Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canlarıım günaydııınnnn,
Dün öğleden sonra koptum sizden bir daha da giremedim
müşteri ziyareti,toplantılar falan derken işleri zor yetiştirdim valla,çoğunlukla da otel dışındaydım.neyse birazdan okurum geçmişi bakalım bu sabah regl 4.gün ve bitti sayılır zaten,71.2yimm
bence ben cuma geçeyim güçlendirmeye.pekiiii cuma geçersem c.tesi ödül öğünü olur mu yoksa haftaya mı olmalı.yaaa ben korkuyorum mecbur kalmadıkça ödül öğünü yemesem olma mı ?

kızım nerden çıktı viaport. Allahın dağı. Sadece 1 kere önünden geçtim sabiha gökçene giderken. Bi daha da geçmem.

Bak yaa. Bir metrobüze bakar. Yalovaya gelin o zamann :)

Aklıma gelmişken: Aranızda benim gibi aklını kaybedip 8 km Avrasya koşusuna kayıt yaptıran İstanbullu var mı?

Aaa ne zaman o. O gün mü buluşsak. Köprüde dukancılar resmi çekliriiz. Bak yaa. Ben hep köprüde tavla oynamak istemiştim. Varmı banaa rakip. Dukan pankartı açıp atv ye haber oluruz.. Oh ohh yeni program belli olduu.

:)

11 Kasım Pazar, 09:30'da sanırım halk yürüyüşü :)

gEÇ KUzu geç diyeceğim ama pazartesi başlarsan hangi hafta da olduğunu daha kolay ayarlarsın gibime geliyorr.
Ama atlamak yok ödül öğünlerini. Ne bileyim git en güzelinden yemeğini ye güzelim. Bünye alışsın normal düzenee
Hadi asyadan avrupaya koşuyoruzzz gelirsin değilmii

Bu arada dün gelen +1200 bugün - 1400 olarak izmir marşıyla gitti şükür. Ne olmuş bana bilemedimm :)

günaydın kızlarrrrr

hava pek kapalı pek gri bide yağmur atıştırdı püfff böyle günlerde evde olmak istiyorummm :)

dün akşam kaçamak vardı kayınvalidemdeydim ne yazıkki 1 kepçe tarhana çorbası içildi, biliyo diyette olduğumu ama ısrarından da vargeçemiyo kıramyorum tabiii...
napalım bugün biraz daha dikkat diyorum kendime...

1 yıl sonra giyemediğim gömleğimi ve pantolonumu giydim :))
kollarımıda küçültmem lazım ( pek gıcık

11 Kasım Pazar, 09:30'da sanırım halk yürüyüşü :)

Ohh ohh prenses adayımla medesam da gelir. Programa bakk . Alırız sırt çantalarımızı mamalarımızz. Ordan da pikniğe gideriz. Yağmurda köprü ve manzara süper olur. Hemde misafirlerimi,ze kültür şoku yaşatırızz. Ayyy çok heyecanlıı :)

Medasacim bencede gec artik güclendirmeye suanki kilondan memnun ol fazlasi yüzünün güzelligini alir sanki..o kirmizi elbiseli fotonda önceki halin daha güzel..Simdi cirkinmisin hayir ama devam verirsen cirkinlesirsin..Yanlis anlamazsin umarim samimiyetine inandigim dukancanlardan birisin..

Günaydın kızlaaarrr,

Ben cozuttum heee.. Sabah 1 dilim kek yedim, bildiğin unlu munlu şekerli. Arkadaş yapmış. Güzeldi valla
Regl olaydım iyiydi

Dün gece akşam yemeği olarak, dukan ekmeklerimin üzerine lor koydum (tarihi geçecek de lorun, bitsin diye :) ) onun da üzerine light kaşar, hoopp mikrodalgaya... Anaaammm..! 2 dakkada orta ısıda eritiverdi kaşarları, sıcacık yaptı ekmekleri... Mis oldu miisss!! Ben dadanırım bu mikrodalgaya, radyasyondan giderim heee :S :))

ay ne hızlı yazıyorsunuz gecmısı okurken yaşlanıcam
Ahahah çok güldürdün beniii

ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim ))))
Sınavın da başarılı olsun inşallah :)

