Metrolarda etrafta başladı mı kayıtlar bilmiyorum henüz görmedim, ben kaç ay önceden gaza geldim internetten kayıt yaptırdım. Bir de senin kontrol etmen iyi olur, ALES'le aynı gün diye biliyorum yanılmıyorsam eğer.
ben bu hafta kilo vermek şöyle dursun, aldım bile 68.2 ye kadar düşmüşken, bu sabah 68.9 çıktım. yarın da + çıkacağım. geçen cuma yaptığım kaçamağın ardından diyeti aksatmamama rağmen toparlayamadım bir türlü. onun öncesinde de duraklamıştım zaten. her gün ödem atıyorum ama ertesi gün yine ödem var. elim ayağım şiş. hala regl olmadım. mutlaka onun da etkisi var. son kilolar sendromuna da girdik. neyse ki motivasyonum kırılmadı ama bayramda güçlendirmeye geçmek de hayal oldu.
günlerdir balık yiyorum, yeşil çayı ihmal etmiyorum, kabızlık da yok oooy oy... silahların hepsini kullanıyoruz yani. neyse işte sabır sabır...
Merhaba. Canım bak bahar arkadaş da topic açmış sanırım onun topiğine de yazmışsın ve kitabı okumadım demişsin. Az önce gördüm ama karıştırmadım umarım.. O bizi yanlış anladı ve şu anda da yanlış bir şey yapıyor. Bu diyet öyle hadii diyet yapalımmm, diye başlanacak bi diyet değil. Ayrıca da kendisi de bozduğunu ve yeniden başladığını yazmış. Daha yeni başlamıştı ne bozması yani.. Vücudumuz yaz boz tahtası değil ki. Biz ona bunu anlatamadık ya da o anlamak istemedi, neyse.. Ona söylediğimiz tek şey kitabı okumasıydı. Biz burda herkese yardım ediyoruz, kimseyi kimseden ayırmıyoruz, kimseyi gerçekten tanımıyoruz bile.. Sen de bilgilendikçe yeni gelen arkadaşlara yardım edeceksin eminim. Herkese söylediğimiz şeyi sana da söylücem, eğer kitabı okumadaysan, mutlaka oku! Araştırarak harcadığın o zamanın 4te 1ini kitabı okumaya harcasan, inan soracaklarının da 4te 1ini sormayacaksın, kafanı ordan burdan duyduğun abuk sabuk şeylerle doldurmayacaksın ve diyetin temelini öğrenip, sen de kilo vereceğine ikna olacaksın! Tabi ki de böyle kilo verebilceksin ama ezbere değil. 3 gün sonra diyeti bozarak hiç değil. Yaşını kilonu hiç bir şeyini bilmiyorum, ne akdar kilo vermek istiyorsun bilmiyorum. Benden de küçükmüşsün gibi konuşuyorum, kusura bakma ama, sadece bilgi vermek istedim. Eğer kararlıysan mutlaka kitabı al ve bence zaten, kararlı ol. Burda başaran o kadar çok kişi var ki, başarıp da topicten gidenler kimbilir ne akdar insan vardır.. Demek ki başarılabiliniyor değil mi
meyveli yoğurttaki ne yani, meyve değil mi. o kadarcık yiyebiliyoruz madem ben de bunu diabetik reçelle yedim. meyveli yoğurt ve goji tüktmedim hiç. sen rahat rahat yersin bundan sonra. light kremşanti işini bilemedim ben...
selam hanımlar bugün sabah 89.8 gördüm çok şükür 8 li rakamı gördüm darısı 7 li 6 lı rakamları görmeğe çok mutluyum
Ben gelirim walla çok hevesliyimm :)
Ayyy resmen ağzım sulandı. Ben bayılırım o halinee salçanınn. Ay aşmı eriyorum ben oğlanda elimi tuttu malumm :)
Metrolarda etrafta başladı mı kayıtlar bilmiyorum henüz görmedim, ben kaç ay önceden gaza geldim internetten kayıt yaptırdım. Bir de senin kontrol etmen iyi olur, ALES'le aynı gün diye biliyorum yanılmıyorsam eğer.
