Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yya arkadaşlar atak 4.günmdeyim sadece 600gr vermişim yürüyüşte yaptım ama neden böyle oldu..bide bu diet ömrümüzde sadece 2 kere mi yapılıo,?siz neler yediniz atakta bir gün içinde banada bi yazarsanız çok sevinicem:

Ben de bir aydan biraz fazla zamandır yapıyorum 6.5 kilo verdim. ama daha 13.5 kilo var verilecek. 74 kilo ile başladım 67.5 kiloyum hedef 54 ya da altı. ben de bugün ps günündeyim, benim de kendime has bir ps salatam var :)
istediğiniz herhangi bir ya da birkaç çeşit light peyniri ufak küpler halinde doğruyorsunuz üzerine gene küp küp domates sonra közlenmiş biber kuru soğan ekliyorsunuz sos olarak da yağsız yoğurt balsamik sirke ve kekiği karıştırıp üzerine döküyorsunuz, oranlarını ağız tadınıza göre ayarlayabilirsiniz ben bol peynir ve közlenmiş biberli seviyorum :))

Son düzenleme:
ay yarın nobetcıyııım..kıymaları kavurdum bı kaba koydum tıkınırım tıkınırım:) yarın bıldırım gunu en sevdıgım gun:)

arkadaşım en başta hoşgeldin diyeyim, sonrada sorularıma geçeyim. Kitabı okudun mu? Testi yaptın mı? Kilon, boyun, yaşın, sağlık durumun, daha önceki diyet deneyimlerin?... Bu sorulara cevap verirsen anlarız neler olup bittiğini.

hoşbuldum arkadaşım bodozlama daldım farkındayımkitabı seyir evresine kadar okudum.boyum 168 kilo 64.5la başladım 4 gün ataktan sora 600gr verdim .testi yaptım 4gün atak 50 gün seyir verdi.şimdi ben kilo veremediğim için atağa biraz daha devam edeyim diyorum.daha önce hiç diyette yapmadım.buarada yaşım 26.

Son düzenleme:

Siz ne kadar güzel zayıflamıssınız ne kadar zamanda verdiniz?

Ya o foto eklemeden yapamıyorum fotografın boyutu büyük geliyor, mecbur foto eklemek için site var oradan yapacağım ama site onayı veremedi bir türlü....

Şimcik önce fotonun üstünde sağa tıkla
birlikte aç -paint
sonra yukarıda yeniden boyutlandır var .ona tıkla. sonra 100 yazan yeri 70 yap ya da 60. sonra da kaydet. tamamdırrrrr:13:

atağı uzatmana hiç gerek yok bence. zaten senin öyle çok fazla yağın yok açıkcası. bence durumun normal. anca bu kadar verebilirsin. atata giden genelde ödemdir. yağ oranı düşük olunca ödem de fazla olmuyor.
aslında bana sorsan, sabah bir başka arkadaşa da söylediğim gibi, dukan yapman yanlış. ben 10 kg dan daha azı için bu kadar detaylı bir diyet yapmayı doğru bulmuyorum. yani seni hayat boyu bağlayacak bir diyet bu. üstelik de hayatboyu sadece 2 kez yapılabilecek bir diyet. belki gelecekde çok daha fazla ihtiyacın olacak ama sen hakkını bu şekilde harcamış olacaksın. tabi sen şimdi ben de en az 10 kg vermek istiyorum dersen o başka.

Memleket konya ama benim konyayla bi bağım yok, istanbul doğumluyum sen nerelisin

Ben Sinop'luyum canim esim duymasin son yarim saatim is yerinde anca firsat buldum..birazdan kasami felan sayip cikacagim insallah..Bu kadar sigara dumaninin icinde öksürügün gecmesi mümkünmü sizce...bir an önce iyilesmek istiyorum...

anaa medeniyetin beşiğinde sigara yassaaa yok muu!!!!!!!!!!!

Başlama tarihi: 20.09.2012
başlangıç kilo: 68.4
hedef kilo: 53
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65

sadece 600 gr. ya poffff

Hepinize günaydın!!! Hızlıca bildirim yapıp kaçıyorum:

Başlangıç: 17.9.12
Başlangıç kilo: 69.8
Hedef: 55 (60tı, aşağı çektim)
Bu haftaki kilo (4.10.12): 63.8
Geçen Haftaki kilo (27.9.12): 64.4
Fark:600 gr
Toplam fark: 6

Eksiyi umarım herkes görür, ama gene de gören görmeyen herkese istikrarı için azmi için şimdiden tebrikler!

Kızlar ben diyete 73 ile başladım ama dukana 66 ile başladım
ben başlangıcı neye göre alayım

"Nereden nereye geldim heheyyt!" diye motive oluyorsan 73 ile başla, sadece Dukan'a yönelik "Bakalım Dukan işe yarıyor mu söyledikleri gibi" diye ölçüm-biçim yapacaksan 66 ile. :)

Son düzenleme:
Günaydın Canlarımmmmm

Bugün yoğun bir gün olacak, yarın itibariyle izinli olacağım için tüm işleri toparlamam lazım, malum yerime bakacak biride olmayınca her gün aranmamak için eksiksiz gitmekte fayda var.

10 gün olmayacağım sizi pek çooooook özleyeceğim arada mutlaka girmeyede çalışacağım ama hayırlsı artıkk...
Haftaya bildirim yapamayacağım 1 hafta beni mazur görün canlarımmm

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 75,7 kg
Fark; -700 gr

Son düzenleme:
Ozaman şöyle yapayim

başlangıç : 73
Dukana baslangic (06.09.12):66
geçen hafta : 62.7 (aranızda yoktum ama tartiliyrdm)
Bu hafta : 62.2
Fark :400 gr
toplam fark ; 3.8 gr
hedef : 55

Bugün suya gemi indirme törenimiz var. Ortalık karışık. DOlu iş var. AMa çalışacak hava yok. Herkes kokteyl havasında. Ne içileceği konuşuluyor. Dün akşam ki çılgın salsa gecesinden sonra şuan sadece uzanıp film izlemek istiyorum ama ne mümkünnnn

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen perşembe 74,6
Güncel 74,4

Spora yüklenme zamanı geldi. Vucut artık kanmam sana takviye ver diyorr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…