Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam hanımlar bugün sabah 89.8 gördüm çok şükür 8 li rakamı gördüm darısı 7 li 6 lı rakamları görmeğe çok mutluyum

canım yaa afferim sana,herşeye rağmen bozmuyorsun moralini
bayramda da em kötü güçlendirme yapar sonra tekrar seyir yaparsın zaten çok az kaldı kilon,hiççç sorun olmaz bence

anaaaa bahara bak sennn

sağol cnm benim,hoşuma gitti bu fikir

selam hanımlar bugün sabah 89.8 gördüm çok şükür 8 li rakamı gördüm darısı 7 li 6 lı rakamları görmeğe çok mutluyum

tebrik ederim canım benim,inşallah en kısa zamanda hedefi de görürsün

bu gün bi hayli zordu. emekli olan öğretmenimizin yemeği vardı. allahtan kavurma vardı onu yedim. şeker pareler revanilerle sadece bakıştık durduk
bizim müstahdem benim için zero almış. ay nasıl sevindim bilemezsiniz. arkadaşlar diyet yaptığımı biliyor ve çok dikkatli davranıyorlar sağolsunlar. neyse kazasız belasız atlattım. akşamada iyi atlatırsam yarına bol eksili girerim.

Selam kızlar naber?

Ben bugün sporda şu yağ oranlı olan tartıda tartıldım ve 65 çıktım ve çok sevindirik oldum:))) haftasonu kaçamağını atlatttım ama onu yapmasaydın 65 inde altında çıkacağıma eminim onun için hala fenayım yani:)))))

Bu yapamıyorum olmayan diyen arkadaşlara tavsiye azmedin oluyor.. Bende olmuyor diyordum ama oldu her tartıya çıktığımda gözlerim dönüyor...
Ya bu arada bende acayip bir iştahsızlık başladı hiçbirşey yemek istemiyorum.Yemeği yapıyorum yemek için ama sonra azıcık yiyyip kalkıyorum bu normal değil mi?

canım yaa afferim sana,herşeye rağmen bozmuyorsun moralini
bayramda da em kötü güçlendirme yapar sonra tekrar seyir yaparsın zaten çok az kaldı kilon,hiççç sorun olmaz bence

moral bozacak bişey yok ki. alıştım duraklamalara, gel-gitlere falan. hem 32 kiloyu da komşular vermedi ya, ben verdim, kalanı da veririrm.
bayramda diyeti bozar mıyım diye korkmuyorum. aksasa da dikkat ederim ben yine. ama kendime öyle bir hedef koymuştum, güçlendirmeye geçerim bayramda diye. onu tutturamadım. ona canım sıkıldı sadece... gerçi belli olmaz, bu duruklamayı kırarsam yeniden hızlı kilo vermeye geçebilirim.
bu arada geçen gün nesli önemli bişey söyledi. bu konuda fikrinizi almak isterim. dedi ki sen 66 da güçlendirmeye geç. zaten senin önünde 1 yıldan uzun bir güçlendirme var ve o kadar uzun süre güçlendirme yaparken de kilo vereceksin nasıl olsa diye. mantık olarak hakılı, güçlendirme dediğimiz de normalde diyet diye yaptığımız şeylerden... yağ yok, şeker yok, ekmek çok az, spor var... ve ben buna en az 1 yıl devam edeceğim. ne dersiniz? güçlendirmeye başlayanlar hep biraz daha kilo verdi. sonradan başlangıç noktasına mı döndüler, verilen kilolar gitti ve gittiği yerde kaldı mı? nedir durumlar... medesam ve delym siz de güçlendirmeye geçin de örneklerim çoğalsın

İnterentten baktım ama, bilemedim o kadını :) Ay tv'de görmek istedim şimdi. Ama unutma ekran da şişman gösteriyor bi de sen ona inanma çok, 44 olsa da söyleyemez canım O, tv'de Sen daha çıtıpıtısındır eminim =)

Aliyeee... ales mi varmış o gün yaaa :S

Söyleme arkideşlerine doğru valla :) anlam da veremezler, tanımadığın insanlar diye bakarlar, ki haklı sayılırlar , topa tutarlar seni :)) buluşalıımmm yehhuuu

Ben de korkak güçlendirme yapcam ben deee

Hala regl olmadım ya huu :S Artık önümüzdeki haftada ben başlarım heralde çak çaakk :13::13:

ay üf 71 i göremedim kör olsun bu dünya
Ay çok gülüyorum ben sana hahahah

O zaman sorun yok. Daha yavaş kilo vermen normal ama; spor yapsan çok daha iyi olur tabi. Bi de kuruyemişe hayır desen Hayır diyemediğimiz neler vardı da, nelere hayır dedik, neler çektik bu kiloları vermek için... Hem basen ve kalça sorunun da varsa mutlaka bırakmaya çalış kuruyemişi..

