Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hatunlar ben de dukan yapıyorum ama dünden beri çok fena isalim. neden bilmiyorum. hiç kaçamak yapmadım. hiç bişeyi abartmadım.. acaip halsiz düştüm ve başım dönüyo çok

ipektiosuuuuujm insallaaaah

medesamm cok iyi olur güzelim yaaa bilgilendir bizi de

ben cumartesi, pazar sadece protein yapiyorum hemde söyle ki süt yogurt tavuk balik yumurta bu kadaaaa anca toparlarim hala yedigim hurmalarin zorlugunu yasiyorum

şimdik bu gojiler ekimin kamyonla kapıya döktürdüğü gojilerden :)) epeydir dolaptaydı bu partinin paketi... bekleye bekleye böyle şeker kıtırlığına gelmiş.. ondan kelli olsa gerek, kek içinde rahat pişti/şişti :) yani gojinin kurusunun kurusu-lu kek idi
......
anam amwayci olmuş, (yıllar evvel de yaptıydı ama şimdi emekli meşgalesi işte) evdeki deterjanları neyin ittirdi kenara.. set getirmiş bana.. onların gazıyla daldım eve ...sağolasın maral gözlüm
.....
benim freelance editörlüğünü yaptığım yayınevinde alişin düşünebileceği bi pozisyon çıktı, onu bir görüşcekler hayırlısıyla.. bi de aliş'e didim ki öööretmen oll!! o da olacak inşallaahh
ayrıca kardeşine de geçmiş olsun diyorum, umarım ciddi birşey değildir.. :S
ipeko piknik miiiiiii???????? yeminle önümüzdeki hafta sakin bi günün olursa zabanınan yanına gelcem :) sorduğun soruların ve dahi hatta pekala daha bi çoğunun cevabıynan.. keki' de makarnayı da mantıyı da elden şeetcem

boğazın şimdi nasıl peki??

Son düzenleme:

Yapalım bi ada seferi olmazsa. Havalar soğumadan piknik modunda. Pisiklete falan biner puknik yaparız dukan usulüüüüü.
Boğazım daha iyi ama gıcık yapan sadece o değil sanırımmm. Aklıma geldikçe delirip üzülüyorum sonra abartma diyeee...

Tüm cevaplar için teşekkür ederim:))
Peynir özellikle üçgen iyi fikirmiş sanırım onu da alırsam akşamı hallederim öğlenide bir şekilde yoğurt ve yulafla bitirrisem sanırım ben kaçırmadan halledebilirim bu yolculuğu..

Yalnız ton balığı yiyemedim ben yahuu çok fena bir tadı var zaten balığı çok yemem tonbalığı bir kez daha yersem garanti balık ağzıma koymam ganımca...

Ahh ben bugün spora gittim pilates ve kardio çalıştım fena çarpıyor yahuu

Ne alıntı yapmışsın kıııııssssss, alıntı ile cevapla yı buluncaya kadar parmaaam uyuştu menemen midir, melemen midir neyse işte onun içine sarımsak çeşnisi koydum nefis oldu, belki sarımsak gibi kokmaz diye şaaptım eşim hiç yemiyo ayıp oluyo adamcaaaza bu dukan yüzünden hazır katkılı şeylere döndüm yine yıllar sonra :18::18:
Kısırı yaptım bebem bak ahan da bu

tadı nefis oldu, ben zaten severim, öyle harika ötesi oldu ama kısırla uzaktan yakından alakası yok, görüntü tamam acayip benziyor, keşke bakmakla doysa şu gözümüz canım kısır istedi şunu yapim da yanında çayla götürim demeyin olmaz değişik bişey yiyeyim derseniz buyrunuz güzel bir seçenek, yemesi çok keyifli, yanına ayranla ohhhh miss gibi gitti valla, hepsiciini indirdim mideye

Karnabaharın yarısı duruyor onu da senin için kızartma gibi deniyim fırında sanırım olur, ben yağlı sevmem zaten belki böyle çok daha güzel olur bi fikrim geldi bu konuda öğleden sonra yaparım, bu kadar karnabahardan sonra gaz kaçağı olur mu ki ya

Ayyy nasıl da kandırdı beni ya annatcam dedin di ama yaa azcık hatırlasaydın bari ucundan, boşver ötekisini sinirim geçti zaten, niye gaza geldiysem öyle

Son düzenleme:
bugün bende yapayim madem....bende zaten sebze protein günleri birbirine girdi:26::26::26: karnabaharda var onu yiyeyim bu aksam....sabaha iki gün protein

