Abbbooooğğğ sen bana dağlı mı dediiiiiğğnnn
nilüfercim biz ailece adanada kendi elleriyle biber ve domates salcası yapan birinden alıoruz senelerdir.ztn dışardan bize salca girmez.ben burda bile salçam bittikçe kargo ile getirttiririm..daha önce ekim34.ede göndermiştim.keşke benle irtibata geçseydin böle bi ihtiyacı warsa..ama aklında olsun Istanbul dısı olur dersen,o bayandan getirtebiliriz sanada.
Canım dün yazacaktım sana benim oğlan arıza yaptı unuttumadanada eşimin iş arkadaşı var o alır ordan bize kargo yapar, onlar kargo ücreti ödemiyor hem biber hem domates alayım ben de, eşime bir sorayım bakalım olur mu öyle diye, olmadı kargo yaparız senin gibi adananın niresinde yapan kişi? ona göre sorayım
merkezde cnm.Seyhanda.Annemlere cok yakın.Yeşilevler mahallesinde.
arkadaşlar kilo vermeye kaçıncı günde başlayacağım 1.haftam bitiyor 2 gün atak ile beraber ama sadece 1 kilo verdim yaaa çok üzgünüm 27 yaşındayım 1,70 boy 66,5 kilom.çok üzgünüm ben veremiyorum kilo halbuki herkes veriyor bu diyet ile..sizin kaçıncı gün başladı kilo verme olayınız????
Tamam canım, eşim aşır diyor ama kendisine de soracakgeçen sene adanaya gittiğinde biber salçası almış eşim 5 kg ama kabuklarını ayıklamamışlar böyle pul biber gibiydi salçanın kıvamı, kullanamadım hiç, hala da duruyor dolapta, beğenmedim hiç bu da öyle midir ki? kevgirden geçiriyor mu yoksa?
esmiras kullanıcısından alıntı
arkadaşlar merhaba bende bu diyete başladım 5 gün oldu ilk 2 gün atak yaptım atakta sadece 500 gr verdim ve bugübn itibariyle 1,5 kilo vermişim ama değişiyor hergün.şuan seyir evresindeyim ben 2 gün saf protein 5 gün sebze protein yapıcam hergün kahvaltım dukan krep ve biraz peynir şekersiz çay.öğlenleri ızgara yada haşlanmış tavuk yiyorum.birde bu sebze protein günlerinde sabahları 1 dilim tahıllı ekmek yesem olmazmı domates ve peynirle beraber???birde ben çok az kilo vermişim herkez daha hızlı vermiş atakta falan?
Meraba, hoşgeldin. Kitabı okumuş muydun? 2+5 yapıyorsan sanırım biraz daha yavaş gider kiloların. Daha az kilo fazlası olanlar için uygun diyor sanırım kitapta ona. Bir de tabi kilona bağlı. Ben de 3 gün atakta az kilo vermiştim şu anda hatırlamıyorum da, sallamiyim ama sallasam mı1 kilo falan mıydı neydi yaa Öyle bişidi. Ayrıca Dukan'ın sitesinde test var. Onu yapsaydın, sana derdi derdinin dermanını Kaç gün atak yapacaüğını kaç kilo vermenin öngörüldüğünü vs Kişiden kişiye değişir oo.
Merhaba.. Ben dün senin soruna yukarıdaki gibi cevap vermiştim. Sanırım bugünkü soruna da cevap veriyor. Ayrıca zaten çok kilolu değilsin. bunun da büyük bir etkisi vardır.
arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim basel kalça problemim var dukana göre normalde ben 68 dim 63 olmam gerekiyor kitabı okudum fazla kilom olmadığı için 5/2 uyguluyorum ama o 5 günde yine krep yiyorum ekmek yemiyorum öğlenleri balık yavuk yiyorum sadece domats ekliyorum sebze protein günümde..birde dün biraz kuruyemiş yedim ona hayır diyemiyorum:))
Kimler geliyor maratona. hadi bakalım...
