mrb arkadaşlar ben 2.haftayı bitirmek üzereyim dukanda.dahiliye doktoruna tahlil yaptırdım kolestrolum yüksek çıktı.sizler aylardır yapıyorsunuz.siz de böyle bir durum oldu mu?
Koşuya yarı inat modda kayıt yaptırdım "Yapamazsın" diyenlere, dudak bükenlere inat... Rekor kıracağım gibisinden hırsım yok elbette ama rezil olmadan makul bir sürede bitirsem (yollar trafiğe açılmadan mesela) güzel olur. :)
Yürekli ciğerli karışık şeyimi soteledim soğanla biberle, onu yedim öğle yemeği olarak. Sakatata karşı bu diyetten önce hep bir hassasiyetim vardı ama artık alıştım sanırım. Mıç mıç ciğer, arada kart kurt yürek.. Üf.Ama şükürler olsun tabii, en güzel ve ucuz nimetlerden biri.
Facebook grubuna ben de katılabilir miyim eğer tecrübe sınırı yoksa? Taze seyirciyim ama ileri aşamalar da gelecek inşallah bir bir.
mrb arkadaşlar ben 2.haftayı bitirmek üzereyim dukanda.dahiliye doktoruna tahlil yaptırdım kolestrolum yüksek çıktı.sizler aylardır yapıyorsunuz.siz de böyle bir durum oldu mu?
bir arkadaşım vardı çoook eskiden tavuğun kemiklerini yerdi, kemiklerini değilde işte yerken böyle kıtır kıtır ses gelirdi çok özenirdim ona, ben tavuğun sadece göğsünü yiyebiliyorum, aslında tadı en kötü yeri orasıymış, diğer yerler daha lezzetliymiş ama yiyemiyorum ben
ben 73 kilo iken test yaptıırdıığmdada bişe çkmamştıDiyetten 2 ay sonra yaptırdım en son normaldi, yarın yaptırayım ben de, şikayetin oldu mu hiç? baş dönmesi, kulak çınlaması, baş ağrısı vs ?
Ailende var mı değerleri yüksek olan, keşke diyete başlamadan önce de yaptırsaydın belki en baştan yüksekti
tavuğun en lezzetli yeri derisiyle gerisi derlergerisi ne demekse artık... ama bence en lezzetli yeri, benim sevdiğim yeridir, yani göğüs. parça tavuk satılmasına çok memnunum bu yüzden.
ben 73 kilo iken test yaptıırdıığmdada bişe çkmamştı
dukana başlamadan öncede yaptırdm yani 66 kilo iken gene bişe çııkmadı
şimdi 62 yim ve dukanda 1 ayım dolmak üzere gelecek hafta sağlıık ocağına gideyimde gene bir test yaptıraym merak ettim doğrusu
bendede dukana başladğmdan beri omuzumda kırmızı birşey çıktıı ve acaip kaşınıyor
daha önce dukana gene başlamştm ve yarııda bırakmştm ozamanda aynı yerde aynışekil çıkmştı
acaba bişeye alerjimi yapıyor vücudum
30 yıldır ağzına bardakla süt almayan ben dietle birlikte süt içer oldum. 5 aydır bir sıkıntı da yaşamadım. Süt benim sabah kahvaltım. Acayip tok tutuyor beniii
Ayyy çok sevindimmmm. Başarıla canımmm
Hayırlısı demekten başka bir şey yok. Gerçi benden çok oğlan diyor ALLAH kısmet etsin falan. Benden hevesli taze... Odun kısmına tamemen katılıyorum ama ahh ahh. YAtı var demişmiydimm :)
Şaka bir yana hayırlıysa olsun diyorum daha iyileri başta medesam olmak üzere tüm isteyenleri bulsun İNAŞALLAHHHHH
Evet kasımda buluşacağız illaki şart oldu. Ama bu hafta sonuu kimler gelir viaport buluşmasınaa pek rağbet görmedi sankiii
Ya ben de dil'i cok severim. Ama dil buyuk oluyor. bu hafta aldim. bana 4-5 gun yetti. dilin arkasini yemedigim halde. Ama bu hafta kilo veremedim hic hatta aldim galiba. ben de artik dile veda ettim, bir daha diyetin sonuna kadar yemicem sanirim. gerci 4 gun ust uste yiyince, iyice ciktim dilden onun da etkisi var:))Koşuya yarı inat modda kayıt yaptırdım "Yapamazsın" diyenlere, dudak bükenlere inat... Rekor kıracağım gibisinden hırsım yok elbette ama rezil olmadan makul bir sürede bitirsem (yollar trafiğe açılmadan mesela) güzel olur. :)
Yürekli ciğerli karışık şeyimi soteledim soğanla biberle, onu yedim öğle yemeği olarak. Sakatata karşı bu diyetten önce hep bir hassasiyetim vardı ama artık alıştım sanırım. Mıç mıç ciğer, arada kart kurt yürek.. Üf.Ama şükürler olsun tabii, en güzel ve ucuz nimetlerden biri.
