yok la! ben sırf fındık aroması yok diye sipariş geömedim.. başka hayın bitirmiştir :)).....
bu arada gurmenetten alışveriş yapacaktım ama fındık aroması bitmiş
hanginiz aldı onu,nesliii sen mi aldın
....
ales sonrası katılırız, biz sınav maratonundan onlar yoldan yolaktan dönmüş olur .. eşit şartlar yanii :)ya alesle aynı günde. bu ne saçma iştir.
reali ben de kolaçan ettim.. gurmenetten alıcam mecbur.. az önce aradım son kullanma tarihleri nasıldır diye sordum.. sorun yok dediler.. nasılsa hayat boyu elimiz mecbur tüketicez... toplucana getirsinler bariya kızlar ben yulaf kepeği bulamadım marketlerde ve şuan elimde hiç yokyarın tekrar reale bakacağım
yulaf kepeğinin yokluğu beni çok etkiler mi kilo vermem açısından
geçmiş olsun tatlım.. hava geçişleri.. çabuk atlatır umarım ..Oyyy benim şom ağzım yaadün emrenin doktoruna giderken seviniyordum yaz başından beri gelmedik doktora, hiç hasta olmadı bebem diye, ateşi çıkıyo şimdi ya
yeappaa!!merhabalar,
bu sabah tartıldım veeee 98 li rakam gördüm.... sonundaaaaaaa....elveda 99
... akşama armut kebabını denicem bakalım nasıl olucak :)
HERKESE iyi akşamlar..sonunda evıme geldım yıne sagselamet çook şukur.. bugun patlıcan pacuçka yapıyorum tabıkı en lıghtından :))
tavugu az suyla dudüklude haşlayıp patlıcan kırmızı bıber ve ıkı soganı fırında közluyorum..patlıcanları tumden soyup karnıyarık gıbı içinı açıyorum..kırmızı bıber közlenmış sogan ve haşlanmış tavugu harç yapıp içine dolduruyorum az baharatlı su , özellıkle kırmızı bıber koyarak yenıden fırına verıyorum..tam almaya yakın lıght kaşar koyuyorum üzerine..off kı off :))SP günlerının vazgeçilmezı çok lezzetlı gerçekten..deneyın arkadaşlar mutlaka :))
oldu mu oldu mu 13::13
kızlar gurmenette de süt tozulu goji berryli paket var 26 lira
diyet dışı ama pek bilgi dolu olmuş
acaba gerçek mi kiiiii :44:
Ya o foto eklemeden yapamıyorum fotografın boyutu büyük geliyor, mecbur foto eklemek için site var oradan yapacağım ama site onayı veremedi bir türlü....6
Bu dolunay neymiş yahu böyleD Ota .oka bulaşıyo hahahahuha Töbe tööööbeee
Mesaj yazarken üstte ataş işareti var ya, foto ekleme şeysi o
..
ya biraz cahillik var ama ara sıra karşılaşıyorum sayfalarda goji berry ne demek?
Dışarda yeme olayı için aşırı planlı olmak gerekiyor. Neyse ki beslenme çantamı kantinde açıp yiyebilme şansım var benim, önceden krepti ekmekti birşeyler pişirip yanına da eklemeler yapıp götürüyorum. :)
Hayırlı olsun inşallah iyi bir puan gelir. Benimkinin de süresi geçti galiba, tekrar birşeylere girmem lazımmış gibi geliyor, dil sınavlarına falan... Bir iş bulsaydım iyiydi, hala öğrenci hala öğrenci. :)
-
vee genel mesaj: Herkese günaydın!!!!
2 günlük cezalandırma amaçlı protein günüm işe yaramış, 64.4 gidip 65leri gördüğüm kaçamak günlerini telafi ettim tartı 63.9 gösterdi!Bakalım yarına ne kadarı kalacak, malum patlıcanları fırına attım bile. Bir de ciğerimi sotelesem şöyle biberlerle soğanlarla, mis.
Hedefi 55e çekip açık açık yazmayı düşünüyorum yarın, acaba kilo bildirirken orta yolda hedefi büyütmek var mı? İnşallah vardır, Dukan Amca'nın verdiği 60 rakamı çok görünüyor gözüme. 55 olsun 55.
