Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mrb arkadaşlar ben 2.haftayı bitirmek üzereyim dukanda.dahiliye doktoruna tahlil yaptırdım kolestrolum yüksek çıktı.sizler aylardır yapıyorsunuz.siz de böyle bir durum oldu mu?

Diyetten 2 ay sonra yaptırdım en son normaldi, yarın yaptırayım ben de, şikayetin oldu mu hiç? baş dönmesi, kulak çınlaması, baş ağrısı vs ?

Ailende var mı değerleri yüksek olan, keşke diyete başlamadan önce de yaptırsaydın belki en baştan yüksekti

diyetten öncede zaman zaman yaptırdım hiç yüksek çıkmamıştı.ailede kolestrol sorunu yok.başağrısı oldu.zaten çok ağrır başım birde reglim 7 gün gecikti.

neden bitiremeyesin. ben her seferinde bitirdim. zaten o kadar da uzun bir yol değil, gözünde büyütme.

mrb arkadaşlar ben 2.haftayı bitirmek üzereyim dukanda.dahiliye doktoruna tahlil yaptırdım kolestrolum yüksek çıktı.sizler aylardır yapıyorsunuz.siz de böyle bir durum oldu mu?

ben tahlil yaptırmadım ama bir şikayetim de olmadı. dukan kitapta şöyle bişey diyor "diyet yapmak aslında yağla beslenmek gibidir. yaktığınız yağlar kana karışır v.b." o kısmı bir daha oku. tabi kolesterol bir miktar yüksek çıkabilir. ne kadar yüksek çıktığı önemli bu durumda.

tavuğun en lezzetli yeri derisiyle gerisi derler gerisi ne demekse artık... ama bence en lezzetli yeri, benim sevdiğim yeridir, yani göğüs. parça tavuk satılmasına çok memnunum bu yüzden.

kızlarrr napıyorsunuzzz
annemin yanına gidicem diye kaç gündür işten gelip ev topluyorum yoruluyorum
yine grip oldum ya ne benim bu çektiğim
geçmişi okuyamadım ama şu yaptığınız erişte var ya ben onu yaptım ama içine fazladan 1 yumurta beyazı yerine 2 çk. yoğurt suyu koydum kepeğide 2çk. koydum anammm ne güzel oldu
2 gündür sadece p yapıyorum dün vücudumdaki su gitmeye başlamış sanırım sabah -300gr gördüm ama biraz rahatsızım yediğimden içtiğimden mi bilemedim regl e 1 haftadan fazla var ve sabah kanamam oldu ne hikmetse sonra lekelenme sonrada kesildi demekki şeker yediğimde vücudum iyiymiş hehehehehe

ben 73 kilo iken test yaptıırdıığmdada bişe çkmamştı
dukana başlamadan öncede yaptırdm yani 66 kilo iken gene bişe çııkmadı
şimdi 62 yim ve dukanda 1 ayım dolmak üzere gelecek hafta sağlıık ocağına gideyimde gene bir test yaptıraym merak ettim doğrusu
bendede dukana başladğmdan beri omuzumda kırmızı birşey çıktıı ve acaip kaşınıyor
daha önce dukana gene başlamştm ve yarııda bırakmştm ozamanda aynı yerde aynışekil çıkmştı
acaba bişeye alerjimi yapıyor vücudum
tavuğun en lezzetli yeri derisiyle gerisi derler gerisi ne demekse artık... ama bence en lezzetli yeri, benim sevdiğim yeridir, yani göğüs. parça tavuk satılmasına çok memnunum bu yüzden.

gerisi tavugun totosu
çok lezetli olurmuş kim yiyorsa artk

İyi dedin bak ben de sağlık ocağına gideyim, şimdi hastaneye gidip güzel bir kazık yemeyeyim Alerjin olsa bir yerde çıkmaz ama birçok yerde olur, deride çıkan şeylere karşı çok ciddi hassasiyetim var, sen gitmişken onu da doktora göster lütfen, kırmızı mırmızı, küçük müçük deme emi

totosu muuuuu kalçası mı ki ? totosu mu var davuuun, ayy bi onu yiyodum ondan da tiksincem ya, bugün tiksinti günüm galiba ıyyyyy

Son düzenleme:
Ayyy ben kaplumbağa gibiyim hiç yetişemiyorum okuyorum okuyorum bitiremiyorum sayfaları maşallahhh Allah muhabbetimizi daim etsin canlarııımmm

