Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçen hafta 66,5 muşsun Öyle yazmışım valla
...
[/B][/FONT][/SIZE]

Doğru cidden öyleymişim, defterimden kontrol ettim şimdi. Sabah hangi kafayla yazmışım bilemedim, birkaç gün öncesini yazmışım galiba. Sağolasın doğrusunu yazdığın için. :)

Hayırlı olsun!!! 36 beden hiç giymedim ben, imrendim. İnşallah herkese nasip olur.

Ben de kına için şehir dışına çıkıyorum... Krepçikler hazırladım kendime şimdiden. Light üçgen peynir, light ayran, kutu light süt de götüreceğim. Ufak light tonbalıkların varsa onlardan at çantana. Sebze gününse eğer bol salata yersin zaten. Kolay gelsin şimdiden.

Hepinize iyi akşamlar, mesajımı görenler lütfen dua etsin şu haftasonunu atlatayım. Çok şenlikli olacak, bozmak istemiyorum diyeti. Hayat memat meselesi gibi oldu ya, Allah korusun bozsam sinirlerim çok kötü bozulur herhalde. Takıntı yaptım gene...

canım folbiol var evde folik asit kullanırken yanında b12 içmek zorundamıyım peki

benim bildiğim folik asit sentezinin düzgün olabilmesi için b12 eksikliği olmamalı. o nedenle folik asitle birlikte takviye olarak b12 de alman iyi olabilir. ama dukan yaparken bolca kırmızı et tüketirsen o şekilde de bol miktarda b12 alabilirsin

kovulacağım buradan yakında :)))) hamilelik topiği gibi olmuş burası bak iyiki hatırlattın hemen yutuyorum 1 tane

selam kızlar, biz bugün nesliyle buluştuk. gülüştük söyleştik, pek bir eğleştik. Nesli bana yulaf kepeği eriştesi getirmiş. yarın yaparım bunu diye düşünürken, bi tadına bakayım dedim. gayet güzeldi. ben var ya, bu erişteyi pişirmeden, yoğurtlu baharatlı bi dipsos yapar, banar banar cips niyetine yerim. ellerine sağlık kız pek bi hoş olmuş. bi de miniminnacık gojili kekler getirmik. bende ilk kez goji yiyerek milli oldum

Neslim senin keçi lorundan da aldım bugün. Hakkaten pahalıymış. 5 tl den bile fazlaydı ama tadı gerçekten güzel. benim gibi acı peynir sevenler deneyebilir. biraz ekmek yaptım ama kalanını kahvaltıda yerim. böylece bende diyete başladığımdan beri ilk defa ekmek haricinde lor yemiş oldum.

nesliden ayrıldıktan sonra 3 saat kadar yürüdüm. yarın da epeyce yürüyeceğim.

bugün mistik chai aldım. azıcık suyla demledim, üzerine sıcak süt ve tatlandırıcı ekledim ve içtim. tadı çok hoş. pek beğendim. sakinleştirici etkisi de varmış zaten de yorgunum. anca uyku paklar beni.

ben o b12lerden ne çekttiiimmmm. hiç unutmam telefon faturası ödemek için girdiğim yerden çıktıktan sonra başımdaki gözlüğü aramak için tekrar oraya dönmüştüm adam dalga geçmişti:))) çok düşüktü çünkü o aralarda sıkı bir diyet yapıyordum ve ben bekarken evde et kokusunu sevmediğim için et yiyemiyordum. şimdi el mahkum yapa yapa yemeye de alıştım. o arada doktorum b12 iğnesi verdi. o iğne ile benim b12 tavan yaptı ve senelerdir yüksek şükürler olsun. bunun en iyi yolu folbiolu bitirip folidoc almak onun içinde +b12 var devlet ödemiyor diye yazmıyor doktorlar

bugun spor kursunun kayitlari var. Sabah kayitlar aciliyor, hemen doluyormus. Saat 7.5dan beri kayit formunun yuklenmesini bekliyorum.
Ondan sonra ben de spora gidebilcem:))

günaydın, kaplumbağa hızı ile ilerlesemde sonunda yulaf kepeğimi aldım doğalsan marka ,takita form 60 aldım ,yoğurt içim marka aldım lıght bulamadım az yağlı aldım ve bol bol lıght gazoz cola :) kitabı daha bitiremedim sanırım haftasonu başlayabilicem artık sonundaaa çok heyecanlıyım

