Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tarif için teşekkürler :)

kız işte tahılla nişastalı ürünlerin hepsine adam genel olarak nişastalı besin demiş :) birini sec begen tuket..bu arada bana göre coktan kurmaya baslamıs olmalıydın cicim

Ay çok tatlıııı

Tabi ki öyle bir sorun varsa dikkatli olmalısın. Ben sağlıklı biri için söyledim öyle zten, belirttim. Sen de öyle bir risk de varsa tahlil yaptırmakla da iyi edersin :129:
Süt ürünleri konusunda da çok içiyormuşsun demek istemedim :)) Ben toplama dikkat etmeye çalışıyorum sadece. E toplamda da 1 kilo yiyip içmediğim için, sorun yok Sütü şu kadar peyniri şu kadar, o kadar da hesaplayamam

delyyy naber kuzuuuu şimdi gördüm senii :=
İyiyim canım :)) Senden nabeerrr Ben burdayım sabahtan beri nerdeyse Bugün soru cevap günüm
Medesa'ya bişiler yazdım ama o da beni sallamadııı :S: Mesaj atıcam şimdi de postası doluuu

Medesaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Sil şu gereksiz mesajları Bak bunu da görmücek şimdi... Huhuuuuu!!!!

Son düzenleme:

tatlandırıcı kullanmayı tavsiye ediyo hatta cunku tatlısızlık moral bozucu olabılıyor.
Çok güzel tarifler var, ben de pişiiirilebilen tatlandırcımı aldığımda deneyeceğim.

Süttozu günde 3 çorba kaşığına kadar izin verilen gıdaalr arasında. Ama pınarın yağsız süttozu. Artık hangisini seviyorsan. öyle kullanırsın.

kız işte tahılla nişastalı ürünlerin hepsine adam genel olarak nişastalı besin demiş :) birini sec begen tuket..bu arada bana göre coktan kurmaya baslamıs olmalıydın cicim

kitapta ne yazıyorsa onu yaptım ben. bir sıkıntı da yaşamadım. kolesterol problemi olanlar günde 1 yumurta sarısını geçmesin beyazını istediği kadar yesin demiş kitapta. sağlıklı insanlar içinse herhangi bir sınırlama yok...

süzme yoğurt, süttozu, tatlandırıcı ve limon aroması da dene bayılacaksın...

haftada yarım litre süte izin olduğu nerde yazıyor pardon ???
ben günde o kadar içiyorum da

haftada 1/2 litre duymadım. kitapda günde 1 bardağı geçmemeye çalışın diyor sadece. çalışın kelimesinin altını ısrarla çiziyorum. çalışırız ama olmaz bazen yani )))

kitabı okuduysan hemen başla tabi. okumadıysan da oku ve hemen başla. haydi hayırlı olsun ))

Kızlar ben geldiiiim :)

Nasıl yoğun bir haftaydı geçen hafta, bu hafta da öyle nefes alacak vakit yok. Ben maaşımı kk dan alıyorum sanıyordum bir ara sürekli buradaydım ama gerçek dünyayla yüzleştim

Nasılsınız? İyi misiniz? Görüşmüşsünüz çıtırlar, ne güzel. İnşallah sonrakinde hep birlikte oluruz.

Bu arada görsellere baktım;

Aliyem inanılmaz bir değişim yaşamışsın tebrik ediyorum seni, bir daha bir daha baktım, yüzün değişmiş, 10 yaş gençleşmiş tam çıtır karamürsel sepeti olmuşsun.
Rachelfine seni de gördüm fıstığım, sen de lise talebesi gibi olmuşsun. İnanılmaz değişimler, tebrik ederim.

Yeni çekirgeler de katılmış aramıza, hoşgelmişler.