Tamam canım, eşim aşır diyor ama kendisine de soracakgeçen sene adanaya gittiğinde biber salçası almış eşim 5 kg ama kabuklarını ayıklamamışlar böyle pul biber gibiydi salçanın kıvamı, kullanamadım hiç, hala da duruyor dolapta, beğenmedim hiç bu da öyle midir ki? kevgirden geçiriyor mu yoksa?
slm kızlar nasılsınız eksikleri almak için kipaya gittim süt tozu yok ordan migrosa geçtim orda da yok poffffff onca tarif vardı gözümde yaaa((
neyse dedim yapcak bişi yok bare ekmek yapayım tatlandırıcımı aldım ilk ekmeğimi yapıyorum birazdanda browni kurabiyeyi yapıcam bakalım nasıl olcak
süzme yoğurt ve diabetik reçelle aynısını imal ediyorum ben. hem daha lezzetli hem de daha ucuz.
yeni bir başlangıç yapayım kendimi tanıtayım...30 yaşındayım..izmird yaşıyorum..1.5 yaşında kızım var kendi kimya öğrtemenim..doğum yaptıktan sonra doğum öncesi kiloma 40 günün sonunda döndüm ama şimdi züerine 10 kg adım..bu 10 kg dan krtulmak istiyorum..ilk defa diyet yapıcam..benim için zor bir diyet olucak çünkü et pek sevmem tavuk ise eh işte :) ama karalı bir yapıp var ..eşimle birlikte yapıcaz bu yüzden kolay olucak gibi gözüküyor...çünkü ayrı bir yemek pişmicek ve destek olucagız bir birimzize :) hakımda hayırlıs..önce şu zatıflama tıcker mı değiştiyim hala doğumdan kalan var :)
medesam yaa çok güldürdün beni allah da seni güldürsünkuzum merak etmeyin yok artık patlamış mısır bilmemne yeşil sahalara döndüm bu hafta söyle 2 kiloyu verip kaldığım yere gelsem de dönüşüm muhteşem olsa hehe
belirleyin siz bir gün ben ona göre uydurayim kilifi...hani ben ya 08-16.11 gibi gelirim ya 10.11-19.11 gibi gelirim bu siralar iste bir gün söyleyin siz
ayni fikirdeyimmm bulusamayn biz gelmeden emi
yazamazmışım 100 msj olmamış medesam
sARDI SANKİİİ. Sabah 6 da aaradı oduncum ama uyanıktımm ALLAHTANN. Pek sevindi garibimmm
Kuzum yoğurt mayalar gibi aynı. Mayaya 2 kaşık süt tozu karışıtırıyorsun iyice çırpıyorsunn Hoppppp ısıran sütün içine. Sar sarmala kucakla.5-6 saate olsun sana sulu yorğurt. Hoppp süzgeçe br gece dolaba hokus pokus. Sabah al sana yarım kilo labnee :)
İster tost ekmeği yap ister tostun içe sürr hiç olmadı al kaşık kaşım yeeee. Dukanella labneyle mi oluyor ben hiç tatlı işine girmediğimden bilemedimmm
:)
yok daha o kdr olmadı ama en azından artk sanırım nirvanaya ulasma yönünde adımlar atmaya başladımaz bekleyin heleee,,arkası yarın en azından artk dogru yolu görmeye basladıgım ıcın bile kendi adıma sewinıorum
günaydın kızçeler
oğlucanım dün gece 1 de uyudu (normalde en geç 9 da uyur) zaten yorgundum iyice kırıldım yorgunluktan ve bugün de mız mız, zor bir gün olacak sanırım
Memleket konya ama benim konyayla bi bağım yok, istanbul doğumluyumsen nerelisin
Bir sor bakalım o zaman canım, belki vardır 1-2 kg fazla salçası onu da bana verir, sen kullanıyorsan ben de güvenirim, senin de beben var sonuçta
Geç canım geç valla bize dert oldu senin güçlendirmen, ama psikolojin bozulcak senin ya çok taktınzaten eminim ki güçlendirmeyi de seyir gibi yapacaksın bir süre, almazsın merak etme, ilk günler olur belki biraz artı ama sonra toparlar düzene alışınca :44:
Demek ki çok fazla ödem yokmuş vücudunda burdan bunu anlıyoruz, herkesin kilo verme hızı farklı olur, sen kendini kıyaslama başkalarıyla, bir başladımı ardı geliyor merak etmeazıcık sık dişini tartılma bir süre, bir haftadan sonra patır patır gidecek kilolar
arkadaşlar kilo vermeye kaçıncı günde başlayacağım 1.haftam bitiyor 2 gün atak ile beraber ama sadece 1 kilo verdim yaaa çok üzgünüm 27 yaşındayım 1,70 boy 66,5 kilom.çok üzgünüm ben veremiyorum kilo halbuki herkes veriyor bu diyet ile..sizin kaçıncı gün başladı kilo verme olayınız????
