aliyemm
rachelfine senın ev nerde bende gelim oğullar kanka olsunlar... bide istersen ev usulü salça yapanlar var. Satarlarmı bilmiyorum ama öğrenip haber vereyim istersen...
ayyy canım benim daha 2 hafta olmadı başlayalı yavaş yavaş üretiyorum işte. sen beni tatlandırıcı ve süt tozu aldıktan sonra gör uçururum sayfayı tarif çok ama dukana uyarlamam için eksiklerim var
bu arada evlenmeden önce yumurta bile kıramazdım :))) kociş boğazlı olunca mecburen öğrendim
sevgili aliye hayırlı uğurlu olsun tezli yüksek lisans yapmak içinmi başvurdun alese? bir de dukanla ilgili atak 2.günümdeyim 1 bardak süt+1 tatlı kaşığı tatlandırıcı birde 1 tatlı kaşığından az kakao karıştırıp içtim sonra kitaba tekrar baktım izinlilerde kakao yok şimdi pişman oldum sence ne yapmalıyım
aliyecim alesten matematik konusunda takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim bu arada, çıkmış soruları kesinlikle çöz, geçen sene soru stilini değiştirdiler çünkü, ales zaten hız sınavıdır, çoğu kişiye zaman yetmez, mutlaka zaman tutarak çöz denemeleri, ben matematikçi olduğum için 94 almıştım biraz bakarsan sen de yaparsın zor bir sınav değil çünkü, ayrıca güz dönemi ales her zaman daha fazla sapma getirir
Bu arada dolunaydan mı nedir ben bugün bildiğin sapıttımöğlene kadar çok güzeldi ama öğleden sonra ok yaydan fırladı, neyse yarın haftalık saf promu yapar toparlarım, çarşamba diye planladım ben...ödül diye sayarım bugünü, gerçi ödülü de aşan bir gündü bence ama olsun, sabah kilom sabitti bir günlük sp den sonra bu da normale döner diye düşünüyorum
gel gel gezerizzz yada viaport şeysii olsun iştee:)
aliyemm hayırlı olsun.
Uarada oğlum profildeki remini gördü ve yarım yamalak bile olmayan konusmasıyla
oğlum:anneeee
ben: Efendim oğlum
oğlum: (parmak ekranı göstererek) gegi piş piş piş
dedi. Tam bir kedi hastası. Eline geçse mıncıklamaktan öldürür kesin...
KAKAO SINIRLI İZİNLİ. OLAN OLMUŞ, O KADAR DA BÜYÜK BİR KAÇAMAK OLMAMIŞ, HATTA KAÇAMAK BİLE OLMAMIŞ. YARIN 10 DAKİKA FAZLADAN YÜRÜ. KENDİMİ GÜNAH ÇIKARMAYA GELENLERE 2 TANE MERYEM ANAMIZ DUASI OKU VE TANRIDAN SENİ BAĞIŞLAMASINI İSTE DİYEN PAPAZ GİBİ HİSSETTİM))))
ALES'E NEDEN GİRİYORUM BEN DE BİLMİYORUM. nESLİ GAZA GETİRDİ BENİ. BELKİ YÜKSEK LİSANS YAPARIM, BELKİ BİR MYO DA DERS VERME ŞANSI OLUR FALAN DİYE. BAKALIM NE OLACAK...
:)) şimdi sen böyle söyleyince ben de yazdıklarımı tekrar okudum gerçektende dediğin gibi olmuş insanoğlu sanırım sığınacak yer arıyor suçunu bilsede hafifletici neden olsun istiyor ama teşekkür ederim cevabın için ve de yarına bırakmadan 20 mekik çekicem ,gün içinde her zaman katılamasamda akşamları sizlerin yazdıklarını okuyorum gerçektende aşmışsınız dukan cep kitabı gibisiniz.
aklında bulunsun tezsiz yüksek lisans için artık ales istemiyorlar ama tabi tezli yapabiliyorsan en güzeli
geçmiş olsun. soğuk algınlığı ve ateşin varsa, vücut su tutmuş olabilir.
kızlar, ben neslinin gazıyla, alese girmek için başvuru yapmaya gidiyorum. bana yol göründü. hepinize en güzel dileklerimi sunuyorum
Arkadaslar geçen hafta çarşamda tartıldım 74,600 ıle dukan dıyetıne ve bıtkı cayına başladım bugun tartıda 71 kg gördum devam edıp sızlerınde arasına katılarak destegınızle bu kaka kılolardan kurtulmak ıstıyorum bana yardımmmmmm edinnnnnnnnn lütfennnnnnnn
sen bilirsin o da olur elbet ama sanırım kaç kilosun, kaç olmalıymışsın yaş, herhangi bir rahatsızlığın olup olmaması gibi detayları verirsen empati olur hoş olur.. Aliye'miz var şu an burada değil onun yerine ben sorayım kitabı okudun mu diyebunlar ışığında gerekli konsültasyon yapılır ve dediğin gibi çekip kurtarabiliriz seni :) yalnız biz de tam kurtulmuş sayılmayız.. misal ben mehterbaşıyım.. iki ileri bi selam ..
