kızım nerden çıktı viaport. Allahın dağı. Sadece 1 kere önünden geçtim sabiha gökçene giderken. Bi daha da geçmem.
Aklıma gelmişken: Aranızda benim gibi aklını kaybedip 8 km Avrasya koşusuna kayıt yaptıran İstanbullu var mı?
Bak yaa. Bir metrobüze bakar. Yalovaya gelin o zamann :)
Aaa ne zaman o. O gün mü buluşsak. Köprüde dukancılar resmi çekliriiz. Bak yaa. Ben hep köprüde tavla oynamak istemiştim. Varmı banaa rakip. Dukan pankartı açıp atv ye haber oluruz.. Oh ohh yeni program belli olduu.
:)
Canlarıım günaydııınnnn,
Dün öğleden sonra koptum sizden bir daha da giremedim
müşteri ziyareti,toplantılar falan derken işleri zor yetiştirdim valla,çoğunlukla da otel dışındaydım.neyse birazdan okurum geçmişi bakalımbu sabah regl 4.gün ve bitti sayılır zaten,71.2yimm
bence ben cuma geçeyim güçlendirmeye.pekiiii cuma geçersem c.tesi ödül öğünü olur mu yoksa haftaya mı olmalı.yaaa ben korkuyorum mecbur kalmadıkça ödül öğünü yemesem olma mı ?
11 Kasım Pazar, 09:30'da sanırım halk yürüyüşü :)
Canlarıım günaydııınnnn,
müşteri ziyareti,toplantılar falan derken işleri zor yetiştirdim valla,çoğunlukla da otel dışındaydım.neyse birazdan okurum geçmişi bakalımbu sabah regl 4.gün ve bitti sayılır zaten,71.2yimm
bence ben cuma geçeyim güçlendirmeye.pekiiii cuma geçersem c.tesi ödül öğünü olur mu yoksa haftaya mı olmalı.yaaa ben korkuyorum mecbur kalmadıkça ödül öğünü yemesem olma mı ?
Ahahahay ne hızlı yazıyorsunuz gecmısı okurken yaşlanıcam
Sınavın da başarılı olsun inşallah :)ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim))))
Ben de Adana doğumluyum :) Ama sadece doğduktan sonra 3 sene kalmışım orda :) Annem babam orda olmasa da, baba tarafım orda......
............
ne 01 mi bi adanalımı var aramızda tanışmak isterim
Hoşgeldin, kolay gelee.. Evet ben de keşke çocuk olayını bitirip tekrar bu kiloya inebilsem. Bir dahaki Dukan hakkımı o zamana saklıyorummerhaba hoşgeldin okuyunca çok ortak yönümüz olduğunu gördüm ben de 32 yaşındayım kimya öğretmeniyim eşim izmirli ablam izmirde 71 kg dım 70.4 e düştüm atak evresi 2.gündeyim bende eşimi kandırdım ama o hala başlayamadı öğlen işyeri çok müsait değil nasıl yapıcaz onu düşünüyoruz sen ne güzel doğum yapmışsın ben daha çocuk olmadan bu kilodayım
Kızlar Kasım'da buluşsak da Medesa'yı beklesekkızlar haftasonu buluşsanız da biz de sizleri tanısak.
viaportta ne zaman buluşacağız?
kıskanç azrasıla
Heyoo!! Merabaa! Amma velakin olmaz ki öyleeedukan testi yaptım 3 gün ATAk ewresi cıktı tam iki gün yaptım 3.gün dayanamadım bozdumoffffffff canım cok sıkılıo yarın yine başlıcam olurmu acaba dukana tekrardan başlamakk :2:
Kız yerim ya ben onuuualiyemm hayırlı olsun.
uarada oğlum profildeki remini gördü ve yarım yamalak bile olmayan konusmasıyla
oğlum:anneeee
ben: efendim oğlum
oğlum: (parmak ekranı göstererek) gegi piş piş piş
dedi. tam bir kedi hastası. eline geçse mıncıklamaktan öldürür kesin...