Süt tozunu ben de bulamıyorum genelde. Hele Kipa'da 1 kere bile bulmuşluğum yok. Migros'da 1-2 kere bulmuştum. Artık gurmenet'ten sipariş veriyorum.
Memlekette yulaf kepeğine kıran girdi baksana yaa Ulen Dukaaannn... Hayvan yemini bile sattırmayı başardın ya hahah Onu üretenler ilk başlarda ne şaşırmıştır ne oluyo böyle, nasıl tükeniyo diye hahaha Yakında yulaf kepeğini karneyle alcaz kihkihkih :76:
Günaydın.. Bana da 57,5-58 falan dedi. Çok zor olsa da 56,5 başardım. 55 olsam daha mutlu olcam tabi de :) Daha da artık gitmiy, düzeni de bi bozdum :S Medesa'ya 75 demişti galiba 69 olcek kızanım, çok az kaldıAliye de beğenmiyo Dukan'ın dediğini O da daha da incek aşağılaraaa Artık Dukan'ı beğenmez olduk
Bence geriye çekebilirsin. Biraz zorlanırsın ama, başarabilirsin :129:
Geçmiş olsun.. Artık geçmiştir inşallah.. Dikkat et kendinee..
Oh ohhhhMaşallah cinconaaa Bence de Pazartesi'den Pazartesi'ye yap canım haftanı. Ayrıca güçlendirmeye geçtiğin gibi de ertesi gün hemen ödül öğünü yapabilirsin bence. Hiç öyle olmaz diye bi şey yok He mecbur kalmadıkça ödül öğünü yapmamayı düşünüyorum ben de doğrusu :44: Bence sen iradene hakim olabilirsin ve kilo almak bi yana, verirsin bile.. O yüzden ödül öğünü yap güzel güzel bence.. ama ben..
İşte vücudu normal yemeye alıştırıyo falan da, zaten normal yemeye geçmemeyi düşünüyorum ben yaa :97: Benim normal yemem yok çünkü maalesef( İşte bak sabah kek yedim mesela.. gün içinde az yerim dengelerim falan.. İstediğim kiloyu da gördüm diye.. Güçlendirmede de böyle olcak işte. Ben arada tırtıklıcam zaten böyle böyle, biliyorum kendimi.. Hani ortamına göre falan, mecbur kalmadıkça ya da çok canım istemedikçe, ödül mödül gerek yok bana gibime geliyo. Yeterince ödül veriyorum kendime.. yoksa o 1 öğün olacak 2 öğün, 200 gr nişasta olacak 400 gr..
İpeeeekkkkk!!!Süper fikirrrr.. Ben de istiyom ben de gelmek istiyom ben de ben deee Nereye kayıt oluyoruuzzz internetbagimlisiiiii?
İpeko bu arada eksilerle de buluşmuşsun. Maşallah kız sanaaa
Günaydın.. Böyle havaları ben de sevmiyooommGünümüz güzel geçsin inşallah..
Kollarım inceldi beniimmm :) Tabi zayıfladıkça heryerin zayıflıyo zamanla da, özellikle çalıştırmanı tavsiye ederimDumble mamble bişiler yap bizde ailecek kalın kolluluk Aşmaya çalışıyorum hala bu ırsi durumu
medesam medesammm bence Pazartesi geç temiz temiz.ayrıcanada ödülleri weya adamın dedıklerını yapmazsan korumada sıkıntı cekersın.vucut alısmadıgı ıcın o zmn kılo alabılırsın.bak ornek bende korkuodum ama ödülleri hep abartmama ragmen kilo bile werdim..korkacagın hıcbısı yok tecrübelilere güwen lütfen
aaaa başladı mı kayıtlar. ben gitmeye çalışırım her sene. gerçi son 2 senedir gidemedim. hep arkadaşlarımın yüzünden. beraber gidelim diye beni ayartırlar, sonra yarı yolda bırakırlar. benim de gitmeme engel olurlar. ama bu yıl kimseye güvenmem. efendi efendi giderim.
