Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende dukan yapıodum 7-8 kg verdim yumurta süt et görmek istemiyordum sonra araya bişeyler girdi bozdum diyeti 2 kg sunu geri aldım yarın tekrar başlayacagım insallah bu sefer bozmak yok.

slm kızlar nasılsınız eksikleri almak için kipaya gittim süt tozu yok ordan migrosa geçtim orda da yok poffffff onca tarif vardı gözümde yaaa ((
neyse dedim yapcak bişi yok bare ekmek yapayım tatlandırıcımı aldım ilk ekmeğimi yapıyorum birazdanda browni kurabiyeyi yapıcam bakalım nasıl olcak

aliyemm

rachelfine senın ev nerde bende gelim oğullar kanka olsunlar... bide istersen ev usulü salça yapanlar var. Satarlarmı bilmiyorum ama öğrenip haber vereyim istersen...

Kurtköydeyim ben canım, sen nerdesin kim yapıyor? bildiğin tanıdığın biri mi? evini yerini yurdunu, hastalığını neyin bilir misin

aliyecim alesten matematik konusunda takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim bu arada, çıkmış soruları kesinlikle çöz, geçen sene soru stilini değiştirdiler çünkü, ales zaten hız sınavıdır, çoğu kişiye zaman yetmez, mutlaka zaman tutarak çöz denemeleri, ben matematikçi olduğum için 94 almıştım biraz bakarsan sen de yaparsın zor bir sınav değil çünkü, ayrıca güz dönemi ales her zaman daha fazla sapma getirir

Bu arada dolunaydan mı nedir ben bugün bildiğin sapıttım öğlene kadar çok güzeldi ama öğleden sonra ok yaydan fırladı, neyse yarın haftalık saf promu yapar toparlarım, çarşamba diye planladım ben...ödül diye sayarım bugünü, gerçi ödülü de aşan bir gündü bence ama olsun, sabah kilom sabitti bir günlük sp den sonra bu da normale döner diye düşünüyorum

tariflerini bekliyorum, senden is cikcak gibi:))

Eh bu mecburiyet iyi olmus, bir suru puf noktasi bile ogrenmissin usta ascilar gibi.

İyi geceler kızlar:))

Ben dün mistik chai aldım vanilya aromalı ama güzel sevdim tarçınlı olması biraz problemli ama dayanıyorum.))
Günde 2 tane içmek fazla mı olur acaba??

Cezamda 2. günde güzel gitti yarın 3 üde gördüm mü perşembe ps günü yapacağım...İnş. istediğim yere gelmişimdir diyorum kendime:)))
Bende süt tozunu bulamadım ne realde ne kipada yarın burada ki başka marketlere bakacağım. Birde yulaf kepeği bende varken her markette bir sürü vardı bitmek üzere almak için gittim yok şaka gibi ( hala arıyorum umarım yarın bulurum((

Aliye bu arada ales için başarılar diliyorum ve gayet relaks olmanı da diliyorum...

BENDE işe giderken evden yemeğimi yapıp saklama kaplarında göturuyorum..Gerçekten çok işe yarıyor..yoksa dukanın devamlılığı gelmez..Eger dışarda yemek zorunda kalırsam köfte tavuk şiş tarzı bırşeyler söyluyorum ve peçete ıle yagını alabıldıgım kadar alıyorum..cidden buda etkılı bır yöntem..
mistık çay çok guzel almak ısteyen arkadaşım için söyluyorum sütle yapılıyor lakın öyle aman aman wc gıtme ıstegı oluşturmaz.. metabolızmayı canlandırır, me, sakınleştırır ınsanı ama kabızlık sorunu çekıyorsanız safran çayı,mest yada dıger bıtkı çaylarını deneyın derım..
iş için şehırdışına gıttıgımde hataydan ev yapımı acılı bıber salçası almıştım..gerçekten çok güzel..netten araştırıp sıparış verebılırsınız sanırım hatay ev yapımı salça deyince çıkacaktır..gerçekten ev yapımı hatayın salçaları..annem 6 aydır kullanıyor ne küflenme oldu nede başka bır bozulma..
Aliye abla ALES SINAVINDA başarılar dılerım..bende haftasonu ÜDS gireceğim nasıpse..gerçi işte ki yoğunluktan çalışamadım ama olsun girmekte fayda var.:)).

