anaa medeniyetin beşiğinde sigara yassaaa yok muu!!!!!!!!!!!
Başlama tarihi: 19.03.2012
başlangıç kilo: 112
hedef kilo: 79
geçen hafta: 91,2 miydim ne????
güncel: 90,4
Başlama tarihi: 20.09.2012
başlangıç kilo: 68.4
hedef kilo: 53
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65
sadece 600 gr. ya poffff
aa tühh keşke daha önceden sorsaydım daha yeni aktara gitmiştim artık haftasonu tekrar bakarım peki biz bu meyveyi atak döneminde yiyebiliyormuyuz. ben 71 ile başladım dukan testi bana 62 önerdi 3 günde atak ama ben 58 olmak istiyorum o yüzden 2 gün daha devam edicem atak evresine normalde bugün sondu
sadece yulaf keppeği değil, polonez hindi füme de bitmiş bacılar.. neyseki realde kilo işi satılıyo da ordan alıverdim eccük.. migrosta da 2+1 kapmanyada polonez grubu.. hindi füme olmadığından karabiberli et füme aldım.. tebdil-i lezzet'te ferahlık varmış vallahi
yok la! ben sırf fındık aroması yok diye sipariş geömedim.. başka hayın bitirmiştir :))
aradım şimdi cuma gelecekmiş büyük ihtimalle.. o dediğin set de baya uyguna geliyo atttım ondan da sepete
ales sonrası katılırız, biz sınav maratonundan onlar yoldan yolaktan dönmüş olur .. eşit şartlar yanii :)
reali ben de kolaçan ettim.. gurmenetten alıcam mecbur.. az önce aradım son kullanma tarihleri nasıldır diye sordum.. sorun yok dediler.. nasılsa hayat boyu elimiz mecbur tüketicez... toplucana getirsinler bari
geçmiş olsun tatlım.. hava geçişleri.. çabuk atlatır umarım ..
yeappaa!!
ya biraz cahillik var ama ara sıra karşılaşıyorum sayfalarda goji berry ne demek?
Günaydın,ben bildirim yapmayacağım, çünkü tartılmadım, tartılmak da istemiom... huysuz şirin gibi hissediyorum.
ben geçen haftadan beri çok hastaydım, iğne ilaç (bizde sırta kupa çekerler) diyeti bozdum denemez ama 3 gün üstüste sebze protein falan yaptım.Tartılmak istemedim haftaya bildiririm inşallah:)hepinizi seviyorum
Canlarım günaydın,geçmişi okumadan öne bildirimimi yapayım.muhtemelen bu benim son bildirimim olacak
Başlangıç tarihi :19.03.2012
Başlangıç kilo : 92.7 (buna hala inanamıyorum )
Geçen hafta : 70li bişeydi sanki unuttum onu.
Güncel Kilo : 71.3 ( hele buna hiç inanamıyorum)
Hedef Kilo :artık ne derseniz o,hedef medef kalmadı
ne güzel günlerdi yaaa,yeni arkadaşlar valla bugünlerinizin kıymetini bilin.her sabah heyecanla tartıya çıkıp her güne eksiyle uyanmanın keyfini artık yaşayamayacak olmak cidden üzücü ama elbette bütün o yağ kütlelerinden kurtulmuş olmaya da paha biçilemez
86 paket margarin atmışım vücudumdan
BAk ağlarımmm öyle deme kuzucummm.
Aksine heyecanın devam edecek bence. Her sabah yine tartılacaksın. Korudunmu korumadınmı ona bakacaksın. Yeni dietinde yeni amacın bu olacak. + görmemek sevindirecek bu sefer hem seni hem biziii
86 paket yağ 2 tl den 172 TL eder.
Yaw bu kadar sıkıntı 172 tl içinmiydiii. Paşin verseydik de kurtulsaydıkkkk
Medesam özledim yawww. Bir ara konuşalımmm nöbet vardır senin bugün. 18 de serviste olurum canım ben ayarla kendinii :)
geçmiş olsun arkadaşım...Günaydın,ben bildirim yapmayacağım, çünkü tartılmadım, tartılmak da istemiom... huysuz şirin gibi hissediyorum.
ben geçen haftadan beri çok hastaydım, iğne ilaç (bizde sırta kupa çekerler) diyeti bozdum denemez ama 3 gün üstüste sebze protein falan yaptım.Tartılmak istemedim haftaya bildiririm inşallah:)hepinizi seviyorum
Günaydin Dukan Canlar..Nihayet bildirim günün de aranizdayim okula gitmem gerekti ama önce bildirim sonra okul didim..
Neslicim Ben oyun salanun da calisiyorum canim ya malesef yasak degil bende kullaniyorum ama 5 gündür toplasam 5 tane icmemisimdir..
Baslangic Tarih 28.03.2012
Baslangic Kilo 110 kg
Hedef Kilo 65 kg
Gecen Hafta 90,500 (2 ay önceki halim)
Güncel 88,200
85 gören ben hastaliklardan kurtulamadigim icin suan bu durumdayim bir kac gün bekleyip ödemmi degilmi anlayip ona göre cizelgemi degisecegim..
