Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:13:
nedir bu mevzu merak ettim. bakalım benimki oldu mu?

aaaa olmuş valla

Son düzenleme:
HERKESE iyi akşamlar..sonunda evıme geldım yıne sagselamet çook şukur.. bugun patlıcan pacuçka yapıyorum tabıkı en lıghtından :))
tavugu az suyla dudüklude haşlayıp patlıcan kırmızı bıber ve ıkı soganı fırında közluyorum..patlıcanları tumden soyup karnıyarık gıbı içinı açıyorum..kırmızı bıber közlenmış sogan ve haşlanmış tavugu harç yapıp içine dolduruyorum az baharatlı su , özellıkle kırmızı bıber koyarak yenıden fırına verıyorum..tam almaya yakın lıght kaşar koyuyorum üzerine..off kı off :))SP günlerının vazgeçilmezı çok lezzetlı gerçekten..deneyın arkadaşlar mutlaka :))

sadece yulaf keppeği değil, polonez hindi füme de bitmiş bacılar.. neyseki realde kilo işi satılıyo da ordan alıverdim eccük.. migrosta da 2+1 kapmanyada polonez grubu.. hindi füme olmadığından karabiberli et füme aldım.. tebdil-i lezzet'te ferahlık varmış vallahi

.....
bu arada gurmenetten alışveriş yapacaktım ama fındık aroması bitmiş
hanginiz aldı onu,nesliii sen mi aldın
....
yok la! ben sırf fındık aroması yok diye sipariş geömedim.. başka hayın bitirmiştir :))
aradım şimdi cuma gelecekmiş büyük ihtimalle.. o dediğin set de baya uyguna geliyo atttım ondan da sepete
ya alesle aynı günde. bu ne saçma iştir.
ales sonrası katılırız, biz sınav maratonundan onlar yoldan yolaktan dönmüş olur .. eşit şartlar yanii :)
ya kızlar ben yulaf kepeği bulamadım marketlerde ve şuan elimde hiç yok yarın tekrar reale bakacağım
yulaf kepeğinin yokluğu beni çok etkiler mi kilo vermem açısından
reali ben de kolaçan ettim.. gurmenetten alıcam mecbur.. az önce aradım son kullanma tarihleri nasıldır diye sordum.. sorun yok dediler.. nasılsa hayat boyu elimiz mecbur tüketicez... toplucana getirsinler bari
Oyyy benim şom ağzım yaa dün emrenin doktoruna giderken seviniyordum yaz başından beri gelmedik doktora, hiç hasta olmadı bebem diye, ateşi çıkıyo şimdi ya
geçmiş olsun tatlım.. hava geçişleri.. çabuk atlatır umarım ..
merhabalar,

bu sabah tartıldım veeee 98 li rakam gördüm.... sonundaaaaaaa....elveda 99
yeappaa!!

... akşama armut kebabını denicem bakalım nasıl olucak :)

Merakla bekliyorum yorumunu, bakalım nasıl olacak mutlaka yaz buraya e mi

Offf kulağa çok güzel geliyor. Buradaki tarifleri okuyunca mutlaka not alıyorum, hele patlıcan tarifleri okursam daha bir mutlu oluyorum. Üşengeçlikten olsa gerek henüz patlıcanı yemek halinde yapmadım, fırınlayıp yoğurtlayıp keyifle yiyorum. Bu tariflerden de deneyeceğim inşallah önümüzdeki günlerde.

Hepinize iyi akşamlar, yarın tartıda güzel rakamlar okumak dileğiyle.

diyet dışı ama pek bilgi dolu olmuş
acaba gerçek mi kiiiii :44:

Ben denedim bu ay sonuçları belirtirim
6

Bu dolunay neymiş yahu böyle D Ota .oka bulaşıyo hahahahuha Töbe tööööbeee

Mesaj yazarken üstte ataş işareti var ya, foto ekleme şeysi o

..
Ya o foto eklemeden yapamıyorum fotografın boyutu büyük geliyor, mecbur foto eklemek için site var oradan yapacağım ama site onayı veremedi bir türlü....

ya biraz cahillik var ama ara sıra karşılaşıyorum sayfalarda goji berry ne demek?

hepimiz bilmiyorduk sora sora öğrendik, goji bery bu diette yiyebildiğimiz tek meyve, sınırlı izinli, kabızlığa da iyi geliyor,ben sevmedim tadını ama çok sevenlerde var, kurt üzümü olarak da bulunabiliyor aktarlarda

Biraz balık etli seviyo galiba kendileri ama dukan amcaya. Bana da 65 dedi valla, bende 60a çekmeyi düşünüyorum bişi olmaz heralde

ya kızlar ben yulaf kepeği bulamadım marketlerde ve şuan elimde hiç yok yarın tekrar reale bakacağım
yulaf kepeğinin yokluğu beni çok etkiler mi kilo vermem açısından

Müjdeler olsunnnn yulaf kepeği bulamayanlaraa Carrefourda da vaaaarr
un reyonundan aldım ben dün, kese kağıdına koymuşlar, 400 gr doğalsan marka, mayıs 2013 son tüketimi de, tüketimde sorun yok yani.
2 paket aldım ama azcık kalmıştı okur okumaz koşun alın bitmeden

tatlım bi paket meselesinden değil.. biz (hele de ben) ucuzcuyuz.. ben alışık olduğum fiyat aralığında değil diye carrefourdaki ru sheim'e burun kıvırmıştım.. şimdi o da yok (benim gittiğim mağazalarda).. doğalsan iyi hoş da çok ince olduğundan kelli istediğim gibi pişmiyo.. reale falan gelmesini ondan bekliyorum 50 tane falan alıcam

aynen bana da kan hapı başladı.

ya carffur konyada yok o yüzden alamam mecburen real yada Adese ye gelmesini bekleyeceğim. İnternet alışverişinide sevmiyorum inş. bu hafta sonu gelir die ümit ediyorum(
en çok geçen hafta bir sürü varken almadığıma yanıyorum nasılsa bitmez varmış mantığı kullandım oda bana pahalıya mal oldu he(((

istersen bir de aktarlara bak, ben yeşil çay almak için gittiğimde gördüm üzerinde dukan diyeti için yazıyordu 500 gr 7 milyon dedi

aa tühh keşke daha önceden sorsaydım daha yeni aktara gitmiştim artık haftasonu tekrar bakarım peki biz bu meyveyi atak döneminde yiyebiliyormuyuz. ben 71 ile başladım dukan testi bana 62 önerdi 3 günde atak ama ben 58 olmak istiyorum o yüzden 2 gün daha devam edicem atak evresine normalde bugün sondu

muhtemelen karnın değil, gözün açtır. Klasik diyet tatminsizliği alışırsın kardeş...

aynen öle vallahı yeme alışkanlıgı varya tabıkı bu kılolar kolay alınmadı o kadar açlıkta olacak ama kılo verme seruvenımde sızlerde yanımda olacagınız ıcın başarımı paylaşacagım

offfffff ağzm sulandı
ps günümde mutlaka denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…