ah biz niye böyle olduk ki iki ileri bir geri. aslında başlarda ikimiz de iyi verdik ama 2 haftadır gr larla uğraşıyoz. eskiden yediklerimin 4/1 ini yiyorum. aslında patır kütür zayıflamam lazım
Oyyy benim şom ağzım yaadün emrenin doktoruna giderken seviniyordum yaz başından beri gelmedik doktora, hiç hasta olmadı bebem diye, ateşi çıkıyo şimdi ya
dışardaydım kızlar yeni geldim,okuyacağım şimdi geçmişi
tatlışkommm,ben sana yazayım özelden.bak bakalım sen alabiliyor musun özel mesaj ?
oyyy benim şom ağzım yaaDün emrenin doktoruna giderken seviniyordum yaz başından beri gelmedik doktora, hiç hasta olmadı bebem diye, ateşi çıkıyo şimdi ya
6 aydır diyet yapıyorum, hala ara ara reglim gecikiyo. Ahan da 5 gün geçti mesela, tık yok..diyetten öncede zaman zaman yaptırdım hiç yüksek çıkmamıştı.ailede kolestrol sorunu yok.başağrısı oldu.zaten çok ağrır başım birde reglim 7 gün gecikti.
Oyy! Sana da geçmiş olsun. Ben de denicem makkarooniiikızlarrr napıyorsunuzzz
annemin yanına gidicem diye kaç gündür işten gelip ev topluyorum yoruluyorum
yine grip oldum ya ne benim bu çektiğim
geçmişi okuyamadım ama şu yaptığınız erişte var ya ben onu yaptım ama içine fazladan 1 yumurta beyazı yerine 2 çk. yoğurt suyu koydum kepeğide 2çk. koydum anammm ne güzel oldu
2 gündür sadece p yapıyorum dün vücudumdaki su gitmeye başlamış sanırım sabah -300gr gördüm ama biraz rahatsızım yediğimden içtiğimden mi bilemedim regl e 1 haftadan fazla var ve sabah kanamam oldu ne hikmetse sonra lekelenme sonrada kesildi demekki şeker yediğimde vücudum iyiymiş hehehehehe
Bu dolunay neymiş yahu böyleyorgun argın geldim eveçok uykum var çokkkk dün abartığım için mecbur bugün saf pro, sınırlı izinlileri de yasakladım kendime, bu arada önceden çok yapıyordum, sabah kahvaltıları için ideal bence
fotograf yükleyecektim ama imageshack sitesi deli etti, başka kolay yolu yok mu foto yüklemenin :44::44:
Kızlar diet dışı ama dolunayın belli dönemleri epilasyon için en uygun dönemmiş, yani kıllar daha geç çıkıyor bu zamanlarda alınırsa,her ay da değişiyormuş, bu ayınki de yarın son bulacakmış haberiniz olsun
Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)) Öyle bi bağırmışsın ki, ben de dua ediyim dedimipekkkkkkkk bende istiyorum yavrum ya özledim o heyecanı yaşamayı o heyecanlı zamanlar özledim ben((
Çok protein ye çooookk!! Canın istediği halde, doymadığın halde falan az yeme olur mu..? Canının istediği kadar izinlilerden ye. Ne kadar protein, o kadar eksiah biz niye böyle olduk ki iki ileri bir geri. aslında başlarda ikimiz de iyi verdik ama 2 haftadır gr larla uğraşıyoz. eskiden yediklerimin 4/1 ini yiyorum. aslında patır kütür zayıflamam lazım
AyyyOyyy benim şom ağzım yaadün emrenin doktoruna giderken seviniyordum yaz başından beri gelmedik doktora, hiç hasta olmadı bebem diye, ateşi çıkıyo şimdi ya
bende 2.haftamdayım doktora girmek yeni nasip oldu demir seviyem herzamanki gibi yerlerde ilaç yazdı hemen inşallah kilo almama neden olmaz kolestrolde 179 çıktı bunun için bişey demedi ama biraz yükselmiş ordaki sınıra yaklaşıyor yumurtayı azaltıp yürüyüşü çoğaltmayı planlıyorum :)mrb arkadaşlar ben 2.haftayı bitirmek üzereyim dukanda.dahiliye doktoruna tahlil yaptırdım kolestrolum yüksek çıktı.sizler aylardır yapıyorsunuz.siz de böyle bir durum oldu mu?