Bu arada son sayfayı okudum, ben nişastalı öğünümde 1 simit yedim valla, susamlı hemde :)) artan 1,5 simit yerine saysak bişey olmaz bence :))

bugüne kadar kepekle yaptığım en güzel şeyi yaptım. dereotlu peynirli çörek. çok güzel oldu. hem lezzetli hem yiyimi hoş. hem elime sağlık hem afiyet olsun bana )))

Bir haftadır kabızım ne yaptıysam geçmedi ölüyorum resmen, diyeti bozmak zorunda kaldım. kabızlıgı gidermek için ne yapmalıyım? Müsil kullandım o bile etki etmedi.

kitabı okuduysan hemen başla tabi. okumadıysan da oku ve hemen başla. haydi hayırlı olsun ))

kitabı okudum aslında ama araya zaman girdi unuttum çoğu şeyi
tatile gitmeden önceydi,başlayayım deidm başlayamadım
en iyisi yeniden okuyayım :)
takıldıklarımı size sorarım:))

oh afiyet olsun. ben birkaç ay öncesine kadar, özellikle çok fazla yürüdüğüm, dışarda çok işimin olduğu günlerde 1 simit yerdim ama uzun zamandır kaçamaksız devam ettiğim için yemiyorum. çok canım çekti. sırf simitçilerin önünden geçmemek için yolumu değiştirdiğim zamanlar çok oluyor. güçlendirmeye geçince nişastalı öğünlerden biri de bu olsun bakalım.
bu arada iltifatların için çok teşekkürler. ayrıca, c.tesi buluşmasında seni de andık haberin olsun...

Bir haftadır kabızım ne yaptıysam geçmedi ölüyorum resmen, diyeti bozmak zorunda kaldım. kabızlıgı gidermek için ne yapmalıyım? Müsil kullandım o bile etki etmedi.

form çayı ve zeytinyağı içtin mi?
meyve serbest mi bilmiyorum incir ve kuru kayısı bozar derler?

Kızlarrrr özlelliklee DELYYYYY,çok çok çok özür dilerim ama otelde değildim ki ben saatlerdir müşteri ziyaretindeydim görmedim kuzum yazdıklarını,c.tesi de yarım gün çalışıyorum,onu da görmedim.bazen gözden kaçabiliyor yahuuu
bugün yazdığında sanırım tam benimkiyle aynı anda olmuş,seninki geride kalmış görmemişim
senin gıyabında olaki mesajına cevap vermediğim,dikkatimden kaçmış olan,atladığım birileri varsa lütfen ama lütfen kusura bakmayın,istemeden olmuştur mutlaka

bu haberin gerçek olabilmesini çok isterim,gerçeklik payı varsa bili söylesin arkadaşlar,çıtır çıtır bir gevrek yerim

hehehehehe sana bir tüyo vereyim mi,bunun membağı starbucks ve cafe nero
valla bir kahveye o kadar para veriyorsam bir tomar da splenda yürütebilirim bence hem de toz
şu anda bile masamda 8-9 poşet var

canımmm senden önce geçerim bence güçlendirmeye amma ve lakin sen patates kızartması yiyebileceğimizi mi sanıyorsun,şahsen ben hiiç yiyeceğimi sanmıyorum dukanın şunu söylediğini hatırlıyorum : 'patates kızartması ve cipsler size hayatınız boyunca yasaklayacağım ender yiyeceklerdendir'
ama yemeyi çok isterdim doğrusu,vay anamn yahuu eskiden nasıl yiyiyormuşuz o kızarmış şeyleri vıcık vıcık böööö

kitabı okudum aslında ama araya zaman girdi unuttum çoğu şeyi
tatile gitmeden önceydi,başlayayım deidm başlayamadım
en iyisi yeniden okuyayım :)
takıldıklarımı size sorarım:))

bence de yeniden okumalısın arkadaşım. çünkü sorularına bakınca kitabı okumadığını düşündüm ben. muhtemelen araya zaman girince unutulmuştur bazı şeyler. takıldıklarını elbette sor. bak burda bir sürü dukan profesörü var. zaten yakında dukan da takıldığı yerleri bize soracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…