Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım dün yazacaktım sana benim oğlan arıza yaptı unuttum adanada eşimin iş arkadaşı var o alır ordan bize kargo yapar, onlar kargo ücreti ödemiyor hem biber hem domates alayım ben de, eşime bir sorayım bakalım olur mu öyle diye, olmadı kargo yaparız senin gibi adananın niresinde yapan kişi? ona göre sorayım

merkezde cnm.Seyhanda.Annemlere cok yakın.Yeşilevler mahallesinde.

merkezde cnm.Seyhanda.Annemlere cok yakın.Yeşilevler mahallesinde.

Tamam canım, eşim aşır diyor ama kendisine de soracak geçen sene adanaya gittiğinde biber salçası almış eşim 5 kg ama kabuklarını ayıklamamışlar böyle pul biber gibiydi salçanın kıvamı, kullanamadım hiç, hala da duruyor dolapta, beğenmedim hiç bu da öyle midir ki? kevgirden geçiriyor mu yoksa?

Son düzenleme:

esmiras kullanıcısından alıntı
arkadaşlar merhaba bende bu diyete başladım 5 gün oldu ilk 2 gün atak yaptım atakta sadece 500 gr verdim ve bugübn itibariyle 1,5 kilo vermişim ama değişiyor hergün.şuan seyir evresindeyim ben 2 gün saf protein 5 gün sebze protein yapıcam hergün kahvaltım dukan krep ve biraz peynir şekersiz çay.öğlenleri ızgara yada haşlanmış tavuk yiyorum.birde bu sebze protein günlerinde sabahları 1 dilim tahıllı ekmek yesem olmazmı domates ve peynirle beraber???birde ben çok az kilo vermişim herkez daha hızlı vermiş atakta falan?
Meraba, hoşgeldin. Kitabı okumuş muydun? 2+5 yapıyorsan sanırım biraz daha yavaş gider kiloların. Daha az kilo fazlası olanlar için uygun diyor sanırım kitapta ona. Bir de tabi kilona bağlı. Ben de 3 gün atakta az kilo vermiştim şu anda hatırlamıyorum da, sallamiyim ama sallasam mı 1 kilo falan mıydı neydi yaa Öyle bişidi. Ayrıca Dukan'ın sitesinde test var. Onu yapsaydın, sana derdi derdinin dermanını Kaç gün atak yapacaüğını kaç kilo vermenin öngörüldüğünü vs Kişiden kişiye değişir oo.

Merhaba.. Ben dün senin soruna yukarıdaki gibi cevap vermiştim. Sanırım bugünkü soruna da cevap veriyor. Ayrıca zaten çok kilolu değilsin. bunun da büyük bir etkisi vardır.

cnm o kdr asamasını bılmıorum ama kesin gecırıoki ben hic pulları gormedım.gayet gusel hem tadı,hem kıvamı. mesela ekim cok begenmıstı.eger bu tarafta benden alacak bırılerı olursa ben işyerime getirirm benden alabilirsin denemen için.begenırsen sipariş veririz.ben annemler gelirken getirtmiştim ztn.

acaba bende böle kilo werebilcemmiii :26: :44:

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim basel kalça problemim var dukana göre normalde ben 68 dim 63 olmam gerekiyor kitabı okudum fazla kilom olmadığı için 5/2 uyguluyorum ama o 5 günde yine krep yiyorum ekmek yemiyorum öğlenleri balık yavuk yiyorum sadece domats ekliyorum sebze protein günümde..birde dün biraz kuruyemiş yedim ona hayır diyemiyorum:))

eğer çok abartılı bir görüntü yoksa, diyete hiç bulaşma derim. spor yapman yeterli olur. özellikle de callanetics. burda yapan arkadaşlar var. ayrıca topiği de var. bacak ve popo için çok etkili.

ben bu hafta kilo vermek şöyle dursun, aldım bile 68.2 ye kadar düşmüşken, bu sabah 68.9 çıktım. yarın da + çıkacağım. geçen cuma yaptığım kaçamağın ardından diyeti aksatmamama rağmen toparlayamadım bir türlü. onun öncesinde de duraklamıştım zaten. her gün ödem atıyorum ama ertesi gün yine ödem var. elim ayağım şiş. hala regl olmadım. mutlaka onun da etkisi var. son kilolar sendromuna da girdik. neyse ki motivasyonum kırılmadı ama bayramda güçlendirmeye geçmek de hayal oldu.
günlerdir balık yiyorum, yeşil çayı ihmal etmiyorum, kabızlık da yok oooy oy... silahların hepsini kullanıyoruz yani. neyse işte sabır sabır...