Bugün iş yerinden bi ark sordu dukana devam mı diye onunda eşi yapıyodu bırakmış, iş yerindende başlayan bayanlar hep bırakmış acaba biz çabuk mu sıkılıyoruz acaba diye aklımdan geçirdim 2 erkek arkadaş var mesela hala devam ediyorlar dukan amcaya... Bende ilk defa bu kadar motivasyonla devam ediyorum, inşallahta hep böyle devam eder sağlıklı bi şekilde bebiş yapmak içiin zayıflamam lazım

medesaaaammm duyarsan sesimi ''Noa Hotels Ölüdeniz Resort'' buldum be tavsiye eder misin

Son düzenleme:
yorgun argın geldim eve çok uykum var çokkkk dün abartığım için mecbur bugün saf pro, sınırlı izinlileri de yasakladım kendime, bu arada önceden çok yapıyordum, sabah kahvaltıları için ideal bence
fotograf yükleyecektim ama imageshack sitesi deli etti, başka kolay yolu yok mu foto yüklemenin :44::44:

Kızlar diet dışı ama dolunayın belli dönemleri epilasyon için en uygun dönemmiş, yani kıllar daha geç çıkıyor bu zamanlarda alınırsa,her ay da değişiyormuş, bu ayınki de yarın son bulacakmış haberiniz olsun

rachelfineciğim, senden görüp ben de hindi füme yemeye başladım. ilk kez yedim dün akşam. gayet güzelmiş tadı. et ürünlerine karşı mesafeliyimdir biraz. gerçi abartmamak lazım, nişasta var içinde.
bir de gratis de kasa yakınında satılan şekersiz şekerler var. Halter markası. onları keşfettim. limonlusu ve karamellisi sorunsuz ve çok güzel bence. çikolata dolgulu nanelisinin içinde çikolatadan dolayı kakao yağı falan var ama.

ipekkkkkkkk bende istiyorum yavrum ya özledim o heyecanı yaşamayı o heyecanlı zamanlar özledim ben((

Ya ben de dil'i cok severim. Ama dil buyuk oluyor. bu hafta aldim. bana 4-5 gun yetti. dilin arkasini yemedigim halde. Ama bu hafta kilo veremedim hic hatta aldim galiba. ben de artik dile veda ettim, bir daha diyetin sonuna kadar yemicem sanirim. gerci 4 gun ust uste yiyince, iyice ciktim dilden onun da etkisi var:))

ben de yeni tahlil oldum, kolestrol ust limitte cikti. daha once daha dusuk cikiyordu. Dukan boyle duurmlarda, haftada iki yumurta sarisindan fazla yemeyin diyor. istedigin kadar beyaz ama. spor miktarini arttirin. ve ton baligi giobi baliklardan tuketin diyo.
doktorda diyet yaparken yukselmesi dogal, hala sinirlar iicnde dedi. ama spora basla dedi. ben de spora basladim zaten de. benim gittigim seans cok hoplamali ziplamali, 18-20 yaslarinda cocuklar ver hep. tabi cok zorlanmadan yapiyolar, ama ben cok tik nefes oluyorum. ogle seanslarina teyzeler geliyo onlarinki daha hafif oluyo, acaba ogle seanslarina mi gecsem.

diyet dışı ama pek bilgi dolu olmuş
acaba gerçek mi kiiiii :44:

şimcik ciğerleri alıyosun.iri iri doğra tavaya koy, tuz karabiber tencere kapat. kavuuuuurr kavur... kupkuru olana kadar kavur.
ayrı bir kaba süzme yoğurt içine ince kıyılmış kornişon. cigerleri bu yoğurda bandıra bandıra yiyosun.

tadı fena olmuyor. tavsiye olunur.

Son düzenleme:

dışardaydım kızlar yeni geldim,okuyacağım şimdi geçmişi
tatlışkommm,ben sana yazayım özelden.bak bakalım sen alabiliyor musun özel mesaj ?

daha önce doktora göstermiştim o minik kırmızı beneği
doktorda bir anlam veremedi ama alerjik olabilir dedi
minicik bir hap vermişti içinde 2 tane vardı onu kullandm geçti
evet tavugun totosu var benm tüm tavuk aldığn zaman üstünde oluyor totosu

bende doğrayıp baharatlarla ve az su ile haşlıyorm suyu iyice azalnca içine doğranmş soğan atıp suyu tamamen bitene kadar haşlıyorm ve sonra iyice kavurup kapatıyorm
afiyetle yiyorm süper oluyor
cigere kimyon çook yakşıyor

Oyyy benim şom ağzım yaa dün emrenin doktoruna giderken seviniyordum yaz başından beri gelmedik doktora, hiç hasta olmadı bebem diye, ateşi çıkıyo şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…