Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ah biz niye böyle olduk ki iki ileri bir geri. aslında başlarda ikimiz de iyi verdik ama 2 haftadır gr larla uğraşıyoz. eskiden yediklerimin 4/1 ini yiyorum. aslında patır kütür zayıflamam lazım

ya normal aslinda, yag denen sey cok cabuk yanmiyor. bir kilo yag 9000 kalori. butun gun bir sey yemesen 4-5 gunde o kadar kalori yakabiliyosun. bir haftada 2 kilo vermek demek, 2 kilo yag demek degil. bence bizim verdigimiz suydu biraz, artik sebze gunlerinde onu geri aldigimiz icin kilo aliyoruz gibi oluyor. dukan kitabina gore yagdan vermeye devam ediyoruz ama tartida gorunmuyor. o yuzden ben simdilik moralimi bozmuyorum. ama tartida tekrar eksileri gormeye baslasam iyi olacak. bu ruh halini ne kadar devam ettiririm bilemiyorum.

Son düzenleme:
Oyyy benim şom ağzım yaa dün emrenin doktoruna giderken seviniyordum yaz başından beri gelmedik doktora, hiç hasta olmadı bebem diye, ateşi çıkıyo şimdi ya

gecmıs olsun canım ya. benım kuzum her ay hasta. bua yda hastalandı halada devam edıyor...

ya kızlar ben yulaf kepeği bulamadım marketlerde ve şuan elimde hiç yok yarın tekrar reale bakacağım
yulaf kepeğinin yokluğu beni çok etkiler mi kilo vermem açısından

Merhaba arkadaşlar

Ocak 2012'de 123 kilo ile başladığım zayıflama serüvenim bugün 95 kilo ile devam ediyor. Dukan diyeti ile başlamıştım kilo vermeye. Bu diyetle 15 kilo kadar verdim. Sonrasında ciddi bir şekilde bu diyetten bunaldım ve bıraktım. Yine de elbet de protein ağırlıklı beslendim. Kalan 13 kiloyu da yine sağlıklı beslenerek verdim. Tabi ki haftada en az 4 gün 1-2 saat tempolu yürüyüşlerimi de hiç ihmal etmeden..

Şimdi 95 kiloya sabitlenince tekrardan metabolizmamı fişeklemeye karar verdim. Ve yeniden Dukan Diyeti yapacağım. Bugün atağımın ilk günü. Artık tam obez olmadığımdan atağı 3 gün ile sınırlandırmayı uygun buldum. İlk seferde sanırım 1 hafta falan atak yapmıştım.

Yeniden merhaba Dukan Amcaaa :18:

Bu kez Dukan teste söylenilen zamanda söylenilen kiloya ulaşmaya çalışacağım. Ve zaten diyetten iyice törpülenmiş olan bünyem artık isyan etmeyecek diye umut ediyorum

diyetten öncede zaman zaman yaptırdım hiç yüksek çıkmamıştı.ailede kolestrol sorunu yok.başağrısı oldu.zaten çok ağrır başım birde reglim 7 gün gecikti.
6 aydır diyet yapıyorum, hala ara ara reglim gecikiyo. Ahan da 5 gün geçti mesela, tık yok.. Bi de baş ağrısı iilk başlarda oluyor zaten. bi de mesela bende de migren var, vücut aç kalınca falan zaten ağrıyo. Senin de ondandır. hiç aç bırakma kendinii.. geçmiş olsun.

Oyy! Sana da geçmiş olsun. Ben de denicem makkarooniii O la laaa

Mevsim geçişlerinde bünye sapıtabiliyor.. Saç dökülmeleri artıyor, adetler düzensizleşiyor falan fişman. Bu hormonlar buluttan nem kapıyor yahuu :))

Bu dolunay neymiş yahu böyle D Ota .oka bulaşıyo hahahahuha Töbe tööööbeee

Mesaj yazarken üstte ataş işareti var ya, foto ekleme şeysi o

ipekkkkkkkk bende istiyorum yavrum ya özledim o heyecanı yaşamayı o heyecanlı zamanlar özledim ben((
Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)) Öyle bi bağırmışsın ki, ben de dua ediyim dedim

ah biz niye böyle olduk ki iki ileri bir geri. aslında başlarda ikimiz de iyi verdik ama 2 haftadır gr larla uğraşıyoz. eskiden yediklerimin 4/1 ini yiyorum. aslında patır kütür zayıflamam lazım
Çok protein ye çooookk!! Canın istediği halde, doymadığın halde falan az yeme olur mu..? Canının istediği kadar izinlilerden ye. Ne kadar protein, o kadar eksi

Oyyy benim şom ağzım yaa dün emrenin doktoruna giderken seviniyordum yaz başından beri gelmedik doktora, hiç hasta olmadı bebem diye, ateşi çıkıyo şimdi ya
Ayyy İnşallah çok çıkmaz da hafif atlatıırrr.. Geçmiş olsun canıımm..

