- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
Geçen hafta 66,5 muşsunÖyle yazmışım valla
...
[/B][/FONT][/SIZE]
Kızlaaaar, bugün öğleden sonra özellikle keyfim iyi çok şükür :)) konuşturmak için 5 lira, susturmak için 10 lira vereceksiniz yakında, o aşamaya geldim yani.
Bu arada yine keyiflendiğim şeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Zayıfladığımdan beri spor günlerin dışında işte giyebildiğim pantolon alamamıştım, hep elbise, etek. O da olmuyor artık, pantolon şarttı. Ben de geçen akşam gittim pantolon alayım diye, 38 beden giydim bol geldi, kız 36 beden getirdi cuk oturdu valla inanamadım. Hayatımda ilk defa 36 giydim sayın siz, üst giydiğim olmuştur ama armuttum ben önceden, ondan ötürü alt 36 hiç olmamıştı.Hemen de paçalarını yaptılar verdiler ertesi sabah giyeyim dedim ama kız ölçüyü yanlış almış, uzun oldu, hevesim kursağımda kaldı ama olsun, evde duruyo işte, yaptırabilirsem giycem.
İyi akşamlar....
Ben bugün kendi rekorumu kırıp 4 litre su içtim.)))) İyi oldu sanıırm.)))
Kızlar ya ben birşey soracağım pazar sınavım var cumartesi günü ankaraya gidiyorum pazar günde döneceğim.Aslında günü birlik istemiştim hızlı trenle git gel iyi oalacaktı ama amcam olunca birgün önce gitmek zorunda kalıyorum ya amcamda ne yerim bilmiyorum ben protein almaya dikkat edeceğim ama misafirlikte ne kadar olur bilmiyorum..Ne yapabilirim acep kepeğimi bir şekilde götüreceğim birde aktivya yoğurt almayı düşünüyorum ama başka neler yapabilirim fikri olan fikir verebilir mi? şimdi ben biraz kaçırırsam ertesi gün kaç gün saf protein yapmam lazım ki birde buna cevap verebilirseniz
canım folbiol var evde folik asit kullanırken yanında b12 içmek zorundamıyım peki
aaaaaa sen de mi uğraşıyosun gebelik için inşallah en kısa zamanda senin de bebeğin olur. ama folik asit olayına gelince fazlasının zararı yok ama azı allah korusun merkezi sinir sistemi özürlerine neden olabiliyor. o yüzden bence sen bir doktora da danış nacizane fikrim. bol şanşlar sana da bu yolda
benim bildiğim folik asit sentezinin düzgün olabilmesi için b12 eksikliği olmamalı. o nedenle folik asitle birlikte takviye olarak b12 de alman iyi olabilir. ama dukan yaparken bolca kırmızı et tüketirsen o şekilde de bol miktarda b12 alabilirsin
yok bee kuzum keşke gelse ağlayıp duruyorum günlerdirkullandığım ilaç antidepresandı da bebek düşündüğüm için bıraktım ama rahmimde kalınlaşmama sorunum var bi sürü doktor dolaşıyorum bu aralar. folik asit olayını da hiç sorma çok canımı yaktı. geçen yıl kasım ayında hamile kalmıştım ama folik asit kullanmamıştım sonra doktora gittiğimde elevit diye bi vitamin verdi onun prospektüsünü okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü sonra bi de araştırdım internetten kaygılarım iyice arttı kesin sakat olacak çocuk diye kafaya taktım çok kötüleştim aldılar bebeği off offf. şimdi de muhtemelen geçirdiğim operasyondan ötürü rahimde kalışlaşmama sorunu oldu, rahim filmi çekildi yapışıklık yok ama adet döngüsünün 2. yarısı olmasına rağmen 8 mm de kaldığı için düşük diyen doktorlar var. 4 doktora gittim 2 si sorun yok dedi 2 si sorun olabilir dedi. ben de bu ara tüp bebek taraflarında takılıcak gibiyim biraz. o yuzden onlıne gorursenız de nıye yazmıyo bu demeyın işte böyle canım yaa çok dertliyim bu ara diyet miyet de yapmıyorum o yüzden. yaa böyle neşeli bi topiğe de bu kadar karamsar şeyler yazıp canınızı sıkmak da istemiyorum ama bu aralar ben neşeli olamıyorum maalesef
Ben o pantolonu 60 kiloyken falan almıştım. Tam oturmuştu. Ama böyle esnek pantolonlar her bedene devaaal bakalım bir güzel iş daha,benim patronum hep yok ama hiç erken çıkamıyorum
bu arada şişkoyken 29 beden mi giyiyordun,o şişko mu sayılıyor.gerçi eski resimlerini gördük azcık tombikmişsin ama şişko değil
ben 34 beden kot giyiyormuşum yaaa,zaten hatırlıyorum genelde ya erkek reyonundan bakıyordum yada lcw'den
geçen gün kotondan streç baya tayt gibi kot aldım 31 bedendinormal kot olsa 30 olur heralde
iyi akşamlar kuzum
Afiyet olsuunnn... Erişte isteriiizzzzselam kızlar, biz bugün nesliyle buluştuk. gülüştük söyleştik, pek bir eğleştik. Nesli bana yulaf kepeği eriştesi getirmiş. yarın yaparım bunu diye düşünürken, bi tadına bakayım dedim. gayet güzeldi. ben var ya, bu erişteyi pişirmeden, yoğurtlu baharatlı bi dipsos yapar, banar banar cips niyetine yerim.ellerine sağlık kız pek bi hoş olmuş. bi de miniminnacık gojili kekler getirmik. bende ilk kez goji yiyerek milli oldum ........