Hepinize bol __ bildirim günü diliyorum __ gören görmeyen herkesi..
oldu mu oldu mu 13::13
kızlar gurmenette de süt tozulu goji berryli paket var 26 lira
Hahahatatlım bi paket meselesinden değil.. biz (hele de ben) ucuzcuyuz.. ben alışık olduğum fiyat aralığında değil diye carrefourdaki ru sheim'e burun kıvırmıştım.. şimdi o da yok (benim gittiğim mağazalarda).. doğalsan iyi hoş da çok ince olduğundan kelli istediğim gibi pişmiyo.. reale falan gelmesini ondan bekliyorum 50 tane falan alıcam
Ben de tam bunu anlatmaya hazırlanıyordumŞimcik önce fotonun üstünde sağa tıkla
birlikte aç -paint
sonra yukarıda yeniden boyutlandır var .ona tıkla. sonra 100 yazan yeri 70 yap ya da 60. sonra da kaydet. tamamdırrrrr:13:
İyi kilo vermişsin, boşuna sıkıntı yapma müstakbel anneeBaşlama tarihi: 20.09.2012
başlangıç kilo: 68.4
hedef kilo: 53
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 65
sadece 600 gr. ya poffff
Ben Dukan'a başlama tarihini yazıyorum listeyeKızlar ben diyete 73 ile başladım ama dukana 66 ile başladım
ben başlangıcı neye göre alayım
Hedef kilon kaaaçç?Günaydın Herkeseee!
1 ekim pazartesi başlangıç kilom: 58.1
Bugün: 56.7
kara bahtım kem talihim peşimi bırakmıyor. bildirim yapayım da bari, bitsin bu rezillik.
başlangıç 101
geçen hafta 68.2
güncel 69
+800 gr.
tamam bi kaçamak yaptık da, sonrasında da 4 gün pr yaptık. saatlerce yürüdük. yani 3 gün 2 şer saat 2 günde 4 er saat olmak üzere... isyaaaaaaaaaaaan diye bağırcam bak...yarından itibaren - istiyorum yoksa motivasyonum düşer bak haberin olsun
günaydınnn millettt,,bol eksilerrr herkeseeeeee..cok işim war ama hiç çalışasım yok yaaa,,yenide girdim işe adamların gözune girmem lazım ama yok yanı motıwasyon flnnndelyyy benide alcanmı bildirimee yapammm mııı :13:
eeee benim de karnımda kelebekler uçuşsa benim de hiççç çalışasım gelmezdi,sen de haklısın
Maşallah yaaaBaşlama tarihi: 06.08.2012
başlangıç kilo: 84
hedef kilo: 67.5
geçen hafta: 73.700
bu hafta: 72.0
(şimdiden teşekkürler)
Tebrik ederim canımcıımmmkuzular günaydın.. ben de makus talihimi yenebilmenin heyecanıyla yazıyorum.. 10 sene evvel bu kilodaymışım meğer!!
71,8
Canlarım günaydın,geçmişi okumadan öne bildirimimi yapayım.muhtemelen bu benim son bildirimim olacak
Başlangıç tarihi :19.03.2012
Başlangıç kilo : 92.7 (buna hala inanamıyorum )
Geçen hafta : 70li bişeydi sanki unuttum onu.
Güncel Kilo : 71.3 ( hele buna hiç inanamıyorum)
Hedef Kilo :artık ne derseniz o,hedef medef kalmadı
ne güzel günlerdi yaaa,yeni arkadaşlar valla bugünlerinizin kıymetini bilin.her sabah heyecanla tartıya çıkıp her güne eksiyle uyanmanın keyfini artık yaşayamayacak olmak cidden üzücü ama elbette bütün o yağ kütlelerinden kurtulmuş olmaya da paha biçilemez
86 paket margarin atmışım vücudumdan
Geçmiş olsuuunnn...Günaydın,ben bildirim yapmayacağım, çünkü tartılmadım, tartılmak da istemiom... huysuz şirin gibi hissediyorum.
Olmaaazzzgünaydınnn millettt,,bol eksilerrr herkeseeeeee..cok işim war ama hiç çalışasım yok yaaa,,yenide girdim işe adamların gözune girmem lazım ama yok yanı motıwasyon flnnndelyyy benide alcanmı bildirimee yapammm mııı :13:
kuzum yaaa,benim de geçen haftadan bu haftaya 1 kilo falan + var ama benim suçum yok oluyor işte
regl de bitti bugün,belki yarın daha iyi bişey görürüm.senin de haftaya daha iyi olur eminim.dolunay varmış yaa,ne dolunaymış bu anlamadım yaa uyku düzenimizden reglden kiloya kadar herşeyi bu kadar etkiliyormuymuş gerçekten şaştım vallahi
eeee benim de karnımda kelebekler uçuşsa benim de hiççç çalışasım gelmezdi,sen de haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?