Kimler geliyor maratona. hadi bakalım...

Ben gelirim walla çok hevesliyimm :)

Ayyy resmen ağzım sulandı. Ben bayılırım o halinee salçanınn. Ay aşmı eriyorum ben oğlanda elimi tuttu malumm :)

starda aslı zen dukan diyeti yaptığını anlatıyor. ama sanırım bırakmış... öyle anladım ben. dukan diyeti yaptım 46 bedenden 40 bedene düştüm şimdi salata falan yiyorum, her yemekten sonra da yürüyorum diyo. ya şimdi bu kadın 40 beden mi? ben de 40 sayılırım. aynıysak durum fena. bu kadın gayet şişman. üstelik de uzun boylu olmasına rağmen öyle görünüyor.

ama yaaaa bugün de 2 saat sürdü geçmişi okumam.neyseki bugüne geldim ama öğleden sonra yine müşteride olucam yine kaçırıcam,az yazın bacılar yaaa
bu arada gurmenetten alışveriş yapacaktım ama fındık aroması bitmiş
hanginiz aldı onu,nesliii sen mi aldın

canım ben içinde süt tozu olan tarifleri genelde süt tozu kullanmadan yapmayı tercih ediyorum yani süt tozu yok diye yapamam diye düşünme,yapabilirsin

süzme yoğurt ve diabetik reçelle aynısını imal ediyorum ben. hem daha lezzetli hem de daha ucuz.

kız biz diabetik reçel kullanabilir miyiz,meyve falan var ya içinde.ama en azondan bundan sonrasında kullanabilirim dimi.
normalde meyve sevmem,reçel de sevmem ama en azından meyve yiyeceğime sabah ekmeğime sürüp yesem olur mu diyosun ?
pekiiii bir de geçen gün light krem şanti gördüm,yağ oranı bize uygundu.ama neyle yicem diye almamıştım,şimdi meyvelerle yiyebilirim krem şanti dimi nadiren de olsa ?

ayyy aman hoşgeldim hemşerimmm,çok sevindim bir izmirli daha olmasına.valla hadi çoğalın da bir izmir buluşması yapalım

aferim kuzumaaaa,bak sen böyle olursan ilk fırsatta gelicem ankaraya,vallaki söz bak.ben hiç tutamayacağım söz vermem

belirleyin siz bir gün ben ona göre uydurayim kilifi...hani ben ya 08-16.11 gibi gelirim ya 10.11-19.11 gibi gelirim bu siralar iste bir gün söyleyin siz

ayni fikirdeyimmm bulusamayn biz gelmeden emi

o zamaaan bence sen 10-19 kasım aralığını seç,ben de 13-14 kasım gibi gelip o hafta istanbul çalışayım sonra da h.sonu kalayım diyeyim veeeee cumartesi buluşması yapalım
bu arada en yakın 2 arkadaşım doğum yaptı istanbuldalar veee taa ortaokuldan en yakın arkadaşlarımdan biri de istanbula taşındı.veee bu kişiler onlara gitmek yerine sizinle buluşacağımı bilseler kesinlikle ömrümün sonuna kadar yüzüme bakmazlar
ben olsam ben de bakmam vallaaa ama napiiiim onları zaten tanıyorum ama sizi merak ediyorum,bol bol kaynatmak istiyorum
onlara kesinlikle haber vermemeliyim

yazamazmışım 100 msj olmamış medesam

hımmm nasıl yapsak ki,faceten falan mailini yazabilir misin?

ahh kuzum yaaa aynı yoğurt mayalar gibi demiş sanki ben yoğurt mayalamayı bilirmişim gibi
neyse vazgeçtim ben bu sevdadan

ayy sevgi senin adına çok sevindim,bak gördün mü işte daha iyisi karşına çıkacak diyeymiş bütün herşey ayy inşallah doğru insandır,hadi bakalım hayırlısı

geçicem canım valla kusura bakmayın burda kafanızı da şişirdiysem ama ger.ekten insan endişe duyuyormuş.daha önce geçen arkadaşlar da aynı endişeyi duymuşlardı,o zaman çok anlam veremiyordum ama şimdi çok iyi anlıyorum.
sonuçta yıllardır binbir yol deneyip kilo verememiş ve ilk defa bir yöntemde başarı yakalamışken insan yanlış bişey yapmaktan cidden çok korkuyor neyse gidişata bakarım artık,eğer + görürsem nasıl durduracağımı biliyorum en azından bu bile güzel
ama evet tam anlamıyla güçlendirme olmayacak sanırım,korkak güçlendirme yapıcam

canım sen zaten şu anki boy ve kilonla pek çok kişinin hedeflediği durumda olduğundan,verecek fazla kilon olmadığından yavaş gidiyordur.sonuçta 20-30 kilo verecek olan birininki daha hızlı giderken 5-10 kilo vereck olan birninkinin daha yavaş gitmesi normal.sorun yok yani herşey olması gibi ilerliyor merak etme