Eki Görüntüle 519744

bu arada tarifte yazdığı gibi yapmadım ben, karnabaharı sotelerken içine biraz süt koydum kokusunu alsın diye, orta boy karnabaharın yarısını kullandım yarım su bardağı kadar süt koydum ve iyice çekinceye kadar kavurdum, soğanı kavurduktan sonra, 1 diş sarımsak ekledim onu 1-2 kez çevirdim, salçayı ekledim onu da kavurdum, sonra karnabahrları ekledim onları da salçanın rengini alıncaya kadar 1-2 dk kavurdum, sonra diğerlerini ekledim

bugün bende yapayim madem....bende zaten sebze protein günleri birbirine girdi:26::26::26: karnabaharda var onu yiyeyim bu aksam....sabaha iki gün protein

yap canım değişiklik olur, bir de kepekle olanı deniycem o daha kısırımsı olur sanırım :44::44::44: ben salıdan beri protein yapıyorum bugün 68,2 oldum geçen perşembe tam 68 olmuştum kendimi sabote ediyorum haftasonları şimdi 67 olabilirdim halbuki

ayyyy ipekkkk o kadar uzun yazmışın ki hangi birine şeeetceğimi şaşırdım hayatımın hazinesi
evettt sadece mesajlaşmadık saatlerce konuştuk da,sevgili gibi olduk zaten her konuşmamız 2 saat
ve konuşmanın sonunda karar verdik ikiz abi kardeş bulup evlenecez
hem ikizlerle evlenirsek ikiz çocuklarımız da olur kız
romla kafayı bulan med
ayy ama ne mutlu ki istanbul çıkartmamda 8 ay sonra elimde gerçek bir kadeh olabilecek

canım bir de şöyle düşün ne kadar uzun süre dediğin aslında ne kadar kısa süre.yani 20 gün gibi kısa bir sürede 6 kilo vermişsin,insanlar aylarca uğraşıyor,çok süpper bişey bu

heh aferim çekirge sözünü tutmak için çabalara başla bakalım

sorma benim de ekimin kapıya döktüğü gojilerim duruyor hala.o zaman da deöiştim diyet bitene kadar yeter bu bana diye
keke koysam güzel olur diyorsun yani,muffin yapiim ben onu vişneli falan
bu arada çok sağol canım cevapların için,bütün merakımı giderdin
amway ürünleri çok güzelmiş diyorlar,pahalı ama güzelmiş.kolay gelsin kuzuma
aliye için de hayırlı olur inşallah çok sevindim
yaaa istanbula geldiğimde ben de istiyorum eriştee
bu arad kızlar hala şansımız var.o kalamıştaki cafede sadece dukan usulü cheesecake ve tiramisu var.yani kekler,poğaçalar,yemekler falan olan biryer hala açabilirik
kardeşim için de sağol canım.bu kuzucukta varis vardı,onu ameliyatla alacaklarmış eğer almazlarsa by pass yapmaları gerekirmiş.tövbe yarabbim yaa varisin bu kadar ciddi bişey olduğunu düşünmezdim

medesa beni alıntı yapmıssın ama msj yok altında şekerimmmm

Sevgiiii alıntı yapmışım cevaplamamışım kuzumm
inan geçecek seninki de hatta bence geçmiş olmalıydı ki şimdiye kadar.ben sana bişey söyliiim mi bir adam bana öyle bir saygısızlık yapsa aynı anda içimdeki herşey biter sen daha ne üzülüyosun,çooktan nirvanaya ermiş olmalısın
haydi bakalım yeni aşklara yelken açalım,yelken demişken ipeekkk bu tersanede gemicilerde falan yelkenci yok mu bi tane kız.hiç arkadaşınlarına hayrın dokunmuyor vallahi

[

yaa beni de beklesenize ufff,ipek zaten hep senin başının altından çıkıyor bu işler amma kurtlusunuz haa
niye de hepiniz o tarafta toplanmışsanız keşke birazınız da bu tarafta olsaymış
ayy sen hala neye gıcık oluyorsun kuzummmmm,öksür geçer o kadar basit olmalı bence

kız bu senin kendi yaptığının resmimi? çok güzel görünüyor,olsun tadı neye benzerse benzesin tipi güzel duruyor
afiyet olsun

aman sende benim gibisin biri sesini yükseltse benim moralim bozulur yukardakiler hep kavga edio moralim bozluo valla :))))
ben vanilyayı çok severim o aromayı fi tarihinde almıştım hep yaparım zaten şeker çok kullanmaığım için şeker yerine 2 damla atıp süt ekliyorum süt tozu yerine süper oluyor senin tarifi söyleyince aklıma geldi sen mistik chai içiyomusun oda saleğp gibi oluo vanilyalı tarçınlı baskın o kukular onuda dene çok güzel :)

menümü yazayım fazla yediğim bişi varmı arkadaşlar gözüm korktu kg azar azar gidince
sabah uyanıp su içtim
bir bardak nescafe içine az light süt ve 2 damla vanilya aroması
kahvaltıda yulaf kepeğine galeta yaptım içine biraz peynir bir dilim light jambon koydum öle yedim
öğlende 1 tane 80 gr light ton balığı
şimdi bir bardak yeşil çay ben doğadanın ace vitaminlisini içiom:) sade sevmiyorum
akşama allah kerim :))))))