......
............
ne 01 mi bi adanalımı var aramızda tanışmak isterim
Ben de Adana doğumluyum :) Ama sadece doğduktan sonra 3 sene kalmışım orda :) Annem babam orda olmasa da, baba tarafım orda

Hoşgeldin, kolay gelee.. Evet ben de keşke çocuk olayını bitirip tekrar bu kiloya inebilsem. Bir dahaki Dukan hakkımı o zamana saklıyorum Gerçi 2 dene yapmak istiyorum ama, Dukan planları tutmucak o zaman :))

kızlar haftasonu buluşsanız da biz de sizleri tanısak.

viaportta ne zaman buluşacağız?

kıskanç azrasıla
Kızlar Kasım'da buluşsak da Medesa'yı beklesek
Önümüzdeki hafta gelemicek olan dely
Neyse neysee :) Eğlentinizden etmiyim sizi

dukan testi yaptım 3 gün ATAk ewresi cıktı tam iki gün yaptım 3.gün dayanamadım bozdum offffffff canım cok sıkılıo yarın yine başlıcam olurmu acaba dukana tekrardan başlamakk :2:
Heyoo!! Merabaa! Amma velakin olmaz ki öyleee Öncelikle kesin kararımızı veriyoruz.. Böyle bırak başla bırak başla olmaz bu iş. Yani hadi 1 seferlik oldu diyelim. Kaç kilo vermek istediğini de bilmiyorum ama, sonuçta uzun bir süreç bu. Böyle yaparsan hem metabolizmanı bozarsın boşuna, hem de zaten zayıflayamazsıınn :S Lütfen kararlı ol. Eğer başaramayacağını düşünüyorsan da boşuna vücudunu yorma bence. Sağlığın da etkilenir, dikkat et.

Kız yerim ya ben onuuu

Maşallahhh

arkadaşlar kilo vermeye kaçıncı günde başlayacağım 1.haftam bitiyor 2 gün atak ile beraber ama sadece 1 kilo verdim yaaa çok üzgünüm 27 yaşındayım 1,70 boy 66,5 kilom.çok üzgünüm ben veremiyorum kilo halbuki herkes veriyor bu diyet ile..sizin kaçıncı gün başladı kilo verme olayınız????

günaydın kuzu... şimdi kafadan yorumlar yapıcam eksiği yanlışı alakasızı varsa sen ayıkla olur mu?
öncelikle eğer önceden diyet uygulamışsan, bu süreci etkiliyor, yani yavaşlık bundan olabilir.
ama göze daha fazla çarpan bi görüntü var, sen verdiğin bilgilere göre zaten ideal kilondasın.. vücudunun bi alacağı vereceği yoktur belki??
bazen de yağ hücrelerinin deforme olması/yok olması/ küçülmesi vs normal sürede gerçekleşse de vücuttan atılması uzun sürebilir..
ayrıca eğer egzersiz kısmını hakkıyla yaptıysan - hatta biraz abarttıysan beklediğin ölçüde kilo kaybedemeyebilirsin -ki bu kötü birşey değil.. mesela 2-2,5 kilo(yağ) verip 1 kilo kas edinmiş olabilirsin..
hah bi de.. bizim o atakta hızlıca verdiğimiz kilonun çoğu ödem vb işe yaramaz fazlalıklar.. sen de ödem neyin yoktur belki

yapılması gerektiği gibi yaptıysan, ataktan beklediğin faydayı görmediğini düşünme bence.. seyirde 200 gr-1000 gr arası veriliyo genelde.. bazen de hiç bir sebep yokken alınıyo falan.. sen kafanı bunlara takmamalısın.. ama yağ analizi yaptırma imkanın varsa.. bu halinle mesela 2 hafta sonraki halini kıyaslayabilirsin..