canım yaa afferim sana,herşeye rağmen bozmuyorsun moralini
bayramda da em kötü güçlendirme yapar sonra tekrar seyir yaparsın zaten çok az kaldı kilon,hiççç sorun olmaz bence
İnterentten baktım ama, bilemedim o kadını :) Ay tv'de görmek istedim şimdi. Ama unutma ekran da şişman gösteriyor bi de sen ona inanma çok, 44 olsa da söyleyemez canım O, tv'destarda aslı zen dukan diyeti yaptığını anlatıyor. ama sanırım bırakmış... öyle anladım ben. dukan diyeti yaptım 46 bedenden 40 bedene düştüm şimdi salata falan yiyorum, her yemekten sonra da yürüyorum diyo. ya şimdi bu kadın 40 beden mi? ben de 40 sayılırım. aynıysak durum fena. bu kadın gayet şişman. üstelik de uzun boylu olmasına rağmen öyle görünüyor.
Söyleme arkideşlerine doğru valla :) anlam da veremezler, tanımadığın insanlar diye bakarlar, ki haklı sayılırlar......
.......
o zamaaan bence sen 10-19 kasım aralığını seç,ben de 13-14 kasım gibi gelip o hafta istanbul çalışayım sonra da h.sonu kalayım diyeyim veeeee cumartesi buluşması yapalım
bu arada en yakın 2 arkadaşım doğum yaptı istanbuldalar veee taa ortaokuldan en yakın arkadaşlarımdan biri de istanbula taşındı.veee bu kişiler onlara gitmek yerine sizinle buluşacağımı bilseler kesinlikle ömrümün sonuna kadar yüzüme bakmazlar
ben olsam ben de bakmam vallaaa ama napiiiim onları zaten tanıyorum ama sizi merak ediyorum,bol bol kaynatmak istiyorum
onlara kesinlikle haber vermemeliyim
........
......
geçicem canım valla kusura bakmayın burda kafanızı da şişirdiysem ama ger.ekten insan endişe duyuyormuş.daha önce geçen arkadaşlar da aynı endişeyi duymuşlardı,o zaman çok anlam veremiyordum ama şimdi çok iyi anlıyorum.
sonuçta yıllardır binbir yol deneyip kilo verememiş ve ilk defa bir yöntemde başarı yakalamışken insan yanlış bişey yapmaktan cidden çok korkuyorneyse gidişata bakarım artık,eğer + görürsem nasıl durduracağımı biliyorum en azından bu bile güzel
ama evet tam anlamıyla güçlendirme olmayacak sanırım,korkak güçlendirme yapıcam
.........
tamamdır kuzum,dely de p.tesi demiş.oy birliğiyle pazartesi geçmeye karar verdim
h.sonu da sağlam protein yapayım,spor da yapayım.pazartesi zımba gibi başlayayım ayy çok heyecanlı len,h.sonu gidip ekmek meyve falan alayım ahahahahahahahaa
Ay çok gülüyorum ben sana hahahahay üf 71 i göremedim kör olsun bu dünya
O zaman sorun yok. Daha yavaş kilo vermen normal ama; spor yapsan çok daha iyi olur tabi. Bi de kuruyemişe hayır desenarkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim basel kalça problemim var dukana göre normalde ben 68 dim 63 olmam gerekiyor kitabı okudum fazla kilom olmadığı için 5/2 uyguluyorum ama o 5 günde yine krep yiyorum ekmek yemiyorum öğlenleri balık yavuk yiyorum sadece domats ekliyorum sebze protein günümde..birde dün biraz kuruyemiş yedim ona hayır diyemiyorum:))
Tebrik ederimselam hanımlar bugün sabah 89.8 gördüm çok şükür 8 li rakamı gördüm darısı 7 li 6 lı rakamları görmeğe çok mutluyum
Canlarıım günaydııınnnn,
Dün öğleden sonra koptum sizden bir daha da giremedim
müşteri ziyareti,toplantılar falan derken işleri zor yetiştirdim valla,çoğunlukla da otel dışındaydım.neyse birazdan okurum geçmişi bakalımbu sabah regl 4.gün ve bitti sayılır zaten,71.2yimm
bence ben cuma geçeyim güçlendirmeye.pekiiii cuma geçersem c.tesi ödül öğünü olur mu yoksa haftaya mı olmalı.yaaa ben korkuyorum mecbur kalmadıkça ödül öğünü yemesem olma mı ?