.............
günaydın kuzu... şimdi kafadan yorumlar yapıcam eksiği yanlışı alakasızı varsa sen ayıkla olur mu?arkadaşlar kilo vermeye kaçıncı günde başlayacağım 1.haftam bitiyor 2 gün atak ile beraber ama sadece 1 kilo verdim yaaa çok üzgünüm 27 yaşındayım 1,70 boy 66,5 kilom.çok üzgünüm ben veremiyorum kilo halbuki herkes veriyor bu diyet ile..sizin kaçıncı gün başladı kilo verme olayınız????
Süt tozunu ben de bulamıyorum genelde. Hele Kipa'da 1 kere bile bulmuşluğum yok. Migros'da 1-2 kere bulmuştum. Artık gurmenet'ten sipariş veriyorum.slm kızlar nasılsınız eksikleri almak için kipaya gittim süt tozu yok ordan migrosa geçtim orda da yok poffffff onca tarif vardı gözümde yaaa((
neyse dedim yapcak bişi yok bare ekmek yapayım tatlandırıcımı aldım ilk ekmeğimi yapıyorum birazdanda browni kurabiyeyi yapıcam bakalım nasıl olcak
ben de yulaf kepeği faciası yaşıyorum.. 20 gün olacak neredeyse reallerde yok.. geen hafta aradım en sonunda, "siz yetkili zincir" olarak görünüyorsunuz, neden yok" dedim.. "stok bilmem nelerimizin bilmem nesi sebebiyle sipariş geçmedik, önümğzdeki hafta (bu hafta) geçilecektir" zaten çok satılıyo, hafta sonuna doğru gelir " didiler... bugün de ben gidicem bakalım umarım gelmiştir.. Haberdar ederim mutlaka... sıkıntı büyük, buzluktakileri de tükettim zira
Günaydın.. Bana da 57,5-58 falan dedi. Çok zor olsa da 56,5 başardım. 55 olsam daha mutlu olcam tabi de :) Daha da artık gitmiy, düzeni de bi bozdum :S Medesa'ya 75 demişti galiba 69 olcek kızanım, çok az kaldı.......
..........
Herkese günaydın!!!!
........
Hedefi 55e çekip açık açık yazmayı düşünüyorum yarın, acaba kilo bildirirken orta yolda hedefi büyütmek var mı? İnşallah vardır, Dukan Amca'nın verdiği 60 rakamı çok görünüyor gözüme. 55 olsun 55.
Herkese güzel günler, bol proteinler.
Geçmiş olsun.. Artık geçmiştir inşallah.. Dikkat et kendinee..Günaydin Dukancanlar...:)
Gece bebekler gibi uyumusum bal ve karabiber cok iyi geldi hic öksürmedim sabah kadar..:)
Yarin kismetse bildirim yapacagim uzun zamandir yapmamistim iyi olacak motivasyon yönünden..Kacamaksiz bir gün olsun hepimize..
Oh ohhhhCanlarıım günaydııınnnn,
........
Aaa ne zaman o. O gün mü buluşsak. Köprüde dukancılar resmi çekliriiz. Bak yaa. Ben hep köprüde tavla oynamak istemiştim. Varmı banaa rakip. Dukan pankartı açıp atv ye haber oluruz.. Oh ohh yeni program belli olduu.
Günaydın.. Böyle havaları ben de sevmiyooommgünaydın kızlarrrrr
hava pek kapalı pek gri bide yağmur atıştırdı püfff böyle günlerde evde olmak istiyorummm :)
dün akşam kaçamak vardı kayınvalidemdeydim ne yazıkki 1 kepçe tarhana çorbası içildi, biliyo diyette olduğumu ama ısrarından da vargeçemiyo kıramyorum tabiii...
napalım bugün biraz daha dikkat diyorum kendime...