Kızlar, sabah kuafördeykene bir günaydın dedim size, gelir gelmez de açtım bilg dan, ama sonrasında nefes aldığım an şu an ve buradayım işte :))

Şimdilik bunları yazıyorum, şimdi bir misafirim gelecek, gider gitmez devam edicem canlarım. Öpüyorum hepinizi :))

Bu ne kaaa güzel bişeymiş böyle, elinize sağlık, tarifi paylaştınız mı? ben okuyamadım daha ondan soruyom ama çok canım çekti

Canım benim, kavuşma sahneniz muhteşem ne güzel anlatmışsın :))

Neden çekiştirdin kız, hayrola :)) Sorma, bi ağırlık vardı sabahtan, akşam üzeri bi coştum ki görme, kızlara bile yazdım hatta, bu ani değişikliğin nedeni sendin demek ki

gördün di mi fakülte ilanı nasıl çıkmış.. (face mesajım)
cumartesi için şeyediyom ben patrona .. aa bi de ekime söyle unutma e mi konsey mevzusunu :)))

unutmuşum bile. tam adamına söylemişsin

Evet, evet neymiş o, çabuk söyleyinnnn :)))

ahh ahh işte salak kafam şekerim naparsınnn inş inşşşş yelkenler alabora olmadan birilerini buluruz şekerim

çok haklısın kuzum yaa doktordan doktora o kadar fark ediyor ki ama iyisini bulana kadar da böyle anan ağlıyor. ben geçen yıl kasım ayında gebe kalmadan önce gittim o doktora sordum bak şimdiden başlıyım mı folik asit falan diye bu da yok gerek yok boşver falan demişti. bende zaten kaygı bozukluğu var bunlar iice canımı okudu benim. bugün bi profa gittim rahim meselesi için o da hiç bi sorun yok neden bu kadar canını sıkıyosun dedi. işte biri öyle diyo biri böyle insan olumlu olana inanmak istiyo ama olumsuz da içine kurt düşürüyo. geçen yıldan bu yana iyi olup bu işe başlayabilmek için çok çaba gösterdim hayırlısı olsun diyelim. sen de zor zamanlardan geçmişsin ama sonunda allah yüzünü güldürmüş maşallah sağlıklı uzun ömürlü güzel günleriniz olsun inşallah.

ahh ahh işte salak kafam şekerim naparsınnn inş inşşşş yelkenler alabora olmadan birilerini buluruz şekerim

kesin olmamakla beraber belki love 01 izmire gelecek o zaman görüşelim dedik
sonra aklıma sen geldin
medesada bilirse pozitif düşünce gücü olur dedim
ne dersin güzel olur sanki

Rica ederim tatlışımmm :)

Kıskandım kıskandıımmm

Ay bu senin yaptığın mııı O ne görünüş öyleee.. Görüntüsü yeter yaa!! Tadı da süperdir eminiiiimmmmm mmmm Ellerine sağlııkk.. Zaten sen kendi kısır tarifinle yapmışsın Ben de yapcam ben deee Yulaflar ince telli olunca pek şişmiyomuş ama bence de tadı daha çok benzer :)

Medesaaammm!! Ben de seni yiriimmm
Kız o kadar su içilir mi, olacağı bu hihihiih Neyse yaa, susuyosan napcan :) :101: içcen dabii :) Önce şişirir, sonra da sularla beraber gitcek yağların Her tuvalette 30 kalori mi ne yakılıyomuş diye duyduydum Sen sonunda kalmıcan demektir

Salep aroması da mı vaarr :103: :) Ben de alcam ben dee Bugün özenme günüm Bi de ben tahin aroması almıştım. Onu pek bişeyde kullanamıyom. Keke falan damlatıyom accık da, tahin tadı gelmiyo tabi. Aroma da tahin gibi kokmuyo pek. Ben normalde pek severim tahiniii.. ama istediğim gibi çıkmadı. Ne yapiyim ben şimdik onlaaa.. Limonlu kurabiye tarifini tahinli kurabiye tarifi niyetine mi yapsam :44: Haftasonu denemeler yapiim barii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…