geliriiiiiz ama yürüyüste sohbet edemeyiz bebeimm yaaa hani iki gün bulusa bilirsek daha iyi olurdu ama güel bir düsünceOhh ohh prenses adayımla medesam da gelir. Programa bakk . Alırız sırt çantalarımızı mamalarımızz. Ordan da pikniğe gideriz. Yağmurda köprü ve manzara süper olur. Hemde misafirlerimi,ze kültür şoku yaşatırızz. Ayyy çok heyecanlıı :)
canimmm kilon normal oldugu icin yavas vereceksin muhtemelenarkadaşlar kilo vermeye kaçıncı günde başlayacağım 1.haftam bitiyor 2 gün atak ile beraber ama sadece 1 kilo verdim yaaa çok üzgünüm 27 yaşındayım 1,70 boy 66,5 kilom.çok üzgünüm ben veremiyorum kilo halbuki herkes veriyor bu diyet ile..sizin kaçıncı gün başladı kilo verme olayınız????
......
İnterentten baktım ama, bilemedim o kadını :) Ay tv'de görmek istedim şimdi. Ama unutma ekran da şişman gösteriyor bi de sen ona inanma çok, 44 olsa da söyleyemez canım O, tv'deSen daha çıtıpıtısındır eminim =)
Aliyeee... ales mi varmış o gün yaaa :S
geçicem canım valla kusura bakmayın burda kafanızı da şişirdiysem ama ger.ekten insan endişe duyuyormuş.daha önce geçen arkadaşlar da aynı endişeyi duymuşlardı,o zaman çok anlam veremiyordum ama şimdi çok iyi anlıyorum.
sonuçta yıllardır binbir yol deneyip kilo verememiş ve ilk defa bir yöntemde başarı yakalamışken insan yanlış bişey yapmaktan cidden çok korkuyorneyse gidişata bakarım artık,eğer + görürsem nasıl durduracağımı biliyorum en azından bu bile güzel
ama e
E ne diyim arkadaşım. Ben yardımcı olmaya çalıştım sadece. Bildiğin yoldan gidebilirsin tabi ki de. Sana kolay gelsin o zaman.kimseye bilgi wermiorum ben sadece kendi çapımda yapıorum bu diyeti ewet bnde duydum bu diyet sürekli bozulup yeniden başlanan bi diyet deilmiş
SelaaamSelam kızlar naber?
Ben bugün sporda şu yağ oranlı olan tartıda tartıldım ve 65 çıktım ve çok sevindirik oldum:))) haftasonu kaçamağını atlatttım ama onu yapmasaydın 65 inde altında çıkacağıma eminim onun için hala fenayım yani:)))))
Bu yapamıyorum olmayan diyen arkadaşlara tavsiye azmedin oluyor.. Bende olmuyor diyordum ama oldu her tartıya çıktığımda gözlerim dönüyor...
Ya bu arada bende acayip bir iştahsızlık başladı hiçbirşey yemek istemiyorum.Yemeği yapıyorum yemek için ama sonra azıcık yiyyip kalkıyorum bu normal değil mi?