Canım eleviti hemen hemen her hamile kullanıyor, ben de kullandım :44::44: sen güveneceğin bir doktor bulamamışsın, ben de düşük yaptım emremden önce, benim hamileliklerim de tedavi ile oldu, tedaviyi yapan doktorum daha ilk bakışta bu gebelik sorunlu gibi gözüküyor umutlanma dedi, aynı gün gittiğim bir doktor bebek gayet sağlıklı 15 gün sonra tekrar gel dedi, 5 saat sonra gittiğim bir doktor hemen alınması lazım bu gebelik bozulmuş dedi ve ertesi gün kürtaja gitmeden önce düşük başladı, ben doktoruma çok güveniyordum ama insanın içi rahat etmiyor. Emre ye hamileyken de tedavi sonrası kan tahlili için gittiğim yakın bir hastanenin gerizekalı doktoru bu dış gebelik yada bozuk gebelik sonlandırılması lazım dedi henüz 2 haftalık hamileydim o zaman ve şimdi 1,5 yaşında oldu oğlum çok şükür, doktor diyip güveniyorsun ama onların içinde de o kadar cahiller var ki anlatamam sana, istanbul da olsan benim doktoruma bir görün derdim, berbat bir hastanede olmasına rağmen 60 lm yol gittim onun için hamileyken

Kızlar bunu buraya yazdım mesaj atmak yerine sizinde bilginiz olsun diye karşınıza böyle mallar çıkabilir, çok güvenmeyin doktorlara

Günaydın kızçelerim, 3 günlük proteinden sonra sebze yiyorum bugüünnnn karnabahar aldım, brokoli aldım, melemen yaptım yiyorum şimdi ohhhh missss
Karnabaharı kısır yapcam, brokoliyi de çiğ çiğ yicemmmm yanlarında da balık var
ne güzel bir gün
herkese güzel olsun inşallah
Bu arada dünden beri - 300 ben daha fazla gider diye bekliyordum, haftasonu nutella yemeyeydim iyiydi

Son düzenleme:
Günaydıınnn,
Dünkü o kadar müthiş beslenmeme akşam 18:30 da yediğim balığıma rağmen bu sabah 71.5
benim mutluluğum bu kadar sürerdi zaten
neyse geçmişi okuyayım bakiiim,dely sen ne durumdasın acaba ?

Günaydın canlaaaarr =)

Ekim seni sabah sabah burda görmek ne hoşş

Artık bugün çalışsam iyi olcak

Ben o pantolonu 60 kiloyken falan almıştım. Tam oturmuştu. Ama böyle esnek pantolonlar her bedene devaa Esneyip duruyo :) O yüzden 70 kiloyken bile giydiğim tek pantolondu diyebilirim. Kot gibi zaten. Benim boy 1.63 ama güzelim. 70 olunca da hayatımın rekoru olduğu için şişko dedim Alışkın olmadığım için :) Hani her zaman öyle çok kilolu değildim ondaann Sen zaten mankensin bebeemmm

Afiyet olsuunnn... Erişte isteriiizzzz :) Nesliiii! Tarifi geliştirdin mi canım? Hani bize tariiff

Ricaaa

Takıntı yapdıysan kaçamak yapacağını hiç sanmam ben Sana güveniyorum çekirgeee İyi eğlenceler Bol sabırlar

Ah canıımmm Kötü günler geçirmişsin.. Ama bak Rachelfine da ne günler atlatmış, şimdi tatlı mı tatlı bi oğluşu var Allah nazarlardan saklasın Sen şu stresten bi uzaklaşabilsen, hhooooppp! 9 ay sonra bi bebiş gelecek kucağına bak Allah inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat basip etsin sanaaa

delycim benim yaa pozitif arkadaşım benim stres yapmamak lazım biliyorum da beceremiyorum ben yaa
Normal canım becerememen Ben bile ortada bişey yokken, korkarım hep ya olmazsa diye :18: Biterim ben çünkü bebelereee Ama her şeyin hayırlısı.. Zamanı gelecek ve olacak inşallah tatlışımmm

canlarimmm Allahim insallah hepinize bana medosha ipektoshuma ve isteyen heeeeerkese bir bebek nasip eder insallah
Amin amiiinnn...

Son düzenleme:
ben de bugün dukan diyetine başladım.
boyum 160
kilom 59
hedefim 52-50
kendimi bu kilolarda iyi hissediyorum.
kızlar siz haftada bir mi tartılıyorsunuz? sık sık mı?
bana da destek verir misiniz rica etsem

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... İstanbul için temizlik vakti!!

Son düzenleme:
burda methiye yapmııcimm ama şunu söylemek boynumun borcu... indi tramvaydan... ben sırıtarak yaklaşıyom tabi karşıdan.. bu böyle filmlerdeki gibi tam ortaladı yolu löpp diye yön değiştirdi.. elin garılarına gülücükler ata ata, böyle boynunu bebeler gibi kıstıra kıstıra şımarık şımarık yürüyo!! ben de başka bi arkadaşını gördü sandım halbuki ben sandığı bi turiste güdümlenmiş.. sonna elin turisti karşılık vermeyince ben de gölerim dolu dolu hüzünle ona bakarkene dikkatini çekebildim... dakkasında üstüme gül kokladı yanii ne diyimmm :)) şoook güzel bi kek getirmişti onu yidiik... sonna da kreşe yetişcem diye son dakkada anca kalkabildim.. ama doydum mu!! yok tersine damağımda kaldı sohbeti

Günaydın kızlar,

bugünün ilk günaydın ı benden olsun
günaydın ekim dün seni çok çekiştirdimm... var mı bi ağrın sızın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…