KAKAO SINIRLI İZİNLİ. OLAN OLMUŞ, O KADAR DA BÜYÜK BİR KAÇAMAK OLMAMIŞ, HATTA KAÇAMAK BİLE OLMAMIŞ. YARIN 10 DAKİKA FAZLADAN YÜRÜ. KENDİMİ GÜNAH ÇIKARMAYA GELENLERE 2 TANE MERYEM ANAMIZ DUASI OKU VE TANRIDAN SENİ BAĞIŞLAMASINI İSTE DİYEN PAPAZ GİBİ HİSSETTİM ))))

ALES'E NEDEN GİRİYORUM BEN DE BİLMİYORUM. nESLİ GAZA GETİRDİ BENİ. BELKİ YÜKSEK LİSANS YAPARIM, BELKİ BİR MYO DA DERS VERME ŞANSI OLUR FALAN DİYE. BAKALIM NE OLACAK...

ben de türkçeye güveniyorum. Matematiğim 4 işlem modunda. Yalnız şöyle bir durum var. Türkçe sorularını çok hızlı çözerim muhtemelen ve kalan zamanda da matematik sorularından parmak hesabı da olsa (ki o konuda çok iyiyim ) çözebildiğim kadar çözerim. Yarın evimi temizleyeyim, sonra çalışmaya başlayacağım. Yardım teklifin için çok teşekkürler. Ihtiyacım olduğunda ağrıtırım başını emin ol

oy kuzuuuuum kıyamam ben ona. Gelsin bana, bol bol mıncıklasın kedilerimi :))))))

:)) şimdi sen böyle söyleyince ben de yazdıklarımı tekrar okudum gerçektende dediğin gibi olmuş insanoğlu sanırım sığınacak yer arıyor suçunu bilsede hafifletici neden olsun istiyor ama teşekkür ederim cevabın için ve de yarına bırakmadan 20 mekik çekicem ,gün içinde her zaman katılamasamda akşamları sizlerin yazdıklarını okuyorum gerçektende aşmışsınız dukan cep kitabı gibisiniz.
aklında bulunsun tezsiz yüksek lisans için artık ales istemiyorlar ama tabi tezli yapabiliyorsan en güzeli

dediğim gibi asıl, meslek yüksek okullarında okutmanlık fırsatı falan çıkar mı diye alese giriyorum. yüksek lisans yaparsam tezli yaparım zaten. bi devlet üniversitesi bulursam beni alacak, iletişim ya da sosyoloji... şöyle fiyakalı siyasal iletişim falan gibi bişey olursa... ne hoş olur valla. ama önce iş tabi. iş olmadan hiçbirşey olmuyor.

Huhhh ne cok kaynatmissiniz öyle...okurken yoruldum..Bal ve karabiberli pecetimi koydum degajeme dogru sayfalari okuyayim dediydim...bitti sonunda sükür.. Yalniz karabiber fena yakiyor gögsümü iyi gelecek sanirim..
Esim diyorki ben gece basimi oraya koyarsam yapisir kalirim dedim merak etme yanasamazsin karabiber hapsirtir seni..

geçmiş olsun. soğuk algınlığı ve ateşin varsa, vücut su tutmuş olabilir.

Canim Türkiye den geldim geleli benim toto düzelmedi insallah dedigin gibidir öyle kilo alacak sekilde yemedim buna ragmen arti görüyorsam biseyler ters gidiyor..

kızlar, ben neslinin gazıyla, alese girmek için başvuru yapmaya gidiyorum. bana yol göründü. hepinize en güzel dileklerimi sunuyorum

Hayirli olsun canim..Yolun acik olsun..

Hosgeldin dilerim en kisa zamanda kurtulursun sirtindaki yüklerden..

Sen cok fenasin ya güldürdün gece gece beni..sende ömrünce gül..