Tebrik ederim Darısı hedefini görmeneee

Günaydinnnn Güzeller Güzeli Kuzularimmmmm
oooh rahat rahat okudum gecmisiiiiii cok seviyorum sizi medoshum yarin süper bir rakam görecegimm tartida

kuzucuuuum olur tabiii neden olmasinnn hos okumadim ama sonucta bir hafta icinde bir gün seninkisi cumartesi olsun hic farketmez

geliriiiiiz ama yürüyüste sohbet edemeyiz bebeimm yaaa hani iki gün bulusa bilirsek daha iyi olurdu ama güel bir düsünce
canimmm kilon normal oldugu icin yavas vereceksin muhtemelen

medoshhh tamam canim biletimi alir almaz haber ucururum sizeee

bilmem ki valla gayet rahat konuşuyodu. ama hiç öyle 40 gibi falan değildi.
ales varmış ya o gün. neyse artık napalım... bensiz gidersiniz siz de :-((

Yanlış mı anladın canım sen beni, ne kafa şişirmesi :44: bize dert oldu derken ne olacak, nasıl olacak diye merak ediyoruz gibi bir şey demek istedim yoksa zaten bunları konuşmak için burdayız, biz de geçicez o yolları bak az kaldı küsüratları atınca 2 kilocuk, ben zaten 67 yi gördüm ya artık 67 oldum diyorum, küsüratı söylemiyorum

kimseye bilgi wermiorum ben sadece kendi çapımda yapıorum bu diyeti ewet bnde duydum bu diyet sürekli bozulup yeniden başlanan bi diyet deilmiş
E ne diyim arkadaşım. Ben yardımcı olmaya çalıştım sadece. Bildiğin yoldan gidebilirsin tabi ki de. Sana kolay gelsin o zaman.

Selaaam Aferin sana be cimcime İsteyince yapılmayacak bişey değil tabi ki. Yapan nasıl yapıyor ya huu

İştahsızlık oluyor evet ve ben onu seviyorum Bu regl dönemlerinde kalmıyor zaten, hep kalsa iyi olcek

Canım sen 60 mı olmak istiyordun asıl. Hadi diyelim 8 kilon kaldı. Ama bu 8 kilo senin verdiğin 32 kilo yanında 4'te biri oluyor yani.. Ve gerçekten de güçlendirme yolun da çok uzun. Bence de sen 66 olmak için 1-2 hafta daha bi sık istersen kendini, baktın veremiyosun hemen güçlendirmeye geç. 66 olursan da oh ne ala, der, yine geçersin güçlendirmene misler gibi Çünkü vücudun ilk başlarda şaşıracak ve bence biz güçlendirmede 1-2 kilo vereceksek mesela sen 6 kilo rahat verirsin yani.. Hem de yürüyüşle falan.. Süper olur süppeeerr :128: :13: Ben de önümüzdeki hafta geçerim kısmetse.. Memnuniyetle örneklerinden biri olurum :) Benden önce geçmezsen tabi hiihhi

Hahahha Ben de 56 diyom, teferruatlara gerek yok huhuhahaha

Ne yemek yapmak ne de yemek istiyorum bugün, dün de öyle geçiştirdim hep kıymalı yumurta yaptım şimdi çayla onu yiyorum

Böyle bir çikolata yiyesim geldi, yorgunluktan mı nedir bitter var evde % 70 kakao ondan yesem mi ki 1 karecik

Hahahha Ben de 56 diyom, teferruatlara gerek yok huhuhahaha

Aklın yolu bir delyyy

60 olup geçeyim güçlendirmeye diyordum. nesliden de böyle bir fikir çıktı. 65'den önce zaten geçmem güçlendirmeye. yani benim derdim 2 hafta daha dişimi sıkayım veremezsem güçlendirmeye geçeyim değil. 65'den önce geçmem de, 60'ı zorlasam mı zorlamasam mı diye düşünüyorum... hadi bir an önce geç sen de )))))

Koşuya yarı inat modda kayıt yaptırdım "Yapamazsın" diyenlere, dudak bükenlere inat... Rekor kıracağım gibisinden hırsım yok elbette ama rezil olmadan makul bir sürede bitirsem (yollar trafiğe açılmadan mesela ) güzel olur. :)

Yürekli ciğerli karışık şeyimi soteledim soğanla biberle, onu yedim öğle yemeği olarak. Sakatata karşı bu diyetten önce hep bir hassasiyetim vardı ama artık alıştım sanırım. Mıç mıç ciğer, arada kart kurt yürek.. Üf. Ama şükürler olsun tabii, en güzel ve ucuz nimetlerden biri.

Facebook grubuna ben de katılabilir miyim eğer tecrübe sınırı yoksa? Taze seyirciyim ama ileri aşamalar da gelecek inşallah bir bir.

Yapamazsın diyen kim, adres ver bakim çok pis dalasım var birilerine zaten

Canım sana çok teşekkür ederim, sakatat konusundaki bütün acabalarıma son verdin, kesinlikle yememeye karar verdim, edirne ciğerini bile bu sene yedim ilk defa, şimdi hep senin bu dediklerin gelecek aklıma, mıç mıç, kart kurt

Sana afiyet olsun, ciğer yiyenlere hep imrenmişimdir, bir arkadaşım vardı çoook eskiden tavuğun kemiklerini yerdi, kemiklerini değilde işte yerken böyle kıtır kıtır ses gelirdi çok özenirdim ona, ben tavuğun sadece göğsünü yiyebiliyorum, aslında tadı en kötü yeri orasıymış, diğer yerler daha lezzetliymiş ama yiyemiyorum ben

mrb arkadaşlar ben 2.haftayı bitirmek üzereyim dukanda.dahiliye doktoruna tahlil yaptırdım kolestrolum yüksek çıktı.sizler aylardır yapıyorsunuz.siz de böyle bir durum oldu mu?

Son düzenleme:

Yaa ama bu olmadı, benim mesajımın ana fikri "Hoş değil ama faydalı olduğundan yemeliyiz." gibi birşey olacaktı, yoldan birini daha mı döndürmüş oldum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…