Son düzenleme:
Süt tozunu ben de bulamıyorum genelde. Hele Kipa'da 1 kere bile bulmuşluğum yok. Migros'da 1-2 kere bulmuştum. Artık gurmenet'ten sipariş veriyorum.

Memlekette yulaf kepeğine kıran girdi baksana yaa Ulen Dukaaannn... Hayvan yemini bile sattırmayı başardın ya hahah Onu üretenler ilk başlarda ne şaşırmıştır ne oluyo böyle, nasıl tükeniyo diye hahaha Yakında yulaf kepeğini karneyle alcaz kihkihkih :76:

Günaydın.. Bana da 57,5-58 falan dedi. Çok zor olsa da 56,5 başardım. 55 olsam daha mutlu olcam tabi de :) Daha da artık gitmiy, düzeni de bi bozdum :S Medesa'ya 75 demişti galiba 69 olcek kızanım, çok az kaldı Aliye de beğenmiyo Dukan'ın dediğini O da daha da incek aşağılaraaa Artık Dukan'ı beğenmez olduk
Bence geriye çekebilirsin. Biraz zorlanırsın ama, başarabilirsin :129:

Geçmiş olsun.. Artık geçmiştir inşallah.. Dikkat et kendinee..

Oh ohhhh Maşallah cinconaaa Bence de Pazartesi'den Pazartesi'ye yap canım haftanı. Ayrıca güçlendirmeye geçtiğin gibi de ertesi gün hemen ödül öğünü yapabilirsin bence. Hiç öyle olmaz diye bi şey yok He mecbur kalmadıkça ödül öğünü yapmamayı düşünüyorum ben de doğrusu :44: Bence sen iradene hakim olabilirsin ve kilo almak bi yana, verirsin bile.. O yüzden ödül öğünü yap güzel güzel bence.. ama ben..
İşte vücudu normal yemeye alıştırıyo falan da, zaten normal yemeye geçmemeyi düşünüyorum ben yaa :97: Benim normal yemem yok çünkü maalesef ( İşte bak sabah kek yedim mesela.. gün içinde az yerim dengelerim falan.. İstediğim kiloyu da gördüm diye.. Güçlendirmede de böyle olcak işte. Ben arada tırtıklıcam zaten böyle böyle, biliyorum kendimi.. Hani ortamına göre falan, mecbur kalmadıkça ya da çok canım istemedikçe, ödül mödül gerek yok bana gibime geliyo. Yeterince ödül veriyorum kendime.. yoksa o 1 öğün olacak 2 öğün, 200 gr nişasta olacak 400 gr..

İpeeeekkkkk!!! Süper fikirrrr.. Ben de istiyom ben de gelmek istiyom ben de ben deee Nereye kayıt oluyoruuzzz internetbagimlisiiiii?

İpeko bu arada eksilerle de buluşmuşsun. Maşallah kız sanaaa

Günaydın.. Böyle havaları ben de sevmiyooomm Günümüz güzel geçsin inşallah..

Kollarım inceldi beniimmm :) Tabi zayıfladıkça heryerin zayıflıyo zamanla da, özellikle çalıştırmanı tavsiye ederim Dumble mamble bişiler yap bizde ailecek kalın kolluluk Aşmaya çalışıyorum hala bu ırsi durumu

Son düzenleme:
karneee :)))
....

Avrasya Maratonu
Kayıt için, yine bu sayfada belirtilecek olan Spor A.Ş.'nin tesislerinde, meydanlarda, metro istasyonları ve benzeri noktalarda kurulacak olan Kayıt Stantları'nda form doldurarak göğüs numaranızı almanız yeterli olacaktır.

Son düzenleme:
Günaydın Milletttt !!!! Gününüz aydın olsunnn inşşşşş...