1 yıl sonra giyemediğim gömleğimi ve pantolonumu giydim :))
kollarımıda küçültmem lazım( pek gıcık
karneee :)))Memlekette yulaf kepeğine kıran girdi baksana yaa Ulen Dukaaannn... Hayvan yemini bile sattırmayı başardın ya hahah Onu üretenler ilk başlarda ne şaşırmıştır ne oluyo böyle, nasıl tükeniyo diye hahaha Yakında yulaf kepeğini karneyle alcaz kihkihkih :76:
....
İpeeeekkkkk!!!Süper fikirrrr.. Ben de istiyom ben de gelmek istiyom ben de ben deee Nereye kayır oluyoruuzzz internetbagimlisiiiii?
kızım nerden çıktı viaport. Allahın dağı. Sadece 1 kere önünden geçtim sabiha gökçene giderken. Bi daha da geçmem.
Kurtköydeyim ben canım, sen nerdesinkim yapıyor? bildiğin tanıdığın biri mi? evini yerini yurdunu, hastalığını neyin bilir misin
eger okul dıışında yiyorsanız
haşlama yada ızgara tarzı şeyler yiyebilirsin bide ayran ohh
ben de yulaf kepeği faciası yaşıyorum.. 20 gün olacak neredeyse reallerde yok.. geen hafta aradım en sonunda, "siz yetkili zincir" olarak görünüyorsunuz, neden yok" dedim.. "stok bilmem nelerimizin bilmem nesi sebebiyle sipariş geçmedik, önümğzdeki hafta (bu hafta) geçilecektir" zaten çok satılıyo, hafta sonuna doğru gelir " didiler... bugün de ben gidicem bakalım umarım gelmiştir.. Haberdar ederim mutlaka... sıkıntı büyük, buzluktakileri de tükettim zira
Canlarıım günaydııınnnn,
Aklıma gelmişken: Aranızda benim gibi aklını kaybedip 8 km Avrasya koşusuna kayıt yaptıran İstanbullu var mı?
Bak yaa. Bir metrobüze bakar. Yalovaya gelin o zamann :)
Memleket konya ama benim konyayla bi bağım yok, istanbul doğumluyumKiz senin memleket nere ayni bizim oranin sivesisordum belki daha önce unutmus da olabilirim..:26:Agiz tadiyla yemek nasip olsun bende cok severim tarhanayi..
Bir sor bakalım o zaman canım, belki vardır 1-2 kg fazla salçası onu da bana verir, sen kullanıyorsan ben de güvenirim, senin de beben var sonuçtatanıdık tanıdık..
tanıdık oldugundan bana ve kardesımede domates salçasını yap dedık yaptı. dısarı yaparmı bılmıyorum..istanbul dısında kendılerı..
annemde melemenlerımızı ve recellerımızı yaptı sağolsun.tursumuzuda yapar dıye dusunuyorumfasulyeydı bezelyeydı konserve olarak esım yemez. herseyı zamanında tazesıyle yeme taraftarı kendısı..
biber salçamıda hataydan görümceciğim yapıp gönderiyor :)
Canlarıım günaydııınnnn,
arkadaşlar kilo vermeye kaçıncı günde başlayacağım 1.haftam bitiyor 2 gün atak ile beraber ama sadece 1 kilo verdim yaaa çok üzgünüm 27 yaşındayım 1,70 boy 66,5 kilom.çok üzgünüm ben veremiyorum kilo halbuki herkes veriyor bu diyet ile..sizin kaçıncı gün başladı kilo verme olayınız????
arkadaşlar kilo vermeye kaçıncı günde başlayacağım 1.haftam bitiyor 2 gün atak ile beraber ama sadece 1 kilo verdim yaaa çok üzgünüm 27 yaşındayım 1,70 boy 66,5 kilom.çok üzgünüm ben veremiyorum kilo halbuki herkes veriyor bu diyet ile..sizin kaçıncı gün başladı kilo verme olayınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?