mrb arkadaşlar ben 2.haftayı bitirmek üzereyim dukanda.dahiliye doktoruna tahlil yaptırdım kolestrolum yüksek çıktı.sizler aylardır yapıyorsunuz.siz de böyle bir durum oldu mu?
bende 2.haftamdayım doktora girmek yeni nasip oldu demir seviyem herzamanki gibi yerlerde ilaç yazdı hemen inşallah kilo almama neden olmaz kolestrolde 179 çıktı bunun için bişey demedi ama biraz yükselmiş ordaki sınıra yaklaşıyor yumurtayı azaltıp yürüyüşü çoğaltmayı planlıyorum :)
anammm ben takip etmeye başlayım dedim ama blog olayına girince hatun yalan oldu gene poffffff

slm kızlar nasılsınız ben bugün hastaneye gittim gitmişken test yaptırayım dedim bi açlık tokluğa baktıramadım onu bir ara sağlık ocağında yaptırayım dedim artık
hormonlarıma baktırdım bir sorun çıkmadı acaba bişi çıkarmı diodum böle yavaş kilo verip çok kolay aldığımiçin kolestrol yükselmeye başlamış demir yerlerde kan hapı yazdı kullanan oldumu hiç kan hapı kilo aldırır mı iştah mı açar gün boyu diyetime sağdık kaldım dün yaptığım dukan ekmeğim ve browni kurabiyemden light peynirimden ve s+p günümde olduğum için domates salatalığımdan koyup bir güzel yedim hastanede eşim bile şaşırdı bu kadar kararlı olmama karşımda bir güzel karışık ayvalıkları götürdü bende diyete devam akşama armut kebabını denicem bakalım nasıl olucak :)

gecmıs olsun canım ya. benım kuzum her ay hasta. bua yda hastalandı halada devam edıyor...
Senin yavruşuna da geçmiş olsuunn

Merhaba. Verdiğin kiloları tekrar almaman çok güzel. Bence de arada şaşırtmacalar yapmak lazım İnşallah istediğin kiloya inersin. Şimdiye kadar başardıkların da çok güzel. tebrik ederim

Kilo almamamın en önemli nedeni, hayatıma artık hareket katmış olmam. Eskiden yan gelip yatardım. Şimdi her fırsatta sokağa atıyorum kendimi. Bol bol yürüyorum. Bol bol su içiyorum. Undan ve hazır gıdalardan da uzaktayım. Derken gene Dukan. Artık disipline döndüm

çok konuşmuşsunuz yine bırbırbır valla size yetişcem diye işler yarım kalıyor,pöffff

canııımmmm ben pazartesi güçlendirmedeyimmmmmm
kendimi çok sıkı hazırlıyorum.haftasonu da p ve spor yapıcam bomba gibi geçicem inşalahhhhh
nen 69 da görsem nolurdu

sen de çak kuzummmmmm geçiyoruuzzzz artıkkkkkkk (benim çakışan ikoncanım yok )
bu arada istanbuldaki kızlardan gizli buluşmalıyız,cidden böyle bişeyi duyarlarsa suratıma bile bakmazlar benim
neyseki az önce bunlardan biriyle konuştum bayramda izmire gelecekmiş belki,inşallah diğerleri de gelir de burda hasret gideriririz,istanbulda 10 parçaya bölünmeme gerek kalmaz

kız yok yanlış anlamadımm,alınganlık huyum yoktur benim,bildiğin fransız köselesi yani

Zaten Dukan amcam saolsun bize resmen kilo almanın vermenin sırrını öğretti Artık ne yapacağımızı biliyoruz Çok yaşa Dukan amccaaa

Çakışan smiley 13 13 ikinoktaüstüste13ikinoktaüstüste :13:

Son düzenleme:
Ben çıkışa yaklaştım kızlar :))

Yarın yine fabrika yolları....

İyi akşamlar herkeseee.. ben bu şişlikle eksi olamıcam, sizlere bol eksileeerr

arkadaşlar, sincerelyesra çok doğru şeyler söylemiş. özellikle yeni başlayan arkadaşlar için söylüyorum, bugün + çıktım, - çıktım mevzuları çok önemli değil. ne yazık ki atakta önerilen her gün hatta saat başı tartılma mevzusu bizde alışkanlık yapıyor. ama seyirde o şekilde bir kilo kaybı olmuyor. tartılıyorsanız bile (ki ben de tartılıyorum) çıkan artıların motivasyonunuzu bozmasına izin vermeyin.ben 10 gündür kilo vermedim hatta aldım. ancak bu arada daha önce üzerime olmayan pantolonumu dün giymeyi başardım. kilo kaybetmediğimiz dönemlerde vücut bence kendini toparlayıp inceliyor. ben bu durumu daha önce de yaşadım. benzer deneyimler yaşayan başka arkadaşlar da oldu. eğer 1 hafta boyunca hiç kilo kaybı yoksa paniğe kapılmadan, yapılabilecekleri yapın. birşeyleri yanlış yapıyor muyum diye araştırın, su tüketimini artırın, yeşil çay için, sınırlı izinlilere dikkat edin, yürüyüşü artırın v.b. bu iş uzun soluklu ve sabır isteyen bir iş. yağ yakmak o kadar kolay değil, vücudumuza da anlayış göstermemiz gerek.

ya kızlar ben yulaf kepeği bulamadım marketlerde ve şuan elimde hiç yok yarın tekrar reale bakacağım
yulaf kepeğinin yokluğu beni çok etkiler mi kilo vermem açısından

ben ilk başladığımda 3-4 ay hiç kullanmadım yulaf kepeğini. bulamamıştım da zaten. bu aralar hepimizde aynı sorun var. memlekette yulaf kepeği kalmamış anladığım kadarıyla. benim de az kaldı. diğer arkadaşlar da bulamamış. birkaç güne kadar gelir herhalde marketlere.

sevgili dely ve medesa ben gün içinde çok giremiyorum nete ve bi bakıyorum bir sürü sayfa okuyorum hiç bir şeyi kaçırmamak için o yüzden sanırım sizin hoşgeldiniz mesajınıza anca cevap yazabiliyorum hoşbulduk birde dely yulaf kepeği bulamıyorum demişsin nereli olduğunu bilmiyorum ama ben denizlideyim burda carrefour var orda doğalsan marka çok miktarda var

Çakışan smiley 13 13 ikinoktaüstüste13ikinoktaüstüste :13:

oldu mu oldu mu 13::13

kızlar gurmenette de süt tozulu goji berryli paket var 26 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…