını almaya başladım sıyah cayda. 4 gunde 2 adet kutu kola ve yine 4 gunde 2 kupa sutlu tatlandırıcılı neskafa harıc tatlıda yemedim..yoğurdumda duzenlı tukettım. günde mutlaka 1 tane soda da ıctım.haaa en onemlısı en az 3 lt suyumuda ıctım en az dıyorum bazen 4 te olbılıyor ama hiiiçç 2,9 olmuyor.

Şimdi tavsıyelerınıze uymusmuyum dıyın hele.. haftaya 89,9 olmalıyım.sonrada 42 beden..

Daha cok yazacaktım kalemim tükendi …

yok kız. eski usul elimde dikerim de yine dikerim...

ahahaahahahhahahahaha

"kitabı okumadan, okumuş gibi numaralara yatıp soru sormayın. aldığınız cevapları birleştirip kafanıza göre kurgu yapmayın. sonra o kurgulardan yola çıkıp başka sorular üretmeyin. biz hepimiz profesör olduk. yemiyoruz bunları." yazacaktım ama o kadar sığmıyomuş oraya

Utanmak mı gerekiyordu
Hani içinde 3 yumurta, yarım kilo süt bi de bisürü tatlandırıcı falan olunca.. 1 günde tüketmesem daha iyi diye düşünüyorum Hem ertesi güne de kalmalı, her gün her gün yapamıyom ki HAdi yaptım diyelim, her gün 3 yumurta ve daha fazlası.. Çok olur bana :)) Ama senin için farketmezse, afiyet ossun

Ahahahha Çok güzel yaa

Oh oh oohhhh!!! 70 olcan haftaya, dur dur

Yerlerdeyim, şiştim gülmekten Aliye "Parazit beslemiyoruz" da denebilir sanki

Çok güldürdün beni ya
Yahu kitabı hemen alamıyorlar tamam da, insan forumu bir okur dimi ama, topiğin başlığını bir de son sayfayı okuyup diyete başlayan var yani

kuzuu ya seyirden çıkıp güçlendirmeye geçersek kilo alacağız gibi geliyor bana nedense,çoook korkuyorum
bence biz böyle seyretmeye devam

Utanmak mı gerekiyordu

hehehee komik kızlar siziiii

Saat 14:00 bana uyar. (Kahve Dünyası) Tenarr Ankara'daydı sanki öyle hatırlıyorum. Ama eczacı bir arkadaş vardı gibi İzmir Karşıyaka'dan.

kuzuu dur bakiiim ipektoş da pazar gelebilecek gibi,pazar uyar mı sana ?

bugün kaç kilosun sen bakem ?

süppersiniz kızlarrrr,cidden yaaa nasıl da okumuş gibi yapıyorlar.yahu okusan kahvaltıda ne yiyeceğini nasıl anlamazsın ki,herşey çok açık sanki dostoyevski mi okuyorsunuz da anlamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…