Kiz senin memleket nere ayni bizim oranin sivesi sordum belki daha önce unutmus da olabilirim..:26:Agiz tadiyla yemek nasip olsun bende cok severim tarhanayi..

walla aramızda konuyu kapattıranlar olduu. senden daha kıskançalrı varr ama ben buluşalım derimm kimler gelir el kaldırın yawww
....
Gel gel gezerizzz yada viaport şeysii olsun iştee :)
ben her halta atlıyom evet yani birbiriyle çakışmayan planlarınızda beni de sayın e mi :) hakikatten yalovada buluşmak pek çok istanbulluya daha kolay gelebilebilirr :))

ben de yulaf kepeği faciası yaşıyorum.. 20 gün olacak neredeyse reallerde yok.. geen hafta aradım en sonunda, "siz yetkili zincir" olarak görünüyorsunuz, neden yok" dedim.. "stok bilmem nelerimizin bilmem nesi sebebiyle sipariş geçmedik, önümğzdeki hafta (bu hafta) geçilecektir" zaten çok satılıyo, hafta sonuna doğru gelir " didiler... bugün de ben gidicem bakalım umarım gelmiştir.. Haberdar ederim mutlaka... sıkıntı büyük, buzluktakileri de tükettim zira

Son düzenleme:

Dışarda yeme olayı için aşırı planlı olmak gerekiyor. Neyse ki beslenme çantamı kantinde açıp yiyebilme şansım var benim, önceden krepti ekmekti birşeyler pişirip yanına da eklemeler yapıp götürüyorum. :)

Hayırlı olsun inşallah iyi bir puan gelir. Benimkinin de süresi geçti galiba, tekrar birşeylere girmem lazımmış gibi geliyor, dil sınavlarına falan... Bir iş bulsaydım iyiydi, hala öğrenci hala öğrenci. :)

-
vee genel mesaj: Herkese günaydın!!!!
2 günlük cezalandırma amaçlı protein günüm işe yaramış, 64.4 gidip 65leri gördüğüm kaçamak günlerini telafi ettim tartı 63.9 gösterdi! Bakalım yarına ne kadarı kalacak, malum patlıcanları fırına attım bile. Bir de ciğerimi sotelesem şöyle biberlerle soğanlarla, mis.
Hedefi 55e çekip açık açık yazmayı düşünüyorum yarın, acaba kilo bildirirken orta yolda hedefi büyütmek var mı? İnşallah vardır, Dukan Amca'nın verdiği 60 rakamı çok görünüyor gözüme. 55 olsun 55.

Herkese güzel günler, bol proteinler.

Günaydin Dukancanlar...:)

Gece bebekler gibi uyumusum bal ve karabiber cok iyi geldi hic öksürmedim sabah kadar..:)

Yarin kismetse bildirim yapacagim uzun zamandir yapmamistim iyi olacak motivasyon yönünden..Kacamaksiz bir gün olsun hepimize..

Aklıma gelmişken: Aranızda benim gibi aklını kaybedip 8 km Avrasya koşusuna kayıt yaptıran İstanbullu var mı?

Kurtköydeyim ben canım, sen nerdesin kim yapıyor? bildiğin tanıdığın biri mi? evini yerini yurdunu, hastalığını neyin bilir misin

tanıdık tanıdık..
tanıdık oldugundan bana ve kardesımede domates salçasını yap dedık yaptı. dısarı yaparmı bılmıyorum..istanbul dısında kendılerı..
annemde melemenlerımızı ve recellerımızı yaptı sağolsun.tursumuzuda yapar dıye dusunuyorum fasulyeydı bezelyeydı konserve olarak esım yemez. herseyı zamanında tazesıyle yeme taraftarı kendısı..
biber salçamıda hataydan görümceciğim yapıp gönderiyor :)

oy kuzuuuuum kıyamam ben ona. Gelsin bana, bol bol mıncıklasın kedilerimi :))))))

Realde gecen hafta gıttım stand falan tukenmıs sok oldum bende.. sonra un bolmune baktım yok. Müslimidir nedir onların reyonuna baktım yok. Dedım netten sıparıs vercez artık napalım. Sonra pudıng falan reyonuna bakıyorduk ana bı baktım ıkı üç paket kepek.. baktım tabı ıclerıne bozukmukı sekıllerı falan kaymış kutuların. Baktım sorun gorunmuyor tarıhlerı falanda tamam aldım 4 paket bırden.. zaten başkada yoktu …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…