Ben geldim, gidin gidin hepiniz gidin taam mı
Evvvet tarhana mı yuurdum, 1 kg un yazıyordu tarifte benim tarhana 3 kg un aldıbir yerde bir yanlış yaptım sanırım ama nerde olduğunu bilmiyorum :44::44::44: bi de bunun içine havuç püresi gircek akşam, yani miktar daha da artacak, 7 düvele dağıtcam artık ev yapımı tarhana mı
Açlıktan ölecektim az daha krep yaptım domates, kaşar doğradım, çay demledim tam oturacaktım kiiii oğlum uyandıaşıdan sersem hala geri uyudu da yedim şimdi, öğlen de koca bir kerevize nerdeyse 1 kg yoort karıştırdım yedim ama hiç doyurmadı ya laaaa hızlı yedim ondan mı kii :44::44:
Bi gayret kalkıp mutfağı toplasam iyi olcak, kazara biri gelse içeri girmeden geri kaçar, belediye ekiplerini çağırır ama onlar bile müdahaleyi red ederler, hele annem görse davaynan kovalar beni
ben her halta atlıyom evet yani birbiriyle çakışmayan planlarınızda beni de sayın e mi :) hakikatten yalovada buluşmak pek çok istanbulluya daha kolay gelebilebilirr :))walla aramızda konuyu kapattıranlar olduu. senden daha kıskançalrı varr ama ben buluşalım derimm kimler gelir el kaldırın yawww
....
Gel gel gezerizzz yada viaport şeysii olsun iştee :)
ben de yulaf kepeği faciası yaşıyorum.. 20 gün olacak neredeyse reallerde yok.. geen hafta aradım en sonunda, "siz yetkili zincir" olarak görünüyorsunuz, neden yok" dedim.. "stok bilmem nelerimizin bilmem nesi sebebiyle sipariş geçmedik, önümğzdeki hafta (bu hafta) geçilecektir" zaten çok satılıyo, hafta sonuna doğru gelir " didiler... bugün de ben gidicem bakalım umarım gelmiştir.. Haberdar ederim mutlaka... sıkıntı büyük, buzluktakileri de tükettim ziraİyi geceler kızlar:))
Ben dün mistik chai aldım vanilya aromalı ama güzel sevdim tarçınlı olması biraz problemli ama dayanıyorum.))
Günde 2 tane içmek fazla mı olur acaba??
Cezamda 2. günde güzel gitti yarın 3 üde gördüm mü perşembe ps günü yapacağım...İnş. istediğim yere gelmişimdir diyorum kendime:)))
Bende süt tozunu bulamadım ne realde ne kipada yarın burada ki başka marketlere bakacağım. Birde yulaf kepeği bende varken her markette bir sürü vardı bitmek üzere almak için gittim yok şaka gibi( hala arıyorum umarım yarın bulurum ((
disarda yapmak zor oluyor ben de onu diyorum, dugun oluyor gezi oluyor, iste arkadas ziyareti oluyor en basitinden. en az hasarla atlatmaya calisiyoruz.
Hatta okullar acildi artik ogle yemeklerini de okulda yemek zorundayim. bakalim onu nasil halledecegiz.
dediğim gibi asıl, meslek yüksek okullarında okutmanlık fırsatı falan çıkar mı diye alese giriyorum. yüksek lisans yaparsam tezli yaparım zaten. bi devlet üniversitesi bulursam beni alacak, iletişim ya da sosyoloji... şöyle fiyakalı siyasal iletişim falan gibi bişey olursa... ne hoş olur valla. ama önce iş tabi. iş olmadan hiçbirşey olmuyor.
Kurtköydeyim ben canım, sen nerdesinkim yapıyor? bildiğin tanıdığın biri mi? evini yerini yurdunu, hastalığını neyin bilir misin
oy kuzuuuuum kıyamam ben ona. Gelsin bana, bol bol mıncıklasın kedilerimi :))))))
ben de yulaf kepeği faciası yaşıyorum.. 20 gün olacak neredeyse reallerde yok.. geen hafta aradım en sonunda, "siz yetkili zincir" olarak görünüyorsunuz, neden yok" dedim.. "stok bilmem nelerimizin bilmem nesi sebebiyle sipariş geçmedik, önümğzdeki hafta (bu hafta) geçilecektir" zaten çok satılıyo, hafta sonuna doğru gelir " didiler... bugün de ben gidicem bakalım umarım gelmiştir.. Haberdar ederim mutlaka... sıkıntı büyük, buzluktakileri de tükettim zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?