Canım sen 60 mı olmak istiyordun asıl. Hadi diyelim 8 kilon kaldı. Ama bu 8 kilo senin verdiğin 32 kilo yanında 4'te biri oluyor yani.. Ve gerçekten de güçlendirme yolun da çok uzun. Bence de sen 66 olmak için 1-2 hafta daha bi sık istersen kendini, baktın veremiyosun hemen güçlendirmeye geç. 66 olursan da oh ne ala, der, yine geçersin güçlendirmene misler gibi........
bu arada geçen gün nesli önemli bişey söyledi. bu konuda fikrinizi almak isterim. dedi ki sen 66 da güçlendirmeye geç. zaten senin önünde 1 yıldan uzun bir güçlendirme var ve o kadar uzun süre güçlendirme yaparken de kilo vereceksin nasıl olsa diye. mantık olarak hakılı, güçlendirme dediğimiz de normalde diyet diye yaptığımız şeylerden... yağ yok, şeker yok, ekmek çok az, spor var... ve ben buna en az 1 yıl devam edeceğim. ne dersiniz? güçlendirmeye başlayanlar hep biraz daha kilo verdi. sonradan başlangıç noktasına mı döndüler, verilen kilolar gitti ve gittiği yerde kaldı mı? nedir durumlar... medesam ve delym siz de güçlendirmeye geçin de örneklerim çoğalsın
Yanlış mı anladın canım sen beni, ne kafa şişirmesi :44: bize dert oldu derken ne olacak, nasıl olacak diye merak ediyoruz gibi bir şey demek istedimyoksa zaten bunları konuşmak için burdayız, biz de geçicez o yolları bak az kaldı küsüratları atınca 2 kilocuk, ben zaten 67 yi gördüm ya artık 67 oldum diyorum, küsüratı söylemiyorum
HahahhaBen de 56 diyom, teferruatlara gerek yok huhuhahaha
Canım sen 60 mı olmak istiyordun asıl. Hadi diyelim 8 kilon kaldı. Ama bu 8 kilo senin verdiğin 32 kilo yanında 4'te biri oluyor yani.. Ve gerçekten de güçlendirme yolun da çok uzun. Bence de sen 66 olmak için 1-2 hafta daha bi sık istersen kendini, baktın veremiyosun hemen güçlendirmeye geç. 66 olursan da oh ne ala, der, yine geçersin güçlendirmene misler gibiÇünkü vücudun ilk başlarda şaşıracak ve bence biz güçlendirmede 1-2 kilo vereceksek mesela sen 6 kilo rahat verirsin yani.. Hem de yürüyüşle falan.. Süper olur süppeeerr :128: :13: Ben de önümüzdeki hafta geçerim kısmetse.. Memnuniyetle örneklerinden biri olurum :) Benden önce geçmezsen tabi hiihhi
Koşuya yarı inat modda kayıt yaptırdım "Yapamazsın" diyenlere, dudak bükenlere inat... Rekor kıracağım gibisinden hırsım yok elbette ama rezil olmadan makul bir sürede bitirsem (yollar trafiğe açılmadan mesela) güzel olur. :)
Yürekli ciğerli karışık şeyimi soteledim soğanla biberle, onu yedim öğle yemeği olarak. Sakatata karşı bu diyetten önce hep bir hassasiyetim vardı ama artık alıştım sanırım. Mıç mıç ciğer, arada kart kurt yürek.. Üf.Ama şükürler olsun tabii, en güzel ve ucuz nimetlerden biri.
Facebook grubuna ben de katılabilir miyim eğer tecrübe sınırı yoksa? Taze seyirciyim ama ileri aşamalar da gelecek inşallah bir bir.
Yapamazsın diyen kim, adres ver bakimçok pis dalasım var birilerine zaten
Canım sana çok teşekkür ederim, sakatat konusundaki bütün acabalarıma son verdin, kesinlikle yememeye karar verdim, edirne ciğerini bile bu sene yedim ilk defa, şimdi hep senin bu dediklerin gelecek aklıma, mıç mıç, kart kurt
Sana afiyet olsun, ciğer yiyenlere hep imrenmişimdir, bir arkadaşım vardı çoook eskiden tavuğun kemiklerini yerdi, kemiklerini değilde işte yerken böyle kıtır kıtır ses gelirdi çok özenirdim ona, ben tavuğun sadece göğsünü yiyebiliyorum, aslında tadı en kötü yeri orasıymış, diğer yerler daha lezzetliymiş ama yiyemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?