anammm ben takip etmeye başlayım dedim ama blog olayına girince hatun yalan oldu geneyorgun argın geldim eveçok uykum var çokkkk dün abartığım için mecbur bugün saf pro, sınırlı izinlileri de yasakladım kendime, bu arada önceden çok yapıyordum, sabah kahvaltıları için ideal bence
fotograf yükleyecektim ama imageshack sitesi deli etti, başka kolay yolu yok mu foto yüklemenin :44::44:
Kızlar diet dışı ama dolunayın belli dönemleri epilasyon için en uygun dönemmiş, yani kıllar daha geç çıkıyor bu zamanlarda alınırsa,her ay da değişiyormuş, bu ayınki de yarın son bulacakmış haberiniz olsun
Senin yavruşuna da geçmiş olsuunngecmıs olsun canım ya. benım kuzum her ay hasta. bua yda hastalandı halada devam edıyor...
Merhaba arkadaşlar
Ocak 2012'de 123 kilo ile başladığım zayıflama serüvenim bugün 95 kilo ile devam ediyor. Dukan diyeti ile başlamıştım kilo vermeye. Bu diyetle 15 kilo kadar verdim. Sonrasında ciddi bir şekilde bu diyetten bunaldım ve bıraktım. Yine de elbet de protein ağırlıklı beslendim. Kalan 13 kiloyu da yine sağlıklı beslenerek verdim. Tabi ki haftada en az 4 gün 1-2 saat tempolu yürüyüşlerimi de hiç ihmal etmeden..
Şimdi 95 kiloya sabitlenince tekrardan metabolizmamı fişeklemeye karar verdim. Ve yeniden Dukan Diyeti yapacağım. Bugün atağımın ilk günü. Artık tam obez olmadığımdan atağı 3 gün ile sınırlandırmayı uygun buldum. İlk seferde sanırım 1 hafta falan atak yapmıştım.
Yeniden merhaba Dukan Amcaaa :18:
Bu kez Dukan teste söylenilen zamanda söylenilen kiloya ulaşmaya çalışacağım. Ve zaten diyetten iyice törpülenmiş olan bünyem artık isyan etmeyecek diye umut ediyorum
moral bozacak bişey yok ki. alıştım duraklamalara, gel-gitlere falan. hem 32 kiloyu da komşular vermedi ya, ben verdim, kalanı da veririrm.
bayramda diyeti bozar mıyım diye korkmuyorum. aksasa da dikkat ederim ben yine. ama kendime öyle bir hedef koymuştum, güçlendirmeye geçerim bayramda diye. onu tutturamadım. ona canım sıkıldı sadece... gerçi belli olmaz, bu duruklamayı kırarsam yeniden hızlı kilo vermeye geçebilirim.