Herkese güzel günler, bol proteinler.
ben de yulaf kepeği faciası yaşıyorum.. 20 gün olacak neredeyse reallerde yok.. geen hafta aradım en sonunda, "siz yetkili zincir" olarak görünüyorsunuz, neden yok" dedim.. "stok bilmem nelerimizin bilmem nesi sebebiyle sipariş geçmedik, önümğzdeki hafta (bu hafta) geçilecektir" zaten çok satılıyo, hafta sonuna doğru gelir " didiler... bugün de ben gidicem bakalım umarım gelmiştir.. Haberdar ederim mutlaka... sıkıntı büyük, buzluktakileri de tükettim zira
ya kızlar ben yulaf kepeği bulamadım marketlerde ve şuan elimde hiç yokyarın tekrar reale bakacağım
yulaf kepeğinin yokluğu beni çok etkiler mi kilo vermem açısından
Açım açım açım:))
tatlım bi paket meselesinden değil.. biz (hele de ben) ucuzcuyuz.. ben alışık olduğum fiyat aralığında değil diye carrefourdaki ru sheim'e burun kıvırmıştım.. şimdi o da yok (benim gittiğim mağazalarda).. doğalsan iyi hoş da çok ince olduğundan kelli istediğim gibi pişmiyo.. reale falan gelmesini ondan bekliyorum 50 tane falan alıcam...Müjdeler olsunnnn yulaf kepeği bulamayanlaraa Carrefourda da vaaaarr
un reyonundan aldım ben dün, kese kağıdına koymuşlar, 400 gr doğalsan marka, mayıs 2013 son tüketimi de, tüketimde sorun yok yani.
2 paket aldım ama azcık kalmıştı okur okumaz koşun alın bitmeden
bende 2.haftamdayım doktora girmek yeni nasip oldu demir seviyem herzamanki gibi yerlerde ilaç yazdı hemen inşallah kilo almama neden olmaz kolestrolde 179 çıktı bunun için bişey demedi ama biraz yükselmiş ordaki sınıra yaklaşıyor yumurtayı azaltıp yürüyüşü çoğaltmayı planlıyorum :)
anammm ben takip etmeye başlayım dedim ama blog olayına girince hatun yalan oldu genepoffffff
slm kızlar nasılsınız ben bugün hastaneye gittim gitmişken test yaptırayım dedim bi açlık tokluğa baktıramadım onu bir ara sağlık ocağında yaptırayım dedim artık
hormonlarıma baktırdım bir sorun çıkmadı acaba bişi çıkarmı diodum böle yavaş kilo verip çok kolay aldığımiçin kolestrol yükselmeye başlamış demir yerlerde kan hapı yazdı kullanan oldumu hiç kan hapı kilo aldırır mı iştah mı açar gün boyu diyetime sağdık kaldım dün yaptığım dukan ekmeğim ve browni kurabiyemden light peynirimden ve s+p günümde olduğum için domates salatalığımdan koyup bir güzel yedim hastanede eşim bile şaşırdı bu kadar kararlı olmama karşımda bir güzel karışık ayvalıkları götürdü bende diyete devam akşama armut kebabını denicem bakalım nasıl olucak :)
ya carffur konyada yok o yüzden alamam mecburen real yada Adese ye gelmesini bekleyeceğim. İnternet alışverişinide sevmiyorum inş. bu hafta sonu gelir die ümit ediyorum(
en çok geçen hafta bir sürü varken almadığıma yanıyorum nasılsa bitmez varmış mantığı kullandım oda bana pahalıya mal oldu he(((
hepimiz bilmiyorduk sora sora öğrendik, goji bery bu diette yiyebildiğimiz tek meyve, sınırlı izinli, kabızlığa da iyi geliyor,ben sevmedim tadını ama çok sevenlerde var, kurt üzümü olarak da bulunabiliyor aktarlarda
muhtemelen karnın değil, gözün açtır. Klasik diyet tatminsizliğialışırsın kardeş...
istersen bir de aktarlara bak, ben yeşil çay almak için gittiğimde gördüm üzerinde dukan diyeti için yazıyordu 500 gr 7 milyon dedi
HERKESE iyi akşamlar..sonunda evıme geldım yıne sagselamet çook şukur.. bugun patlıcan pacuçka yapıyorum tabıkı en lıghtından :))
tavugu az suyla dudüklude haşlayıp patlıcan kırmızı bıber ve ıkı soganı fırında közluyorum..patlıcanları tumden soyup karnıyarık gıbı içinı açıyorum..kırmızı bıber közlenmış sogan ve haşlanmış tavugu harç yapıp içine dolduruyorum az baharatlı su , özellıkle kırmızı bıber koyarak yenıden fırına verıyorum..tam almaya yakın lıght kaşar koyuyorum üzerine..off kı off :))SP günlerının vazgeçilmezı çok lezzetlı gerçekten..deneyın arkadaşlar mutlaka :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?