yya arkadaşlar atak 4.günmdeyim sadece 600gr vermişimyürüyüşte yaptım ama neden böyle oldu..bide bu diet ömrümüzde sadece 2 kere mi yapılıo,?siz neler yediniz atakta bir gün içinde banada bi yazarsanız çok sevinicem:
arkadaşım en başta hoşgeldin diyeyim, sonrada sorularıma geçeyim. Kitabı okudun mu? Testi yaptın mı? Kilon, boyun, yaşın, sağlık durumun, daha önceki diyet deneyimlerin?... Bu sorulara cevap verirsen anlarız neler olup bittiğini.
Ya o foto eklemeden yapamıyorum fotografın boyutu büyük geliyor, mecbur foto eklemek için site var oradan yapacağım ama site onayı veremedi bir türlü....
hoşbuldum arkadaşım bodozlama daldım farkındayımkitabı seyir evresine kadar okudum.boyum 168 kilo 64.5la başladım 4 gün ataktan sora 600gr verdim .testi yaptım 4gün atak 50 gün seyir verdi.şimdi ben kilo veremediğim için atağa biraz daha devam edeyim diyorum.daha önce hiç diyette yapmadım.buarada yaşım 26.
Memleket konya ama benim konyayla bi bağım yok, istanbul doğumluyumsen nerelisin
anaa medeniyetin beşiğinde sigara yassaaa yok muu!!!!!!!!!!!Ben Sinop'luyum canim esim duymasinson yarim saatim is yerinde anca firsat buldum..birazdan kasami felan sayip cikacagim insallah..Bu kadar sigara dumaninin icinde öksürügün gecmesi mümkünmü sizce...bir an önce iyilesmek istiyorum...
Başlama tarihi: 20.09.2012
başlangıç kilo: 68.4
hedef kilo: 53
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65
sadece 600 gr. ya poffff
Kızlar ben diyete 73 ile başladım ama dukana 66 ile başladım
ben başlangıcı neye göre alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?