bu arada geçen gün nesli önemli bişey söyledi. bu konuda fikrinizi almak isterim. dedi ki sen 66 da güçlendirmeye geç. zaten senin önünde 1 yıldan uzun bir güçlendirme var ve o kadar uzun süre güçlendirme yaparken de kilo vereceksin nasıl olsa diye. mantık olarak hakılı, güçlendirme dediğimiz de normalde diyet diye yaptığımız şeylerden... yağ yok, şeker yok, ekmek çok az, spor var... ve ben buna en az 1 yıl devam edeceğim. ne dersiniz? güçlendirmeye başlayanlar hep biraz daha kilo verdi. sonradan başlangıç noktasına mı döndüler, verilen kilolar gitti ve gittiği yerde kaldı mı? nedir durumlar... medesam ve delym siz de güçlendirmeye geçin de örneklerim çoğalsın
İnterentten baktım ama, bilemedim o kadını :) Ay tv'de görmek istedim şimdi. Ama unutma ekran da şişman gösteriyor bi de sen ona inanma çok, 44 olsa da söyleyemez canım O, tv'deSen daha çıtıpıtısındır eminim =)
Aliyeee... ales mi varmış o gün yaaa :S
Söyleme arkideşlerine doğru valla :) anlam da veremezler, tanımadığın insanlar diye bakarlar, ki haklı sayılırlar, topa tutarlar seni :)) buluşalıımmm yehhuuu
Ben de korkak güçlendirme yapcam ben deee
Hala regl olmadım ya huu :S Artık önümüzdeki haftada ben başlarım heralde çak çaakk :13::13:
Ay çok gülüyorum ben sana hahahah
O zaman sorun yok. Daha yavaş kilo vermen normal ama; spor yapsan çok daha iyi olur tabi. Bi de kuruyemişe hayır desenHayır diyemediğimiz neler vardı da, nelere hayır dedik, neler çektik bu kiloları vermek için... Hem basen ve kalça sorunun da varsa mutlaka bırakmaya çalış kuruyemişi..
Tebrik ederimDarısı hedefini görmeneee
Yanlış mı anladın canım sen beni, ne kafa şişirmesi :44: bize dert oldu derken ne olacak, nasıl olacak diye merak ediyoruz gibi bir şey demek istedimyoksa zaten bunları konuşmak için burdayız, biz de geçicez o yolları bak az kaldı küsüratları atınca 2 kilocuk, ben zaten 67 yi gördüm ya artık 67 oldum diyorum, küsüratı söylemiyorum
mesaj alındı mailde atıldı güzel bayannnn
Kilo almamamın en önemli nedeni, hayatıma artık hareket katmış olmam. Eskiden yan gelip yatardım. Şimdi her fırsatta sokağa atıyorum kendimi. Bol bol yürüyorum. Bol bol su içiyorum. Undan ve hazır gıdalardan da uzaktayım. Derken gene Dukan. Artık disipline döndüm
.......
sen de çak kuzummmmmm geçiyoruuzzzz artıkkkkkkk(benim çakışan ikoncanım yok )
bu arada istanbuldaki kızlardan gizli buluşmalıyız,cidden böyle bişeyi duyarlarsa suratıma bile bakmazlar benim
neyseki az önce bunlardan biriyle konuştum bayramda izmire gelecekmiş belki,inşallah diğerleri de gelir de burda hasret gideriririz,istanbulda 10 parçaya bölünmeme gerek kalmaz
...........
ya normal aslinda, yag denen sey cok cabuk yanmiyor. bir kilo yag 9000 kalori. butun gun bir sey yemesen 4-5 gunde o kadar kalori yakabiliyosun. bir haftada 2 kilo vermek demek, 2 kilo yag demek degil. bence bizim verdigimiz suydu biraz, artik sebze gunlerinde onu geri aldigimiz icin kilo aliyoruz gibi oluyor. dukan kitabina gore yagdan vermeye devam ediyoruz ama tartida gorunmuyor. o yuzden ben simdilik moralimi bozmuyorum. ama tartida tekrar eksileri gormeye baslasam iyi olacak. bu ruh halini ne kadar devam ettiririm bilemiyorum.
ya kızlar ben yulaf kepeği bulamadım marketlerde ve şuan elimde hiç yokyarın tekrar reale bakacağım
yulaf kepeğinin yokluğu beni çok etkiler mi kilo vermem açısından
Çakışan smiley 13 13ikinoktaüstüste13ikinoktaüstüste :13:
sevgili dely ve medesa ben gün içinde çok giremiyorum nete ve bi bakıyorum bir sürü sayfa okuyorum hiç bir şeyi kaçırmamak için o yüzden sanırım sizin hoşgeldiniz mesajınıza anca cevap yazabiliyorum hoşbulduk birde dely yulaf kepeği bulamıyorum demişsin nereli olduğunu bilmiyorum ama ben denizlideyim burda carrefour var orda doğalsan marka çok miktarda var
oldu mu oldu mu 13::13
kızlar gurmenette de süt tozulu goji berryli paket var 26 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?