Merhaba. Canım bak bahar arkadaş da topic açmış sanırım onun topiğine de yazmışsın ve kitabı okumadım demişsin. Az önce gördüm ama karıştırmadım umarım.. O bizi yanlış anladı ve şu anda da yanlış bir şey yapıyor. Bu diyet öyle hadii diyet yapalımmm, diye başlanacak bi diyet değil. Ayrıca da kendisi de bozduğunu ve yeniden başladığını yazmış. Daha yeni başlamıştı ne bozması yani.. Vücudumuz yaz boz tahtası değil ki. Biz ona bunu anlatamadık ya da o anlamak istemedi, neyse.. Ona söylediğimiz tek şey kitabı okumasıydı. Biz burda herkese yardım ediyoruz, kimseyi kimseden ayırmıyoruz, kimseyi gerçekten tanımıyoruz bile.. Sen de bilgilendikçe yeni gelen arkadaşlara yardım edeceksin eminim. Herkese söylediğimiz şeyi sana da söylücem, eğer kitabı okumadaysan, mutlaka oku! Araştırarak harcadığın o zamanın 4te 1ini kitabı okumaya harcasan, inan soracaklarının da 4te 1ini sormayacaksın, kafanı ordan burdan duyduğun abuk sabuk şeylerle doldurmayacaksın ve diyetin temelini öğrenip, sen de kilo vereceğine ikna olacaksın! Tabi ki de böyle kilo verebilceksin ama ezbere değil. 3 gün sonra diyeti bozarak hiç değil. Yaşını kilonu hiç bir şeyini bilmiyorum, ne akdar kilo vermek istiyorsun bilmiyorum. Benden de küçükmüşsün gibi konuşuyorum, kusura bakma ama, sadece bilgi vermek istedim. Eğer kararlıysan mutlaka kitabı al ve bence zaten, kararlı ol. Burda başaran o kadar çok kişi var ki, başarıp da topicten gidenler kimbilir ne akdar insan vardır.. Demek ki başarılabiliniyor değil miacaba bende böle kilo werebilcemmiii:26: :44:
Metrolarda etrafta başladı mı kayıtlar bilmiyorum henüz görmedim, ben kaç ay önceden gaza geldim internetten kayıt yaptırdım. Bir de senin kontrol etmen iyi olur, ALES'le aynı gün diye biliyorum yanılmıyorsam eğer.
Merhaba. Canım bak bahar arkadaş da topic açmış sanırım onun topiğine de yazmışsın ve kitabı okumadım demişsin. Az önce gördüm ama karıştırmadım umarım.. O bizi yanlış anladı ve şu anda da yanlış bir şey yapıyor. Bu diyet öyle hadii diyet yapalımmm, diye başlanacak bi diyet değil. Ayrıca da kendisi de bozduğunu ve yeniden başladığını yazmış. Daha yeni başlamıştı ne bozması yani.. Vücudumuz yaz boz tahtası değil ki. Biz ona bunu anlatamadık ya da o anlamak istemedi, neyse.. Ona söylediğimiz tek şey kitabı okumasıydı. Biz burda herkese yardım ediyoruz, kimseyi kimseden ayırmıyoruz, kimseyi gerçekten tanımıyoruz bile.. Sen de bilgilendikçe yeni gelen arkadaşlara yardım edeceksin eminim. Herkese söylediğimiz şeyi sana da söylücem, eğer kitabı okumadaysan, mutlaka oku! Araştırarak harcadığın o zamanın 4te 1ini kitabı okumaya harcasan, inan soracaklarının da 4te 1ini sormayacaksın, kafanı ordan burdan duyduğun abuk sabuk şeylerle doldurmayacaksın ve diyetin temelini öğrenip, sen de kilo vereceğine ikna olacaksın! Tabi ki de böyle kilo verebilceksin ama ezbere değil. 3 gün sonra diyeti bozarak hiç değil. Yaşını kilonu hiç bir şeyini bilmiyorum, ne akdar kilo vermek istiyorsun bilmiyorum. Benden de küçükmüşsün gibi konuşuyorum, kusura bakma ama, sadece bilgi vermek istedim. Eğer kararlıysan mutlaka kitabı al ve bence zaten, kararlı ol. Burda başaran o kadar çok kişi var ki, başarıp da topicten gidenler kimbilir ne akdar insan vardır.. Demek ki başarılabiliniyor değil mi
kız biz diabetik reçel kullanabilir miyiz,meyve falan var ya içinde.ama en azondan bundan sonrasında kullanabilirim dimi.
normalde meyve sevmem,reçel de sevmem ama en azından meyve yiyeceğime sabah ekmeğime sürüp yesem olur mu diyosun ?
pekiiii bir de geçen gün light krem şanti gördüm,yağ oranı bize uygundu.ama neyle yicem diye almamıştım,şimdi meyvelerle yiyebilirim krem şanti dimi nadiren de olsa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?