Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlama tarihi: 06.08.2012
başlangıç kilo: 84
hedef kilo: 67.5
geçen hafta: 73.700
bu hafta: 72.0

(şimdiden teşekkürler)

Başlama tarihi: 19.03.2012
başlangıç kilo: 112
hedef kilo: 79
geçen hafta: 91,2 miydim ne????
güncel: 90,4

kuzular günaydın.. ben de makus talihimi yenebilmenin heyecanıyla yazıyorum.. 10 sene evvel bu kilodaymışım meğer!!
71,8

Canlarım günaydın,geçmişi okumadan öne bildirimimi yapayım.muhtemelen bu benim son bildirimim olacak

Başlangıç tarihi :19.03.2012
Başlangıç kilo : 92.7 (buna hala inanamıyorum )
Geçen hafta : 70li bişeydi sanki unuttum onu.
Güncel Kilo : 71.3 ( hele buna hiç inanamıyorum )
Hedef Kilo :artık ne derseniz o,hedef medef kalmadı

ne güzel günlerdi yaaa,yeni arkadaşlar valla bugünlerinizin kıymetini bilin.her sabah heyecanla tartıya çıkıp her güne eksiyle uyanmanın keyfini artık yaşayamayacak olmak cidden üzücü ama elbette bütün o yağ kütlelerinden kurtulmuş olmaya da paha biçilemez
86 paket margarin atmışım vücudumdan

Günaydın hatunlar, tartı gününde hepinize bol ---- ler diliyorum :) Tartı olayını aştım ben artık, tartıya çıktığım bile yok uzun zamandır :) Kıyafetlerim, görüntüm her şeyi anlatıyor zaten hehehehehe. Amaaaa acil tarafından spora başlamalıyıııım :)

Başlangıç tarihi :10.09.2012
Başlangıç kilo : 91
Geçen hafta : 86.8
Güncel Kilo : 85.8
Hedef Kilo :68
giden :1 kilo

Günaydın,ben bildirim yapmayacağım, çünkü tartılmadım, tartılmak da istemiom... huysuz şirin gibi hissediyorum.
ben geçen haftadan beri çok hastaydım, iğne ilaç (bizde sırta kupa çekerler) diyeti bozdum denemez ama 3 gün üstüste sebze protein falan yaptım.Tartılmak istemedim haftaya bildiririm inşallah:)hepinizi seviyorum

anaa medeniyetin beşiğinde sigara yassaaa yok muu!!!!!!!!!!!

Günaydin Dukan Canlar.. Nihayet bildirim günün de aranizdayim okula gitmem gerekti ama önce bildirim sonra okul didim..

Neslicim Ben oyun salanun da calisiyorum canim ya malesef yasak degil bende kullaniyorum ama 5 gündür toplasam 5 tane icmemisimdir..

Baslangic Tarih 28.03.2012

Baslangic Kilo 110 kg

Hedef Kilo 65 kg

Gecen Hafta 90,500 (2 ay önceki halim)

Güncel 88,200

85 gören ben hastaliklardan kurtulamadigim icin suan bu durumdayim bir kac gün bekleyip ödemmi degilmi anlayip ona göre cizelgemi degisecegim..

Hepinize bol __ bildirim günü diliyorum __ gören görmeyen herkesi..

Başlama tarihi: 19.03.2012
başlangıç kilo: 112
hedef kilo: 79
geçen hafta: 91,2 miydim ne????
güncel: 90,4

canımmm tebrik ederimmm
bak sen motivasyonunu düşürüyorsun ama hedefe 10 kilo kalmış.çok gibi dursa da bizim gibi çok kilo vermiş insanlar için bu o kadar da zor bişey değil.eminim ki eski günlerindeki gibi asılırsan 3 ayda pufff gider bunlar
sonra daa yeni yılaaaa cillop gibi girersin
hadi hadi toparlan,hopla zıpla kendine gell.yılbaşında da hepimiz fıstıkk gibi resimler çekilip paylaşalım birbirimizle