Facebook grubuna ben de katılabilir miyim eğer tecrübe sınırı yoksa? Taze seyirciyim ama ileri aşamalar da gelecek inşallah bir bir.
yorgun argın geldim eveçok uykum var çokkkk dün abartığım için mecbur bugün saf pro, sınırlı izinlileri de yasakladım kendime, bu arada önceden çok yapıyordum, sabah kahvaltıları için ideal bence
fotograf yükleyecektim ama imageshack sitesi deli etti, başka kolay yolu yok mu foto yüklemenin :44::44:
Kızlar diet dışı ama dolunayın belli dönemleri epilasyon için en uygun dönemmiş, yani kıllar daha geç çıkıyor bu zamanlarda alınırsa,her ay da değişiyormuş, bu ayınki de yarın son bulacakmış haberiniz olsun
Yapamazsın diyen kim, adres ver bakimçok pis dalasım var birilerine zaten
Canım sana çok teşekkür ederim, sakatat konusundaki bütün acabalarıma son verdin, kesinlikle yememeye karar verdim, edirne ciğerini bile bu sene yedim ilk defa, şimdi hep senin bu dediklerin gelecek aklıma, mıç mıç, kart kurt
Sana afiyet olsun, ciğer yiyenlere hep imrenmişimdir, bir arkadaşım vardı çoook eskiden tavuğun kemiklerini yerdi, kemiklerini değilde işte yerken böyle kıtır kıtır ses gelirdi çok özenirdim ona, ben tavuğun sadece göğsünü yiyebiliyorum, aslında tadı en kötü yeri orasıymış, diğer yerler daha lezzetliymiş ama yiyemiyorum ben
ipekkkkkkkk bende istiyorum yavrum ya özledim o heyecanı yaşamayı o heyecanlı zamanlar özledim ben((
Ayyy ben kaplumbağa gibiyim hiç yetişemiyorum okuyorum okuyorum bitiremiyorum sayfaları maşallahhh Allah muhabbetimizi daim etsin canlarııımmm
Bugün iş yerinden bi ark sordu dukana devam mı diye onunda eşi yapıyodu bırakmış, iş yerindende başlayan bayanlar hep bırakmış acaba biz çabuk mu sıkılıyoruz acaba diye aklımdan geçirdim2 erkek arkadaş var mesela hala devam ediyorlar dukan amcaya... Bende ilk defa bu kadar motivasyonla devam ediyorum, inşallahta hep böyle devam eder sağlıklı bi şekilde bebiş yapmak içiin zayıflamam lazım
medesaaaammm duyarsan sesimi ''Noa Hotels Ölüdeniz Resort'' buldum be tavsiye eder misin
Ya ben de dil'i cok severim. Ama dil buyuk oluyor. bu hafta aldim. bana 4-5 gun yetti. dilin arkasini yemedigim halde. Ama bu hafta kilo veremedim hic hatta aldim galiba. ben de artik dile veda ettim, bir daha diyetin sonuna kadar yemicem sanirim. gerci 4 gun ust uste yiyince, iyice ciktim dilden onun da etkisi var:))
QUOTE]
ah biz niye böyle olduk ki iki ileri bir geri. aslında başlarda ikimiz de iyi verdik ama 2 haftadır gr larla uğraşıyoz. eskiden yediklerimin 4/1 ini yiyorum. aslında patır kütür zayıflamam lazım
daha önce doktora göstermiştim o minik kırmızı beneğiİyi dedin bak ben de sağlık ocağına gideyim, şimdi hastaneye gidip güzel bir kazık yemeyeyimAlerjin olsa bir yerde çıkmaz ama birçok yerde olur, deride çıkan şeylere karşı çok ciddi hassasiyetim var, sen gitmişken onu da doktora göster lütfen, kırmızı mırmızı, küçük müçük deme emi
totosu muuuuukalçası mı ki ? totosu mu var davuuun, ayy bi onu yiyodum ondan da tiksincem ya, bugün tiksinti günüm galiba ıyyyyy
şimcik ciğerleri alıyosun.iri iri doğra tavaya koy, tuz karabiber tencere kapat. kavuuuuurr kavur... kupkuru olana kadar kavur.
ayrı bir kaba süzme yoğurt içine ince kıyılmış kornişon. cigerleri bu yoğurda bandıra bandıra yiyosun.
tadı fena olmuyor. tavsiye olunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?