..........
RicaaaDoğru cidden öyleymişim, defterimden kontrol ettim şimdi. Sabah hangi kafayla yazmışım bilemedim, birkaç gün öncesini yazmışım galiba. Sağolasın doğrusunu yazdığın için. :)
.........
......
Hepinize iyi akşamlar, mesajımı görenler lütfen dua etsin şu haftasonunu atlatayım. Çok şenlikli olacak, bozmak istemiyorum diyeti. Hayat memat meselesi gibi oldu ya, Allah korusun bozsam sinirlerim çok kötü bozulur herhalde. Takıntı yaptım gene...
Ah canıımmmyok bee kuzum keşke gelse ağlayıp duruyorum günlerdirkullandığım ilaç antidepresandı da bebek düşündüğüm için bıraktım ama rahmimde kalınlaşmama sorunum var bi sürü doktor dolaşıyorum bu aralar. folik asit olayını da hiç sorma çok canımı yaktı. geçen yıl kasım ayında hamile kalmıştım ama folik asit kullanmamıştım sonra doktora gittiğimde elevit diye bi vitamin verdi onun prospektüsünü okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü sonra bi de araştırdım internetten kaygılarım iyice arttı kesin sakat olacak çocuk diye kafaya taktım çok kötüleştim aldılar bebeği off offf. şimdi de muhtemelen geçirdiğim operasyondan ötürü rahimde kalışlaşmama sorunu oldu, rahim filmi çekildi yapışıklık yok ama adet döngüsünün 2. yarısı olmasına rağmen 8 mm de kaldığı için düşük diyen doktorlar var. 4 doktora gittim 2 si sorun yok dedi 2 si sorun olabilir dedi. ben de bu ara tüp bebek taraflarında takılıcak gibiyim biraz. o yuzden onlıne gorursenız de nıye yazmıyo bu demeyın işte böyle canım yaa çok dertliyim bu ara diyet miyet de yapmıyorum o yüzden. yaa böyle neşeli bi topiğe de bu kadar karamsar şeyler yazıp canınızı sıkmak da istemiyorum ama bu aralar ben neşeli olamıyorum maalesef
Normal canım becerememendelycim benim yaa pozitif arkadaşım benimstres yapmamak lazım biliyorum da beceremiyorum ben yaa
Amin amiiinnn...canlarimmm Allahim insallah hepinize bana medosha ipektoshuma ve isteyen heeeeerkese bir bebek nasip eder insallah
burda methiye yapmııcimm ama şunu söylemek boynumun borcu... indi tramvaydan... ben sırıtarak yaklaşıyom tabi karşıdan.. bu böyle filmlerdeki gibi tam ortaladı yolu löpp diye yön değiştirdi.. elin garılarına gülücükler ata ata, böyle boynunu bebeler gibi kıstıra kıstıra şımarık şımarık yürüyo!! ben de başka bi arkadaşını gördü sandım halbuki ben sandığı bi turiste güdümlenmiş.. sonna elin turisti karşılık vermeyince ben de gölerim dolu dolu hüzünle ona bakarkene dikkatini çekebildim...selam kızlar, biz bugün nesliyle buluştuk. gülüştük söyleştik, pek bir eğleştik. Nesli bana yulaf kepeği eriştesi getirmiş. yarın yaparım bunu diye düşünürken, bi tadına bakayım dedim. gayet güzeldi. ben var ya, bu erişteyi pişirmeden, yoğurtlu baharatlı bi dipsos yapar, banar banar cips niyetine yerim.ellerine sağlık kız pek bi hoş olmuş. bi de miniminnacık gojili kekler getirmik. bende ilk kez goji yiyerek milli oldum
Neslim senin keçi lorundan da aldım bugün. Hakkaten pahalıymış. 5 tl den bile fazlaydı ama tadı gerçekten güzel. benim gibi acı peynir sevenler deneyebilir. biraz ekmek yaptım ama kalanını kahvaltıda yerim. böylece bende diyete başladığımdan beri ilk defa ekmek haricinde lor yemiş oldum.
nesliden ayrıldıktan sonra 3 saat kadar yürüdüm. yarın da epeyce yürüyeceğim.
bugün mistik chai aldım. azıcık suyla demledim, üzerine sıcak süt ve tatlandırıcı ekledim ve içtim. tadı çok hoş. pek beğendim. sakinleştirici etkisi de varmış zaten de yorgunum. anca uyku paklar beni.
günaydın ekim dün seni çok çekiştirdimm... var mı bi ağrın sızınGünaydın kızlar,
bugünün ilk günaydın ı benden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?