Başlama tarihi: 20.09.2012
başlangıç kilo: 68.4
hedef kilo: 53
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65

sadece 600 gr. ya poffff

neye pofff kuzummm 2 haftada 3.4 kiloyu başka hangi yolla verebilirdin ki,daha nolsunn

canlar ben ilk yulaf kepeğimi aktardan almıştım.bu kadar korkunç bişey olamazdı,tadı inanılmaz kötüydü.eğer mümkün olabiliyorsa marka olanlardan almaya çalışın,fiyatlarında da farklılık yok aktardakinden daha bile ucuz

vay hain tırtıllar yaaaa,valla ben de fındık yok diye almadım
eee ben yarın geç gelicem,nöbet izni kullanıcam.bak sakın sabahtan bütün fındıkları bitirme e mi kuzummm

ya biraz cahillik var ama ara sıra karşılaşıyorum sayfalarda goji berry ne demek?

canım cahilllik ne demek kıyamam sana biz hiç b,rimiz bu diyetten önce goji berry diye bir meyve olduğunu bilmiyorduk ki,bizde burda sorarak öğrendik zaten cevap vermişler sana ama benden alıntı yapmışsın diye tekrar cevaplayayım dedim.bu,atakta da sınırlı yiyebileceğin nasıl desem neye benzetsem yani daha önce yediğin hiç bir meyveye de benzemeyen küçük minnak bişeyler işte,ayy hiç anlatamadım gurmenette var,ordan resimlerine bakabilirsin

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

BAk ağlarımmm öyle deme kuzucummm.
Aksine heyecanın devam edecek bence. Her sabah yine tartılacaksın. Korudunmu korumadınmı ona bakacaksın. Yeni dietinde yeni amacın bu olacak. + görmemek sevindirecek bu sefer hem seni hem biziii
86 paket yağ 2 tl den 172 TL eder.
Yaw bu kadar sıkıntı 172 tl içinmiydiii. Paşin verseydik de kurtulsaydıkkkk

Medesam özledim yawww. Bir ara konuşalımmm nöbet vardır senin bugün. 18 de serviste olurum canım ben ayarla kendinii :)

bak ben hiç öyle düşünmemiştim,172 tl için miymiş herşey vay anasını yawwww.valla bu hale gelebilmek için 10 katını bile feda ederdim bu arada hani bir arkadaş vardı,bilmem kaç kilo verirse kocası ona 10.000 tl verecekti,noldu ki o kuzuya,sürüden ayrıldı,kaçırdı 10.000 lirayı.keşke ben de böyle iddiaya girseymişim biriyle
evet yaaa gözüm açılmıyor ama ne yazıkki nöbetçiyim
pazar gecesi regl ağrım çok fazlaydı sabah 5'e kadar uyutmadı,öyle olunca da bütün hafta uyku düzenim mahvoldu.pazar olsa da uyusam ok o zaman akşam servise binince çaldır arayayım sen,,kaynatalım azcık,merak ediyorum son gelişmelerini

kara bahtım kem talihim peşimi bırakmıyor. bildirim yapayım da bari, bitsin bu rezillik.
başlangıç 101
geçen hafta 68.2
güncel 69
+800 gr.
tamam bi kaçamak yaptık da, sonrasında da 4 gün pr yaptık. saatlerce yürüdük. yani 3 gün 2 şer saat 2 günde 4 er saat olmak üzere... isyaaaaaaaaaaaan diye bağırcam bak... yarından itibaren - istiyorum yoksa motivasyonum düşer bak haberin olsun

günaydınnn millettt,,bol eksilerrr herkeseeeeee..cok işim war ama hiç çalışasım yok yaaa,,yenide girdim işe adamların gözune girmem lazım ama yok yanı motıwasyon flnnn delyyy benide alcanmı bildirimee yapammm mııı :13:

geçmiş olsun arkadaşım...

canın sağolsun kuzu. ama bence çizelgeni değiştirme. çizelgene ulaşmaya çalış...