Kurtköydeyim ben canım, sen nerdesin kim yapıyor? bildiğin tanıdığın biri mi? evini yerini yurdunu, hastalığını neyin bilir misin

nilüfercim biz ailece adanada kendi elleriyle biber ve domates salcası yapan birinden alıoruz senelerdir.ztn dışardan bize salca girmez.ben burda bile salçam bittikçe kargo ile getirttiririm..daha önce ekim34.ede göndermiştim.keşke benle irtibata geçseydin böle bi ihtiyacı warsa..ama aklında olsun Istanbul dısı olur dersen,o bayandan getirtebiliriz sanada.

eger okul dıışında yiyorsanız
haşlama yada ızgara tarzı şeyler yiyebilirsin bide ayran ohh

karamelek01 o Adanalı benim we sanırım senınle daha önce Adanalılar ile ilgili bi forumda konusmustukk..

benimki de bitti bitecek nerdeyse. migroslarda ben de göremedim. relae de gidemedim. sürümü çok fazla. muhtemelen üreticisi de bu kadar beklemediği için talebe cevap veremiyor. yalnız şunu da söyleyeyeim, bu talep patlaması bize zam olarak yansır habeiniz olsun... ekonomi muhabiri gibi oldum sabah sabah...

medesam medesammm bence Pazartesi geç temiz temiz.ayrıcanada ödülleri weya adamın dedıklerını yapmazsan korumada sıkıntı cekersın.vucut alısmadıgı ıcın o zmn kılo alabılırsın.bak ornek bende korkuodum ama ödülleri hep abartmama ragmen kilo bile werdim..korkacagın hıcbısı yok tecrübelilere güwen lütfen

Aklıma gelmişken: Aranızda benim gibi aklını kaybedip 8 km Avrasya koşusuna kayıt yaptıran İstanbullu var mı?

aaaa başladı mı kayıtlar. ben gitmeye çalışırım her sene. gerçi son 2 senedir gidemedim. hep arkadaşlarımın yüzünden. beraber gidelim diye beni ayartırlar, sonra yarı yolda bırakırlar. benim de gitmeme engel olurlar. ama bu yıl kimseye güvenmem. efendi efendi giderim.

yalova viaporttan kolay valla. bak avrasya fikri çok iyi aslında. bence de olur...

günaydın kızçeler
oğlucanım dün gece 1 de uyudu (normalde en geç 9 da uyur) zaten yorgundum iyice kırıldım yorgunluktan ve bugün de mız mız, zor bir gün olacak sanırım

Kiz senin memleket nere ayni bizim oranin sivesi sordum belki daha önce unutmus da olabilirim..:26:Agiz tadiyla yemek nasip olsun bende cok severim tarhanayi..
Memleket konya ama benim konyayla bi bağım yok, istanbul doğumluyum sen nerelisin

Bir sor bakalım o zaman canım, belki vardır 1-2 kg fazla salçası onu da bana verir, sen kullanıyorsan ben de güvenirim, senin de beben var sonuçta

Geç canım geç valla bize dert oldu senin güçlendirmen, ama psikolojin bozulcak senin ya çok taktın zaten eminim ki güçlendirmeyi de seyir gibi yapacaksın bir süre, almazsın merak etme, ilk günler olur belki biraz artı ama sonra toparlar düzene alışınca :44:

Demek ki çok fazla ödem yokmuş vücudunda burdan bunu anlıyoruz, herkesin kilo verme hızı farklı olur, sen kendini kıyaslama başkalarıyla, bir başladımı ardı geliyor merak etme azıcık sık dişini tartılma bir süre, bir haftadan sonra patır patır gidecek kilolar

arkadaşım bu boyda bu kilo çok normal görünüyor. muhtemelen vücudunda fazla yağ olmadığı için veremiyorsun. neyine üzülüyorsun ki, ye, iç gez. hayatın tadını çıkar. dukan son derece zor bir diyet. bizim yaptığımız şey bir anlamda metabolizmamızın ayarlarıyla oynamak. metabolizmamıza reset atmak. doğrusunu istersen, 10 kg den daha az kilo vermesi gerekenlerin, dukan yapmasını yanlış buluyorum. testte kaç kilo fazlan var dedi sana, kaç gün atak, kaç gün seyir verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…