21 temmuzda 75.7 olcan demişti,14 temmuzda o kilodaydım.zorlaya zorlaya bugün 71.2 çıktım.yani 2.5 ayda 4.5 kilo daha vermişim ama zor oluyormuş bu kısmı.şimdiki aklım olsa aynı gün güçlendirmeye geçer,orda dikkatli olur orda verirdim.ama ben gü.lendirmeye geçince artık kilo veremem sanmıştım da o korkuyla zorlamıştım kendimi.umarım herkes hayalindeki kiloya ulaşır

tamamdır kuzum,dely de p.tesi demiş.oy birliğiyle pazartesi geçmeye karar verdim
h.sonu da sağlam protein yapayım,spor da yapayım.pazartesi zımba gibi başlayayım ayy çok heyecanlı len,h.sonu gidip ekmek meyve falan alayım ahahahahahahahaa

Metrolarda etrafta başladı mı kayıtlar bilmiyorum henüz görmedim, ben kaç ay önceden gaza geldim internetten kayıt yaptırdım. Bir de senin kontrol etmen iyi olur, ALES'le aynı gün diye biliyorum yanılmıyorsam eğer.

acaba bende böle kilo werebilcemmiii :26: :44:
Merhaba. Canım bak bahar arkadaş da topic açmış sanırım onun topiğine de yazmışsın ve kitabı okumadım demişsin. Az önce gördüm ama karıştırmadım umarım.. O bizi yanlış anladı ve şu anda da yanlış bir şey yapıyor. Bu diyet öyle hadii diyet yapalımmm, diye başlanacak bi diyet değil. Ayrıca da kendisi de bozduğunu ve yeniden başladığını yazmış. Daha yeni başlamıştı ne bozması yani.. Vücudumuz yaz boz tahtası değil ki. Biz ona bunu anlatamadık ya da o anlamak istemedi, neyse.. Ona söylediğimiz tek şey kitabı okumasıydı. Biz burda herkese yardım ediyoruz, kimseyi kimseden ayırmıyoruz, kimseyi gerçekten tanımıyoruz bile.. Sen de bilgilendikçe yeni gelen arkadaşlara yardım edeceksin eminim. Herkese söylediğimiz şeyi sana da söylücem, eğer kitabı okumadaysan, mutlaka oku! Araştırarak harcadığın o zamanın 4te 1ini kitabı okumaya harcasan, inan soracaklarının da 4te 1ini sormayacaksın, kafanı ordan burdan duyduğun abuk sabuk şeylerle doldurmayacaksın ve diyetin temelini öğrenip, sen de kilo vereceğine ikna olacaksın! Tabi ki de böyle kilo verebilceksin ama ezbere değil. 3 gün sonra diyeti bozarak hiç değil. Yaşını kilonu hiç bir şeyini bilmiyorum, ne akdar kilo vermek istiyorsun bilmiyorum. Benden de küçükmüşsün gibi konuşuyorum, kusura bakma ama, sadece bilgi vermek istedim. Eğer kararlıysan mutlaka kitabı al ve bence zaten, kararlı ol. Burda başaran o kadar çok kişi var ki, başarıp da topicten gidenler kimbilir ne akdar insan vardır.. Demek ki başarılabiliniyor değil mi

yaaaaaaaaaaaaaaaaa hayıııııııııııııııııııııııııııııır. takvime bakarken bana da öyle geldi biliyo musun? dur kontrol edeyim hemen

kimseye bilgi wermiorum ben sadece kendi çapımda yapıorum bu diyeti ewet bnde duydum bu diyet sürekli bozulup yeniden başlanan bi diyet deilmiş

meyveli yoğurttaki ne yani, meyve değil mi. o kadarcık yiyebiliyoruz madem ben de bunu diabetik reçelle yedim. meyveli yoğurt ve goji tüktmedim hiç. sen rahat rahat yersin bundan sonra. light kremşanti işini bilemedim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…