Günaydın kızlar,

Araba servisteymiş, fabrikaya gitmedim bugün, yarın gidicem. ama işten de 5'te çıkmam lazım :S Umarım patron izin verir :18: Ayrıca da 57,9 kiloyum. Hala regl olamadım. Bildirime de yazmiyim boşuna diyorum ama.. Bilemedim :44:

oldu mu oldu mu 13::13

kızlar gurmenette de süt tozulu goji berryli paket var 26 lira

Olmadıı :) Canım o çakışanlar, mesaj yazarken altta çıkan ikoncanlardan ilk sırada sağdan 4. Sende olmaması imkansız

Ben de aliyim o paketten ve de finduk aramosı. Bi de çikolata aromasııı :)) Vardı di mi öyle bişi :44: Salladım mı yoksa

Hahaha 50 mii 50 gelmez zati Demek yulafları bitiren o stokçu sensiinn

Şimcik önce fotonun üstünde sağa tıkla
birlikte aç -paint
sonra yukarıda yeniden boyutlandır var .ona tıkla. sonra 100 yazan yeri 70 yap ya da 60. sonra da kaydet. tamamdırrrrr:13:
Ben de tam bunu anlatmaya hazırlanıyordum

Başlama tarihi: 20.09.2012
başlangıç kilo: 68.4
hedef kilo: 53
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65

sadece 600 gr. ya poffff
İyi kilo vermişsin, boşuna sıkıntı yapma müstakbel annee

Kızlar ben diyete 73 ile başladım ama dukana 66 ile başladım
ben başlangıcı neye göre alayım
Ben Dukan'a başlama tarihini yazıyorum listeye

Günaydın Herkeseee!

1 ekim pazartesi başlangıç kilom: 58.1
Bugün: 56.7
Hedef kilon kaaaçç?

kuzum yaaa,benim de geçen haftadan bu haftaya 1 kilo falan + var ama benim suçum yok oluyor işte
regl de bitti bugün,belki yarın daha iyi bişey görürüm.senin de haftaya daha iyi olur eminim.dolunay varmış yaa,ne dolunaymış bu anlamadım yaa uyku düzenimizden reglden kiloya kadar herşeyi bu kadar etkiliyormuymuş gerçekten şaştım vallahi

eeee benim de karnımda kelebekler uçuşsa benim de hiççç çalışasım gelmezdi,sen de haklısın

eeee benim de karnımda kelebekler uçuşsa benim de hiççç çalışasım gelmezdi,sen de haklısın

ayyy medesammm yaaaa cok tatlısınnn senn,,cok guldurdun kuzum benii darısı senin basınaaa bu arada dun sınemaya gittim baktım filmde adamın birini Sünger Bob yapmıslar,giydirmişler fln sünger kıyafetii,,aklıma sen geldin dedim Medesa bu filme Bobla gitse acaba bu sahnede napardıııı

Başlama tarihi: 06.08.2012
başlangıç kilo: 84
hedef kilo: 67.5
geçen hafta: 73.700
bu hafta: 72.0
(şimdiden teşekkürler)
Maşallah yaaa Sen ne yiyon ne içiyon bi de hele Ben de isteriiiiimmm

Bu gidişle güçlendirmem 2 hafta sonraya kalır Medesam ama senin güçlenirme yolun benden baya uzun.. Kim dedi o kadar kilo ver diye sana Sana yetişirim ben merak etme

kuzular günaydın.. ben de makus talihimi yenebilmenin heyecanıyla yazıyorum.. 10 sene evvel bu kilodaymışım meğer!!
71,8
Tebrik ederim canımcıımmm

Üzüldüğün şeye bak Heralde kilo verince üzüleceksin deseler baya bi gülerdin hihiho

Hedefin 71,3'tü senin, ben öyle yazmışım

Ben eminim zaten sen her gün tartılacaksın. + görünce çıldırcaksın hala eski heyecanlarla :)) -'lerde de oynacaksın Sen bu güçlendirme olayını 67'yle falan bitirirsin o da en fazla, ben sana diyim Hadi gazan mübarek olsun yavru kuş

Geçmiş olsuuunnn...

Olmaaazzz Sen kazana düştün

benimki bildiğin kilo yavru kuş. diyeti bozmamama rağmen 1 haftada yavaş yavaş geldi. ödemim yok, kabızlık da yok. 800 gramın en az 500 ü bildiğin margarin yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…